Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkl

kto nigdy nie uprawial seksu i ile ma lat ?

Polecane posty

Gość sewa
27 i tez nic . dziewica chyba umre

Gość jarrr
dziewicz dlaczego jeszcze dlugo nia zzostanies??

Gość jarrr
sewa a ty?? Dlaczego??

jarr->bo nie mam z kim stracić tej cnoty, męskie osobniki które pojawiają się w moim życiu są do bani a nie oddam cnoty byle komu

Gość wątek założony jak miałam 25
teraz mam 32 i nic się nie zmieniło.jak nie mam ochoty to po co, żeby się glupiemu społeczeństwu przypodobać co i tak ma mnie w doopie?

Gość jarrr
dziewica to jakie masz wymagania opisz??

Gość zalmisiebiesamej
20,5 :( Kiedyś miałam wielkie wymagania a teraz czuję że za chwilę taka desperatka się ze mnie zrobi że będę błagać żeby mnie przeleciał ktoś (a mam nadzieję że tak nisko nie upadnę). W sumie nie wiem dlaczego ;}

Gość zsakul1984
ja mam 28l i tez nigdy a teraz choc bym chciał to sie boje ze sie osmiesze i tak prawiczkuje sobie przez życie

Gość piwnooki brunet
co prawda prawiczkiem juz nie jestem ale tez pozno zaczalem, bo mialem 19 lat;)

Gość wgorrre
up up

Gość ddddziewica21
ja mam 21 i nigdy nic....

Gość zalosnyzalll
A może mnie do trójkąta jeszcze weźmiecie?

Gość 26 rok (przydługawy tekst)
26 lat juz na karku nie jestem gejem, natura mnie obdarzyła całkiem niezłym wyglądem zewnętrznym (przez znajome nazywane potocznie ciachem czy jak to tam zwą). Z nieśmiałością jest tak sobie (specyfika zadowu kelnera raczej wyklucza) nie mam wiekszych problemów z konwersacją przedstawicielkami przeciwnej płci (zwanymi laskami). W moim wypadku raczej główną rolę odgrywa tak zwana przekora aby nie podążać za "aktualnymi trędami" bo nmie to poprostu wkurwia odkąd pamiętam. P.S. Jak mówie że nigdy nie miałem dziewczyny i nie kopulowałem to kompletnie nikt mi nie wierzy. A i naprawdę nie wiem o co ten cały problem, jak poczujesz oddech śmierci na karku to poczujesz że zmarnowałeś wiekszość życia na martwianie się czego nie masz, lub nie robiłeś, ale już będzie za późno.

Gość Twój
Wytrzymałem 20 lat, ale ciekawość wygrała i trafiłem na osobę, której się spieszyło. Z jej wspaniałym charakterkiem wytrzymałem CAŁE PIĘĆ DNI! proszę o brawa! ( Od tego momentu bardzo się spieram z ogólnie przyjętym faktem, iż to facet myśli |ciągle| o seksie ), teraz od 2 lat jestem abstynentem, jako, że zależy mi tak bardzo na osobie o określonych przeze mnie cechach charakteru, iż kwestię seksu odpycham na plan ostatni. Lepiej być całe życie samemu, niż 5min z niewłaściwą osobą.

Gość adla84czedo
Skonczylam 7 lat jeszcze sie nie bzykalam bo mojemu chlopakowi nie moze stanac

Gość gość
36 lat

Gość mam 17
i miałem kilka dziewczyn ale do niczego nie doszło (raz prawie) ale mam troszke problem z długością hmm...boje sie że dziewczyna mnie wyśmieje !;/

Gość gość
ja 33

Gość gość
26

Gość zniecierpliwiony22latek
Facet - 22 lata (prawiczek), od 4 lat w związku (z dziewicą) i tylko wspólne pieszczoty, bo partnerka nie jest gotowa ! ileż można czekać... a mówili mi wszyscy, że dziewice wyginęły wraz z dinozaurami ... czekam, bo kocham, gorzej jak się nie doczekam :(

Gość gość
Byłem chyba w siudmej klasie kiedy to pierwszy raz spróbowałem coś tam włożyć w ciepłą c*pkę,ale nie trwało to zbyt długo,nastąpił wystrzał i wstd,że tak szybko.Następne podejścia były już ciekawsze i dłuższe.

Gość avokattka
27 - bo faceci to świnie :P

Gość jnpesfw
ja mam 21 lat i nigdy nawet się nie całowałam bo sądziłam że czekam na tego jedynego - jednakże mój mózg nie bardzo przyjmuje to do wiadomości i trochę mnie korci żeby iść na całość, ale nie ma bardzo z kim :D

Gość gość
mam 19 lat i nie robiłem tego i się z tego powodu bardzo wstydzę

Gość gość
Ja nie uprawiałem bo byłem przez kilka lat nieszczęśliwie zakochany i nie mogłem zrobić tego bez miłości, a mam już 25 lat. Teraz pracuję na wyjazdach, więc nie mam szans znaleźć dziewczyny do związku, a "seks bez zobowiązań" ? Nie wiem, wolałbym z miłości, ale długo już nie wytrzymam.

Gość gość
26 rok (przydługawy tekst) 26 lat juz na karku nie jestem gejem, natura mnie obdarzyła całkiem niezłym wyglądem zewnętrznym (przez znajome nazywane potocznie ciachem czy jak to tam zwą). Z nieśmiałością jest tak sobie (specyfika zadowu kelnera raczej wyklucza) nie mam wiekszych problemów z konwersacją przedstawicielkami przeciwnej płci (zwanymi laskami). W moim wypadku raczej główną rolę odgrywa tak zwana przekora aby nie podążać za "aktualnymi trędami" bo nmie to poprostu wk**wia odkąd pamiętam. P.S. Jak mówie że nigdy nie miałem dziewczyny i nie kopulowałem to kompletnie nikt mi nie wierzy. A i naprawdę nie wiem o co ten cały problem, jak poczujesz oddech śmierci na karku to poczujesz że zmarnowałeś wiekszość życia na martwianie się czego nie masz, lub nie robiłeś, ale już będzie za xxxx kurde mnie tez wk*****a podazanie za moda i dopasowywanie sie, bo wszyscy to ja tez. Nie lubie to co ogol