Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze mało

6000 zł !!!! To mało! Tak twierdzi moja ciotka

Polecane posty

Gość to malo jest bardzo
i jeszcze n warszawe to juz calkiem

Gość 14tys zl
to moj ojciec zarabia przez rok.. miesiecznie 1.100 mama nie pracuje bez prawa do zasilku na utrzymaniu 7osobowa rodzina starszy brat juz na studiach ja od pazdziernika tez 3ka mlodszego rodzenstwa w szkole i co? jakos musimy wiazac koniec z koncem. gdyby nie to ze dorabia jak moze tu i tam nie byloby nas stac na nic.. az plakac sie chce jak czytam jakie ludzie robia problemy

Gość eeee...
do 14 tys. zł czy macie rachunków 4 560 zł? nie. a popatrz na moje rachunki na poprzedniej stronie. z ilu można zrezygnowac? z dbania o sylwetkę czy z rozwijania talentu muzycznego dziecka? pewnie dla ciebie to drobiazg, ale dla mnie kłopot. mieszkania nie zamienię nagle na mniejsze, żeby mniej płacić za czynsz. z dnia na dzień naczyć się żyć zupełnie inaczej się nie da. zrozum dziewczyno, że są na świcie tacy, co nic nie zarabiają i żyją. jedzenie znajdują na śmietniku albo wyproszą u ludzi a wasze 1100 zł miesięcznie to dla nich majątek. nigdy jednak nie będziesz umiała żyć tak jak oni, bo wg nich "przywykłaś do zbędnego luksusu".

Gość Kapusta
Ja tam nawet rozumiem kogos,kto sie zalamal zyjac za 14000,a pozniej za 6000.Czlowiek jest taka istota,ze szybko przyzwyczaja sie do luksusu-gorzej w druga strone.Tez dlugo zarabialam malo.Zylam za kilkaset zlotych miesiecznie,skromnie ale starczalo.Wyszlam za maz,maz zarabia bardzo dobrze-zaczelam kupowac drogie kosmetyki,nie oszczedzamy na jedzeniu,podrozujemy.Gdyby nagle przyszlo mi zbiedniec,to przezyje i za male pieniadze(w koncu wiem jak to jest),ale zal i gorycz pozostanie.

Gość lojza
Bym była szczęśliwa mając 3 tys m-cznie

6000 to faktycznie malo. A ile oni placa czynszu? Ile samochodow maja? no i jeszcze musza oplacic pania do sprzatania przeciez to ledwo starcza na zycie