Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alga50

Likwidacja zmarszczek po 50!?

Polecane posty

Gość gość
Zajrzyj tutaj: www.drmarosz.pl. Mają bogatą ofertę zabiegów i metod na odmłodzenie. Wszystkie są szczegółowo opisane na stronie, ale polecam raczej bezpośredni kontakt. W końcu chodzi o Twój wygląd  Moja koleżanka robiła już tam m.in. mezoterapię i botox. Podobno lekarz ma podeście do pacjenta, wykonuje zabiegi bezpiecznie i dokładnie i ma przystępne ceny.

Gość gość
Trzeba koniecznie dbać o siebie i stosować różne kremy. Ja właśnie do niedawna stosowałam tylko kosmetyki, ale teraz znajoma mnie namówiła na wizytę w klinice medycyny estetycznej borczyka – to jest w Katowicach. Miałam własnie zabieg wypełnienia kwasem hialuronowym zmarszczek wargowo-nosowych. Zabieg niezbyt długi, ale bardzo mi pomógł. Jednak widać różnicę i moim zdaniem warto w takie zabiegi inwestować – przecież każda z nas chce być piękna.

Gość gość
Dokładnie jest tak, jak mówisz. Poprawę jakości cery trzeba zacząć od zmiany trybu życia. Kremy są ok., ale w początkowej fazie. Ja niestety trochę przespałam okres, w którym mogłam może lepiej coś z tym zrobić, ale ostatecznie to nadrobiłam, bo byłam na zastrzykach z kwasu hialuronowego w euro-klinice w Siemianowicach Śląskich. Po 2,3 dniach, jak zeszła opuchlizna trochę – efekt jest bardzo fajny.

Gość gość
ja miałam problem ze zmarszczkami mimicznymi, no i wiem, że mimiki swojej nie zmienię, uśmiechać się będę cały czas itd. więc dla mnie jedynym ratunkiem był zabieg. zrobiłam go w Dermamedzie we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolona z efektów, pewnie za jakiś czas będę musiała powtórzyć, ale wtedy już się nie zawaham :)

Gość gość
Ja zaczęłam używać kremu Lefery, krem bardo mi się spodobał. Fajnie krem nie ciągnie mi się na twarzy następnego dnia, a w przypadku wielu kremów tak mam.

Gość gość
Kremy to jedno, ale warto również spróbować zabiegu odmładzania skóry. Polecono go mojej mamie, która wykonała go u http://dayspa.bielsko.pl/ i efekty naprawdę były pozytywnie widoczne

Gość gość
niestety, wydaje mi się, że kremy nie załatwią sprawy... tak jak ktoś wyżej pisał o dermamedzie - według mnie zabiegi kosmetyczne dopiero dadzą efekty a kremy... na pewno nie zaszkodzą, ale czy coś realnie zmienią - nie sądzę :)

Gość gość
Ja w końcu zdecydowałam się na zabieg botoxu w klinice http://www.keramed.com.pl/ we Wrocławiu i efekty są naprawdę dobre. Wcześniej stosowałam różne kremy, ale niewiele dawały.

Gość gość
przestan juz z reklama tego gabinetu ! dobry gabinet nie musi sie reklamowac w tak marny sposob

Gość gość
Dziewczyny, ja rozważam usuwanie zmarszczek... Jakiś sposób muszę znaleźć :) Koleżanka poleciła mi klinikę http://dermedicus.eu, chyba w końcu się zapiszę, bo te kremy nic mi nie dają...

Gość adrianna34
No kremy to raczej jako zapobieganie, a nie już po fakcie :) Chociaż uważam że to też ważne żeby skórę odpowiednio nawilżać. Też ostatnio się zapisałam na zabieg fotoodmładzania laserem w Warszawie na Migdałowej w Ikonie. Wyszłam zadowolona. skóra się zrobiła promienniejsza rzeczywiście. Niedługo idę znowu :)

Gość gość
a ja proponuję kwas hialuro....... , mam go i polecam

Gość jadwigaaa
Bo po prostu przychodzi taki moment, że kosmetyki nie dają sobie rady. Wtedy na przykład można się wspomóc zabiegiem z kwasem hialuronowym. Możecie sobie o nim poczytać na euro-klinika.pl/artykul/dermatologia-estetyczna

Gość gość
polecam regeneriss, także jestem po 50, miesiac temu poddałam sie temu zbiegowi w klinice Amaryllis i nie żałuje, moja skóra wyglada teraz młodziej, poprawiła sie gestość, napiecie i koloryt skóry a co najwazniejsze znikły zmarszczki, polecam, polecam i jeszcze raz polecam ten zabieg,

Gość nontunda
Po 50 dobrze zwrócić się do dobregu gabinetu medycyny estetycznej, np. Dermamed jest we Wro (o nim pisze bo akurat stmatąd jestem) - mają zabiegi nićmi, kwas, botox. Moim zdaniem nic zasługują na szczególnie zainteresowanie.

