Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.ada 24

brak intymności u lekarza

Polecane posty

Gość gość
Eeeeeeeeeer tam cicho być .

Gość gość
Jak mam być cicho jak samowolka panuje w Legionowie, powinna byc zgoda prokuratora i sądu z tonami dokumentacji z dowodami i wtedy można iść i puszczać monitoring a nie jakiś debil se idzie i nasyła debili monitorowców w wawie i trzeba omijać monitoring bo debile patrzą. Oni nie maja poczucia własnej wartości faka im pokaz a naślą załogi. Ch***j im w d**e mnitorowcom :)

Gość gość
Cicho a po cywilnemu chodzą jak idę do kibla lub do kasy z zakupami to chcą koszyk :)

Gość gość
Urojenia macie, nie mogą napuszczać monitoringu bez góry bo inaczej dożywocie dla bydlaków sie należy i skandal jeśli tak jest :) a te monitoringi niech powyłączają i monitoroce zajmą się patrzeniem w ekrany w marketach :)

Gość gość
Cicho w szpitalu jest zła energia, trzeba być nie wiem kim aby iść na obrzydle operacje i sztusznie przedłużać sobie życie.

Gość gość
Wzieli tajniaków w stylu Clinta Eastwooda i Al Pacino i De Niro :D widac z daleka że ktos sie kreci

Gość gość cicho byc
John Wayne czuwa nad bezpieczeństwem społeczeństwa . Bo tak trzeba . Bo ludzie sa szulery i oszukują .

Gość omijać okropności
Reklamują piwo po którym chce się rzygać więc tym bardziej po okropnościach szpitalnych chce się rzygać.

Gość gość
Trzeba być zawsze czystym i nie dać im satysfakcji :) niech marnują czas jak mają tyle wolnego czasu... :DD

Gość gość
chce się rzygać mówią, i mają rację.

Gość gość
Eeeeeeee tam cicho być .

Gość ochrona danych jest
Tak samo tablice rejestracyjne nie powinny zdradzać danych monitorowcom i tym co tam se przyłażą bez miliona ton dowodów.

Gość no tak ma byc
Tak samo tablice rejestracyjne nie powinny zdradzać danych monitorowcom i tym co tam se przyłażą bez miliona ton dowodów.

Gość inwigilacja
Teraz puścili cipke która mało co nie nadepnęła na ogon psa w tramwaju bo stała bezczelna obok mnie pies spojrzał na nią niezadowolony ja na nią i w końcu spie**niczyła agentka 007 na początek tramwaju

Gość gość
Nie da sie powrócić do zdrowia, co oni bredzą, jakaś laska jechała gokartem i miała włosy długie które się wkręciły do silnika, szpital nie uzdrowi to okropność i tyle, obrzydliwość, nie sensu sie męczyć eutanazja i piec kremacyjny nowe wcielenie trudno było mineło.

Gość gość
Motorniczy ci podziękował ze mu faka pokazałeś, kazdy motorniczy chce dokopac temu monitorocowi za blokowanie ruchu i niech wychodzi z legionowa i sie oglada za siebie ładak, po pierwsze to było w trwamwaju wiec ch*uj musiał najechać kamerą do srodka tramwaju skoro zobaczył śrokowy palec i sie wkurwił nasłał 3 busy na sygnalne, ja ładakowi nie filmuje mieszkania a tramwaj to jak mieszkanie kupujesz bilet to masz sie sie czuć jak u siebie a nie jak debil se patrzy co robisz w tramwaju od kilku lat to samo jakby sie uwzięli na człowieka.

Gość gość
Eee tam, cicho, zawsze trzeba uciekać bo przezornego Pan Bóg strzeże. Uciekniesz to najwyżej pomyślą że coś przeskrobałeś ale przynajmniej nikt cie nie dopadnie :) to i tak lepsza opcja. A swoja drogą trzeba dogadać sie z właścicielem pizzy, mówisz tak za chile wejdzie pan lub 2 gosci zamóia pizze jeśli tak będzie to pan policzy za moją pół ceny, i tak miałem dzień pusty lokal wchodzi 2 inny lokal tej samej firmy znowu tym razem jeden gość, masz pizze za pól ceny :) bo w sumie oni muszązamóic jak są po cywlinemu więc gośc sprzeda 2 pizee i tak ma zysk.

Gość gość
cicho, ja mam lepiej ide na zakupy wchodze do centrum handlowego i wchodze do sklepu gdzie są 2 wejscia, i mina gościa becenna jak mnie w końcu odnajdzie na końcu centrum :D

Gość gość
Unia to ma tupet, uznali że wiek emerytalny może być dyskryminujący :) nie zmienia się reguł gry w czasie gry więc wiek identyczny może być dla nowo wchodzących na rynek pracy, a nie łajdaki podwyższyły wiek łamiąc zasadę.

Gość gość
A twoja pochwa jest zdrowa ?

Gość gość
cicho, gadają w mediach że jakaś blondyna ma chorobę i leży w okropnym miejscu, mówią że obrzydliwe czynności transplantacyjne będą kosztowac 2 mln zł, ona iwdać niespełna rozumu zamiast eutanazji chce isc pod nóż, dajcie spokój coś okropnego. serio jestem w szoku co za ludziska.

Gość gość
Eeeeeeeee Tam Cicho być.

Gość gość
A ten łysy cos tam bredzi że seriale lepsze od filmów, a kiedyś stękał ze nie zagra w reklamie a później się sprzedał, co innego Lindda w t mobile super zagrał z nutą ironii, jedyna dobra reklam t mobile pomijając mega długą na starcie jak wchodzili na rynek też była fajna.

Gość gość
temu łysemu coś dolega, jego do dobrego filmu nie wezmą wiec sie musi wytłumaczyc, niech oglada dobre filmy z de niro, al pacino Hoffmanem redfodrem, Eastwood nikolasem cage itd. a nie bedzie bredził, rodzine zastpcza to ja oglądałem jak byłem dzieciakiem, taki poziom

Gość gość
cicho, jest nowy wątek przejazd przez skrzyzowanie bitwy na zielonym zaparowane szyby ciemno, na sygnale oznakowany wjedza na czewonym i po temacie a moze dali nasłać monioring i dlatego kto wie... w ich mniemaniu moze celowo nei ustąpił pierwszeństwa a to te ciche goguty były

Gość gość
cicho, jest kilka niezależnych wątków, ten chybiony, wszytkie to wykroczenia strzelaja do wróbla z armaty, to musi byc zlecenie, i tak debil nr 1 zoabczy na monitorze i woła debila nr 2 który nasyła załogę tak tam to działa , na nich trzeba nasłac bandyci to są, to musi byc tak że tonate akt wyrok itd i wtedy można a nie samowolka

Gość gość
ale namierzanie to bandytów sie namierze za grube przestęstwa co wy bredzicie z urojeniami :) za samolwokę byłbay pokouta u diabła -.-

Gość gość
Eeeeeeeeeeeee tam cicho być .

Gość gość
Kup chłodziarke zamraźarke - odbierz prezent .