Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenttt

jakie są objawy tasiemca?

Polecane posty

Gość Jarek555
Witam Podsiadam Yomesan na tasiemca Email spartak12345@interia.pl

Gość agakrakow
Mam do sprzedania Praziquantel 600mg w tabletkach.Niedawno kupiony. Jesli jets ktos zainteresowany to prosze o kontakt agnieszka-pietrzyk@gazeta.pl lub tel 791074405

Gość concordia
a ja z kolei słyszałam teorię,że trzeba nalać ciepłego mleka do miski, usiąść na misce i tasiemiec wyjdzie do mleka kumpela się zarzeka,że.. to widziała u swojej koleżanki ale czy to prawda, nie wiem

Gość micrococcus
kupię zentel i vermox. micrococcus@gazeta.pl

Gość koloradka
Witam, poszukuję leky Yomesan. joanna_stanisz@gazeta.pl

Gość Miśka_
Polecam wykonanie badania (metoda EAV) na obecność pasożytów w Małopolskim Centrum Promocji Zdrowia w Krakowie. W tym Centrum można również skutecznie i szybko usunąć pasożyty z organizmu. mcpz.pl

Gość asdasdasdasdasdas
hahaha dorba bajka z tą coca-colą coca-cola na tasiemiec dobre :D:D:D

Gość alerts
Wielu ludzi zarażone jest TASIEMCEM KARŁOWATYM. Niestety nie zdają sobie z tego sprawy. Badania kału nigdy go nie wykazują poniewaz ulega strawieniu w jelicie ,a jaja SA bardzo delikatne. Leki przeciwpasożytnicze pomagają tylko na ok. 2 tyg. ponieważ odnawia się co 14-20dni. Najlepszy w leczeniu niclosamid z tym, ze trzeba powtarzać co 10 dni kilkakrotnie. Ale najlepsze są zioła. Przeanalizujcie dolegliwości swoje i rodziny. Zarażania występują rodzinnie lub na określonym terenie. Bezsennośc, bóle brzucha, drgawki, brak apetytu (ale niekoniecznie), wychudzenie (ale niekoniecznie), nudności, wymioty, ogólne zmęczenie, apatia, u dzieci nerwowość, zaparcia/ biegunki, nocne poty, zapach z ust, niespokojny sen, zgrzytanie, czasem przyspieszone bicie serca. Te objawy mogą występować ale nie muszą. Uszkadza kosmki jelitowe które są odpow. za wchłanianie i może dojść do nietolerancji pokarmowych, wysypek, trądziku. Po wielu latach zarażenia dochodzą inne dolegliwości ponieważ organizm stale jest pozbawiany witamin i minerałów. To co najlepsze z pokarmu zjada pasożyt. Ten program moze postawić Was na nogi. Działa na różne pasożyty. Link http://alternatywnie-zdrowa.blogspot.com/2012/01/pasozyty-zmora-wspoczesnych.html W trakcie kuracji może pogorszyć się samopoczucie ale to znak że odblokowały się stany chorobowe i trzeba to przeczekać. Przegląd programów oczyszczania http://www.igya.pl/terapie-naturalne/oczyszczanie/243-przeglad-programow-oczyszczania.html

Walka z tym pasożytem nie jest łatwa, jednakże możliwa do wygrania. Wieczorem po słabej kolacji wziąć odpowiednią porcję oleju rycynowego na przeczyszczenie. Na drugi dzień z 60 g świeżych (nie suszonych) pestek dyni wyłuskany czysty miąższ zmiażdżyć w naczyniu, dodać łyżkę prawdziwego miodu i dokładnie 5 g kwiatu wrotycza. To wszystko dobrze wymieszać i spożyć całkiem na czczo. Śniadania w tym dniu już jeść nie wolno. Dopiero po 3 godzinach po przyjęciu podanego leku zjeść sałatkę z solonego śledzia z kiszonym ogórkiem i miazgą czosnku. Gdyby po takiej kuracji tasiemiec nie został wyrzucony, trzeba po tygodniu taką samą kurację powtórzyć. Przypomina się raz jeszcze, aby rodzice dostarczali swym dzieciom pestki dyni do spożywania. To je uchroni od wszelkiej robaczycy jelit i dostarczy im zdrowego tłuszczu roślinnego, odżywczego i potrzebnego dla normalnego rozwoju młodych organizmów.

Gość Pestki z dyni
trzeba spożywać oraz czarnuszkę . Czosnek ,cebulę ,kapustę kiszoną.Słodycze jedynie po obiedzie . Najlepiej odstawić na jakiś czas.

Glisty (pasożyty jelitowe) 1 cebulę rozdrobnić i zalać 1 szklanką wrzątku. Odstawić na 12 godzin. Przecedzić i pić po 1/2 szklanki dziennie przez 5-7 dni. Zjeść na czczo 200 g pestek dyni. W szklance mleka na maleńkim ogniu zagotować 10 oczyszczonych ząbków czosnku. Poczekać aż mleko ostygnie, przecedzić i wypić. Pół godziny po wypiciu mleka użyć środek przeczyszczający. Po 3 godzinach zrobić lewatywę z 200 ml ciepłej wody. Pić sok z surowej marchwi do 1/2 litra dziennie. 200 ml buteleczkę napełnic do połowy drobno pokrojoną cebulą i uzupełnić do pełna wódką. Odstawić w ciepłe miejsce na 12-14 dni. Odcedzić. Używać po 1 łyżce 3 razy dziennie przed jedzeniem. Pić na czczo po 1 szklance soku z miąższu dyni. Efektywne i nieszkodliwe w stosunku do dzieci. 3-4 ząbki zmiażdżonego czosnku włożyć do szklanki gorącej wody lub mleka. Macerować przez noc. Rano wypić na czczo. Stosować przez 3 tygodnie. Przez 3 kolejne dni popijać 1 szklankę soku ze świeżej kapusty (dzieci 20-30 g dziennie).

zioła na pasożyty Skład: 50 gr ziela tymianku 50 gr kłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY.

Gość takatam mama
słuchajcie, od około dwóch tygodni mam dziwne gazy i jakieś przelewanie się w jelitach. Ostatnio męczyły mnie krwotoki z nosa. Ogólnie jestem jakaś osłabiona, jakby mnie coś męczyło. Tak czytam o tych robalach i zastanawiam się, czy nie ma tasiemca. Psy i koty regularnie odrobaczam, więc nie mogę na nie zwalać winy, ale uwielbiam tatara i sushi. Jestem wręcz uzależniona od sushi właśnie. Tylko gdzie tasiemiec a gdzie ryby. Także może słabość do tatara się mści? Tylko jakoś nie chce mi się wierzyć, że w kilka dni po zjedzeniu tatara można mieć jakieś objawy. Fakt, że oprócz surowej wołowiny, obrabiałam ostatnio mięso z daniela i jeleninę. Cholera, ale to i tak kilka dni do pierwszych dziwnych objawów. Zawsze miałam zaparcia a teraz nie, gazy były mi obce a teraz normalnie jak balon nadęta jestem. I o przelewanie w brzuchu, o którym tu gdzieś pisaliście... Właśnie takie teksty mnie przekierowały na forum. Ech.,.. sama nie wiem, co myśleć. W kale nie zauważyłam tych białych członów, ale nie wiem dokładnie jak to wygląda, więc mogę nie zauważać. Jezu niektórzy walczą z tym latami a ja mam dzieci... cholera mam za swoje :( więcej tatara nie tknę.

Gość egim
egimaks@gmail.com 4 tabl.po 600mg 35 zł odsprzedac mogę

Gość egim
egimaks@gmail.com 4 tabl.po 600mg 35 zł odsprzedac mogę, 883077088

Gość agnieszka-pietrzyk
Mam do sprzedania praziqantel 600mg w tabletkach ,jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt agnieszka-pietrzyk@gazeta.pl lub 791074405

.. kupiłem ostatnio Praziquantel na azjatyckiej stronie i bardzo pozytywnie się rozczarowałem. Straszono mnie że z Azji to tylko oszuści i badziewie a tabletki doszły w tydzień. Tam inaczej się nazywa 'Zentozide' ale to dokładnie to samo. Lekarz polecil mi te stronę bo wczesniej sam kupował. Cena super (w porównaniu do Polskiej) a jeszcze dali gratisa bo kupiłem inne leki . Problem jedynie w transporcie - bardzo drogi.

Gość kupię zentel lub vermox
eueu@interia.eu

Gość Jarek555
Posiadam lek na tasiemca Yomesan 500mg firmy Bayer Email spartak12345@interia.pl

Gość idrott
Odsprzedam Yomesan / Niclosamide firmy Bayer. Idrott@o2.pl

Gość benia5678
Mam dwa pytania do osób, które są pewne, że miały tasiemca i leczą się w tym kierunku: 1. Jak wygląda wydalona forma dorosła? Chodzi mi szczególnie o uzbrojonego / nieuzbrojonego. W internecie są zdjęcia, są dane o długości, średnicy, etc. Ale jaka jest szerokość segmentów, tych największych, najstarszych? 2. Jeżeli tasiemiec się odnawia, to znaczy tylko, że nie została usunięta główka, czy może to wynikać z obecności innych form rozwojowych, tzn samozarażenie bez żywiciela pośredniego. Parę miesięcy temu przebyłam kurację kompleksową miesięczną oczyszczającą jakimś preparatem ziołowym (nie pamiętam w tej chwili nazwy: tabletki + błonnik + herbatka), wydaliłam w tym czasie coś przypominające obierki z ziemniaków, o szerokości ok 3 cm. Nie miałam możliwości zachowania tego okazu do badań. Teraz ponownie wróciły problemy z trawieniem i rozwolnienia. Pytanie czy mógł to być tasiemiec (a nie złóg?) i czy teraz mógł się odnowić np. z główki?

Gość agalaskowiecka
Mam do sprzedania Praziquantel 600 mg. w rozsądnej cenie, zostało po leczeniu ok. 50 tabletek. Kontakt - Agnieszka Laskowiecka tel. 502 917 361 lub agalaskowiecka@wp.pl

Gość agalaskowiecka
Mam do sprzedania Praziquantel 600 mg. w rozsądnej cenie, zostało po leczeniu ok. 50 tabletek. Kontakt - Agnieszka Laskowiecka tel. 502 917 361 lub agalaskowiecka@wp.pl

Witam, mam do sprzedania yomesan na wszystkie rodzaje tasiemca. Kontakt: zdrowie755@interia.pl

Gość Grawet
Mam do sprzedania lek na tasiemca Yomesan. Kontakt: jaroslawmaduzia@interia.pl

Gość aliens
witam .wiem że to nie na temat ale to pilne.Poszukuje 1-2 op Bisokardu 0,5 lub 0,10 mg.-pilnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agalaskowiecka
Mam do sprzedania Praziquantel (Prazykwantel) 600 mg. Zostało po leczeniu. Jest to skuteczny środek przeciw pasożytniczy, wybija wszystkie rodzaje tasiemca, przywry oraz glistę ludzką. Kontakt: Agnieszka Laskowiecka, 502-917-361 lub agalaskowiecka@wp.pl