Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alga50

Likwidacja zmarszczek po 50!?

Polecane posty

Gość gość
Ostatnio zamówiłam dwa nowe kremy jeden to Saint Legiere a drugi to Agama Health Factory. Saint Legiere całkiem mi podpasował, a ta Agama to jakaś lipa. Nie mam na nic uczulenia a tutaj mi się dzieją jakieś dziwne rzeczy. Nie mogę tego używać za bardzo.

Gość gość
Usłyszałam o Saint Legiere od przyjaciółek z klubu książki jakieś dwa miesiące temu. Nie chciałam uwierzyć że może zadziałać ale dałam się namówić i zamówiłam. Korzystam z niego od jakiegoś miesiąca i uważam że jest wart użycia.

Gość gość
I teraz nas namawiasz na zakup tego kremu? Jakie to ujmujące... ;)

Gość gość
Przepraszam ale ja tu nie widzę jakiegoś namawiania. Ta Pani wyraziła swoją opinię.

Gość 50agat50
Witajcie kochane. 50 zbliża sie do mnie wielkimi krokami,ale nie to mnie smuci. Zmarszczki hmm.....jakoś mało jak na razie,ale cos zaczyna sie dziać z owalem :-O Jakaś ta twarz taka kwadratowa się robi. Chomiki sie pokazują ;-O I zmarchy marionetki, te od kącików ust w dół. Mój Boże!!!!! Ma któraś jakis sposób na to pieroństwo? Jakies kremy,zabieg, masaże???

Gość gość
Jeśli się chce uniknąć jakiś nie wiadomo jakich zabiegów to zaczęłabym od jakiś kremów, maści itd.

Gość Baba Jaga 1000
Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś salon/klinikę w Warszawie. Ale nie chodzi mi o super bajerancki z kosmicznymi cenami tylko dobry, solidny z fachowcami, którzy sensownie doradzą. Postanowiłam zrobić sobie prezent na urodziny i zacząć walczyć ze "zmarchami" na twarzy. Potrzebne jest jednak dobra diagnoza i dobranie zabiegów. Nie myślę jednak o skalpelu i botoxie.

Gość gość
Żadne zabiegi, tylko jakieś kremy typu Lefery lub domowe sposoby. Zabiegiem życia nie oszukasz :)

Gość gość
Domowe sposoby aż takich efektów nie dają.

Gość gość
Ale zawsze próbować można. W każdym razie nie zaszkodzi.

Gość gość
Mieszkam w Niemczech i u nas te Lefery też się pojawiło. MOże to sprawdze.

Gość gość
Dobry krem to jedna z podstaw życia kobiety.

Gość gość
Nigdy nie chodziłam do żadnego lekarza z powodu zmarszczek. Po prostu dobrych kremów używam i jest dobrze.

Gość gość
ja mojej mamie na dzień matki zafundowałam rok temu wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym. W tym roku skończyła 60 lat a wygląda super. Zmarszczki się znacznie spłyciły. Ja akurat znalazłam z polecania jedno zaufane miejsce w Łodzi gdzie zajmują sie tym profesjonalnie i faktycznie efekt jest extra! Mama trochę się wahała ale teraz przeżywa drugą młodość :)

Gość gość
Bardzo mi doskwierały zmarszczki na czole, mimo że mam dopiero 30 lat. Poddałam się zabiegowi u dr Nielepkowicz i efekt jest idealny. Czuję się wreszcie pewnie siebie i nie muszę ukrywać czoła pod grzywką.

Gość gość
Lifting twarzy przyniósł mi ogromne efekty. Obrzęk twarzy utrzymywał się około 2tygodnie, ale dało się wytrzymać. Miałam bardzo dobrego lekarza, a mianowicie doktora Knakiewicza. Czuję się świetnie z „nową” twarzą.

Gość gość
Zamiast liftingu spróbuj kremu przeciwzmarszczkowego. Ja używam Luminesce firmy Jeunesse, daje długotrwały efekt. Ta sama firma ma tez w ofercie inny krem o nazwie Instantly Ageless. Oba są rewelacyjne. Spróbuj mkap.jeunesseglobal.com/pl-PL

Gość gość
Me ja nie jestem jakąś specjalistką ale dla mnie wygląda zachęcająco.

Gość Marta J
Ja korzystam z profesjonalnych porad i usług jakie oferuje studio Princesse i nie wiem dlaczego tak wiele osób dziwi sie,że w wieku 50+ też się po prostu o siebie dba?

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią, każda kobieta powinna w swojej łazience mieć przynajmniej jeden porządny krem. Ja taki mam i polecam każdemu. Wystarczy dobrać coś co doskonale nawilża i spełnia inne nasze oczekiwania. Zróbcie tak, a zobaczycie, ze mam rację.

Gość Teresa_56
Tak, dobry krem to podstawa. Ja polecam Lefery an dzien i na noc. Innowacyjan formuła, która wchłania sie prostu do DNA. Skuteczne i warte swojej okrągłej ceny.

Gość Elżbieta_Lublin
Też znam, używam i polecam. Kto nie stosował, niech sie nie wypowiada!

Gość gość
Ja używałam tego kremu i uważam , że wyrzuciłam pieniądze w błoto. Lepsze efekty mam po kremach Dermiki. Nie dajcie się nabrać.

Gość gość
Zdecydowałabym się na zabieg osoczem bogatopłytkowym. Jesli chcecie wykonac taki profesjonalny zabieg to na pewno polecam Wam to miejsce http://www.aestheticmed.com.pl/ Same bedziecie bardzo pozytywnie zaskoczone efektami.

Gość gość
Lefery jest bardzo fajny a te negatywne komentarze to chyba piszą osoby które nigdy go nie wypróbowały.

Gość gość
Nie znam szczerze mówiąc tego kremu ale chętnie go przetestuje.

Gość gość
Lepiej nie testuj bo się rozczarujesz. Negatywne oceny tego kremu piszą ci, co uzywali tego kremu i nie chcą by inni się nabrali.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować