Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keina

Panowie czy nie drapie was kiedy dziewczyna jest ogolona przy minetce.

Polecane posty

ja nie mowilem o pupie:-) ale powiem cos od siebie:-) pupa powinna miec to cos co pupa powinna miec...:-)))))))))) kragle ksztalty, jedrne posladki, nie za duza nie za mala taka ze mozna ja potrzymac kochajac sie od tylu..tyle.. o biuscie juz pisalem 75B idealny jak dla mnie:-) nogi.. sportowa lydka nie za chude bron boze nie podobaja mi sie takie. opalenizna moze byc ale bez przesady chociaz na opalonej skorze ladnie sperma wyglada:-) ale swinia ze mnie :-) lakiery do paznokci lubie..czerwony takie ze hej:-) i jak dziewczyna ma jakies tam wzorki na paznokciach wiem ze wtedy dba o swoj wyglad.

\"opalenizna może być ale bez przesady chociaż na opalonej skórze ładnie sperma wygląda ale świnia ze mnie\" - od razu świnia po prostu bezpośredni jesteś :) Zaciekawiło mnie to z paznokciami. Nie przepadam za wzorkami. Jak patrzę na taką dziewczynę to mam wrażenie jakby to była jej pasja życia, wydaję mi się, że ona po prostu nie ma nic innego do roboty i zajmuje się malowaniem i ozdabianiem paznokci, jakby to było jej ukochane zajęcie na długie, nudne wieczory - porażka! Nie myślcie, że nie dbam o paznokcie, zawsze mam zadbane i pomalowane, co prawda dużo subtelniej niż kolorem wściekło czerwonym ale to zależy od gustu, tylko po prostu te kwiatuszki, gwiazdki i inne duperelki, których stworzenie, przylepienie lub cokolwiek innego zajmuje masę czasu to dla mnie znak braku lepszego, ciekawszego! zajęcia. No… w końcu to komuś powiedziałam :) A co do sportowej łydki… chyba nie wiesz co mówisz. Lepiej by było określić to o czym myślisz, wyćwiczoną łydką. Wierz mi, że każda dziewczyna, która miała ze sportem do czynienia ma na punkcie swoich sportowych łydek kompleksy. Pocieszeniem wtedy jest taka plotka która krąży, że o kobiecości świadczy zwężenie nad kostką, im cieńsze tym lepiej :)

Gość zajefajna
wiem...dziwne tak nagle moze dlatego, że to on sie do mnie wprowadzil..mieszkanie wynajmuje ja i jeszcze jedna parka, od dobrych paru latek. wczorj mu powiedzialam wprost, ze ie moge tak dluzej, a on nic..nie ozywal sie.przykro mibylo. myslalam ze cos do mnie czuje tez sie zastnawim, ale wydaje mi sie ze mial jakas panne na oku albo ma, wiec chyba dobrze sie stalo..wyprowadza sie szybko bo ma gdzie pojsc..moze do tej panny?sama nie wiem, szkoda tych lat straconych z jednej strony a z drugiej...trzeba sie cieszyc, zaczynam od nowa.ale tak mi ciezko teraz:( moze ja dla niego nieatrakcyjna bylam>nie pociagalam go?

ja nie lubie wzorków na paznokciach, jakos to dla mnie tandetne i własnie jak keina mysle o pannie ktora takie ma ze to pasja jej zycia, lubie kolory lakierów w kolorach podkreslających kobiecosc, np dostaje szału jak widze ładnie pomalowane paznokcie w kolorze bordowym i do tego delikatny dobrze dobrany makijaz, usmiach na twarzy i jestem miekki(: uwielbiam jak dziewczyny chodza w sukienkach spodnicach, podkreslaja swoje kształty(: dzisiaj widziałem jedna panne na przystanku kopara mi opadła, gdybym ja wczesniej wyczaił ze siedziała w moim tramwaju to chyba bym na niej pocwiczył moja niesmiałosc(: co do nog to nie ma roznicy czy wycwiczone czy nie, aby nie były kołki. hm zajefajna, nie wiem co myslec, dziwi mnie to ze nie walczył, ale według mnie to napewno nie znaczy ze ma kogos innego na oku, wiem ze dla faceta zapewnienie swojej kobiecie komfortu materialnego jest wazne, nie jeden moj kumpel miał takie przejscia i zachowywali sie dokładnie tak jak twoj facet, a zaden nie miał zadnych panien na boku, jako ze słuzyłem jako centrum wyzalania(; to wiem to i owo mysle ze twoj facet nie walczył ze wzgledu swoich kompleksów związanych z problemami ze znalezieniem pracy, moze nie walczył gdyz czuł ze nie ma atutów zeby cie przy sobie zatrzymac, moze stwiersził ze i tak od niego odejdziesz jak nie znajdzie pracy, moge sie oczywiscie mylic i moze faktycznie miec kogos innego, zreszta mysle ze jezeli kogos sie zna to mozna wyczuc dlaczego ktos sie zachowuje w jakis sposob ja mam rpbolemy w łozku ze swoja panna i pomimo ze nie powiedziała mi dkładnie o co chodzi to i tak sie domyslam o co chodzi, a rowniez mogłbym pomyslec ze kogos ma. moze nie walczył zeby cie zatrzymac bo moze ty jestes bardzo aktywna i poprostu go \"zagłuszasz\" to tylko takie moje teorie(:

