Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia w膮troby metod膮 Huldy Clark

Polecane posty

Go艣膰 paj膮k bez nogi
Oooo witam szanownego pana Kinga 馃憚

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kingu nigdy by tak nie napisa艂....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
[zg艂o艣 do usuni臋cia] paj膮k bez nogi Oooo witam szanownego pana Kinga usta.gif 2014-04-16 20:32:39 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Kingu nigdy by tak nie napisa艂.... - sp贸jrz na godzin臋 19:17

Udost臋pnij ten post

Krasnalu... z wikipedii: Do p艂yn贸w ustrojowych nale偶膮: hemolimfa (bezkr臋gowce) hydrolimfa (jamoch艂ony) krew (kr臋gowce) limfa (kr臋gowce) p艂yn mi臋dzykom贸rkowy. Pe艂ni funkcje homeostatyczne. ... Wi臋c nie wiem co mia艂e艣 konkretnie na my艣li... bo nie wiem czy krasnale zaliczaj膮 si臋 do bezkr臋gowc贸w czy raczej jamoch艂on贸w (stawiam na te drugie :D :D ) ... Paj膮czku, w jakie klocki jest dobry ten ojciec?? W brak przeci膮g贸w, kt贸rych nie da si臋 unikn膮膰?? :) :) ... Kingdarr sk艂ada 偶yczenia ?? ooooooo!! 馃挙 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k bez nogi
widzisz ? ka偶dy mo偶e by膰 kingdarrem na kafe ale nie ka偶dy nim jest tak samo mo偶e by膰 paj膮kiem bez nogi :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k bez nogi
@Lee a 艣piki z nosa,to p艂yn ustrojowy,czy ki ch.. ? 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k bez nogi
Lee chyba chodzi艂o o 艣lin臋 jak si臋 co艣 poli偶e,to si臋 艣lizga gacie po艣linione,to gacie 艣liskie

Udost臋pnij ten post

O co Wam chodzi?? bo nic ju偶 nie rozumiem... o jak膮 艣lin臋 mi chodzi艂o??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k bez nogi
Czytam i oczom nie wierz臋.Kto艣 sobie jaja robi.Pisanki,wyskrobanki. Chyba zaraz dostan臋 sraczki z nerw贸w.Lee masz jeszcze zatkany nosek ? Przepucuj go wod膮 z og贸rask贸 .Albo olejem ze 艣ledzi w oleju. Nos wtedy lepiej pracuje. I 艣piki wyskakuj膮 prosto z nosa,do chusteczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k bez nogi
Pisz臋 na raty,bo spam.Ale nic si臋 nie b贸j Lee,艣lina czy 艣piki,to jedna rodzina. Jak wylec膮,to spadn膮,mo偶e si臋 odbij膮 od ziemi,ale tylko raz,bo s膮 mi臋kkie i zaraz si臋 przylepi膮 do ziemi z powrotem. 艢lina wychodzi ze 艣linianek,艣piki prosto z nosa wylatuj膮 razem z apsikiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k bez nogi
Lee ojciec jest dobry w klocki Lego.Jak sobie buduje np.ma艂y ko艣ci贸艂ek z klock贸w,to czasem mu wy艂azi kawa艂ek go艂ej pu.y i jak buduje w przeci膮gu,to z tego go co艣 boli. Ale zaraz sobie zaparza swoje zio艂a,i ju偶 go nie boli. I dalej sobie uk艂ada te klocki.Z niego jest zaprawd臋 niez艂y herbatnik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kingdarr
Witam serdecznie dziewcz臋ta 馃槝 __ Paj膮czku, czy Tobie odbi艂o ?? __ pozdrawiam 鉂わ笍 __ mi艂ej nocy 馃尲

Udost臋pnij ten post

Nie Kingu nie odbi艂o mi, kto艣 si臋 bawi znowu naszym kosztem. Jak wida膰 ten kto艣 nas czyta, ale nie wierzy w to co piszemy. Wierny fan lek贸w na recept臋:) Jaki艣 naturosceptyk.

