Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 botox effect

Czy kt贸ra艣 wstrzykn臋艂a sobie botox???

Polecane posty

Go艣膰 sk2019
Wiem o tym . Na prowincji zawsze taniej :-))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 46-贸stka
Witam dziewczyny!Czy kt贸ra艣 mo偶e mi doradzi膰,czy botox pomaga wyg艂adzi膰 pomarszczon膮 szyj臋,je偶eli nie to co ewentualnie i za ile????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do 46-贸stka
Robilam raz botox na szyje. ale nie powtorze bo nie bylo zadnej roznicy chociaz mam linie bardzo malo widoczne.Lepiej zrobic ostrzykiwanie takim preparatem jak sie stosuje do mezoterapii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Pani botoks od 9 lat
Nie napisa艂am 偶e botoks podaje si臋 bezig艂owo, bo si臋 nie podaje. Mezoterapia bezig艂owa to bezpieczna metoda redukcji zmarszczek w kt贸rej podaje sie bezpieczne koktajle od偶ywcze. A efekt pergaminowej sk贸ry nie zalezy od ostrzykiwania lub nie tylko od w艂a艣ciwo艣ci toksyny botulinowej czyli jadu kie艂basianego, kt贸rego podanie powoduje paraliz mi臋艣nia tzn. mi臋sie艅 niepracuje co uog贸lniajac ogranicza mikrocyrkulacj臋 w sk贸rze i sprawia 偶e jest gorzej ukrwiona przez co traci koloryt a w konsekwencji staje sie coraz cie艅sza. Z ca艂ym szacunkiem mo偶e pani nie chce widzie膰 tego efektu skoro tak d艂ugo stosuje pani botoks? To ma swoje wyt艂umaczenie..........................................w psychologii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do sk2019
Szanowny Panie Doktorze, skoro z tak膮 determinacj膮 broni pan swoich przekona艅 na temat "leczenia" botoksem to musi pan mocno wierzy膰 w jego moc uzdrawiajac膮.Skoro tak to pewnie gwarantuje pan sukces w leczeniu, a ja jako klient chcia艂abym dostac paragon za pana us艂ugi by m贸c ewentualnie reklamowa膰 brak uzdrowienia moich zmarszczek. Otrzymam takowy od pana czy mo偶e nie zdazy艂 pan jeszcze w tym roku zap艂aci膰 podatku? I wypisuje pan jakie艣 idiotyzmy o statusie lekarza w polskim spo艂ecze艅stwie, kt贸re pan poprostu okrada reklamuj膮c sie tutaj na tym forum pr贸buj膮c sobie narai膰 klienteli w celu zwiekszenia swoich nieopodatkowanych zysk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk2019
Prosz臋 o to samo poprosi膰 innych lekarzy? Wystawiam rachunki za moje us艂ugi. P艂ac臋 podatki.W czym problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze pan doktor sk2019
ustosunkuje sie do wypowiedzi na temat wplywu jadu kielbasianego na mikrocyrkulacje w skorze i jej gorszego dokrwienia ,a co za tym idzie odzywienia komorek? Czy prawda jest ,ze wowczas skora staje sie ciensza i traci koloryt ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂eusta10
Zadzwoni艂am, um贸wi艂am si臋 i mam zrobione usta. W Sul臋cinie. Cenowo niesamowicie przyst臋pnie. Lekarka mi艂a, nie przeszkadza艂o jej, 偶e przyjad臋 wcze艣nie rano. Da艂a po 1 ampu艂ce w warg臋. Najpierw zastrzyki znieczulaj膮ce, a potem robi艂a. Jak robi艂a nic nie czu艂am. Znieczulenie takie silne, 偶e do teraz czuj臋. Jeszcze mi da艂a tabletk臋 pyralginy do samochodu. Jecha艂am spod 艁odzi. Kawa艂ek. Usta s膮 czerwone i lekko obrz臋kniete, ale cudowne. Jak takie bed膮, nie zmniejsz膮 si臋 to bedzie swietnie. Odezwe si臋 i napisze czy jest dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silka111
a za usta ile zap艂acilas?wygladaja naturalnie? chcialabym uniknac efektu napompowanych ust...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Maleusta10
Czekam rowniez na dalsze relacje .Po ostrzyknieciu usta zawsze sa opuchniete wiec troche ( nie wiem jak mocno ci spuchly) zejdzie napewno.Z chwila gdy zejda obrzeki bedzie widac dokladnie efekt powiekszania ust.Przy waskich ustach po 1 ampulce w warge to koniecznosc bo gdybys dala mniej nie byloby widac.Napisz czy sa rowne,symetryczne i czy nie ma gorek,nierownosci .Ile zaplacilas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kami32
