Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

Gość A zwierzaki
tylko na to czekają !!! :-o

Nie ma czegoś takiego jak wypowiedź człowieka, który wie o co chodzi - przeczytaj topik, to zrozumiesz, a tak nie zabieraj głosu, tylko po to, zeby się wtrącić i zamącić :-o

Cześć, MoniaK :-) Właśnie tak, ale tego Senimilla nie potrafi przyjąć do wiadomości, okopawszy się na pozycji oblężonej twierdzy. Swoją drogą, jak sądzisz, dlaczego ludzie są tak bardzo ciaśni umysłowo? Powiada się, że heteroseksualiści nie tolerują chomoseksóalistów, z tego powodu, że boją się tego, co jest dla nich nie znane i na wszelkie przejawy chomoseksóalizmu reagują wręcz alergicznie. A tymczasem może podobny mechanizm występuje w przypadku naszej koleżanki, która nie znając potrzeb ludzi kochających inaczej (tutaj - zwierząt) boją się ich panicznie i na wszelki wypadek nazywają ich zboczeńcami? S.

???? Jakżesz nie ma czegoś takiego, jak chomoseksóalizm? Podnieś wzrok i jeszcze raz przeczytaj, co napisałam(em). Jednak istnieje, skoro się o tym pisze, nieprawdaż? S.

A jakoś nie chcę mówic w imieniu zwierząt, bo nie wiem, co myślą w tym temacie. Powiem, ze raczej mam zielone pojęcie na taką formę zaspokojenia seksualnego. Zanim to ocenię - wolałabym najpierw porozmawiać z osobą o takich skłonnosciach. Jednak nie podoba mi się współżycie ze zwierzętami i skłaniam się raczej ku temu, by twierdzić, ze są to osoby chore - a więc za nic nie można nimi gardzić, gdyż kieruje nimi choroba.

Gość nie ma czegos takiego
nie zrozumiałeś Sasza. nie ma chomoseksóalizmu, jest homoseksualizm. nawet nie pytam Cię gdzie Ci sie przysniła taka forma :P krasowmowstem oślepiasz, a poprawność kuleje. :P

Co do Sensimilli - za bardzo się zagłębia w temat i doszukuje się nieistniejących poglądów na poparcie swojej tezy. Ale jak to mówią - jeśli ktoś chce, to zawsze wkręci sobie jakis film i uzna to za rzeczywistość.

nie ma czegoś takiego - przeczytaj topik wstecz, powtarzam, zanim zabierzesz głos, bo to TY się ośmieszasz.

Chyba, MoniaK, powoli dochodzimy do sedna sprawy. Każdemu człowiekowi wolno mniemać i myśleć, jak się mu podoba, lub jak uważa za stosowne. Mnie razi w poglądach Senenlimmy, że ona chomoseksóalizm uważa za zjawisko normalne a kochanie się ze świnką za pederastię, tym samym wbijając klina w spójność wygłaszanych opinii. Jest rzeczą nie do przyjęcia dla krytycznego umysłu, że jedne sprawy oceniane są z zastosowaniem wszelkich norm relatwyizmu a inne już poddane surowemu rygorowi osądu, które jest tylko taki, jak ona prezentuje. S.

Wybacz, drogi kolego, oczywiste braki w mojej ortografii. Ale ja to już dzisiaj tłumaczyłem, że jestem zwykły dysortografą. Ale tutaj skoro tutaj się porusza namiętnie problematykę tolerancji dla ludzkiej inności, będę zobowiązany, jeśli przestaniesz być małoduszny wobec mnie. W ogóle zstanawiam się nad powołanie stwoarzyszenia \"Równość i tolerancja dla rozumiejących ortografię inaczej.\" S.

Gość A zwierzaki
Na początku topicu była mowa o odmienności NIE CZYNIĄCEJ KRZYWDY INNYM !!! O zwierzęta też chyba chodziło !? A teraz już co niektórzy niepamiętają ? A czy dziecko może rozpoznać co jest dla niego dobre ,czy złe ? Czy te cukiereczki mogą być ZŁE -przecież Pan jest Miły i Głaska ! A on ma po prostu do swoich ODMIENNYCH PREFERENCJI.które społeczeństwo powinno zrozumieś i zaakceptować !!! A że dziecko będzie miało zniszczoną psychikę -kogo to obchodzi ,chyba tylko ZACOFAŃCÓW I BERETY ! A jak nie to: MARSZ RÓWNOŚCI !!!!!

Wiesz co? A zwierzaki? Marnujesz się tutaj, kusząc kopie w przyziemnych sprawach. W zastosowanej formie Twojego listu bez trudu można dostrzeć ślad dużego talentu poetyckiego. Powinieneś jeszcze nieco popracować nad warsztatem i spokjnie możesz wydać tomik poezji. Powodzenie w sprzedaży zapewnione. Ja Ci to mówię, Sasza. S.

A zwierzaki - puknij się w głowę. Pedofilia to przestępstwo sankcjonowane karnie i nikt tutaj się na nią nie godzi. Zoofilia została przytoczona w określonym celu, ale chyba Ci umknął.

No dobrze, MoniaK. Przesadziłem nieco z ta skromnością. Prawdę powiedziawszy, wcale nie jestem skromny ale ogromnie zarozumiały. Ponadto z czystym sumieniem można mi zarzucić obłudę. S.

Nie wierzę, MoniaK, że \"dalej jesteś naiwna\". W tym, coś napisała, węszę zwykłą kobiecą kokieterię. Muszę Ci jednak zadać pytanie? A skąd ta pewność, że ja jestem facetem a nie kobietą? S.

Gość nie mogę zrozumieć
Jak jedne zboczenia mają być akceptowalne,a nawet BRONIONE przez niektóre partie ,a drugie już nie ! Jedne chorobą,a drugie już nie !? :(:(:(

Nie mam takiej pewności i nigdy jej nie miałam :-) Co nie znaczy, że nie mogę Cię polubic (bez względu na płeć) :-)

Nie mogę zrozumieć - skoro nie możesz, to chyba powinieneś najpierw odnieść się do literatury fachowej w tym temacie. fuckt - cześć! Niezła pogawędka, nie??? :-) zuzawka - cześć :-)

No ale w przypadku staroświeckiej kobiety, MoniaK, znaczy takiej, której się podobają panowie, to chyba lepiej, jeśli sympatyczna znajomość dotyczy właśnie faceta, nieprawdaż? Przyjemność wtedy, że się tak wyrażę, podwójna. Z.

zuzanka - przepraszam za literówkę :-) Spadam wykąpać dziecko, fuckt - przejmij pałeczkę na placu boju, a ja później dołączę. TymczaSEM LUDZISKA!!!! :-D

Nie będzisz się miał na kim wyżywać, fruckt. Podnoszę ręce w geście poddania, składam broń i przypominam, że jako jeńcowi, przysługują mi gwarantowane umowami międzynarodowymi stosowne prawa. Z.

zuzanka - a mnie to obojętne, czy rozmawiam z kobietą, czy mężczyzną. Jeśli rozmowa jest interesująca, to jakie to ma znaczenie???? Poza tym mając męża (bardzo inteligentnego człowieka), to raczej już nie myślę takimi kategoriami.