Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

Gość Angela_88
Witam, wykonuję przedłużanie paznokci metoda żelową . Przedłużenie to wykonuję na tipsach, oraz na naturalnej płytce paznokcia na życzenie klientki , a także w zależności od długości płytki paznokcia. Metodą żelową zajmuję się już od roku. W tym roku kończę szkołę wizaż i stylizacja paznokci. Pracuję na sprawdzonych produktach. Działam na terenie Żor i okolic. Usługa ta wynosi 45 zł ( w tą cenę wchodzi): - przygotowanie płytki paznokcia; - przedłużanie za pomocą tipsów (naturalnych, clear, french), oraz na życzenie klientki może być ten zabieg wykonany na naturalnej płytce paznokcia; -opracowanie tipsów, odtłuszczenie płytki ; -nałożenie masy żelowej ; - także na życzenie zostaje wykonane zdobienie; - nadanie kształtu poprzez opiłowanie paznokci, według życzenia klientki ; - oraz nałożenie oliwki W razie pytań lub wątpliwości więcej informacji można uzyskać pod numerem telefonu: 515 919 361 oraz pod numerem gadu- gadu : 1626930.

Gość Angela_88
Witam, wykonuję przedłużanie paznokci metoda żelową . Przedłużenie to wykonuję na tipsach, oraz na naturalnej płytce paznokcia na życzenie klientki , a także w zależności od długości płytki paznokcia. Metodą żelową zajmuję się już od roku. W tym roku kończę szkołę wizaż i stylizacja paznokci. Pracuję na sprawdzonych produktach. Działam na terenie Żor i okolic. Usługa ta wynosi 45 zł ( w tą cenę wchodzi): - przygotowanie płytki paznokcia; - przedłużanie za pomocą tipsów (naturalnych, clear, french), oraz na życzenie klientki może być ten zabieg wykonany na naturalnej płytce paznokcia; -opracowanie tipsów, odtłuszczenie płytki ; -nałożenie masy żelowej ; - także na życzenie zostaje wykonane zdobienie; - nadanie kształtu poprzez opiłowanie paznokci, według życzenia klientki ; - oraz nałożenie oliwki W razie pytań lub wątpliwości więcej informacji można uzyskać pod numerem telefonu: 515 919 361 oraz pod numerem gadu- gadu : 1626930.

Gość Angela_88

Gość paula511
witam robie paznokcie akrylowe na terenie warszawy w przystępnej cenie. od 60zł kontakt : tel. 511-156-863, lub pod nr gg:10459220, Paula

Gość paula511
witam robie paznokcie akrylowe na terenie warszawy w przystępnej cenie. od 60zł kontakt : tel. 511-156-863, lub pod nr gg:10459220, Paula

Gość paula511

Gość paula511

Gość paula511

Gość ola800528
tipsy zel, akryl (oraz combo) 50zl (zdobienia gratis) uzupelnianie 40zl manicure malowanie,zdobienie 15z utwardzanie naturalnych pazurkow zelem lub akrylem 40zl przedłuzenie pazurkow tylko cowerem 30zl sciaganie tipsow bez ponownego zakladania 30zł po zdjeciu tipsow bompa witaminowo wapniowa GRATIS ratowanie zlamanych paznokci naturalnych 5zł sztuka ŚWIDNIK, LUBLIN I OKOLICE 692-641-696 (popsiadam dyplom ukonczenia kursu z przedluzania i zdobienia zainteresowanym wysylam zdjecia swojej pracy mailem)

Gość piekne dlonie
TIPSY ZELOWE!!! 45 zł!!! Zalozenie tipsow+zdobienie 45zł uzupelnianie 35zł Wykonuje na sprawdzonej firmie Gabrielle Kontakt OPole 604647526