Ma艂eusta, i jak opuchlizna, schodzi? U mnie juz troszke zesz艂a, ale ca艂y czas mam jeszcze taki ma艂y kaczy dziubek ;-) Codziennie po kilka razy rozmasowuje usta, 偶eby pozby膰 sie nier贸wno艣ci i rozmasowa膰 dziubek ;-) Nie moge sie doczeka膰 efektu ko艅cowego. Za to juz widze efekty botoxu na czole - zaczyna sie robi膰 g艂adziutkie :-) ale smieszne uczucie ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkny
do SK2019 A gdzie ta tania prowincja Panie Doktorze;-) bo jako艣 nie mam szcz臋scia trafi膰.... ile u Pana zap艂aci艂abym za trzy obszary???? ....................ale te baby sie na Pana uwzi臋艂y,hehh,pozdrawiam;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkny
do Kami 32 w sprawie m臋za;-)))ja swojemu powiedzia艂am,ze by艂am u dentysty i ta opuchlizna to wynik znieczulenia;-)))a opuchlizna utrzymywa艂a sie trzy dni,,,ale wyda艂o si臋 jak sprawdzi艂 konto,hehh......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Melbi
I ja juz jestem po botoxie w kurze 艂apki i wype艂nianiu zmarszczek smiechu.Po wype艂nianiu ma艂y siniaczek.Czekam na efekt botoxu:) Ale i tak juz wygl膮dam lepiej.By艂am wczoraj w Sul臋cinie .Pani doktor to bardzo mi艂a kobieta i ceny naprawd臋 dobre:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkny
do Melbi o,to superrr a ile zap艂aci艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Melbi
do dkny zap艂aci艂am 1000 z艂 za kurze 艂apki 400z艂 i bruzdy 600z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkny
Melbi mog艂ybysmy porozmawia膰 na gg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 46-贸stka
Witam wszystkich zmarszczkowicz贸w! Jak ju偶 pisalam wcze艣niej bardzo chcialabym wyg艂adzi膰 pomarszczon膮 szyj臋,czy kto艣 mi poradzi jaki zabieg by mi pom贸g艂,jestem z katowic wi臋c prosi艂abym o ewentualne namiary. Opr贸cz szyji mam do podniesienia k膮ciki ust i ocywi艣cie "kurze 艂apki". Do tej pory mia艂am 艂adn膮 twarz,aha,czy kto艣 wie czy jest mo偶liwe poprawienie dekoldu,tzn.wyg艂adzi膰 na nim pionowe bruzdy,do艣膰 g艂臋bokie. Pozdrawiam serdrcznie,mam tyle lat jak w nicu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kami32
dkny, ja mojemu M臋偶owi sprzeda艂am inn膮 historyjk臋, ale chyba nie uwierzy艂... Poza tym zobaczy, 偶e jak opuchlizna zejdzie - to usta b臋d膮 pe艂niejsze i co wtedy...? ;-) ja tak patrze na usta i zastanawiam sie, kiedy mi zniknie kaczy dziubek :-( Tez tak mia艂as na pocz膮tku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkny
Kami 32 nie martw si臋 ,wszystko b臋dzie pieknie tylko potrzeba czasu!!! ja wygl膮da艂am okropnie-jak po silnym pobiciu... ale jak opuchlizna zesz艂a to usta by艂y berdzo natualne,takie jak chcia艂am;-))i przezy艂 "ubytek" z konta ,hehh a i ca艂owa艂 namietniej;-)))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkny
do 46-贸stka;-)) napisz do naszego Pana Doktora(niez艂e ciacho z Niego...;-)) )ma nick sk2019,podaje sw贸j email i zapytaj fachowca;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂eusta10
Wiec tak. Dzisiaj obrz臋k du偶o mniejszy, ale czuje, 偶e co艣, a raczej CO艢 jest w moich ustach. S膮 r贸wne, du偶e, nie ma ziarenek - grudek ( lekarka kaza艂 rozmasowa膰 gdyby jaka艣 sie pojawi艂a), zaczynam wraca膰 do normalnego 偶ycia. Jutro id臋 do pracy. Kt贸ras pyta艂a o koszty - 2 razy po 1 ampu艂ce za 600z艂 czyli 1200z艂. W moich stronach za jedna ampu艂ke musia艂abym zap艂aci膰 tyle co w Sul臋cinie za 2. Podoba艂o mi si臋 to, 偶e nic nie bola艂o oraz to, 偶e dowiedzia艂am wszystkiego czego chcia艂am sie dowiedzie膰. Wiem du偶o na temat lipolizy na cellulit, o z艂otych niciach na biust. Teraz wiem te偶 dlaczego odradza艂a mi akwqmid na usta. Jestem douczona. Dzisiaj jest trzeci dzie艅 po, nie mam 偶adnych siniak贸w, obrz臋k schodzi. Napisze jutro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do 46-