Udost臋pnij ten post

Dobra, chyba ju偶 wiem, o co podszywowi chodzi艂o. Lee on nam chcia艂 udowodni膰, 偶e ka偶dy mo偶e pisa膰 jako ka偶dy. Czyli nie mamy pewno艣ci, 偶e King to King. I w艂a艣nie do udowodnienia tego, pos艂u偶y艂 si臋 moim nick'iem. Tylko, 偶e my nie mamy powodu wierzy膰, 偶e to nie King sk艂ada nam 偶yczenia. W膮tpi臋, 偶eby kto艣 mia艂 w tym jaki艣 interes.

Udost臋pnij ten post

Pytasz Lee o klocki. Go艣膰 mi doradzi艂 picie mieszanki zio艂owej na p臋cherz, receptura ojca Klimuszko. Pisz膮c do go艣cia, 偶e o.Klimuszko jest dobry w te klocki, mia艂am na my艣li 偶e dobry jest w swoich recepturach i leczeniu zio艂ami. On te偶 ma sw贸j przepis na oczyszczenie w膮troby z kamieni. Polega on na piciu zi贸艂 i spo偶ywaniu soku z po艂owy ma艂ej cytryny z tak膮 sama ilo艣ci膮 oliwy rano na czczo.

Udost臋pnij ten post

Paj膮czku... dobrze, 偶e sobie zabezpieczy艂a艣 nick... ... nie ogarniam dzi艣 tego forum... jestem ju偶 leciutko sko艂owana... zupe艂nie nie wiem co tu si臋 dzisiaj dzieje... :( ... sok z cytryny z oliw膮 na czczo?? to dok艂adnie tak samo jak w MO... musz臋 do tego wr贸ci膰, bo ostatnio przesta艂am to pi膰... jako艣 mi uciek艂o...

Udost臋pnij ten post

K;-) mi艂o, 偶e jeste艣 pozdrawiam 艣wi臋ta ? dla ciebie fajne hmm fakt nie pasuje do Kinga chyba ma艂o inspiruj膮ce i takie katolickie jednak Lee,Paj膮czku ale jak tu kolorowo od razu si臋 zrobi艂o Buziaki dziewczyny nie wiem czy zagl膮dn臋 do Was bo s艂onko zaczyna si臋 pokazywa膰..

Udost臋pnij ten post

Ale ten podszywacz 艣mieszny i jaki rozgarni臋to-inteligentny pozytywna energia Ci si臋 marnuje;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jednoz臋bny matador
Moniuszka,a pozwolisz mi moim jednym z臋bem zahaczy膰 Twoje stringi ? :-) Chcia艂bym zajrze膰 mi臋dzy Twoje kr膮g艂o艣ci. Podejrzewam,偶e tam siedzi myszka :-) Musisz o ni膮 szczeg贸lnie dba膰.呕eby myszce nie zmok艂a czuprynka,bo si臋 przezi臋bi.Mo偶e jednak za艂o偶ysz jakie艣 pantalony zamiast string贸w ? Przynajmniej w ch艂odniejsze dni. http://szafa.pl/c6534523-pantalony.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj @Moniuszko, ma艂a kaczuszko 馃槝 __ lubi臋 te 艣wi臋ta ze wzgl臋du na du偶膮 ilo艣膰 jajek :) __ @Paj膮czku, to s膮 takie szkodniki-psotniki-naturosceptyki :) __ mi艂ego dnia 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapomnia艂em si臋 podpisa膰 馃尲 to by艂em ja Kingdarr 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Istot膮 jest poznanie kto kryje si臋 pod danym nickiem czy nie? Zastanawia艂am si臋 dzisiaj nad tym ..w wolnym przebiegu;-) W relacjach damskich..bardzo mi艂o, pomocnie i towarzysko cz臋sto bardzo praktycznie i sensownie Ale jak si臋 jaki艣 akcent m臋ski pojawi troch臋 zabawnie, impulsywnie, mo偶e czasami amatorsko i zaczepnie, weso艂o i manipulatorsko;-) Wszystko kr臋ci si臋 wok贸艂 jednego baba i ch艂op zwi膮zek, toksyczno艣膰,byt i niebyt tolerancja i arogancja A po co i kim K. 馃憚tu jeste艣 ..takie pytanie mam do Ciebie? jak na spowiedzi .....ka ..odpowiedz Ale mnie najsz艂o ..to pewnie przez te teksty na temat string贸w..przeje艂am sie