ale sie uczepiliscie tych paznokci, jakie kwiatki, wzorki poprostu jeden kolor i jakis tam pasek przez srodek innego koloru o to mi chodzilo... sportowa lydka to przenosnia, oczywiscie nie taka zeby student medycyny widzial kazdy miesien, qrak to okreslil zeby to nie byl kolek sterczacy o to mi chodzilo... zajefajna ja tam mysle ze dobrze zrobilas, moze bedzie Ci teraz lzej bo to Ty powiedzialas koniec a nie twoj chlopak. qrak a ta panna co ja widziales na przystanku, jak bys wiedzial ze siedzi za twoim siedzeniem to zagadalbys?? odwazylbys sie?

Pooooolskaaaa Białooo Czerwoniiii! Pooooolskaaaa Białooo Czerwoniiii! Tylko teraz tak sobie myśle... gdyby przegrali potwierdzili by ze to nie ich czas, że są słabi, a że wygrali został taki niesmak, że mogli osiągnąć więcej, gdyby do końca wytrzymali mecz z Niemcami... szkoda... Za to Niemcy pieknie rozłożyli na łopatki Ekwador! Pięknie! :) Szkoda naszych chłopaków! qrak musiłby zroić to bardzo kulturalnie i z klasą albo intrygująco bo inaczej raczej by nic z tego nie było...

Polska bialo czerwoni?? dawno after birds:-( no szkoda naszych ale to tylko i wylacznie wina ich lub tez trenera wiec nie ma sie co obwiniac... \"qrak musiłby zroić to bardzo kulturalnie i z klasą albo intrygująco bo inaczej raczej by nic z tego nie było...\"-----ale o so chodzi??

nie wiem czy bym zagadał, jak tam wczesniej napisałem jestem troche niesmiały, ale z tym walcze i pewnie bym sprobował, napewno bym zrobił tak zeby nie było obciachu(: pewnie jakbym ja zauwazył to odrazu bym podszedł zeby nie miec czasu na przemyslenia i watpliwosci(: nie jestem mistrzem podrywu bo w tym sie nie specjalizuje, ale wiem jak mozna podejsc kobiete zeby ja soba zainteresowac(: problemem u mnie jest niesmiałosc): ( i tu sobie pewnie narobiłem obciachu na forum, ale to ludzka cecha wiec nie mam sie czego wstydzic) była sliczna, ale to nie znaczy ze mądra, mogłoby byc tak ze jakby sie odezwała to musiałbym uciekac do drugiego tramwaju(: czasami miałem takie tragiczne pomyłki nie obrazając nikogo(: zgadzam sie z keina(:

moze to zabrzmi nieskromnie, ale wole robic tak zeby dziewczyny mnie podrywały(: to jest bardzo fajne(: a ty LARS? warwał bys panne na miescie jakby ci sie jakas spodobała? za ta panna ktora wysiadła z tramwaju gapili sie wszyscy faceci w tramwaju i na przystanku i nie dlatego ze była wypicowana, tylko naturalna i ubrana niby skromnie ale działajaco na meska wyobraznie, kobiecosc z niej kipiała(:

qrak ja cie tu nie chcialem obrazic ani nic z tych rzeczy, poprostu pytalem czy bys sie odwazyl podejsc do tej panny bo sam bym pewnie nie podszedl, tak tez jestem niesmialy ale staram sie jak umiem zeby nie byc niesmialym, ale to ludzka rzecz i kazdy ma w sobie troche niesmialosci...wiec nie mysl sobie ze ja taki Don Juan jestem:-) i jak juz pisalem pewnie bym spasowal i nie zagadal do niej:-( chociaz moja praca powinna mnie juz tej niesmialosci pozbawic... ale ciagle sie z nia mecze... czasem jest przej.....:-( wiec graba qrak:-)

nie chodziło mi o to ze ty mnie obrazasz, nawet tak nie mysl LARS to spoko ze nie tylko ja jestem niesmiały(:

