Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidlanka

Co kupić w Lidlu

Polecane posty

Gość ja polecam...
kup w lidlu! on sie nei rozni od tych sprowadzanych, to ejst po prostu to samo a na allegro po prostu chca zedrzec kase :P

Gość stefii
muwisz,bo ja już myślałam,że ten w u nas jest jakiś kombinowany,taka różnica

Gość stefii
SORY ZA MÓWISZ:)

Gość krzepka kalarepka
u nas w też postawili właśnie Lidla i byłam wczoraj zobaczyć co tam mają i znalazłam dużo fajnych artykułów o których tylko słyszałam ale nie było u mnie w okolicy, ze znanych marek np jest dr.oetker którego wcześniej u nas nie było, ma podobno wyśmienite kremy do tortów, więc wzięłam po jednym smaku bo niedługo syn ma urodziny i będę robić tort, kupiłam też oscypki Czeskie :) i jeszcze formę do wypieków w kształcie bałwanka i gamepada dla syna. Większości marek produktów spożywczych i chemicznych nie znam więc podchodzę ostrożnie :)

Gość bena37
Zgadzam sie z poprzednimi opiniami ze jest wiele dobrych art. w lidlu sa tez i te zle oraz bezsmakowe. Z tych dobrych moge polecic ciastka maslane, zelki w kg okraglych opakowaniach ,gumy rozpuszczalne roznosmakowe w pół kg torebkach, napoje cytrynowe gazowane w zielonych butelkach 1,5l , koncentrat pomidorowy w sloiczkach i wiele innych. Natomiast jezeli chodzi o chemie to zgadzam sie ze z seri W5 sa ok płyny do czyszczenia łazienki , kuchni, tabletki sól nabłyszczacz do zmywarki , odkamieniacz ,proszki do prania. Natomiast z kosmetyków balsamy do ciala i kremy. pozdrawiam

w tym tygodniu była folia wielokrotnego użytku do wykładania blaszek w piekarniku ok 10 zł ,rewelacja nic się nie przypala

Gość Freydis
Mieszanka chińska na patelnię-rewelacyjna:)Podobnie jak mrożony szpinak w kostkach. Generalnie Lidl i Biedronka rządzą:)

Gość ja też kupuje w lidlu.
Polecam płyn do mycia szyb W5 Spray taki żółty do łazienek-świetny,nie miałam lepszego czyściciela Chusteczki higieniczne w kartonowym opakowaniu-tanie i mięciutkie chusteczki nawilżane dla niemowląt Ręczniki papierowe- 2 za 1,30 zł :-p Nie kupiłabym z chemii proszku do prania bo jakoś nie chce mi się wierzyć że znajdę tani a lepszy od vizira więc zostanę przy nim :-) Ze spożywczych polecam Desery ala monte :-p sa tansze od oryginalnych monte a 10 razy pyszniejsze :-p Warzywa mrożone Napój energetyczny za chyba 1,20zl :-p Soki podobne do kubusiów za chyba 70gr :-) oliwki

Gość riri.ka
a pasta miso też tam jest?

Gość jakieś 3 m-ce temu
była na 100 % ale oni mają swoje tygodnie, włoskie,chińskie, tajskie itd. i nie wiem czy te produkty są non stop czy tylkow promowanw tygodnie

Gość riri.ka
dzięki:* wreszcie jakiś sensowny komentarz:) bo wszędzie już szukałam, a Lidl dopiero jest od niedawna:)

Gość riri.ka
znaczy Lidl jest od neidawna w mojej okolicy:) przepraszam, że tak się chaotycznie wyrażam;P

Gość ewa-teresa
wczoraj kupiłam po raz pierwszy kiełbasę wędzoną PIKOK, jak sie okazało była to kiełbasa salami. Jest pyszna,lepsza od tych ,które jadłam wcześniej:)

Gość zaniepokojonaaaa
czy u was w lidlach też od dłuższego czasu nie ma likierów limestar????

Gość bena 37
Witajcie Ostatnio z dwa miesiące temu odkryłam całkiem przypadkiem deser waniliowy i czekoladowy połączony w czteropak ,napisane jest coś takiego jak "CREME DESSER" pycha. Jemy go jako deser albo gotuje ryz na sypko jedna torebkę i mieszam z deserem waniliowym na wierzch kładę łyżeczkę dżemu z czarnej porzeczki i ......!!!!!!! :-) mniam mniam. Jeżeli chodzi o lody litrowe to polecam takie w niebieskich opakowaniach są śmietankowo-czekoladowe,toffi,truskawkowe,wiśniowe. Do tej pory jedliśmy tylko ALGIDA ale jak te kopiłam i spróbowaliśmy te, to dzieci uznały ze to właśnie są algida bo po otwarciu nawet tak samo wyglądają nie tylko smakują a kosztują 1/3 tej ceny. Świetny jest ser biały w niebiesko-białych kg wiaderkach.Polecam do spożycia na kanapki i do sernika bo sama wypróbowałam. Nie będę się powtarzała jeżeli chodzi o produkty W5 bo od lat ich używam są rewelacyjne. Kawa GILD CAFE .Balsamy mam swoje ulubione nawilżający i natłuszczający 500ml z firmy CIEN BODY LOTION jeden jest z olejkiem z awokado w białej butelce a drugi w błękitnej. Jak cos sobie przypomne to jeszcze napisze. Pozdrawiam

