Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

Forum rulez:) Ja też zamiast winka napiję sie żywca - ale H2O:D To podeslijmy nr gg na @, ale nie piszmy na nim dzis - trzeba 2000 postow ukrecić:D (no chyba, ze po)

Lolo a moze lepioej nie mieszac?;) A co to za H20??????:o:D Lubie Zywca ale takiego nie pilam:D Ok to po 2000:) ale moze byc jutro albo dzisiaj :D

setunia, mysle, ze mieszanie mi nie zaszkodzi:D - H2O, znaczy sie woda żywiec zdrój:D, ale Ty chyba inna pijesz jak dobrze pamietam:) 2000 musowo dziś:)

aaaaaaaaa :D H2o:classic_cool: Ja Jurajska;) wiec jeszcze 4ry wpis;) Toj Moj Twoj i Moj I bedzie 2000:D

To mamy 2tys:classic_cool: Szkoda , ze nie wpisalam sie przed Toba! Bo to Twoj topick ;) a tu n amnie taki zaszczyt splynal:D

Gość a ja się wetnę
i napiszę ten dwutysięczny post heeehe ale wredny jestem

setunia, na Ciebie cały zaszczyt, bo bez Ciebie nie bylo by topiku i mnie na nim. Dziękuję:)

Lolo oj nie wiem;0 Gdyby mnie nie bylo tutaj , to na pewno bylaby jakas inna \"setunia\"!!

Lolo ja tez wyslalam:) To od kiedy zaczynamy tam pisac \'cokolwiek\":D??

setunia, ja pierwszy post wysłalem, czy doszedł? bo mi sie net w tak historycznym momencie zaczal krzaczyc:o

odpisalam;) to nie wiem co sie dzieje:o Moze dlatego ze bylez niedostepny;)

nie dostałem:o, to pewnie przez moją \"wspanialą\" siec:o a \"niedostepny\" jestem prawie zawsze

dobranoc setunia:) z okazji 2tysiecznego jubileuszu, zycze Ci aby klawiatura nigdy Ci sie nie zacinala:)

I sie udalo;) Baw sie dobrze !....wiesz na czym:D:)setunia Dobranoc Lolo🖐️:)

setunia :)🖐️ bylo... superowo!:D zlądowawlem o 5, jeszcze chyba tak szybko czas na weselichu to mi nie minął. Potańczyłem sporo, ale głównie integrowalem rodzine, z ktorą sie człowiek latami nie widzial:) Uciekam na \"śniadanie\". Dzis pracuje cały dzien przy kompie. Tymczasem:)

Lolo 🖐️:0 Ha ha ha !Wiedzialam , ze tak bedzie:D Zawsze tak jest , ze jak sie nie ma ochoty gdzies isc , to jest super!;) Ja tak mam zawsze:D

Pozawozilem rodzinke na poprawiny, a sam do pracy:o Bylo naprawde superowo:D, naraziłem sie tylko chrzestnej;) bo chciała mnie sparowac z jakas dziewczyna z mlodego strony, ale sie nie dałem:D, nie w moim typie była;) Setunia, jak Ci mija dzien?