Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

Go艣膰 xmalalalax
Katowice,Bytom,Tarnowskie G贸ry,Piekary 艢l膮skie itp. Tipsy metoda 偶elowa-35z艂 偶el na naturalnej p艂ytce-25z艂 uzupe艂nienie 25-30 korekta paznokcia- 4z艂 偶el na p艂ytce paznokciowej st贸p-30z艂 艣ci膮ganie tips贸w+od偶ywka-20z艂 Tipsy wykonuje u siebie jak i r贸wnie偶 na 偶yczenie u klientki. Zapewniam szeroki wyb贸r ozd贸b. piernikzlochnes@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 paznokcie legnica
profesjonalnie,z dojazdem do domu, sporym do艣wiadczeniem, mas膮 zadowolonych klientek i certyfikatem. zapraszam 883-658-777, http://tipsylegnica.dbv.pl/news.php

Udost臋pnij ten post

TIPSY-okolice Cz臋stochowy! Tanio i dobrze! WITAM! SERDECZNIE ZAPRASZAM NA ZABIEG PRZED艁U呕ANIA PAZNOKCI METOD膭 呕ELOW膭 ORAZ AKRYLOW膭 NA TIPSIE. Stylizacj膮 paznokci zajmuj臋 si臋 od ponad trzech lat. Wykonuj臋 zar贸wno tipsy 偶elowe jak i akrylowe(na tipsie), a tak偶e utwardzenie naturalnej p艂ytki. Us艂ug臋 wykonuj臋 u siebie w domu w okolicach Cz臋stochowy. Posiadam bardzo wiele ciekawych ozd贸b. Pracuj臋 na sprawdzonych produktach. Czas wykonania: oko艂o 2,5 h. CENNIK Za艂o偶enie paznokci 偶elowych lub akrylowych - 50z艂 Nadlanie ze zmian膮 ozd贸b - 40z艂 Nadlanie bez zmiany ozd贸b - 30z艂 Utwardzenie naturalnej p艂ytki - 40z艂 Wszystkie zainteresowane Panie prosz臋 o kontakt: tel.880714070 gg: 3540831 paulisiah3@wp.pl http://allegro.pl/paznokcie-zelowe-akrylowe-o kolice-czestochowy-i1333130852.html SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! ;)

Udost臋pnij ten post

Strza艂kowo Ceny: tipsy 偶elowe-35z艂 utwardzenie swoich-25z艂 malowanie paznokci u r膮k i st贸p-10-15z艂 uzupe艂nienie- 15-20z艂 tel.605654782

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania005
Warszawiakom polec臋 pani膮 Ani臋 z salonu urody. http://zadbajosiebie.com.pl/ Ceny typowo warszawskie, niewyg贸rowane. Pani Ania naprawd臋 wie co i jak robi膰. Paznokcie to cude艅ka, makija偶 robi艂am u niej 艣lubny, w zasadzie to by艂 m贸j pierszy kontakt z salonem. Bardzo pozytywne wra偶enie zrobi艂a na mnie, tak偶e zawsze tam wracam dla poprawy humoru :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Salon ,,Agata"
Zapraszam do nowo otwartego salonu stylizacji paznokcia w LUBINIE. Tipsy wykonuje metod膮 偶elow膮, pracuj臋 na 偶elach firmy Activ i Konad. Powadze rowniez sprzedaz bizuterii sztucznej. Zapraszam ch臋tne panie. Tel; 502-474-906

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamilka00a
Najlepiej u mnie w domu :D 40 z艂 tipsy zelowe ze zdobieniami. Oczywiscie robione profesjonalnie , metoda zelowa. Kontakt gg : 31377593

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamilka00a
KRAK脫W!!!! NAJTANIEJ!! 40 Z艁 ZE ZDOBIENIAMI!! NWIECEJ INFORMACJI POD NR GG : 31377593 !!!!1 ZAPRASZAM!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pazurek_kk
nie mam czaasu je偶dzic po salonach poleccie mi dziewczyn臋 doje偶dzajac膮 (warszawa) w rozsadnej cenie chcialabym zrobic pazury na tipsie szklanym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anecia1983
Stylizacja paznokci zajmuje sie od czterech lat i pracuje na profesjonalych kosmetykach. Cennik: Zalozenie tipsow 45zl!!! uzupelnienie 30/35zl zelowanie wlasnej plytki 40zl Kazde zdobienie GRATIS! Kontakt Nysa tel 604647526 Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anecia1983
Stlizacja paznokci zajmuje sie od czterech lat i pracuje na profesjonalnych kosmetykach. Cennik: zalozenie 45zl!!! uzupelnienie30-35 zl zelowanie naturalnej plytki 40zl zdobienie GRATIS!! Kontakt Nysa 604647526

