Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość Marlena *
Lubię always a po domu noszę naturellę. Macie racje że naturella ma tki ostry zapach rumianku więc jakbym go nosiła w mijsca publiczne to bylo by czuc ze w moich majtkach siedzi podpaseczka :) z rumiankiem :) a więc naturella tylko po domciu alwaysy mam w szkole a w mijscach publicznych zakladam główniie wkładki pozdro ;*

Gość katte 20
Jak dla mnie to Bella Blue a ostatnio zaczełam uzywać Bella rose i Bella violet. Są genialne. a Always używam sporadycznie bo mnie podrazniają. Fakt ze są niezawodne ale jak założe belle-zapominam o okresie. Gorąco polecam!

Gość od 10 lat
używam podpasek bella perfecta green (zielone) i tamponów tampax z aplikatorem.

Gość tampogirl
Hej moja mama od 15 lat uzywa tamponow i nic jej nie jest do tej pory, ja uzywam tamponow od pierwszej miesiaczki i nic mi nie jest (ob). mam skape krwawienie.do uzywania tamponow przekonala mnie mama, wytlumaczyla i wogole do tego przeczytalam ulotke upewnilam sie ze nic zlego mi sie stac od tego nie moze, ze nic nie zassie a nawet ajk mi sie sznurek urwie to i tak miesnie pochwy sa zdol;ne do wypchniecia tampona. nie uwaza ze w zwiazku z tym ze sie zdecydowalam na tampony jestem lepsza jak to ktos na tym foru napisal. za to strasznie denerwuje a czasem smieszy mnie nieswiadomosc niektorych z was. pozrdro, kazdy uzywa to co lubi tylko prosze mi tu nie krytykowac takich srodkow zabespieczen jak tampony jezeli nie macie o nich zielonego pojecia narciaz:)

Dziewczyny niewiem czy już używałyście tych z Winalite? są kapitalne!Po tamponach miałam nadżerkę,dzięki wkładowi Anionowemu pozbyłam się jej.W zwykłch w cuchło i non stop mokro!Z tymi po 8godz sucho, nie przemokły!Są w 100% z bawełny,nie tak jak cała reszta z środków wtórnych!!! bielone nie rakotwórczym chlorem tylko, wodą utlenioną, a wkład Anionowy eliminuje bakterie i nie przyjemne zapachy.Dla zwolenniczek są też wkładki Anionowe.Extra! prozdrowotne polecam! A co fajne, odsprzedaje znajomym i zarabiam, czego nie ma w innch firmach. Ciekawe piszcie: dot@onet.pl

tylko i wyłącznie Bella perfecta blue i rose, a na noc maxi green lub night. podpaski belli mają system air wiec wiem ze nic mie sie tam nie "skisi" XD

Gość tamponiara
O.B. Comfort. Czysto, bez zapachów, bez skrępowania. Uzywam od kilkunastu lat i żadnej nadżerki się od tego nie nabawiłam. Próbowałam inne tampony, ale albo kłaczki zostawały:-(, albo tampon był szorstki:-( albo były twarde.

Gość krakowianka19
naturella, bella, te z biedronki albo tampony :D

Gość ivek
Najlepsze pod słońcem to podpaski facelle,są dostępne tylko w Rossmannie,już piszę dlaczego.Po pierwsze są cieniutkie,po drugie jest ich aż 16sztuk,po trzecie są tanie,normalnie kosztują 3,79 ale często są w promocji po 3,29 ,po czwarte każda z nich jest oddzielona,ładnie zapakowana w folię,więc na zużytą jest już przygotowana folia żeby ją ładnie owinąć i wyrzucić po piąte są ze skrzydełkami,są też bez więc jak kto woli.Ciemno zielone są ze skrzydełkami,jasno zielone bez. No i oczywiście z siateczką pozdrawiam.

Gość Kotek.
Naturella.moim zdaniem najlepsze. i do tego ładnie pachną.!:)

A ja mam pochwicę i nie mogę używać tamponów, choć BARDZO bym chciała. Próbowałam oczywiście, ale nic z tego. Pozostają mi tylko podpaski. Nie krytykujcie dziewczyn, które piszą że nie mogą tamponów włożyć, bo widocznie jakiś powód mają, że tego nie robią. Jak na przykład ja.

zgadzam sie z , naturella jest najlepsza pod słońcem XDee

zgadzam sie z , naturella jest najlepsza pod słońcem XDee

Ja używam takie jak mama: tanie, grube często bella nova, naturella po domu a w szkole impreza : trochę droższe , cienkie bella perfecta naturella ultra, alwaysy ultra

Gość tarczynek
ja uzywam always taki jakby dwupak z k kroplami albo naturelle takie super cienkie zeby miec komfort w szkole chociaz ostatnio kupilam z belli takie zielone z 5 krolekami

Ja sobie raz kupiłam w eklerku always ultra normal sensitiv 40 (duża paczka) za 16 zł wyszło taniej niż za 2 duo paczki

Gość fan podpasek
ja uzwam bella nova najlepsze na swiecie

Gość tampny o nie
w życiu nie używaj tamponów tampony są nie chigieniczne każdy ci to powie od ich można mieć zakażenia itp:

Gość izaaaaaa
ja używam facelle z rossmana. naprawdę dobre, cieniutkie, tanie (3.50 za 16 szt.) a szczególnie te normal wings soft. nawet fajne są naturella cienkie, ale niezbyt chłonne. z tamponów dobre są te z biedronki (safe) . niczym nie różnią się od ob, tylko ceną.

Gość Mateusz 13 lat
ja używam BELLA NOVA najlepsze jakie są i pisac jak coś

Gość Mateusz 13 lat
ja używam BELLA NOVA najlepsze jakie są i pisac jak coś

Gość mateusz 13 lat
pisa cos bo czekam

Gość mateusz 13 lat
JA UŻYWAM BELLE NOVA NIE MA LEPSZYCH JAK COŚ TO NIE JESTEM TRANWESTYTĄ

Gość Olkaa122
Ja używam podpasek Anion Love Moon. Są najlepsze i bezkonkurencyjne. Na treningach z siatkówki gra się doskonale, nic nie czuć. Pozdrawiam!

Gość tratata
ja używam tylko tamponów! jak można chodzić z taka podpaską na codzień to nie rozumiem.Pupa sie poci :/ i się odznaczają.A przy tamponach czasem zapominam,że mam okres.Polecam o.b pro comfort,na allegro można kupić taniej :P

Gość mateusz 13 lat
normalnie podpaski rządzą

Gość mateusz 13 lat
Bella nova (takie -rużowo biale opakowanie). Są super. skrzydełka, w miare wąskie, . Jak je zakładam to sie czuje świetnie bo lubie te podpaski