Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

Gość ola800528
tipsy zel, akryl (oraz combo) 50zl (zdobienia gratis) uzupelnianie 30-40zl manicure malowanie,zdobienie 15zl utwardzanie naturalnych pazurkow zelem 40zl sciaganie tipsow bez ponownego zakladania 15zl ŚWIDNIK, LUBLIN I OKOLICE 692-641-696 (popsiadam dyplom ukonczenia kursu z przedluzania i zdobienia zainteresowanym wysylam zdjecia swojej pracy mailem)

Gość ola800528
tipsy zel, akryl (oraz combo) 50zl (zdobienia gratis) uzupelnianie 30-40zl manicure malowanie,zdobienie 15zl utwardzanie naturalnych pazurkow zelem 40zl sciaganie tipsow bez ponownego zakladania 15zl ŚWIDNIK, LUBLIN I OKOLICE 692-641-696 (popsiadam dyplom ukonczenia kursu z przedluzania i zdobienia zainteresowanym wysylam zdjecia swojej pracy mailem)

Gość ga-stylistka
zapraszam tipsy w promocji 38zl kalety miasteczko,tarnowskie gory naklo, radzionkow 609830583

Gość ola800528
tipsy zel, akryl (oraz combo) 50zl (zdobienia gratis) uzupelnianie 30-40z lmanicure malowanie,zdobienie 15z lutwardzanie naturalnych pazurkow zelem 40zl sciaganie tipsow bez ponownego zakladania 15zl ŚWIDNIK, LUBLIN I OKOLICE 692-641-696 (popsiadam dyplom ukonczenia kursu z przedluzania i zdobieniazainteresowanym wysylam zdjecia swojej pracy mailem)

Gość ola800528
tipsy zel, akryl (oraz combo) 50zl (zdobienia gratis) uzupelnianie 30-40zl manicure malowanie,zdobienie 15zl utwardzanie naturalnych pazurkow zelem 40zl sciaganie tipsow bez ponownego zakladania 15z-25zl ŚWIDNIK, LUBLIN I OKOLICE 692-641-696 (popsiadam dyplom ukonczenia kursu z przedluzania i zdobienia zainteresowanym wysylam zdjecia swojej pracy mailem)

Gość piękne dłonie
Studniówkowa promocja !!!!! Zalozenie tipsów 45zł+zdobienie gratis!! Opole 604647526

Gość piękne dłonie
Studniówkowa promocja !!!!! Zalozenie tipsów 45zł+zdobienie gratis!! Opole 604647526

Gość zuza12345
Może wiecie kto w Legionowie dobrze utwardza paznokcie ? Proszę o dość szybką odpowiedz. Dzięki.

Gość zuza12345
Proszę napiszcie kto w Legionowie dobrze utwardza paznokcie i za ile?

Gość ga-stylistka
zapraszam kalety koszecin kuczow miasteczko sl naklo radzionkow zapraszam na tipsy:)

Gość ola800528

Gość ola800528
tipsy zel, akryl (oraz combo) 50zl (zdobienia gratis) samo przedluzenie coverem 30zl uzupelnianie 30-40zl manicure malowanie,zdobienie 15zl utwardzanie naturalnych pazurkow zelem 40zl sciaganie tipsow bez ponownego zakladania 15zl ŚWIDNIK, LUBLIN I OKOLICE 692-641-696 (popsiadam dyplom ukonczenia kursu z przedluzania i zdobienia zainteresowanym wysylam zdjecia swojej pracy mailem)

Gość tipsy
zapraszam do kluczborka zdobienie gratis 669-754-038

Gość tipsy
ZAPRASZAM NA SUPER TIPSY DOJAZD DO KLIENTKI ,669-754-038

Gość KatiKati
Jakby ktoś miał pytanie odnośnie przedłużania paznokci i metodą akrylową i żelową służę radą. Moje gg 1285996

Gość KatiKati
Jakby ktoś miał pytanie odnośnie przedłużania paznokci i metodą akrylową i żelową służę radą. Moje gg 1285996

Gość KatiKati

Gość KatiKati

Gość KatiKati

Gość agata5443
A ja polecam salon w Przyrowie koło Częstochowy. tam robią najlepsze tipsy nosze czasem 6 tygodni i ani pęknięć ani złamań a o zapowietrzeniach nie ma mowy. robie u nich akryl na formie raz robi mi pan a raz pani. ale zawsze jestem zadowolona. paznokcie kosztują za french ze zdobieniem 70 złotych a całe zdobione tak około 80 obojętne czy żel czy akryl pracują na SPN. robiłam u nich też pedicure i byłam bardzo zadowolona. Pedicure robią frezarką i za taki zabieg + parafine na stopy zapłaciłam 40 złotych. salon jest w rynku więc łatwo trafić. tel do właścicielki 784-607-277

Gość agata5443
A ja polecam salon w Przyrowie koło Częstochowy. tam robią najlepsze tipsy nosze czasem 6 tygodni i ani pęknięć ani złamań a o zapowietrzeniach nie ma mowy. robie u nich akryl na formie raz robi mi pan a raz pani. ale zawsze jestem zadowolona. paznokcie kosztują za french ze zdobieniem 70 złotych a całe zdobione tak około 80 obojętne czy żel czy akryl pracują na SPN. robiłam u nich też pedicure i byłam bardzo zadowolona. Pedicure robią frezarką i za taki zabieg + parafine na stopy zapłaciłam 40 złotych. salon jest w rynku więc łatwo trafić. tel do właścicielki 784-607-277

Gość anecia7
Opole 604647526 Polecam serdecznie!!!!!!!! 45 zł +zdoebienie GRATIS!!!

Gość rebelian8 Anka
Zapraszam do Zielonki pod Warszawą przedłużenie paznokci metodą żeli uv przy pomocy produktów firmy ESN . Usługa standardowa : 70zł french : 80zł inne - modyfikowane : 100zł kontakt : Zielonka Anna gg 8459129

Gość rebelian8 Anka
Zapraszam do Zielonki pod Warszawą WWW.REBELIAN8.ECOM.NET.PL przedłużenie paznokci metodą żeli uv przy pomocy produktów firmy ESN . Usługa standardowa : 70zł french : 80zł inne - modyfikowane : 100zł kontakt : Zielonka Anna gg 8459129

Gość rebelian8 Anka
WWW.REBELIAN8.ECOM.NET.PL Zapraszam do Zielonki pod Warszawą przedłużenie paznokci metodą żeli uv przy pomocy produktów firmy ESN , NSI,SF. Usługa standardowa : 70zł french : 80zł inne - modyfikowane : 100zł kontakt : Zielonka Anna gg 8459129 ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA STRONKI Z PAZURKAMI WWW.REBELIAN8.ECOM.NET.PL

Gość patka nils
Witam jestem z stylistką paznokci z Chorzowa robię tipsy na żelach firmy CHRISTRIO...do stylizacji używam narzędzi jednorazowych!! Przyjmuję u siebie w domu lub dojerzdżam do klientki...na życzenie mogę przesłać zdjęcia swoich pazurków na maila.Cena to ok 50zł...ZAPRASZAM

Gość KatiKati
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np. zdobienie). Mój numer GG: 16162069 Często jestem na niewidocznym

Gość KatiKati
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np. zdobienie). Mój numer GG: 16162069 Często jestem na niewidocznym