Witka :-) qrak ja to tak odebralem ze myslesz ze sie z ciebie smieje a wcale tak nie jest. qrak a jak tak widzisz taka panne odpicowana gdzies na miescie to co myslisz? pierwsza twoja mysl jaka jest??:-)

aha zapomnialem cos o meczu napisac wczorajszym:-) tylko to napisze nic wiecej:-) Trwaja poszukiwania nowego napisu na autokar naszej reprezentacji! Oto propozycje: -Tragiczni ale komiczni. - My tylko przejazdem. - 280 koni i 24 osły. - Wystarczy duże białe ?L? na niebieskim tle. - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (i zdjęcie Janasa) - Autobus turystyczny. - Walczyliśmy jak nigdy. Przegraliśmy jak zawsze. - Co się stało? - Ułomni ale skromni. - Jedziemy na Love Parade. - Ciulaci ale skrzydlaci. - Ukryci i przerażeni. - Uwaga niebezpieczeństwo! - Nie kopać leżących! - Prawie jak drużyna. - Szybcy i wściekli. - Kółko wędkarskie. - Nie strzelać, bo może dostać niewinny kierowca! - Polakom gratulujemy autobusu. - Tak sobie pokreśliłem i tak mi wyszło. - Którędy do wyjścia? - Latający cyrk Pawła Janasa. - Handel obwoźny - gipsowe krasnale. - Komu punkty, komu? Bo jedziem do domu. - Przewóz pracowników: Niemcy ===> Polska. - Wyjście awaryjne. - Nas nie dogoniat! - Nam strzelać nie kazano. - Szukamy pracy przy szparagach. - Poszukiwacze zaginionej bramki. - Lasy Państwowe sp. z o.o. - Obóz wędrowny. - Drużyna Actimela. - Mesjasze narodów. - To jest miejsce na Twoją reklamę. - Tylko nie po twarzy. - Pielgrzymka do Rzymu. - Titanic. - Aczkolwiek. - Zjazd do zajezdni. - Fundacja Jolanty Kwaśniewskiej \'Dzieci Niczyje\'. - Powered by PZPN. - domowe przedszkole - jaki sponsor taka gra - TP SA - zaloga G

Witam! Dotarło to do mnie wczoraj rano i nieźle sie uśmiałam :) qrak mówiąc o jakimś interesującym albo intrygującym zagadaniu na pewno nie miałam na myśli \"cześć, ślicznie wyglądasz, dasz się zaprosić na kawę\" - obleśne na maxa, i w ogóle nie oryginalne. Trzeba po prostu powiedzieć coś „innego”, jeśli dziewczyna jest inteligentna podłapie temat i chociażby jednym zdaniem ale będzie chciała odpowiedzieć, albo nic nie powie tylko będzie czekała na jeszcze (ale już zaintrygowana), jeśli jest tempa palnie jakąś głupotę albo będzie miała w oczach wielkie znaki zapytania (o so chodzi?) i będziesz miał odpowiedź na pytanie czy laska jest tylko ładna czy coś więcej :)

qrak czekam na odpowiedz na moje pytanie:-) macie duzo pracy? moze ktos zapowie jakis temat:-)

"Macie jeszcze jakies swoje marzenia, ale takie naprawde o ktorych marzyliscie od dawna?" - LARS pytałeś o marzenia erotyczne czy inne? :)

marzenie to marzenie :-):-) moga byc rozne. pytalem o wszystkie.

Qrcze o wszystkie? Ja mam mnóstwo marzeń, jedne większe inne mniejsze ale wypisywanie ich tu zajęłoby bardzo dużo czasu. A jeśli mam powiedzieć o erotycznych to np chciałabym się kochać na pustym dużym basenie. Tak, żeby nikogo tam nie było, żeby można było robić wszystko na co mielibyśmy ochotę, bez ograniczeń.

