Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harinka

cholera, wspollokatorki pieka ciasto drozdzowe

Polecane posty

Gość harinka

Jedno z rabarbarem a drugie z truskawkami. A ja sie odchudzam, nie jadlam od miesiaca nic slodkiego...Szlag mnie normalnie trafia. Juz sobie zrobilam Dzien Dziecka i wszamalam miche musli z mlekiem odtluszczonym i lyzeczka miodu, bo mnie ten zapach normalnie dobija. Wesprzyjcie mnie!

Gość 11111111
skoro nie jadłas od miesiaca nic słodkiego i tyle wytrzymałas to teraz nie mozesz się złamać! może wyjdź na spacer ,żeby Cie te zapachy nie drażniły? nie jedz tego ciasta bo będziesz miała wyrzuty sumienia albo zjedz taki mikroskopijny kawałek i koniec ;)

Gość harinka
Ale mnie te malpy namawiaja, mowia, ze juz tyle schudlam i one nie moga patrzec na moja meke, jak ja malo jem i w ogole. Pytanie-5 lyzek musli, ok. 250 ml mleka odtluszczonego i lyzeczka miodu-stanie sie tragedia? Dodam, ze w 1200kcal zmiesci sie napewno, czy w 1000 to juz nie jestem taka pewna.

Gość harinka
Mam na mysli moj grzech z musli, to bedzie na caly dzisiejszy dzien ok.1200kcal.

nie nie jedz... jak spróbujesz kawałek. to potem koniec... no chyba ze masz az tak silną wolę. bo ja jak zacznę to skonczyć nie mogę :P dlatego nie zaczynam wcale. ja to mam takiego swojego sposoba jak mi się chce jeść. to puszczam sobie na fula muzyke... swoja ulubioną :P i zaczynam tańczyć.. albo sobie wyobrazać.... jak to będzie jak już schudne to co chce schudnąc. no i to pomaga :P

Gość 11111111
1200 to jeszcze nie tragedia:) byle bys umiała zapanować nad kolejnymi pokusami,a od czasu do czasu małe co nieco nikomu nie zaszkodziło nawet dietującym aha i uwazaj na kolezanki może one Ci zazdroszcza ? :P zartowałam oczywiscie ,nie mozna popadac w skrajności ,spróbuj kawałek ciasta ale nie daj sie namówic na nastepny:)

Gość harinka
Ja juz schudlam 6 kg, wlasciwie o kilo wiecej niz chcialam, ale bede sobie nadal chudnac. Powiedzcie, czy to musli to wielki grzech? Ile takie cudo moze miec kalorii?

Gość 11111111
dziewczyno a czym by było zycie bez grzechu? :D

Gość oj przestan
Grzech to bylby jakbys wszamala caly tort czekoladowy, musli z odtluszczonym mlekiem i miodem jest w koncu zdrowe, jak sie w 1200kcal utrzymalas to ok przeciez.

Gość weź i się pochlastaj

Gość a poza tym
jak juz schudlas ile chcialas, to chyba pora zaczac jesc normalnie, tzn. miesiac na 1200kcal, potem miesiac na 1400kcal, az dojdziesz do 1800kcal.

Gość harinka
W wolnych chwilach uprawiam rzut dzida dalekosiezna, ktora to celuje przy pomocy urzadzen satelitarnych w kierunku moich niewdziecznych wspollokatorek w celu odebrania im nadziei na lepsza przyszlosc jako bufetowe Radia Łowicz.

Gość 11111111
:D

Gość harinka
Ucieklam od tej pokusy, nie bylo mnie cala noc, teraz wrocilam i sie okazalo, ze ciasto wyszlo przypalone :-).

Gość harinka tak trzymaj
:)

Ja tez tak zawsze mam.Jak moja babcia piecze pyszne ciasto kruche z jablkami,to po prostu nie moge sie powstrzymac.Patrze na ten talerz wylozony ciachem i cos mnie trafia.2 tygodnie temu skusilam sie i postanowilam ze zjem maly kawaleczek,a skonczylo sie na 3 kawalkach!!To jakas paranoja!! Ostatnio juz nie uleglam pokusie.Schrupalam tylko troszke posypki z wierzchu,ale juz mnie bralo zeby wszamac caly kawalek.

Gość ale drożdżowe mniejszą
krzywdę robi na diecie niż kruche które jest z tłuszczem

Czyli drożdżowe jest mniej kaloryczne i zdrowsze?Jest przeciez na drozdzach.