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do 46-贸stka
Zr贸b sobie mezoterapie bezig艂ow膮 na szyj臋i kurze 艂apki, daje super efekty, jest bezbolesna i nieinwazyjna, nie uzaleznia sk贸ry tak jak inne zabiegi, a efekt utrzymuje sie tak samo jak np botoks no i jest ta艅sza. polecam ci Studio Urody Q10 w Piekarach 艢l膮skich, maja najni偶sze ceny np. w por贸wnaniu z Krakowem.B臋dziesz zadowolona to jest rewelacja! Ja tez sie d艂ugo zastanawia艂am ale posz艂am i jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do do 46-贸stka
ktos ciebie wprowadza w blad ,moim zdaniem ktos komu bardzo zalezy na napedzeniu klientow do gabinetu w Piekarach Slaskich.Jesli mezoterapia ujedrniajaca skore twarzy to dobre efekty uzyskasz tylko metoda iglowa.Mniej komfortowa napewno ,ale skutek bez porownania lepszy.Zajrzyj sobie na temat o mezoterapii na tym forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 46-贸stka
Dzi臋ki za odpowied偶,ale troch臋 si臋 pogubi艂am,bo podajecie dwie metidy mezoterapii,dobrze,偶e chocia偶 si臋 dowiedzia艂am,偶e w moim przypadku taki zabieg b臋dzie skuteczny. B臋d臋 musia艂a si臋 tylko podowiadywa膰,czy ig艂owa lub bezig艂owa. S艂ysza艂am,偶e mezoterapia mo偶e te偶 pom贸c na uj臋drnienie dekoldu,czy to prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂am wczorja na ig艂owej
mezoterapii i juz jestem zadowolona:) owszem nie jest to zabieg zupe艂nie bezbolesny, ale widze efekt po pierwszym ostrzyknieciu. bezig艂owa metode wymyslili dla kobiet kt贸re panicznie boja sie uk艂ucia. A laser jest przereklamowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do 46-贸stka
Oczywiscie ,ze mozesz ta metoda ujedrnic takze dekold.Tak samo jak dziala na ujedrnienie skory twarzy ,szyi tak i na inne obszary mozna ja stosowac.To,ze dziala efektywniej niz beziglowa to wiadomo,ale nie wiem jakie skutki powoduje w strukturze skory samo nakluwanie wiec jesli bedziesz rozmawiala z lekarzem zapytaj o ewentualne tworzenie sie mikrozrostow po nakluwaniach.Mezoterapia daje efekty ale najpierw trzeba wziasc serie zabiegow w krotszych odstepach czasu, a pozniej dopiero powtarzac jeden zabieg co pol roku tak wiec nakluc bedzie troche i warto zapytac lekarza o te mikrozrosty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣cie 偶e nie widza
ludzie jakie zrosty????? nie przesadzajcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko nie zlote nici
widzialam cos a propos zlotych nici...nie idzcie na ten zabieg...ogladalam w tv na ten temat program...to ze skora wydaje sie nie starzec przez jakis czas to jest tylko efekt tego ze skora caly czas reaguje na to zloto ktore jest wsadzone w skore. no i o ile botoks sie wchlania...to zlotych nici sie nie da wyciagnac...wiec mysle ze to nie jest zdrowe gdy skora jest spuchnieta w zwiazku z reakcja na obce cialo...zloto. sama chcialam to sobie zrobic ale po tym programie to juz nie chce...

Udost臋pnij ten post