Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość darka87
Puści jesteście wszyscy... no comments

Gość Nie bardzo wysoki gość...
Szczerze mówiąc tutaj nie ma reguły. Są niskie kobiety z ładną figurą i gorszą figurą, ale są też kobiety wysokie z ładną figurą i gorszą figurą. Jeśli miałbym dodać coś od siebie to tak: Nie jestem najwyższy (172cm), większość moich kolegów jest wyższa. Więc w sumie osobiście wole niższe kobiety, gdyż trochę dziwnie by wyglądała przy mnie dziewczyna z 180 cm.itd.

Gość Lady10918
Większość ludzi wypowiadających sie na tym forum ma bzika na punkcie wzrostu i wyglądu. A czy zastanawialsicie sie kiedys nad tym co jest prawdziwym problemem? skoro ponizacie ludzi o niskim wzroscie wyzywajac ich karlami to co powiedzielibyscie o osobie ktora naprawde jest chora bo ma 80 cm wzrostu. zabilibyscie ja? ciagle tylko dyskruminacja, dyskryminacja, dyskryminacja. przewaznie niskich kobiet. mozna sadzic ze to forum jest wymiana gora 3 osob ktore z jakichs powodow wpadly w kompleksy i wydaja tu opinie patrzac przez pryzmat jednej osoby. coż...taki nasz podly swiat. sama jestem niska bo mam 160 cm wzrostu, ale jakos z tym zyje. kilka razy spotkalam juz sie z ludzmi ktorzy komentowali moj niski wzrost, ale nigdy nikt nie skreslil mnie z tego powodu. Nie uwazam siebie za piekność, ale akceptuje siebie. Wiem co to prawdziwy problem i nie rozumiem ludzi ktorzy cale zycie potrafia przegadac na temat swojego wygladu. jak juz zostalo powiedziane: kazdy jest inny i kazdy ma inny gust. moze jest prawda to ze wysokie sa bardziej atrakcyjne, ale czym jest atrakcyjnosc jesli jest sie osoba kompletnie bezuczuciowa, pusta. Pewnie nikt z was nie pomyślal ze takimi opiniami naprawde mozna kogos zranic. szkoda ze ta odwage do oceniania innych macie tylko tutaj na forum. Ciesze sie ze nie jestem jedna z was.

OMG, ludzie, ile wy macie lat? mówię do tych upierających się twardo przy jednym zdaniu : niska jest taka i taka a wysoka już nie, lub odwrotnie. Jedna jest niska i ma super figure i buźkę, druga jest wysoka i gruba z brzydkim ryjem. jedna jest małą spasioną kulką z paskudną facjatą, druga jest wysoką długonogą modelką. jakiekolwiek uogólnianie w sprawach urody nie ma najmniejszego sensu.

Gość Dorota . R
ja jestem średniego wzrostu i mam powiękrzone cucki

Gość okropne wysokie babochołopy

Gość wojti
A ja uwazam ze wszystkie kobiety maja swoj urok.Wzrost nie jest najwazniejszy a o miarze sukcesu swiadczy osobowosc. Niskie kobiety - nie ma sensu popadac w kompleksy z powodu wzrostu.Ja sam bedac tu w Walii poznalem dwie fantastyczne dziewczyny- Polki o niskim wzroscie. I wiele dziewczyn o wyzszym wzroscie im nigdy nie dorowna charakterem sposobem bycia intelektem itd.Male jest piekne i nalezy je szanowac tak samo jakby bylo wielkie.Pozdrawiam wszystkie niskie kobietki.

a ja mam 160 no moze 162 cm i nigdy nie mialam kompleksow z tego powodu:P i nie zamierzam ich miec i zadne glupie pisanie na forum tez na to nie wplynie:D po prostu lubie swoj wzrost;)

Gość Wojti
Do Setunii - i to jest bardzo dobre podejscie do tematu - calkowicie popieram.Pozdrawiam

Gość nie ta miara
nie ważne czy chodzi o wzrost kobiety czy mężczyzny. prawda jest taka, że człowiek wartościowy i inteligentny nie mierzy wartości drugiej osoby miarą wzrostu. i tyle w tym temacie :) ps. czy to teraz taka moda, że każdy pisze "to dlaczego modelki są WYSOKIE a nie niskie?" ?? nie rozumiem. czy bycie modelką jest w dzisiejszych czasach szczytem marzeń i sprawą priorytetową? to znaczy, że 'zawód' modelki jest wyznacznikiem kobiecej atrakcyjności i wartości? w imię czego? wydaje mi się, że bardziej pożądanym zawodem jest kariera szanowanej businneswoman niż bieganie z gołym tyłkiem po wybiegu. ale rozumiem, każdy ma inne marzenia. pozdrawiam wszystkich :)

