Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandritka

Samotnośc mnie przytłacza Szukam przyjaciół ...drugiej połówki...

Polecane posty

Gość parmezanka
To o czym to świadczy wiekowy?:)

Gość Wiekowy
Czy tu wszyscy umarli czy zamarzli?

Hejak Nie znam tego tematu lecz jestem ciekaw czy ziściło się marzenia tych tutaj przebywajacych??:)

Wiekowy--bobasku jesteś 10 lat młodszy i nazywasz sie wiekowym??Masz specyficzne poczucie humoru :D

A jak mogła kobieta o sobie powiedzieć ,przebywajaca na uczuciowym w ub.r majaca 78 lat??Doskonale sie bawiła.No niestety zamilkła na zawsze.:(

Gość Wiekowy
Poczucie humoru to ja straciłem 25lat temu.Natomiast co do ksywy to tak jakoś głupio wyszło.

Gość gość
A co takiego się stało 25 lat temu, że straciłeś poczucie humoru. Rozumiem jakiś kryzys życiowy ale czy on trwa już ćwierć wieku?

Gość Wiekowy
Właśnie tak długo i nie widzę i nie widzę perspektyw na zmianę.Żadnego kryzysu nie przechodzę no może wieku średniego.

Gość gość
Domyślam się [ choć mogę się mylić :-P], że kryzys zaczął się gdy po ślubie przejrzałeś na oczy i ukazała się szara rzeczywistość oraz nastąpiło rozczarowanie życiem w związku. Zwykle jak kobieta żali się na swój los [ małżonka] następuje wysyp odpowiedzi w stylu: widziały gały co brały. Niby prawda ale tylko częściowa. Bo zwykle zakochanie/zauroczenie/chemia czy te powtarzane do obrzydliwości, motylki w brzuchu, nie pozwala nam rozsądnie, trzeźwo na ocenę rzeczywistości i później jest to co jest, czyli jak u Ciebie nieustający od 25 lat kryzys, brak nadziei na zmianę i w ogóle przerąbane. Pocieszyć to Cię nie pocieszę, skoro sam nie widzisz potrzeby zmian.

Gość Wiekowy
Po części masz rację-widziały gały co brały,ale z tym zmartwieniem idzie jakoś żyć.Cały problem tkwi w tym że kiedyś mi wmawiano że okradam państwo,a tu okazało się że to mnie wszyscy okradają.I jak tu dalej ciągnąć?A tak na marginesie to jesteś gość czy gościówka.

Gość gość
Jak to wszyscy Cię okradli? Jakiś nieuczciwy pracodawca? czy masz na myśli ZUS uważany za największego złodzieja naszej kasy? PS. Jestem goścówka, ale chyba to nie ma znaczenia.

Gość Wiekowy
Ma to wielkie znaczenie,ponieważ z kobietą należy rozmawiać kulturalnie i w miarę szczerze.Wszyscy mnie okradają.Począwszy od państwa,a skończywszy na złodziejach.Ostatnio zrezygnowałem z pracy bo nie dawałem rady.Na ZUS płacić,na służbę zdrowia płacić,na oświatę płacić,na rolników dopłacać nie wspomnę o tych w W-wa.Skąd na to wszystko brać?

Gość gość
może ty i wiekowy jesteś ale głupi , albo masz psychoze radzę się leczyć ...

Gość gość
najlepiej usiadz i nic nie rób będzie jednego darmozjda więcej

Gość Wiekowy
Teraz to mi ubliżyłaś nazywając głupim.Darmozjada jeszcze przetrawię.Teraz tak poważnie to straciłem pracę i mnie wkurza,bo człowiek 55lat jest już mało wydajny,natomiast emeryt 65lat jak najbardziej jest w pełni wydajny.Czy to jest normalne?

Gość gość
Rozumiem Twoją frustrację bo zdaję sobie sprawę, że utrata pracy dla mężczyzny jest bardzo stresującą sytuacją. Uderza to bardzo mocno w jego poczucie własnej wartości. Obecnie jest trudna sytuacja na rynku pracy i ludzie 50+ mają szczególnie trudno. Są jakieś programy pomocowe dla ludzi w tym przedziale wiekowym. Czy interesowałeś się tym? PS. To ja ta gościówa z godz. 17.48

Gość bebeeee
ale się smętnie zrobiło... jest ktoś ze śląska? kto ma duzo wolnego czasu i nie ma go z kim spożytkować? piwko? zakupy? silownia? imprezka? ktoś? coś?

Gość KaczkaMery
A może tak opolskie/Opole? Strzela mnie z tego siedzenia w domu... Wyszłabym gdzieś. Pogadała. Spędziła czas. amv90@tlen.pl

Gość gość
Może jest ktos z Bialegostoku? fajnie byłoby gdzieś wyjsc, pogadac... dziewczyna, 24 lata romek170@gmail.com

Gość gość
Poznam koleżanke z Piły :) :) jest tu ktoś ?? :* :* mam 19 lat Pisać : tatu1@op.pl

Gość gość
Gościu to jest temat dla zaawansowanych wiekowo,a ty masz dopiero 19 lat.

Gość gość
hej dziewczyny, macie ochotę pogadać? piszcie na gg 50043841. ja facet 30+

Witamm jajestem z okolic lublina i z checia nawiaze znajomosc z fajna kobieta:) mam 23 lata poznam bratnia duszyczke;) zapraszam mozecie meila zostawic to sie odezwe:)

Gość pensjonareczka
widzę sami wiekowi tu piszą:D

Gość Wiekowy
Wszyscy szukają tej drugiej połówki.Młodzi i więcej młodzi,wszystkim jednakowo dokucza samotność.

Gość Aduśka230352
Chętnie poznam kogos z kim można porozmawiać na każdy temat;) gg:39768470;) ps mam 19 lat;)

Gość Wiekowy
Ja mam tylko 55lat.