a powiedzcie gdzie ogólnie jest taniej?w Lidlu czy w BIedronce?Gdzie kupić mieso

jestem wielka fanka Lidla duzo produktow kupuję, ale moim ostatnim odkryciem jest szyneczka z piersi z indyka, pycha ,cieniutko krojona, smakuje boskooooo

Gość heniutkaa
nigdy nie kupię mięsa ani wędliny w markecie !

Gość Wiesiek77
Mi z lidla opiekane ryby smakują no i tanie są w porównaniu z innymi

Gość z lidla.
polecam waciki kosmetyczne, zapewniam że żadne inne nie są tak fajne, wogóle sie nie rozwarstwiają bo są jakby obszyte. Kupuje tam tez paste do zebow blend a med bo czesto jest tam ta oryginalna produkowana w niemczech. Wszelkie słodycze, nabiał.warzywa, owoce.

Gość Rybiarka
Ja polecam ryby świetne i tanie :)

Gość gucioooee
1. chusteczki jednorazowe kosmetyczne - z balsamem - CIEN 2. seria - W5 3. babeczki (z masłem) 4 szt. za 5 zł 4. cisteczka w stylu amerykańskich OREO za 5 zł 6. no i przede wszystkim wszytskie sery które są produkowane w krajach pochodzenia - prawdziwa holenderska gouda (takze taka stara), włoska gorgodzola, grana padano, mozzarella, francuskie camemberty i brie 7. szynki typu parmeńskiego - 8. bakłażany i cukinie, melony itp 9. pomidory rzymskie po 5 zł za 0,5 kg 10. kiełbaski wideńskie 11. włoskie makarony - ostatnio pojawił się jajeczny za 3 zł (?) powyżej wymienione produkty uważam za barzdo dobre jakościowo - lepsze od \"uznanych\" \"polskich\" marek - jeżdżę po nie specjalnie - swoim lexsusem ;-)

Gość gucioooee
a jeszcze - szpinak morożony i niezły łosoś (też mrożony) po 400 gram - mniej różowy od hodowlanego ; WYBITNA jest też folia aluminiowa - do pakowania .

Gość do zmywarki z lidla polecam
tabletki sól nabłyszczacz świetne i tanie

Gość goorilla
Tabletki do zmywarek są rewelacyjne, wcześniej kupowałam calgonit, te z lidla naprawdę niczym się nie różnią, a są dużo tańsze. Polecam również takie czyściki nasączone płynem do garnków ze stali nierdzewnej AquaPur, wyczyściłam wszystkie swoje gary, są super. Folia aluminiowa, woreczki foliowe,worki na śmieci, papier do pieczenia, salami, serek na kanapki o smaku czosnkowym, śledzie w sosie musztardowym:)

Gość ooooooona
a ja lubię z lidla rogaliki, słodycze i papier toaletowy :)

A ja serki do smarowania chleba. Czosnkowy i ziołowy. Pyszne są! A tak poza tym to nic tam nie kupuję. Wolę REAL :classic_cool:

Gość toszka
Ja uwielbiam nabial z Lidla - twarog Pilos, serki homogenizowane, lekkie jogurty 0,1%. Twarozek wiejski Linessa troche przesolony, ale i tak smaczny. Absolutnie genialne sa pomidory w puszce - krojone i cale w zalewie, przeciery pomidorowe Nostia i koncentraty tejze firmy - niedawno pojawily sie w malych, czerwonych puszeczkach. Dobre jakosciowo sa tunczyki w puszce, pieczarki marynowane, fasolki w puszce, swietne mrozonki - nawet lepsze od tych drogich "firmowych", bo nigdy nie sa "oszukane", makarony, wody mineralne - super tanie, moja mama kupuje ciasteczka Amaretti o smaku migdalowym i podobno rewelacyjne. Jeszcze uwielbiam zielona herbate o aromacie waniliowym - dobra, niemiecka, niedroga. Z chemii absolutnie boskie sa zele pod prysznic Pool i Cien - super pachna, nawilzaja i sa bardzo tanie. Polecam tez proszek do prania W5. Fajne i tanie maja tez alkohole - dobre wina, likiery, wodki. Ogolem, bardzo lubie kupowac w Lidlu - znacznie mniej place, a jakosc pierwszorzedna!

Gość alealealealealelee
nie ma już proszku W5 :(

Gość alealealeeeeeeeee66
nie ma już proszku W5 :(