Gość nie ta miara
acha, i jeszcze jedno. o co chodzi z tymi szpilkami? przecież obcasy są dla kobiet, nie ważne czy wysokich czy niskich. są po to, żeby noga ładniej w nich wyglądała. jednak częściej słyszę/widzę, że to raczej wysokie kobiety nie chcą nosić szpilek [a szkoda, bo wyglądają wtedy pięknie] i nie dlatego, że nie potrzebują, bo są już wystarczająco wysokie, tylko dlatego, że uważają się wtedy za ZBYT wysokie. to chyba świadczy o kompleksach, zresztą zupełnie niepotrzebnie. co się zaś tyczy niskich kobiet, odnoszę wrażenie, że równie chętnie chodzą w szpilkach, co w płaskich butach. i bardzo dobrze. wszystkie kobiety, niezależnie od wzrostu, niskie czy wysokie, pozbądźcie sie wszelkich kompleksów, bo wtedy życie naprawdę staje się przyjemniejsze, inaczej postrzegamy siebie i świat, a także inaczej jesteśmy postrzegane przez innych :)

Gość 172
a ja mam 172 cm mam dlugie nogi jestem szczupla i waze 56kg. JESTEM PROPORCJONALNA?

no jasne tylko wyglad ja mam 152cm ok 56kg ale sie odchudzam bo w zeszlym roku mialam 51 choc to dla wysokich majacych 175cm 51 to skandal bo trzeba miec 43 i mam ladna twarz choc tobie skoro masz takie wymagania moje 4 kolczyki na twarzy ci sie nie spodobaja , odezwij sie za jakis czas jak ci sie spodoba mala brzydka albo duza piekna choc jestem za srednia ladna ktora chocby miala nie wiadomo jakie skrzydlo rosnace pod pacha pryszcze nie tylko na twarzy a i plecach dupie i ramionach do tego wasik czy rozjechany tylek to i tak bedzie dla ciebie idealem

Gość sama jestem malutka*
heh coś mi sie wydaje ze Ci panowie co Tu piszą maja malutkie swoje skarbik w majtkach teraz mogłybyśmy założyć forum czy kobiety wola panów z dłuższymi czy z krótszymi i co byście panowie powiedzieli gdybyśmy wyzywały na tych z malymi mam nadzieje ze mnie zrozumieliście

Gość ziom z osiedla
niskie kobietki są dużo lepsze w łużku niż wysokie tyczki.pozdro sm.OK.u

Gość lady17
Avril Lavigne-155 Hilary Duff-155 Madonna-154 Shakira-154 Nelly furtado-154 Siostry olsen-157 i 159 Eva Longoria-155 Jennifer Love Hevitt-157 Sarah Michchelle Gelar-160 Kasia Cichopek-158 Edyta Herbuś-156 Christina Richi-154 Chrisina Aguilera-157 Tola Szlagowska-157 Weronika Rosati-160 Kylie Minogue-155 Kasia Klich-154 Salma Hayek-159 Emma Bunton-155 Brodka-160 Penelope Cruz-160 Reese Witherspoon-157 Mało? Wszystkie te laski sa nie mniej atrakcyjne od swoich wyzszych kolezanek. I zgadzam sie z pania wyzej, ci ktorzy pomiataja niskimi- to zwykle smieci. Bo przeciez wzrostu nikt sobie nie wybiera.

Gość lady17
prosze bardzo, jesli w jakis sposob cie dowartosciuje to ze takich lasek jest duzo, a pewnie nawet wiecej niz tych niskich. To tylko dla wiadomosci, takich jak wlasnie ty.

Gość wiolllla21
hej jes tam kto?kurcze ale sie bluzgacie warto?każdy jes jaki jest jakby każdy był tego samego wzrostu,wyglądu....bylo by nudno cieszcie sie z tego co macie bo kazdy ma coś pięknego i niepowtarzalnego....

