Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowa muszka

*Sprawdzone i zdrowe sposoby na schudnięcie*

Polecane posty

własnie tez myslalam o uzywanym ,dlatego nie kupiłam tego za 300.... tata mi kupił duuzo owoców-zamiast czekolady:D

siema :) ja jutro do sandomierze na wesele... eh... wybaczcie mi :P ale tam nie będę się umiała oprzeć jedzonku... ale prosze powiedzcie mi. czy ten jeden raz.. jeden jedyny... nie zaszkodzi mi????? 😭

hej Kapka , jak do sandomierza to pewnie czeka cie spacer po rynku;) zauwazylam ze tam maja taki zwyczaj, kiedys w jedna sobote chyba 6 mlodych par spacerowalo po rynku , robilo sobie zdjecia itd. milej imprezki jutro :) i nie zaluj sobie dobrego jedzonka:)

hej:) hehe kapka wyjechala na wesele i temat prawie umarl;) tez jestem ciekawa jak tam po weselu. u mnie wszystko dobrze:)dieta dalej ta sama:) i czuje sie na niej bardzo dobrze i widzac po wymiarach pare cm mi zeszlo:) dzisiaj kupilam sobie skakanke a wiec doloze troche cwiczen:) pozdrawiam was dziewuszki

a ja mam hula-hop :P ale jakos nnie umiem ;) długo wytrzymać .. ale bede ćwiczyła :D ... kupiłam sobie troche kosmetyków ... nielizne i 2 bluzki ..aha i jeszcze buty ... humor mi sie poprawił :D

coz innego moze kobiecie poprawic humor jak nie zakupy;) ja dzisiaj sobie kupilam fajny i taniutki krem do twarzy, z tej samej serii krem do rak (tzn ziaja seria oliwkowa , a ten krem to w lzejszym wydaniu) i pomadke do ust rossman (wg mnie o wiele lepsza niz nivea czy bebe, wiec po co przeplacac). dzisiaj na 18 wybieram sie pierwszy raz na aerobik i troche sie boje ze nie bede potrafila nadazac za kobietami :(

wymyslilam fajny przepis:) mozna duuuzo zjesc a kcal wcale duzo nie ma. a wiec co potrzebujemy 1 cukinie (tak ok 0,5 kg) 1 puszke pomidorow najlepiej krojonych pol papryki przyprawy jakie kto lubi 1 jajko na wieksza patelnie (najleoiej taka glebsza) wlewamy pomidory z ouszki (wraz z plynem) po chwili dodajemy do tego pokrojona cukinie i papryke, doprawiamy do smaku. przez ok 20-25 minut dusimy na wolnym ogniu (nie caly czas pod przykryciem, aby troche wody wyparowalo) pod koniec wbijamy do tego jajko i szybko mieszamy( to aby zagescic ta potrawke) i the end mi wyszlo tego ok 700g a jak policzylam kcal to te 700g ma niecale 400kcal