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asik-paznokcie
mam kilka lat doswiadczenia w zawodzie. Prowadze legaln膮 dzia艂alno艣膰,a us艂ugi stylizacji paznokci wykonuj臋 w salonie na warszawskiej Woli. Moja oferta skierowana jest do dziewczyn, maturzystek,kt贸re wybieraj膮 si臋 na studni贸wk臋-marz膮 o paznokciach,ale ze wzgl臋du na finanse nie mog膮 sobie na nie pozwoli膰. Je艣li zdecydujesz sie przyj艣膰 do mnie ze swoj膮 kole偶ank膮 ch臋tnie wykonam Wam super paznokcie studni贸wkowe w naprawd臋 atrakcyjnej cenie. propozycje mile widziane. zapraszam i pozdrawiam http://asik-paznokcie.pinger.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta;**
czesc. mieszkam w Warszawie i mam 14 lat chcialam zrobic sobie na wakacje tipsy zelowe i niewiem czy na moje paznokcie nadaja sie takie tipsy. Jak ktos bedzie w stanie mi doradzic to bardzo bede wdzieczna. Tu jest m贸j nr telefonu: 507284559 jak by co to czekam na telefon. ;) pozdrowionka.. ;**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nataliaa20
Ja zapraszam do mojego sklepu z zestawami do paznokci... + GRATISY + DARMOWY kurs.... :):) www.3masa3.2ap.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paznokcje 偶elowe.......
Zajmuje si臋 robieniem paznokci metod膮 偶elow膮 na tipsie Oferuj臋 klasyczny french, wtapianie ozd贸b oraz inne ciekawe elementy. Swoje us艂ugi wykonuj臋 solidnie i z zaanga偶owaniem. Cena: 40z艂. Mieszkam w SZCZECINIE DABIE Serdecznie Zapraszam http://www.garnek.pl/wecia2 gg; 31827282

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 willow_studio
Witam jesli chodzi o okolice Rybnika to moge zaoferowa膰 przed艂u偶anie paznokci i rz臋s . Jesli zalezy Wam na porz膮dnie wykonanych pazurkach zapraszam. Podsy艂am tak偶e link do mojej galerii prac www.galeria.zor.pl tel 722-133-532 gg 5590925

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anecia1983
OPOLE TIPSY ZELOWE zalozenie 50zl uzupelnienie 30-35zl mozliwy dojazd do klienta Stylizacja paznokci zajmuje sie od czterech lat i pracuje na sprawdzonych firmach Kontakt 604647526

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nikenatt
Mam do sprzedania dwa zele biale NallDesing 15ml ( 1 za 20 zl..) ?? ktora chetna zaplacilam za niego 25 zl.. jesli chodzi o dostawe.. dojade gdzie ze chcesz cala warszawa jesli chcesz kupic pisz 512655035

Udost臋pnij ten post

Witam Mam na imi臋 Asia i od kilku lat zajmuj臋 si臋 stylizacj膮 paznokci oraz piel臋gnacj膮 d艂oni i st贸p. Moja oferta skierowana jest do wszystkich Pa艅 bez wzgl臋du na wiek:) Proponuj臋 podstawowe zabiegi jakimi s膮: - manicure 30z艂 -pedicure 60z艂((biologiczny,c膮偶kowy, frezarkowy,bez u偶ycia prze偶ytku jakim jest omega) -henn臋 10z艂(u偶ywam tylko REFECTOCIL) -regulacj臋 brwi(10z艂) Zapraszam r贸wnie偶 na profesjonalne przed艂u偶anie paznokci. Preferuj臋 przed艂u偶anie na szablonie,ale na 偶yczenie wykonuj臋 stylizacje na tipsie. Proponuje przed艂u偶enie klasyczne jakim jest np.french permanentny oraz bardziej wymy艣lne i odwa偶ne stylizacje. Jestem otwarta na propozycje klientki,ale nigdy nie jestem pozbawiona weny tw贸rczej:) Zapraszam do siebie wszystkie Panie,kt贸rym wmawiano,ze z ich paznokciami nie da si臋 ju偶 nic zrobi膰!! Mam tu na my艣li Panie-obgryzaczki:) Dla Was moje drogie proponuj臋: ***REKONSTRUKCJ臉 PAZNOKCI OBGRYZIONYCH*** ------100z艂------(rewelacyjne efekty nawet przy bardzo kr贸tkiej p艂ytce!) Podejm臋 sie ka偶dego wyzwania i nawet bardzo obgryziona p艂ytka nie stanowi dla mnie problemu!:) Tylko teraz proponuje wszystkim Paniom stylizacj臋- 偶el French permanentny z u偶yciem 偶elu maskujacego-kamufla偶u w wyj膮tkowo atrakcyjnej cenie-80z艂!!! Paznokcie kolorowe-zdobione r贸wnie偶 w tej samej cenie. Cena obowi膮zuje do ko艅ca maja! French nigdy nie wychodzi z mody! Sprawia,偶e nasze d艂onie zawsze wygl膮daj膮 czysto i elegancko. Jest idealny na kazd膮 okazj臋 i pasuje ka偶dej z nas:) Wi臋cej fotek moich prac: http://asik-paznokcie.pinger.pl/ Zapraszam:) Kontakt tylko telefoniczny. kiedy nie odbieram prosz臋 o sms'a-oddzwoni臋. tel.518-585-406 Zabiegi wykonywane s膮 w mi艂ej atmosferze w salonie na warszawskiej Woli na ul.Wolskiej. Dodatkowo mo偶na skorzysta膰 z solarium(tuba.min-1z艂)oraz us艂ug fryzjera:)

