Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

przepraszam, czy jest jeszcze wolny pokój? Ostrzegam, że ja z psami, to najlepiej gdzieś przy wyjściu do ogrodu. I jeżeli można to z taką specjalną klapką w drzwiach dla kota...

dwa wielkoludy (wielkopsy) - jeden czarny, kudłaty (zaprzeczenie higieny) a drugi mniejszy, ale też włosiasty. Przy okazji - niezwyykle przyjazne, sympatyczne i nie narzucające się. Z pekińczykiem zaprzyjaźnią się od razu o ile pekińczyk pozwoli się obwąchać... spadam na razie, ale obiecuję, że wpadnę pomieszkać, w końcu nie wolno z domu hotelu robić ;)))

dziewczynki-wstajemy -musimy przeciez pocwiczyc w naszej sali do aerobiku-Papierowe nozyczki trzeba przeniesc w koncu z jaskini solnej-biedaczka tam zasnela :)pozdrawiam wszystkich

Witam ...mam kota [persa bialego o imieniu Polar]oraz pieska sznaucerka czarnego o imieniu Majka] Zycze Milego Dnia;)

heh Pinezka to tez fajne imionko;) polar bo bardzo kudlaty i bialy persik a ten jego uroczy pyszczek ;)

[chodzi po korytarzu, laduje lepetyne w kazde napotkane drzwi i lustruje wzrokiem wnetrze] O!! ten wyglada na wolny!!! Niebieskie zaslony, okbo w suficie z niebieska roleta, lozko drewniane z baldachimem... wolne...? moge?

W silowni!! (zanotowala sobie w glowie, ze jest silownia...) A moze, zeby pokuta byla skuteczniejsza, to jeszcze byc u mnie przejechala...? :P

setunia... a Ty przypadkiem nie masz pokoju kolo mnie...?? Bo jak tam zagladalam... to jakias koronkowa, rozowa czesc bielizny sie szwedala po podlodze... :P

orlica mam obok Ciebie ale z drugiej strony:D wiec nie wiem kogo jest ta bielizna;) Moze Robala dziewczyna ja zostawila;):D