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) odrazu mówie ze się rozpisze :D było wybombowiście :):):) wesele 40 osob, ja robiłam furrore:P hahaha :) zostałam jakaś tam miss tulkowa? okrzyknięta przez pana stefana (nie pytajcie kto to, sama nie wiem) na początku drętwawo.. ale jak pochlalam (oczywiscie stół mielismy ja z siostra i bratem stryjecznym hen hen daleko od rodziców) no to wypiłam z 25 kieliszków.. jak nie więcej, bo potem to rachube straciłam :P haha tancowałam sama, prosił mnie do tanca taki super chłopak ale odmówiłam, kurwa teraz załuje :( ale sie bałam BO JA TANCZYĆ NIE UMIEM W PARZE! O! ale potem kurde... i siłą mnie chrzesny wyciągnął, jakiś mąż córki siostry mojej babci Radek, ooo ten to mna wywijał.. przez kolano przekładał jakieś obroty nie obroty.. ale obciach :P ja tam pewnie wyglądałam jak tragedion :P z rodzicami wyslismy około 8 rano.. z jakimis studentami z wrocławia.. oczywiście jeden sie chamsko do mojej mamy podwalał.. ekhm, ale to taki szczegół :P zdjęcia wam pokaze potem, bo sama na razie nie mam, brat i wójek robił to jak mi wyslą to jakieś wkleje :P hehe ooo a tak to zjadłam: przystawka jakaś kaczka z zurawinami, krem z borowików, ziemniaki z cielęciną i marchewką, lody, bigos z zeberkami, łosoś z ryzem, ryba po grecku z ryzem eee co jeszcze, nie pamiętam, jeszcze drugie tyle dan mnie omineło :P oczywiście nie jadłam całości bo fizycznie nie dawałam rady (ale i tak wyglądałam jak w 5 miesiącu) tylko tak po pare widelczyków na spróbowanie brałam AAA no i tort weselny :P a tak to jeszcze gorzały full, wino czerwone, biał,e z 10 kawalków ciasta... 10 szklanek coli 20 szklanek soku porzeczkowego :P haha na drugi dzien na poprawiny to znów obiad i ciasta :P potem spacer własnie po rynku, tam takiego wielkiego loda zjadłam włoskiego, obwarzanki :P ahah ale od dzisiaj juz \"głodówka\" zjadłam tylko lizaka, jogurta naturalnego i kawe z mlekiem.. niech sobie zołądek odpocznie :P od jutra podietkuje ale wiecie co? dzisiaj rano się zwazyłam (u babci) i nic nie utyłam :D zaskoczona jestem! moze dlatego ze na weselu tanczyłam całą noc? :P waze 53kg i przed weselem tez u babci sie wazyłam i było 52,7... KURDE OGOLNIE TO ZAJEBIŚCIE :D aaha!! i ja za 10h wyjezdzam nad morze do międzyzdroi (na zmazone rybki hehe) więc rzegnam się z wami kochane :):):):) :*:*:*:* i miłych wakacji.. jeszcze 3 tygodnie! :D

o jesu.. napisałam ze wesele na 40 osob :P a to było wesele na 140! osob:P no!

wrocilam z aerobiku, az tak tragicznie nie bylo chociaz jakos nie potrafilam zapamietac jednego ukladu, ale zauwazylam ze nie tylko ja:P a teraz pojde sobie jeszcze troche poskakac na skakance. kapka super ze ci sie podobalo i ze sie najadlas i napilas :) mam nadzieje tylko ze kac cie zbytnio nie meczyl;) rowniez czekam na zdjecia miss:D

Siemka :) własnie zjadłam na sniadanko twarożek z mlekiem 0,5% co tam u was Justy :) Jolcia :) ? Kapka sie wygrzewa nad morzem pewnie :P pozdrowionka :D ... bede sie to wpisywała co kilka dni .. żeby topik nie umarł :) bo szkoda go ..hmm .. to taki nasz pamietnik w końcu :P

Gość ile kcal ma ocet winny a ile
jablkowy? Moze Wy dziewczynki wiecie?

Cześć dziewczynki wracam z podkulonym ogonkiem... ;( Zapuściłam się szczerze mówiąc, dopóki wchodziłam na to forum miałam motywację, ale później pierwsze wesele- sobie pofolgowałam, wyjazd- kiełbaski z grilla i piwko, byl na porządku dziennym, po powrocie odkryłam że wróciłam do poprzedniej wagi (przynajmniej bez efektu jojo) no i następnie drugie wesele no i tak jakoś schudnąć nie mogę. A widzę, że wy macie coraz lepsze efekty. Błagam pomóżcie, obiecuję, że będę zaglądać tu codziennie- niekoniecznie się udzielać ale czytać wasze wyniki. Kurde, przecież muszę schudnąć, ale co z tego, skoro mój chłopak wcale mi w tym nie pomaga...właściwie to przez niego- no i przez siebie przytyłam, bo jak byliśmy na wyjeździe to mówił że zacznę się odchudzać jak wrócę- ale coż przybiło mnie to, że po przyjeżdzie na wadze ujrzałam 4 kilo więcej :( I przestałam. No ale teraz naprawdę muszę zacząć pozdrawiam szczupłe koleżanki. PS stopka chyba nieaktualna- jeśli ją posiadam, muszę usunąć.

masz moje wsparcie :) widze , że topik umiera śmiercią naturalną ;) ale razem przywrócimy go do życia :P .... :D ja tez sie troche przestałam pilnowac bo wróciły słodycze ;) ale od dzisiaj zaczełam od nowa ...bo przeciez trzeba sie jakos wygladać .. w szkole :P

ciesze sie ze topik powraca do zycia:) ja ostatnio hmmm, czasami na troche za duzo sobie pozwalam, ale dobrze ze nie mam napadow obzarstwa:) dla mnie dobra motywacja jest to ze zapisalam sie na aerobik (taka motywacja na zdrowy tryb zycia). trzymam kciuki:)

Dzięki dziewczyny :) Ja w sumie też nie mam napadów obżarstwa, tylko wróciłam do dawnych nawyków żywieniowych- czyli zwykłe pieczywo, piwo, słodycze. A przecież nie tak trudno mi było z tego zrezygnować. Mój błąd, teraz muszę go naprawić ;) A więc już od teraz zaczynam

ja juz nie mam siły :(:(:( ... nie moge normalnie w lustro patrzeć .. mam straszny cellulit :(:(:( normalnie tragedia :O ... uff .. na szczescie tylko kilka rozstepów :P .. ja chce chociaz przez chwile poczuc jak to jest mieć piękne ciało .., móc usiasc bez obawy , że fałdy nie wypłyną ... nic sie nie marszczy :( ... Jezu mam tylko 18 lat i nigdy nie czułam sie ze soba dobrze :( ... jestem chyba zbyt słaba ....😭😭😭

kurcze, jestem przed okresem i mialam wlasnie napad na jedzonko:( czuje sie teraz strasznie napuchnieta i ochydnie ;(;(

ostatnio to przechodziłam :( teraz jest troche lepiej ale i tak mi źle 😭 .... a wy walczycie z tym badziewiem na udach ?? ... ja musze zaopatrzyc sie w folie spozywcza i cos robic ... hmm ... peeling kawowy jest dobry ale zapewnia tylko gładkosć skóry ale nie zwalcza problemu :(

ja juz sie pogodzilam z tym, stosowalam rozne balsamy i nic mi nie pomoglo, mozliwe ze to przez tabletki anty....

juz pokochałam hula-hop :D moja siostra nawet sobie ćwiczy :) ona jest chuda ale duzo je :P wiec lepiej niech ćwiczy ...bo może sie roztyć ..;) a tak to zawsze jakis ruch .. :) no to tak : sniadanie twarozek z mlekiem 0,5% obiad warzywka + kawałek pieczonego kurczaka ;) kolacja .. miałam ochote na zupe mleczna z ryżem + 2 łyzeczki cukru :P to była malenka miseczka i to wszystko własnie skończyłąm krecic hh ;) teraz tylko woda :) pozniej zrobie sobie peeling ;) i masaz moze lepiej sie poczuje ... itp. zabiegi :P ..

dobra:) odpokutowalam troche dzisiejsze obzarstwo ( jutro bede pamietac aby wiecej zjesc na obiad a nie marny talerz czystej zupy pomidorowej:P) przez 30 minut poskakalam sobie na skakance i nie tylko i zauwazylam ze juz mi sie kondycja polepsza(jupi) jutro moze pojde sobie pobiegac...... hmm wlasnie , jesli rano idzie sie biegac to powinno sie cos zjesc wczesniej? a tak wogole to jestem przed okresem i jestem strasznie napuchnieta:(

Czesc Kochane!!!! Przepraszam ,ze tyle nie pisałam... Martynka ja wiem po sobie ze na cellulit pomaga swietnie rękawica szorstka do masazu( kup sobie bo naprawde nie jest droga) do tego krem z Avonu antysolution i efekty są super! oczywiscie jak przestaniesz stosować to efekty po jakims czasie wrocą.U mnie wrócił cellulit po roku. Trzeba sie owinąc folią i biegac albo jezdzic na rowerze- to tez na cellulit. ja tak teraz robie na moim stacjonarnym. DZIEWCZYNY ZOSTAłO 2 TYG (niecałe) do 1 wrzesnia trzeba sie sprężyc.Ja tez nie mam siły ale codziennie z tym walcze:)

Gość FOXA
dziewczyny mogłybyscie mi napisac dokładnie co powinnam jesc ???? albo napiszcie co wy jecie przez cały dzien ? chciałbym zaczac sie odchudzac ale dokładnie nie wiem od czego mam zaczac :( zaczne cw ale to mi nie wystarczy chce ograniczyc jedzienie zeby sie zmiescic w 1000kcal ale nie wiem co mam jest , ....,... .