Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

no wlasnie...zawalone robota... dopisuje sie do tej listy ... ehhh :O , ale przynajmniej jest ladne sloneczko :D i za jakis czas stad wyjde ;) a o tych kwiatach napisalam z zartem troche ;) :classic_cool: :) , milego wypoczynku dla tych co wyjezdzaja :) ja wlasnie dostalam troche \"lewa\" premie i jutro ruszam na zakupy :D

dziewczyny pewnie odpoczywają na słonku... a ja robię sobie w tym tygodniu serię leżenia w solarium i w poniedziałek po weekendowy mam zamiar wyglądać tak jakbym też miała długi weekend:P

:D a ja chyba pierwszy raz pojde w piatek albo w sobote ;) nie mam czasu :D Poza tym chyba okres mi sie zbliza, bo jestem nie do zniesienia :P

:D wczoraj musiało być zimno jak wolne,a jak dziś siedzę w pracy to słonko grzeje i ciepełko:O sprawiedliwość:P trzeba będzie wieczorem piwkowo odstresować;)

tiaaaaa. dobre piwko nie jest zle ;) ja usypiam ....chyba cisnienie tak wariuje :O a o 18 po pracy mam rozmowe kwalifikacyjna jeszcze :O , czy jak bede ziewac, to bedzie ok ? :P ;) Jutro mykam do rodzinki (piatek mam wolny), wiec gozdzik zostajesz tu chyba sama .... ale kawa chyba miala wrocic znad morza ?? PAAAAAAAAAAAAA :) 🌼

no paaaaaaaaaaaaaa taa ja wciąż na posterunku;)ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma p.s.ziewanie na rozmowie kwalifikacyjnej to szczyt profesjonalizmu:P

Kurcze wróciłam.... Pogoda oczywiście ładna zrobila się dopiero jak juz sie pakowałam na powrót wrrrrr Było zimno jak diabli, chodziłam w dwóch swetrach i kurtce..Masakra w zyciu tak nie zmarzłam... A po wieczornym grzaniu tequilą kaca miałam przez dwa dni i chyba zostawilam wszystkie wnętrzności w toalecie.. :O A dzisiaj w pracy...Siedze prawie sama, słucham ulubionej muzyczki i mam luuuuuuuuuuuuuz. Lubie byc sama :D :D :D

sie nie miewamy 🖐️ ;) mam dosc pracy juz w pierwszym dniu po odpoczynku .... :O ale pocieszam sie ze jeszcze 4,5 dnia i juz urlop :D ....a nastepny \"dlugi weekend\" juz na poczatku czerwca.....doklanie 7.06 jest Boze Cialo ..... aaaa i chyba wyjade gdzies sobie pod koniec czerwca..... ale gdzies tu blisko.... za granice MOZE na jesieni (o ile zmienie prace );)

a ja nadal blada ;) nadal bez nowej pracy i nadal bez nowego faceta.... :P nie wiem, ale \"trafiaja\" mi sie sami \"niezdecydowani\" jacys....a ja wole konkretnych :D ;) No i nie rozumiem jak mozna komus proponowac spotkanie o 16 , wiedzac ze pracuje do 17 , i musze jechac psa wyprowadzic ?? za to sasiad (ale nie ten co mi sie podoba :P) mnie zaprosil na slub (tylko niestety) 23.06. :)

Kurcze kobity..pieprzony długi weekend... Tyle musze teraz roboty nadgonić że się w głowie nie mieści... Ale już wychodzę na prostą. A co u mnie? Dnie spędzam śmigając leśnymi drużkami uważając aby język nie wplątał się w szprychy a potem z zakwasami zatapiam ryjek w poduszkę.Niepamiętam juz co to aerobik :O W międzyczasie zmieniłam fryzjerkę, kupiłam pare nowych rzeczy a dzisiaj będę się starała uczcić drugą rocznicę z moim Miśkiem :D :D To by było tyle..Acha - od tygodnia nie piję ;)

gozdzik- niestety bo tylko na slub dostalam zaproszenie ;) , na wesele juz nie :) zeby bylo jasne - nie ide jako osoba towarzyszaca, tylko na slub sasiada ;) (tzn. jeszcze nie wiem czy pojde ;))

a! bo myślałam że jako osoba towarzysząca, ha to nie do wiary,dostałam podwyżkę,no normalnie cuda się zdarzają :D no to banan na obliczu,przyda się akonto nadchodzących wydatków, o allegro nie wspominam;)

ja chce podwyzkeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! :P dobrowolnie nie dostane, to wiem na 100%, ale chyba zaszantazuje szefowa przy nastepnej wyplacie ;) , bo niestety innych ofert brak narazie :( gratuluje gozdzik :) 🌼

Hahahahhaa no tak od razu wolne..przecież trzeba na coś wydać pieniążki i mieć czas na łażenie po sklepach ;) A co do linków allegro to nic pod ręką nie mam...za to widziałam u jednej kobitki na nogach super buciki i chciałam znaleźc takie..ale nie ma...No i widziałam u mojej nowej fryzjerki dziewczyne która sobie zafundowała przedłużanie włosów....Fajna rozrywka..ale droga.

był ostatnio jakiś program na temat przedłużania,mówili że zafundować sobie to na krótki czas typu wesele czy wakacje,jak ktoś cierpi na nadmiar gotówki to o.k. ale nie zalecane jest na cały czas bo podobno bardzo obciąża cebulki, ja tam nie wiem nie miałam:P udało mi się zapuścić sobie swoje własne włosy,jeszcze nigdy nie miałam tak długich jak teraz:D

no słyszałam że obciąża włosy, ale w sensie końcówek rozjaśnianych - w miejscu klejenia z czasem mogą się wykruszyć. No aaaaaaaaleee koooobitki - eefekt REWELKA. JAk zobaczyłam tą dziewczynę jak przyszła z piórkami mizernymi a potem z tą bujną czupryną to szok...od razu laseczka.. :D :D :D Angel to nie musi - ma fajne gęste włosy

Moj mąż ma w listopadzie 40 urodziny,chce zorganizowac wypad na 2 dni dla nas:)A teraz prosze was o klikanie na link i glosowanie na mojego synka,dzieki:)

ja tak na chwile jeszcze ;) i ide spac no wlasnie tez slyszalam ze przedluzanie i zageszczanie jest niezdrowe dla wlosow .... Ja bym sie nie zdecydowala :D - sama mam swoich za duzo tak jak pisze Kawa ;) (prawie do pasa ;)) Co do wlosow jeszcze - to moja siostra wrocila wlasnie z Egiptu z warkoczykami na glowie - fajne sa owszem, tylko niepotrzebnie robila sobie bialo-czarne . Mi bardziej sie podobaja takie cieniutkie \"naturalne\" jednokolorowe ;) aaaaaa i z newsow - ide jutro na randke :D :P , relacja oczywiscie wieczorem.

No proszę...Ta nie próżnuje hahahahaha Witam w ten deszczowy, chłodny poranek.. zieeeeeeeeeeeeeeew Ale mi sie nic nie chce..Idę sobie zrobić jakąś herbatę czy cóś...

ps. pisalam ze ma niebieskie oczy ? :):):):):):):):):) ;) witam w SLONECZNY cieply poranek :D 🌼 Mam nadzieje ze bedzie tak caly dzien, bo wczoraj jak jechalam do domu bylo jakies oberwanie chmury i samochody sunely kolo 30 km/h bo nic nie bylo widac.....