Gość kaczik
PIĘKNE DŁONIE NA WIOSNĘ profesjonalnie – żel i akryl jedyne 60 zł z ew. dojazdem do klientki -;) zdobienie gratis, ZAPRASZAM gg 12048852 LUBLIN

profesjonalna stylizacja paznokci. manicure,pedicure oraz przedłużanie metoda akrylową i żelową. Paznokcie Naturalne,klasyczny french,wtopienia... zabiegi Parafinowe. zabiegi wykonywane są w salonie na warszawskiej Woli zapraszam na PROMOCJE Tipsy 90 zł.

profesjonalna stylizacja paznokci. manicure,pedicure oraz przedłużanie metoda akrylową i żelową. Paznokcie Naturalne,klasyczny french,wtopienia... zabiegi Parafinowe. zabiegi wykonywane są w salonie na warszawskiej Woli zapraszam na PROMOCJE Tipsy 90 zł.

Gość magdalena POZNAŃ
*ZAPRASZAM NA ZAPISYWANIE SIE PRZED ŚWIETAMI SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA !!! Oferuje Państwu usługi w zakresie Stylizacji Paznokci metodą Żelową oraz inne zabiegi kosmetyczne . Jestem Dyplomowaną Stylistką Paznokci ,posiadam certyfikat oraz Dyplomy potwierdzające moją wiedze teoretyczną oraz praktyczną . Paznokciami profesjonalnie zajmuje sie 2 lata. Każdy rodzaj usługi wykonuje profesjonalnie praz starannie ,w niczym sie nie spiesze natomiast mam dość dużą wprawe w tym co robie. Staram sie podchodzić do każdej klientki indywidualnie i pragne by wychodząc odemnie byla w 100% zadowolona . Zakres i cennik usług: paznokcie żelowe (na tipsie) - 50zł paznokcie żelowe (na formie) - 50zł * do wyboru tipsy: -krystaliczne -naturalne -french z głęboką linią Specjalizuje sie w robieniu paznokci obgryzionych ,używam do tego celu specjalnego żelu KAMUFLAŻ który w 100 % kryje niedoskonałości. Posiadam dużo Ozdóbek ,dzięki którym można stworyć piekne zdobienie. żel na naturalnej płytce -40zł/45zł (french oraz zdobienie Gratis ! ) manicure(biologiczny,klasyczny,francuski ) 20zł Opis : - zmycie starego lakieru - moczenie rąk z płatkami mydlanymi -opiłowanie paznokci -odsunięcie lub wycięcie skórek -zmatownie paznokcia -wypolerowanie paznokcia -pomalowanie lub ozdobienie -krem wykończeniowy pedicure(klasyczny,french) -40 zł opis: -moczenie stóp w soli waniliowej -zmycie starego lakieru -peeling -opiłowanie paznokci -odsuniecie lub wyciecie skórek -zmatowienie paznokci -wypolerowanie paznokci -starcie zrogowaciałego naskórka przy pomocy tarki oraz Frezarki -pomalowanie paznokci -masaż oraz krem wykończeniowy regulacja brwi - 5 zł henna brwi lub rzes 10 zł Komplet -15 zł Makijaże od 15 do 50 zł Na pierwszym miejscu stawiam na higiene dlatego też wszystkie narzedzia i przedmioty sa dezynfekowane oraz dawane do szpitala do specjalistycznej sterylizacji. ZADZWOŃ: 725-120-685 LUB NAPISZ: 15-51-924 Przyjmuje na Winogradach ,dojazd do mnie: autobusy nr: 91,71,83,74,72 tramwaje:10,12,14,15 POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE I ZAPRASZAM WSZELKIE KOPIOWANIE CAŁOŚCI MOJEJ STRONY LUB JEJ FRAGMENTÓW JEST ZABRONIONE!!! NA PODSTAWIE USTAWY O PRAWIE AUTORSKIM z dnia 4.02.1994 (Dz U 00 nr 80 poz 904)

