Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

spoko Stała;) rozluźniliśmy nasze relacje ostatnio,w sobotę byliśmy na kawie i do zobaczenia następnym razem;) co prawda dzwonił już od rana i zapraszał na śniadanie:P ale ja byłam na szkoleniu,zresztą mówiłam mu o tym już wcześniej,a nie mam zamiaru latać bo akurat on ma czas:P

Nooooo prawdziwa zołza - nie ma co hahahahaha ;) U mnie wentylator przyjemnie chłodzi..Czekam na okres wiec samopoczucie średnie (nie w sensie że sie spóźnia - tylko w sensie ze jestem ospała jak flaki z olejem) a od czwartku do wtorku będę słomianą wdową - mój Misiek wyjeżdża (akurat w moje imieniny) do Monte Carlo...Niektórym to dobrze, co?

ja też chce wentylator!!!!! 😭 Goździku, jednak łamaczka serc z Ciebie :P Angel, co do sukienki, to pewnie jeszcze później będzie, a zresztą jak nie ta, to inna ;)

a ja mam klime w pracy :classic_cool: ale za to samochod musialam przestawic do cienia ;) , bo w srodku juz byl piekarnik ;) Monte Carlo... sie rozmarzylam ....

Niestety nie problem w tym ze nie moge wziąć wolnego - biore kiedy chce- ale nie stac by mnie było na taką wycieczkę (to raz) dwa - to wyjazd tylko męski... Dostałam okres ..buuuu i to w taki upał...

a lato dopiero przed nami tak naprawde ;) kurcze , lenia mam (co za nowosc :D )

nie chwalilas sie ;) ja mam w planach poki co kupno 2 par - potrzebuje jedne sandalki na obcasie ,a drugie japonki :) , ale to tez dopiero jak dostane ta extra kaske . ;)

jeszcze i tak zrobilam nieplanowany zakup kolpakow do auta ;) , bo ciagle je gubie.... Do tych jak zaloze , to chyba kupie takie plastikowe zaciski ;) . Alufelg nie kupuje ,bo szkoda mi kasy... :O

no i pada...jak miło :) jaka ulga...Delikatny szum wentylatora (prawie jak nad morzem heheheee ) Przyjemnie sie zrobiło...pracować sie nie chce...

pystynia c.d. ;) pisalam kiedys ze sasiad mnie zaprosil na slub ... teraz dostalam zaproszenie od kolezanki ze studiow tez zaproszenie na sama slub - tego samego dnia :D (sezon na sluby) jeden jest o 15, drugi o 17 ;)

Angel pytałaś co mi pada... to zobacz http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/51,35161,4153999.html?i=0 http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,4153999.html no i się jeszcze pochwalę przy okazji moim prezentem który dostałam http://www.allegro.pl/item194406581_mata_do_tanczenia_gra_stepmania_mnostwo_zabawy.html fajny pomysł jak ktoś ma dzieciaki :)

u nas w nocy też była burza ale nie taka tragiczna w skutkach no Kawa właśnie oglądałam tę matę niedawno i chciałam kupić córce:) to dobry pomysł?opowiadaj... ha a ja dziś w pracy tylko do 14.00:D dzień mamy w przedszkolu

oooooooooooo kurde..... u mnie pustynia c.d. .... (chociaz jest odrobine chlodniej niz wczoraj :)) mata swietna :D to ile lat konczysz kawa ? 18 ? ;) :P

no właśnie nie byłam pewna czy ta mata jest dobrym pomysłem,a nie pomyślałam że tu na naszym topiku:P znajdzie się ktoś kto ja wypróbował;) o.k. mała dostanie ją na urodziny, to może i ja się zarażę i ruszę dupsko z fotela;)

Angel - imieniny Skarbie :P :P Mata super, mojej koleżanki z pracy córka (lat 7) ujeżdża ją od niedzieli :D :D :D :D i jest bardzo szczęśliwa - chociaż to mata mamusi hahahahhahaa Angel - szukamy dobrego spedytora, chcesz złożyć Cv? ;)

gozdzik , nasz topik jest taki wszechstronny, ze az sie mozna zdziwic ;) nastepnym razem pytaj bez zastanowienia ;):)

to prawda Angel:) coś wam powiem dziewczyny,zamówiłam dla córki kurtkę na allegro(oczywiście:P ) + 2topy,ekonomicznie pomyślałam że topy kupię jej ciut większe niż mniejsze,żeby dłużej je ponosiła wiadomo że rośnie,no to już rozmiar 140/152,hahaha założyła je i za duże,założyłam ja i dobre:D i zgarnęłam je,haha nawet fajne na gorączki letnie - które BĘDĄ jakby ktoś czasem miał jakieś wątpliwości

Witam kobietki mata suuuuuper sprawa, aż samej mi się zachciało ruszyć dupsko z miejsca, to mówisz Kawa, że tak się można przy tym wyszaleć? to rzeczywiście lepsze niż aerobic... u mnie też susza, zero deszczu, a już myślałam, że wczoraj ducha wyzione tak gorąco i duszno mieliśmy,a dziś rano przyjemny chłodek :)

Goździku, to drobniutka kobietka z Ciebie... jeny czy tylko ja z Was niedość że najstarsza, to najwieksza :D ;) Kawa, miałam się już wcześniej pytać Ciebie, czy obchodzisz imieniny 26.05?

Kawa, dzieki za pamiec ;) , ale raczej sie nie wyprowadzam z Wawy....chociaz.... ale nie nie nie ! ;) Zreszta ja juz NIE CHCE pracowac w transporcie/spedycji.... mam juz tego powyzej uszu.... ;) Dlatego do takich firm w ogole nie skladam cv ;) chyba ze na inne stanowiska :D gozdzik.... no to chudzielec z Ciebie :D :classic_cool:

aaaa, no to jutro świętujemy :D Kawa, jaki prezent sobie życzysz? Goździku, jestem z deka starsza od Ciebie, rocznik 71, ale nie czuję się na tyle latek ile mam ;) a propo spedytora, jakie trza mieć wykształcenie i umiejętności, aby ewentualnie startować na takie stanowisko? podpowiedzcie troche, bo jestem bardzo do tyłu z tym wszystkim :O

trza byc opanowanym , kontaktowym , komunikatywnym ... dobrze jest sie poslugiwac jakims jezykiem obcym (jesli chodzi o miedzynarodowke) ..wyksztalcenie jest mniej wazne.... tak mi sie wydaje ;) kawa , szampana juz chlodzisz? napisalabym sie jutro ;)

no jutro czeka mnie wykarmienie czymś stada ludzi w firmie , myślę o lodach z owocami i bitą śmietaną...Nie będę piekła ciasta..:P A co do spedytora - doswiadczenie, perfekt niemiecki, dobra znajomośc angielskiego- to główne cechy wymagane u nas (o tym wiem) Szampana w sumie mam :D :D Angel wpadnij to pomyślimy hehehee