nie przejmuj sie LARS nawet do głowy mi to nie przeszło,ze sie mozesz sie ze mnie podsmiewac, zreszta juz dawno sie przestałem przejmowac tym czy ktos sie ze mnie smieje czy nie, jeszcze sie taki nie urodził zeby wszystkim dogodził(: hmmm, trudno powiedziec co mysle jak widze odpicowana lale, jezeli jest juz tak naprawde tandetnie odpicowana to poprostu mi jej szkoda, bo chyba dziewczyna musi miec spore kompleksy i proboje zwrocic na siebie uwage, jezeli tak srednio odpicowana to raczej nic nie mysle, przewaznie mam inne sprawy na głowie ogolnie o takich kobietach mysle ze nia maja co ze soba zrobic, nie maja powazniejszych zaintersowan no i w rezultacie sa niedojzałe, po prostu fiu bzdziu w głowie(: nie lubie kiedy dziewczyna pali papierosy, ja jestem nie palący i wogole mi to przeszkadza, ale papieros w ustach dziewczyny to ochyda, nawet najlepsza laska ktora pali nie wywoła u mnie zainteresowania, zauwazyłem ze wiekszosc wypicowanych plastikowych lalek sobie paraduje z fajka w reku, chyba głownie dla szpanu (oczywiscie moge sie mylic) ja wogole chyba sie urodziłem nie w tej epoce, wiec pytanie mnie o zdanie w niektorcyh kwestiach chyba nie ma wiekszego sensu(: mam duzo marzen, np, chciałbym pojechac na seszele, zostac fotografem w playboju(: zartuje(: kupic dom w gorach i na mazurach, kupic wielki jacht, duzo jeszcze by wymieniac

ja tez mam takie zdanie o palacych laskach co qrak, sam jestem niepalacy. qrak a interesujesz sie fotografia? ladne marzenia iby Ci sie spelnily wszystki!! keina a na tym basenie to twardo, bo tam sam beton:-)

interesuje, chociaz narazie bardzo amatorsko, narazie nie mam kasy na dobry sprzet, ale wszystko przedemna, kiedys marzyłem miedzy innymi o ASP, teraz juz by mi wystarczyło jakies studium fotograficzne, zobaczymy, wiele zeczy robie dla siebie \"do szuflady\"i to nie tylko zdjecia fotograf ze mnie jeszcze kiepski, ale mam nadzieje ze sie poprawie(: no własnie wymyslilem sobie rejs po mazurach, z aparatem, zeby porobic jakies fajne zdjecia(: moze w przyszłym roku w koncu mi sie uda(:

no to qrak mamy wspolny temat:-) mnie tez interesuje fotografia, sprzet tez mam amatorski ale narazie mi to wystarcza dla moich potrzeb:-) uwielbiam chodzic po lesie mam nie daleko i robic zdjecia:-) chociaz ostatnio mnie zaczely interesowac portrety, w niektorych jak patrze na stronkach jest cos takiego niesamowitego ze brak slow na opisanie, poprostu przechodza mnie ciarki:-) tez myslalem o jakies szkloe foto ale chyba za stary jestem moze jedynie jakis kursik:-)

no to fajnie, tez mam w poblizu duzo fajnych miejsc, czasami wychodza mi fajne fotki(:ale pracuje nad tym zeby zawsze mi wychodziły(: mysle ze nigdy nie jest za pozno na cokolwiek, mysle ze zawsze warto probowac robic to co sie lubi, mi niestety nie starcza czasu na wszystko, a chciałbym robic mase zeczy(:

Lars zainteresowaly mnie Twoje wypowiedzi mam pytanie bo chetnie na nie odpowiadasz.nie mam problemow z moim facetem bo bardzo sie kochamy a w lozku jest idealnie pasujemy do siebie jk dwie polowki i seks jest boski ale powiedz mi co wedlug ciebie doprowadza faceta do szalenstwa jakie pieszczoty ja chce tylko doprowadzic go do szalu uwielbiam jak mnie pozada

qrak a jaki masz sprzet? ja mam 3 aparaty (cyfrowa sony, Eosa od canona i jeden zabytek zetith ale zdjecia ladne wychodza:-) ) osobiscie sam robie zdjecia na eosie bo go lubie i super zdjecia robi :-) keyti powiem krotko:-) popiesc jego peniska ustami powoli w roznych pozycjach (on kleczy przed brzegiem lozka a ty na lozku lezysz tak ze jestes pod penisem mozesz jednoczesnie go piescic i jekami i ustami) napewno odleci:-)

sprzetem raczej nie zaimponuje, mam cyfrowke kodaka z tych tanszych, nie jest to super sprzet ale w pewnych warunkach zdjecia wychodza swietne(:

no raczej): zreszta moje hobby zawsze jest drogie):do czego sie nie dotkne to mase kasy musze wywalic, niektorzy maja mnie za dziwaka(:

no co zrobic qrak kazde hooby wymaga kasy:-(ale warto miec jakies bo mozna w miejscu stanac:-) a nie mowilem wam co wczoraj z moja dziewczyna robilem?:-)