Gość magdalena POZNAŃ
*ZAPRASZAM NA ZAPISYWANIE SIE PRZED ŚWIETAMI SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA !!! Oferuje Państwu usługi w zakresie Stylizacji Paznokci metodą Żelową oraz inne zabiegi kosmetyczne . Jestem Dyplomowaną Stylistką Paznokci ,posiadam certyfikat oraz Dyplomy potwierdzające moją wiedze teoretyczną oraz praktyczną . Paznokciami profesjonalnie zajmuje sie 2 lata. Każdy rodzaj usługi wykonuje profesjonalnie praz starannie ,w niczym sie nie spiesze natomiast mam dość dużą wprawe w tym co robie. Staram sie podchodzić do każdej klientki indywidualnie i pragne by wychodząc odemnie byla w 100% zadowolona . Zakres i cennik usług: paznokcie żelowe (na tipsie) - 50zł paznokcie żelowe (na formie) - 50zł * do wyboru tipsy: -krystaliczne -naturalne -french z głęboką linią Specjalizuje sie w robieniu paznokci obgryzionych ,używam do tego celu specjalnego żelu KAMUFLAŻ który w 100 % kryje niedoskonałości. Posiadam dużo Ozdóbek ,dzięki którym można stworyć piekne zdobienie. żel na naturalnej płytce -40zł/45zł (french oraz zdobienie Gratis ! ) manicure(biologiczny,klasyczny,francuski ) 20zł Opis : - zmycie starego lakieru - moczenie rąk z płatkami mydlanymi -opiłowanie paznokci -odsunięcie lub wycięcie skórek -zmatownie paznokcia -wypolerowanie paznokcia -pomalowanie lub ozdobienie -krem wykończeniowy pedicure(klasyczny,french) -40 zł opis: -moczenie stóp w soli waniliowej -zmycie starego lakieru -peeling -opiłowanie paznokci -odsuniecie lub wyciecie skórek -zmatowienie paznokci -wypolerowanie paznokci -starcie zrogowaciałego naskórka przy pomocy tarki oraz Frezarki -pomalowanie paznokci -masaż oraz krem wykończeniowy regulacja brwi - 5 zł henna brwi lub rzes 10 zł Komplet -15 zł Makijaże od 15 do 50 zł Na pierwszym miejscu stawiam na higiene dlatego też wszystkie narzedzia i przedmioty sa dezynfekowane oraz dawane do szpitala do specjalistycznej sterylizacji. ZADZWOŃ: 725-120-685 LUB NAPISZ: 15-51-924 Przyjmuje na Winogradach ,dojazd do mnie: autobusy nr: 91,71,83,74,72 tramwaje:10,12,14,15 POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE I ZAPRASZAM WSZELKIE KOPIOWANIE CAŁOŚCI MOJEJ STRONY LUB JEJ FRAGMENTÓW JEST ZABRONIONE!!! NA PODSTAWIE USTAWY O PRAWIE AUTORSKIM z dnia 4.02.1994 (Dz U 00 nr 80 poz 904)

Gość Irena Caspa
Zapraszam do mojego Studio Urody w Gliwicach na ulicy Architektów 288 Oferujemy Stylizację paznokci ( Tipsy żelowe , manicure , pedicure , zdobienia , parafina....itd.) Zageszczanie rzęs metodą Nouveau Lashes Mikrodermabrazja Masaże rehabilitacyjne Masaże dzwiękiem Pełna oferta usług kosmetycznych oferowanych w Caspa - Studio Urody dostępna jest na stronie : www.caspa-studiourody.pl Serdecznie zapraszam Irena

Gość kinga76
aniu pierw sie naucz pisac a potem komentuj

Gość kinga76
aniu pierw sie naucz pisac a potem komentuj

Gość onnechangepas
Zastanawiasz się nad nałożeniem tipsów, ale obawiasz się,że będą one grube i nie będą wyglądać naturalnie? Skorzystaj z moich usług , a przekonasz się,że tak nie musi być. W ofercie tipsy naturalne oraz french w cenie już od 120 zł. Manicure+pedicure w pakiecie 70 zł. VIKI-SALON, 02-781 WARSZAWA UL. ROENTGENA 46/9, TEL. (022) 644 08 34 zapraszamy!!!!

Przedłużanie Paznokci Metodą żelową i Akrylową. Naturalne,french klasyczny,kolorowy ,brokatowy,zatapianie wszelkich ozdób. Pracujemy na Creative,Ibd,esn. Manicure klasyczny(cążkowy)oraz biologiczny. Pedicure. zabiegi Parafinowe na Dłonie i Stopy. Zdobienia okolicznościowe. PROFESJONALNIE!!!! Tipsy od 100 zł. ZAPRASZAMY!!! Warszawa- Wola.ul.PŁOCKA 17 PASAŻ B,LOKAL 20 tel.022 632 21 94 lub 518 585 406 ewentualne zapytania można wysyłać na @

Gość madzia0808 RUDA ŚLĄSKA TIPSY
hej robie tipsy od ponad roku za tipsy 30zł niestety nie robie na naturalnej płytce ;) gg 9673399 tipsy wykonuje w domu Ruda Śląska www.pazurkimadzi0808@blog.onet.pl lecz niestety nie ma aktualnych zdjec ze względu na brak miejsca na blogu jesli bede miec chwilke czasu ( po maturze) postaram sie go zmodernizować :) POZDRAWIAM

Gość TIpsy Kielce Centrum
Tipsy – solidnie i elegancko, kompletna pielęgnacja dloni i paznokci. Manicure Spa, biologiczny malowanie i zdobienie, produkty renomowanych firm Sun Flower i Peggy Sage.Przystępne ceny. Dla stalych klientów zniżki. Salon kosmetyczny w centrum Kielc Tel. kontaktowy 48 796 832 964

Gość szumii
Witam serdecznie :)) Od ponad 3 lat wykonuję stylizację paznokci metodą żelową i akrylową u rąk,na tipsie i własnym paznokciu. Paznokcie żelowe i ich zdobienie to moja pasja, dlatego nie stawiam na ilość tylko na jakość i zadowolenie klijentki :) W paznokcie wtapiam wszystko, między innymi: cyrkonie-Swarovski , brokaty,hologramy, plastry miodu, pyły, metalowe ozdoby, ozdoby 3d, muszle kruszoną, piasek, pazłotko, koronki, siatki itd.. Cena założenia paznokci u dłoni wraz ze zdobieniem: od 60-70 zł utwardzenie naturalnej płytki u dłoni żelem: 40zł + ozdoby-0d 30 zł dopełnienie : 35-40 zł paznokcie żelowe u stóp wraz ze zdobieniem : 50-70 zł zdjęcie paznokci: 15 zł zabiegi pielęgnacyjne: (peeling dłoni, manicure, masaż dłoni)- 40 zł Zachęcam wszystkie Panie, które cenią sobie ładny wygląd i chcą mieć piękne dłonie do skorzystania z moich usług stylizacji paznokci Wszelkie pytania lub zapisy pod nr. tel.511-156-863 oraz gg 10459220 lub @ p.szumacher@wp.pl (jestem niedostępna, ale odpisuje na wiadomości w ciągu 24h ).

Gość szumii
Witam serdecznie :)) Od ponad 3 lat wykonuję stylizację paznokci metodą żelową i akrylową u rąk,na tipsie i własnym paznokciu. Paznokcie żelowe i ich zdobienie to moja pasja, dlatego nie stawiam na ilość tylko na jakość i zadowolenie klijentki :) W paznokcie wtapiam wszystko, między innymi: cyrkonie-Swarovski , brokaty,hologramy, plastry miodu, pyły, metalowe ozdoby, ozdoby 3d, muszle kruszoną, piasek, pazłotko, koronki, siatki itd.. Cena założenia paznokci u dłoni wraz ze zdobieniem: od 60-70 zł utwardzenie naturalnej płytki u dłoni żelem: 40zł + ozdoby-0d 30 zł dopełnienie : 35-40 zł paznokcie żelowe u stóp wraz ze zdobieniem : 50-70 zł zdjęcie paznokci: 15 zł zabiegi pielęgnacyjne: (peeling dłoni, manicure, masaż dłoni)- 40 zł Zachęcam wszystkie Panie, które cenią sobie ładny wygląd i chcą mieć piękne dłonie do skorzystania z moich usług stylizacji paznokci Wszelkie pytania lub zapisy pod nr. tel.511-156-863 oraz gg 10459220 lub @ p.szumacher@wp.pl (jestem niedostępna, ale odpisuje na wiadomości w ciągu 24h ).