Udost臋pnij ten post

Witam Mam na imi臋 Asia i od kilku lat zajmuj臋 si臋 stylizacj膮 paznokci oraz piel臋gnacj膮 d艂oni i st贸p. Moja oferta skierowana jest do wszystkich Pa艅 bez wzgl臋du na wiek:) Proponuj臋 podstawowe zabiegi jakimi s膮: - manicure 30z艂 -pedicure 60z艂((biologiczny,c膮偶kowy, frezarkowy,bez u偶ycia prze偶ytku jakim jest omega) -henn臋 10z艂(u偶ywam tylko REFECTOCIL) -regulacj臋 brwi(10z艂) Zapraszam r贸wnie偶 na profesjonalne przed艂u偶anie paznokci. Preferuj臋 przed艂u偶anie na szablonie,ale na 偶yczenie wykonuj臋 stylizacje na tipsie. Proponuje przed艂u偶enie klasyczne jakim jest np.french permanentny oraz bardziej wymy艣lne i odwa偶ne stylizacje. Jestem otwarta na propozycje klientki,ale nigdy nie jestem pozbawiona weny tw贸rczej:) Zapraszam do siebie wszystkie Panie,kt贸rym wmawiano,ze z ich paznokciami nie da si臋 ju偶 nic zrobi膰!! Mam tu na my艣li Panie-obgryzaczki:) Dla Was moje drogie proponuj臋: ***REKONSTRUKCJ臉 PAZNOKCI OBGRYZIONYCH*** ------100z艂------(rewelacyjne efekty nawet przy bardzo kr贸tkiej p艂ytce!) Podejm臋 sie ka偶dego wyzwania i nawet bardzo obgryziona p艂ytka nie stanowi dla mnie problemu!:) Tylko teraz proponuje wszystkim Paniom stylizacj臋- 偶el French permanentny z u偶yciem 偶elu maskujacego-kamufla偶u w wyj膮tkowo atrakcyjnej cenie-80z艂!!! Paznokcie kolorowe-zdobione r贸wnie偶 w tej samej cenie. Cena obowi膮zuje do ko艅ca maja! French nigdy nie wychodzi z mody! Sprawia,偶e nasze d艂onie zawsze wygl膮daj膮 czysto i elegancko. Jest idealny na kazd膮 okazj臋 i pasuje ka偶dej z nas:) Wi臋cej fotek moich prac: http://asik-paznokcie.pinger.pl/ Zapraszam:) Kontakt tylko telefoniczny. kiedy nie odbieram prosz臋 o sms'a-oddzwoni臋. tel.518-585-406 Zabiegi wykonywane s膮 w mi艂ej atmosferze w salonie na warszawskiej Woli na ul.Wolskiej. Dodatkowo mo偶na skorzysta膰 z solarium(tuba.min-1z艂)oraz us艂ug fryzjera:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LetkaVioletka
W Zabrzu najstaranniej i najsolidniej robione jest w Prima Manicure przy ul. Szcz臋艣膰 Bo偶e 1 (wej艣cie przez solarium GoldenSun) tel. 793 757 501. Przed艂u偶anie paznokcia na tipsie + french + zdobienie - 80 z艂. Przed艂u偶anie p艂ytki na formie + french + zdobienie - 90 z艂. Uzupe艂nianie ze zmian膮 wzoru - 70 z艂. 呕elowanie naturalnej p艂ytki + french + zdobienie - 60 z艂. 呕elowanie 1 kolor - 60 z艂. Manicure + malowanie 1 kolor - 20 z艂. Manicure + malowanie french - 25 z艂. Manicure + od偶ywka - 15 z艂. Peeling d艂oni - 10 z艂. Naprawa 1 paznokcia - 10 z艂. K膮piel parafinowa d艂oni + peeling i maseczka - 40 z艂. 10% taniej z karnetem solarium GoldenSun. Co pi膮t膮 wizyt臋 prezent.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikrodermabrazjowa
Fachowcem mo偶na zostac samemu :) Je艣li kto艣 lubi zabawe z paznokciami oczywiscie :) Znam samouk贸w, kt贸rzy wiedzieli czego chcieli i maluj膮 albo lepiej kreuj膮 paznokcie klientkom. Drugim wyjsciem mo偶e byc kurs zdobnictwa artystycznego, a la http://www.fastdeal.pl/oferta/zabrze/kurs_zdobnictwa/2423

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bas1ar
Hej.Prowadz臋 w Opolu salonik PIel臋gnacji st贸p i d艂oni.Zapraszam wszystkie ch臋tne panie na stylizacj臋 i zdobienie paznokci u r膮k,偶el na paznokcie u st贸p,manicure i padicure.Ceny s膮 przystepne i 100%zadowolenia.Teraz mega promocje-zadzwo艅 i um贸w sie na wizyt臋.77 453-91-90.ul.Staromiejska 5 A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWisniewska
100z艂 z frenchem zap艂aci艂am w Pure diamond

Udost臋pnij ten post