Gość gość
W tym wieku najczęsciej kobiety robią sobie zabiegi tak jak Dermatude czy Dermaoxy odmladzające i regenerujące skórę, slyszałam o infuzji tlenowej, dermaoxy na tym polega, chyba najlepszy zabieg jaki dzisiaj mozna sobie zafundować

Mojej mamie zafundowałyśmy właśnie z siostrą nowe oblicze właśnie na 50-te urodziny ;) Akurat w klinice z której wszystkie korzystamy była promocja na nici PDO. Wybrałyśmy je, bo mama jeszcze mentalnie nie jest gotowa na żadne „sztuczne wypełniacze”, a tu wszystko szybko, prosto i przyjemnie. Zanieg robili jej w MTTestetica w Krakowie. Nie ma takiego wrażenia sztuczności i maski na twarzy jak czasem widać u niekórych kobiet.

Gość gość
a ja uważam, że trzeba o siebie dbac od środka. picie soków świeżo wyciskanych jest mega dobrodziejstwem. najlepiej zamiast kupnych soków, robić sobie samemu z produktów wiadomego pochodzenia. ja używam wyciskarki wolnoobrotowej tej http://manufakturastylu.pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=hurom&submit_search= tej bo nie ma w sobie np bisfenoli. poza tym pół roku szukałam i porównywałam i stwierdzam że ta jest najlepsza.

Gość Katarzyna432
Mam koleżankę, która się zajmuje między innymi wypełnianiem zmarszczek i do niej zawsze chodzę. Nazywa się Aneta Polewiak, nr telefonu do niej 666 993 888. Po zabiegu wyglądam dużo lepiej i na pewno młodziej. p. Aneta jest moim zdaniem najlepsza we Wrocławiu w takich zabiegach.

Gość Karoinka
Ja ze zmarszczkami walczę razem z kosmetyczką z Ikony. Ostatnio byłam na zabiegu który nazywa się Hialuronowy Ekspert. Oni wiedzą co robić i jak walczyć ze zmarszczkami. Po zabiegu jestem bardzo zadowolona bo skóra rzeczywiście jest jędrniejsza i zmarszczki znikają. Znają się na rzeczy, zabieg przeprowadzony w miłej atmosferze ale pełen profesjonalizm!! Polecam gorąco Studio Ikona na Migdałowej 10 w Warszawie!

Gość janika40
Ja jestem kobietą po 40 stce i stosuje kremy z kwasem hialuronowym biodermic. Krem dobrze się rozprowadza, dobrze wchłania i nawilża, ale nie natłuszcza. To bardzo ważna różnica jest moim zdaniem. Jestem zadowolona z działania.

Gość owalrazydwa
Kremy z takim kwasem są jak najbardziej ok. Polecam też zrobić sobie kurację zmarszczek w gabinecie medycyny estetycznej, to bardzo pomoże. Ja robiłam w Euro-Klinice w Siemianowicach. Mają właśnie fachowych lekarzy od tego. Sam efekt jest naprawdę super. Twarz inaczej normalnie wygląda.

Gość gość
Ja poszłam do dobrego lekarza i mój problem się skończył, a wcześniej tylu specjalistów różnej maści i żaden nie pomógł... Polecam klinikę dermatologiczną Dermedicus, http://dermedicus.eu i p. dr Bacz Malinowską!

Gość gość
http://www.basiapawellazarz.jeunesseglobal.com/ zapraszam na stronę, tam dowiecie się wszystkiego o likwidacji zmarszczek. Produkty JG pomagają tez na rozstępy, cellulit, blizny i trądzik. Są 100% naturalne i najważniejsze jest to że działają. Twórcy tych kosmeceutyków zostali nominowani do Nagrody Nobla więc jest potwierdzenie naukowe. Pozdrawiam

Gość onaiania
Wypełnienie kwasem hialuronowym jest jak najbardziej ok., zwłaszcza po 50-tce. Ja zafundowałam mojej mamie taką kurację w Euro-Klinice w Siemianowicach.

Gość Marianna68
Moja mama korzysta z zabiegów mezoterapii oraz stosuje regularnie kremy La Milu które bardzo sobie chwali. Jej zdaniem nie trzeba od razu biegać po kosmetyczkach żeby wstrzykiwać sobie kwas.

Gość gość
u mnie pierwsze zmarszczki pojawiły się już przed 30, dlatego czym prędzej zapisałam się do gabinetu http://www.medycyna-estetyczna-waw.com.pl/ i teraz regularnie korzystam z dobrodziejstw kwasu hialuronowego

Gość gość
Firma Jeunesse posiada ponadczasowe produkty wydłużające telomery, powstrzymujące proces starzenia, a nawet cofające starzenie. Są to produkty działające na poziomie komórkowym, dlatego działają szybko i efektownie. Po co korzystać z kwasów lub innych interwencji , jak można zrobić to naturalnie i bez żadnych skutków ubocznych? Sama korzystam z tych produktów i jestem mega zadowolona, bo działają i od zewnątrz i od wewnątrz. Z resztą polecam sprawdzić w internecie,( jeunesse testimonials ) zobaczycie, że nie ma negatywnych opinii, ludzie dobrowolnie wysyłają swoje zdjęcia przed i po i co miesiąc do tej firmy przyłącza się ok 160 tys nowych osób na świecie. Chcecie wyglądać pięknie ? Korzystajcie z najlepszych produktów. Polecam www.joannabonarska.jeunesseglobal.com A dla członków 20- 40 % taniej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować