Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venice

Pamietacie te czasy?

Polecane posty

Gość rocznik 79
a spodnie " piramidy " ktos pamieta??

Carrie Bradshaw --> Dempsey i Makepeace- wszystkie dziewczyny chciały miec taka fryzure jak ta policjantka, pamietam:)

alescie mnie rozmarzyly!a pamietacie ITALO DISCO?to dopiero byly kawalki nie?ja jeszcze do tej pory jak tego slucham to plakac mi sie chce..........

a pamietacie ze na polkach sklepowych byl tylko ocet?ale i tak to byly piekne czasy,nie?wszystko bylo takie jakies prawdziwe...

Gość ojojojopjoj
sorry należy wykasować to i będzie grało:)

Gość ojojojopjoj
tę końcówkę br20 itd, wszystko co jest po mp3

Gość ojojojopjoj
ja też nie ale po latach aż miło tego posłuchać, pamiętam, że u mojej babci na świetlicy taki specialny taniec był w parach właśnie to takiej muzyki:)

Pamiętam czasy, kiedy - modna bya tzw. muzyka chodnikowa, a każdy kulturalny człowiek był na czasie z przebojami zespołu Top One - panowie nosili białe skarpetki do czarnych garniturów i tureckie sweterki - kupowało się oranżadę w foliowych woreczkach ze słomką - każda modna Pani używała perfumowanych dezodorantów \"Claudia\" - dziewczyny robiły trwałą typu \"mokra Włoszka\" - hitem były poduszki na ramiona do eleganckich bluzeczek i sweterków

A co do muzyki - czy ktoś pamięta Shakina Stevensa i braci Herreys???

Herreys- to takich trzech braci co wygrali Sopot w 1985 roku, pamietam, a Shakina Stevensa też, a kto pamieta Limahla?

Gość ojojojojojojojojo
no jasne fryzura była "na Limala" Ale wiocha!!!

ojojojojojojojojo --> nie chodzi ten link, nie mozna znaleźc serwera

Gość ojojojojojojojojo
ten ostatni chodzi!

Normalnie jak tego posłuchałam to jak bym była na zabawie. Miałam chyba z 15-16 lat i z moją kuzynką ze wsi jezdzilam na zabawy. To byly imprezy. Wszyscy w parach , orkiestra. Normalnie jak na weselu. Lubię wieś do dzisiaj. W lipcu jadę tam na wesele na 300 osób , bedzie jazda!!!!! A kiedys u mojej drugiej babci to nie chciałam za nic wypic mleka od krowy. Babcia miala klopot ale powiedziala, ze pojdzie do sklepu kupic. Poszla .......ale na korytarz z moja ciocią nalac do butelki mleko z banki. Nakrylam je, do dzisiaj to pamietam. Po krowy i do obory do dziś chodzę jak jestem na wsi.

Hej! Wszystko jakbym o sobie czytała. Wiejskie zabawy i dyskoteki były extra! Cały dzień się szykowałyśmy, potem spacer 3 km. przez lasy całą bandą a potem to Savage itp.

Zespół A-ha też był na topie i Morten Harket (jakoś tak) , wszystkie się w nim kochałyśmy. A film \"Niekończąca się opowieść\" i piosenka Limahla?

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka, zadmumani :) Pozdrawiam!!!!

Mnie tez probowali namowic na iwejskie mleko, prosto od krowki, jeszcze cieple bylo. Tylko problem jest taki, ze ja zadnego mleka nie pije :P i oczywiscie sie nie dalam :) 10 miesiecy mialam jak rzucilam focha na mleko :P:P

A pamiętacie lalki z tekturki, którym się wycinało tekturowe czy tam papierowe ubranka??