Gość szumii
Witam serdecznie Od ponad 3 lat wykonuję stylizację paznokci metodą żelową i akrylową u rąk,na tipsie i własnym paznokciu. Paznokcie żelowe i ich zdobienie to moja pasja, dlatego nie stawiam na ilość tylko na jakość i zadowolenie klijentki W paznokcie wtapiam wszystko, między innymi: cyrkonie-Swarovski , brokaty,hologramy, plastry miodu, pyły, metalowe ozdoby, ozdoby 3d, muszle kruszoną, piasek, pazłotko, koronki, siatki itd.. Cena założenia paznokci u dłoni wraz ze zdobieniem: od 60-70 zł utwardzenie naturalnej płytki u dłoni żelem: 40zł + ozdoby-0d 30 zł dopełnienie : 35-40 zł paznokcie żelowe u stóp wraz ze zdobieniem : 50-70 zł zdjęcie paznokci: 15 zł zabiegi pielęgnacyjne: (peeling dłoni, manicure, masaż dłoni)- 40 zł Zachęcam wszystkie Panie, które cenią sobie ładny wygląd i chcą mieć piękne dłonie do skorzystania z moich usług stylizacji paznokci Wszelkie pytania lub zapisy pod nr. tel.511-156-863 oraz gg 10459220 lub @ p.szumacher1@wp.pl (jestem niedostępna, ale odpisuje na wiadomości w ciągu 24h ).

Gość Patrycja TIPSY GLIWICE
Witam:) Usługi wykonuję u siebie w domu w Gliwicach. Ukończyłam kursy na Akademii Sztuki Piękności w Krakowie. Zajmuję się przedłużaniem paznokci metodą żelową i metodą fiberglass na tipsie lub na naturalnej płytce, wykonuję również takie zabiegi jak: manicure, pedicure, zabieg parafinowy, zdobiennictwo oraz malowanie paznokci. Tel. kontaktowy 508-508-081, pozdrawiam;)

Zapraszam wszystkie dziewczyny z Warszawy i okolic, które chcą mieć *ładne *naturalnie wyglądające *zrobione z bardzo dobrych produktów tipsy żelowe. Paznokcie robię w domu, a zajmuję sie tym już 1,5 roku. I jest to moja pasja. Mam ukończony kurs który przygotował mnie profesjonalnie do wszystkich zabiegów na paznokciach(również manicure i pedicure) Mój tel 518-122-413 gg 11579844

Zapomniałam dodać cene :) tips żel- 60 zł żel french 70 zł wtopienia od 5-10 zł to do usłyszenia pozdrawiam Karolina

Gość Katarzynka98
Dziewczyny z Warszawy i okolic!! Jeżeli jesteście zainteresowane profesjonalną i nie drogą stylizacją paznokci na poziomie mistrzowskim to polecam wam salon ,który sama nie dawno odkryłam. Studio paznokci Doroty Fiszer na ul.Radzymińskiej129E tel.679-52-70.Pracuje tam P.Ewa,która od 6 lat zajmuje się stylizacją paznokci dłoni i stóp.Dodatkowym atutem jest to,że pracują tam na produktach bez kwasowych.Naprawdę polecam ja osobiście jestem bardzo zadowolona!!!!!!!!!!