Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość mateusz 13 lat
sory nie podpaska tylko podpaski

Gość Lollaxd
Ja używam Always Ultra Normal Plus Sensitive. Są rewelacyjne. W ogóle ich nie czuć. Belli nie lubię, bo jest mi w niej niewygodnie i uwiera przy chodzeniu.

Gość mateusz 13 lat
to spróbuj naturella normal też są dobre

Gość Mrozu
racja mateusz 13 lat naturella normal sa dobre fajnie sie w nich czuje

Gość Mrozu
mojej mamie o tym powiedziałem ze nosze podpaski

Gość Mrozu
i kupuje mi

bella perfecta blue lepsza od always bo mi always po pol godzinie przesiaknely a bella 2 trzyma jak always kosztuja 5.99 20 sztuk ale lepsze

Gość Mrozu
mama mi powiedziała że ją to nie obchodzi że nosze podpaski teraz przy niej moge ubierać bez strachu

Gość bura4
A ja z zapytaniem, a w zasadzie prośbą. Potrzebuję dużej ilości papierków od podpasek Allways. Jeśli miałybyście zbędne, wiem, że dziwna prośba, ale jeśli, to proszę o kontakt. Odkupię lub zwrócę koszty przesyłki. Piszcie na bura4@wp.pl

Gość monia:*
Kupiłam niedawno Always Ultra Sensitive (2 x 10) za niecałe 8 zł. Jeszcze ich nie wypróbowałam. Wcześniej używałam Bella Nova ze skrzydełkami i siateczką (nie polecam), Naturella Classic (nie polecam) - wata, która jest w środku zbija się. Kiedyś też Always Classic (najlepszego z w/w). Teraz planuję przerzucić się na Bellę Perfectę Green, bo lubię podpaski z tą siateczką, gdyż mam większe poczucie pewności. Miałam okazję spróbować też Always Ultra Duo Action (jakaś starsza wersja) - bardzo mi odpowiadały, tylko teraz jakoś nie mogę ich znaleźć :) Tamponów jeszcze nie używała, więc nie mogę o nich nic napisać. Powodzenia i pozdrowienia!

Gość rossa88
Always Ultra z siateczką lub bawełniana, poza tym dobre są też Libresse oraz Bella Blue lub Green (choć Bella ma trochę słaby klej). Ogólnie lubię cienkie. Aha, i raczej unikam wszelkich wersji zapachowych.. To tylko chwyt marketingowy, a nigdy nie wiadomo czy owy 'zapach' nie przyczyni się do jakichś alergii czy stanu zapalnego. Reklamy mówią o 'neutralizowaniu zapachów' - OK, ale i tak żaden perfumowany produkt nie zastąpi regularnego mycia. Pozdrawiam :)

Gość rossa88
Always Ultra z siateczką lub bawełniana, poza tym dobre są też Libresse oraz Bella Blue lub Green (choć Bella ma trochę słaby klej). Ogólnie lubię cienkie. Aha, i raczej unikam wszelkich wersji zapachowych.. To tylko chwyt marketingowy, a nigdy nie wiadomo czy owy 'zapach' nie przyczyni się do jakichś alergii czy stanu zapalnego. Reklamy mówią o 'neutralizowaniu zapachów' - OK, ale i tak żaden perfumowany produkt nie zastąpi regularnego mycia. Pozdrawiam :)

Gość mila23456785433
A ja używam tampny... W podpasce jest niewygodnie.... w lato najgorzej... tampony są wygodne i wydajne :)

Gość Pogrążona we łazach
A ja na początku używałam naturella ale były okropne ciągle przeciekały później prze żuciłam się na bella perfecta blue są super ale chciałam wypróbować always i one są najlepsze;D

Gość mateusz13lat
najlepsze są naturella i bella nova

Gość oliwka7711
ja miesiączkuję już od roku, a nie mogę dobrać dobrych podpasek, noje doświadczenia to; Always:- wszystko wypływa bokiem i strasznie podrażnia okolice intymne! Bella Perfercta:- trochę nie wygodne, z przodu za długie, a z tyłu za krótkie i plamie me się bielizna ;( Naturella:- sama nie wiem, spróbuje jej jeszcze raz ;)

Gość Lollaxd
Dziś chyba kupię sobie BELLA FOR TEENS , bo akurat mam miesiączkę , a ALWAYS mi się skończyły, NATURELLA też się kończy, a te ROSSMANNOWSKIE FACELLE są do d**y.

Gość ja narazie wkładki
Jja nie mam jeszcze okresu ,ale używam wkładek ,gdyż wydziela mi się trochę śluzu.Chociaż dzisiaj jak założyłam Carefere (pierwszą w życiu wkładkę ) to myślałam,że oszaleje i narazie daję spokój.Nie mogę się doczekać okresu :)

Gość pogrążona we łzach
a co sądzicie o bella violet? Nigdy nie uzywałam.. Dobre są? i mają to plastikowe opakowanie na zużyte podpaski?Z góry dzięki;D

Gość Sisi ;*
Dziewczyny ja Używam podpasek Bella perfecta. Mogą być te różowe albo zielone. Najbardziej mi one pasują. A co do tamponów nie będę się wypowiadać na ich temat bo ich jeszcze nie używam. Ale wydaje mi się, że tampony są tylko dobre jak np. Idziemy na basen albo wyjeżdżamy nad morze. Bo chyba zaczęsto to nie zadobrze . Pozdro. ;):D:D

Gość M_O_M
Ja uzywałam bella perfekta green . Fajne, cienkie i nie przeciekaja ale to zależy od okresu( ja okres mam między srednim a małym). Dziewczyny jakie podpaski byscie mi radziły kupic na taki okres bo naprzykład always albo belle green w 3,4 dniu musze nosic cały dzień ;( A nie chce wyzucać co kilka godziń mało zuzytej podpaski (śmierdzi podpaska) może znacie takie mniejszego rozmiaru i mniejszej chłonności ? PS.a to prawda że naturella normal trzeba często zmieniac bo przecieka ?

Gość ja bym nie użyła tamp z biedro
hm ja używam naturella light (te cienkie) i nic nie przecieka. No wiadomo ze jak z kogoś sie leje jak niewiadomo co to przecieknie. Ale wtedy to każde przeciekną. Dla mnei są wlaśnie lepsze te nat. bo są "delikatniejsze w dotyku" niż np bella green/blue czy tam te inne różne.

Gość kinia123456
M_O_M-na początku możesz nosić bella green lub always a w trzecim i czwartym dniu wkładki lub właśnie podpaski naturella normal;) mam nadzieję że pomogłam. Do niedawna miałam taki sam problem

Gość M_O_M
kinia123456 BARDZO DZIĘKUJE pomogłaś ;)

Gość nie matotamto
ja uzywam podpaski jako wkładki do butów dobre to jak ktos chodzi na piesze wedrówki

Gość Maarta ; *
Moje opinie o poszczególnych podpaskach : -Always - są super, uwielbiam je :) -Bella - jeśli już to tylko te for teens -Naturella - może być , choć drażni mnie troszkę ich mocny, rumiankowy zapach :( -Facelle z Rossmanna - do d*** -Libresse - nie używałam -Femina - do d***

Gość chorwatka
ja uzywam podpasek bella perfecta niebieskich albo ich zapachowych. Ale ostatnio zaczęłam stosować tampony i myślę, że są dużo lepsze niż podpaski.