Gość pszcola
mala, wysportowana, sliczna buzia, okragly tyleczek, wcieta talia, miesnie wszedzie, ale ich nie widac jak nie chce, ale czuc jak chce. podobno oczy diablicy. :P

Gość gfbgf
ej no bez przesady one nie mogą byc nizsze od mnie np nelly furtado no bez przesady skąd wziełaś te dane?

a ja mam 1,62 i na brak powodzenia nigdy nie narzekałam 💤 Co więcej, wszystkie moje najlepsze koleżanki, są ok. 10-15cm wyższe. Wychodząc z nimi \'na miasto\', nigdy nie czułam się gorsza:P Ciekawe dlaczego? :classic_cool:

to jest nie prawda, ze wysokie kobiety maja ładna figure, a małe ładne buzie.. Ja jestem b. wysoka, ale figura mi się kompletnie nie podoba, za to buzia u mnie jest zajebista :) ale jestem skromna.. wiem :)

jeśli ktoś jest nijaki, ma beznadziejną osobowość + zero inteligencji/polotu/dowcipu i kultury osobistej, to wysoki wzrost i boskie ciało, może sobie w dupe wsadzić :P

Gość realia
Ja mam tylko nadzieję, że w końcu ktoś zacznie wypowiadać się logiczniej i bardziej kulturalniej. Mamy XXI wiek i swoje lata, więc nie wypada używać tak nieładnych epistetów i obrażać innych. Wystarczy tylko spojrzeć na siebie i na swoich partnerów i zobaczyć czy my i nasze połówki to osoby idealne. Nikt nie jest doskonały... Ja w ludziach cenię najbardziej to jakie ma wnętrze. Skupiając się na wyglądzie zewnętrznym to można powiedzieć to, że te osoby ładnie wyglądają, które dbają o siebie. Chodzi mianowicie o to, że umieją podkreślić swoje atuty, a ukryć wady, bo każdy z nas ma i zalety i wady! Ps. Mam prośbę aby nikt nikogo nie obrażał, bo jeżeli chodzi o wypowiedzi niektórych osób to są bardzo niegrzeczne. Muszę napisać, że znam osobę, która jest karłem i jest fantastycznym człowiekiem, który żyje i funkcjonuje tak jak wszyscy i czytając co niektórych wypowiedzi to mogło by jej się zrobić bardzo smutno. Troszkę więcej taktu!

Gość realia
I szczerze mówiąc człowiek piękny, to człowiek, który zarówno dba o swój wygląd zewnętrzny jak i wnętrze. A Skromność i wyczucie powinno cechować i wnętrze człowieka jak i wygląd zewnętrzny osób niskich, średnich oraz wysokich. Ludzie szanujmy się nawzajem. Ps. Z góry przepraszam za błędy. Buziaki i powodzonka:)

Gość jeyjey
Ja wolę wysokie dziewczyny. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że niskie dziewczyny nie mogą mieć długich nóg, bez względu na proporcje. Żeby dziewczyna 160 cm miała długie nogi, jak przeciętna dziewczyna ok. 175 cm, to jej nogi musiałyby zajmować min. 70% jej ciała, a to wyglądałoby idiotycznie. Wysoki e dziewczyny są bardziej reprezentacyjne, zwykle smuklejsze. Niska panna może być szczupła, ale nie smukła. Z wyokimi dziewczynami można bez dzikich figur uprawiać seks na stojąco :). Miałem raz strasznie niską dziewczynę (156cm), ja mam 188cm. To była wielka pomyłka. Nie pociągała mnie zupełnie - czułem się jakbym był pedofilem...Rozstaliśmy się po roku, bo po miesiącu nie miałem już ochoty się z nią kochać. Teraz mam już żonę-wysoką- 178 cm i jestem zakochany po uszy od trzech lat nieustająco!

Gość adamd.
Ja też wolę wysokie kobiety, mimo, że sam aż taki wysoki nie jestem- 180cm. Wysokie dziewczyny są bardziej zauważalne, przeważnie zgrabniejsze od niskich. Najbardziej lubię naturalne wysokie blondynki :) Takie skandynawskie...Mmmmmm...

Gość hagan_atomst
To zależy po co się szuka kobiety :) Jeśli na żonę i matkę moich dzieci, to zdecydowanie wysoka, bo chcę, żeby moje dzieci były wysokie i silne, jak mam wybierać :)