Udost臋pnij ten post

Poza tym to zupa b臋dzie dzisiaj za s艂ona..ech Jutro pojednam si臋 z Clarkow膮..jak si臋 uda A po 艣wi臋tach g艂od贸wka na jab艂kach Pomys艂 moich psiapsi贸艂ek Potem powr贸c臋 do polo, wyr贸wnam zak艂贸cenia i zrzuc臋 sad艂o;-) Mi艂ego garowania i z艂otych my艣li

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podczytliwaa
Hehe, 艣miesznie sie tu porobi艂o ;) Ja ciagle zabiegana. Lee czy ty jestes po 40stce? Bo tak zabrzmia艂o jakby艣 du偶o starsza by艂a ode mnie. Napisz te twoje przemy艣lenia na temat kobiet, ciekawam :) Oj bardzo sie zmieniam, a juz por贸wnuj膮c m贸j stan emocjonalny sprzed roku to jak niebo a ziemia, inni tez to widza. Czasem czuje w sobie tyle pok艂ad贸w dobrych emocji, ze czuje sie jak na膰pana :) Moniuszka, jak cie czytam to z takim pozytywnym sloneczkiem mi sie kojarzysz, a ja sie odwracam buzia do ciebie i ch艂onie energi臋 ;) Aaaa, z rzeczy oczyszczajacych chcia艂am sie pochwali膰 , ze pieprzyk mi odpadl, wyperhydrolowalam go :) P贸ki co jest r贸偶owy 艣lad jak po strupie, jak 艣lad zniknie uznam metod臋 za pomocna, jak nie zniknie to jednak wole mie膰 pieprzyk ni偶 czerwona blizne. Pozdrawiam wszystkich, nawet go艣ci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣cie
Go艣cie pozdrawiaj膮 Podczytliw膮 :-) Z pieprzykiem,nie ma sie co pieprzy膰. Pieprzek,wieprzek,gi艅 przepadnij !! To takie czary wielkanocne. A czerwona bielizna ? Mo偶e by膰.Wszak b臋dzie potrzebna tylko na chwil臋 ! ;-) Nie ma sie co przejmowa膰 kolorystyk膮 materia艂u. Jak sie ze mn膮 um贸wisz,to wyssam z Ciebie wszystkie niedobre bakterie. A wsadz臋 ca艂kiem dobre,albo wstrzykn臋. I Moniuszce te偶.Ona nie ma bielizny,tylko nitk臋 na pitk臋 :-) Niech 偶yje perhydrol !! I Mi臋dzynarodowy Dzie艅 Orgazm贸w Wielokrotnych !!! :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podczytliwaa
Go艣ciu, trzeba ze smakiem, wtedy jest 艣miesznie, a jak cie zbyt pili, to trzeba sie oczyszcza膰, Malachow pisze, ze zbyt du偶a chu膰 wcale o zdrowiu nie 艣wiadczy... Pozdrawiam wszystkich ale juz bez go艣ci ;)

Udost臋pnij ten post

Pod.. be nicka ten go艣ciu to prawie jak bez twarzy a jak bez twarzy to bez m贸zgu i 艣wiadomo艣ci bez skrupu艂贸w i i dusza uboga pewnie milo ze milo mnie czytasz jestem do zniesienia;-) a og贸lnie wredna baba i zo艂za ale tak膮 mi dobrze by膰 w tym zak艂amanym 艣wiatku wi臋c go roz艣wietlam..od czasu do czasu i wy艂a偶臋 z zo艂zowatej skorupy.. i gratuluj臋 wytrwa艂o艣ci Tobie teraz sobie relaksik w wannie zrobi臋 po膰wiczy艂am cia艂o i umys艂 wi臋c zas艂u偶ony dobranoc

Udost臋pnij ten post