Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol X Gustaw

Dlaczego grube dziewczyny próbują podrywać przystojnych mężczyzn

Polecane posty

Gość To ja ___________
Straszny Cham ;) jakos malo chamski jestes :)

Gość ehhhhh
gwoli wyjasnienia dla ciekawskich. wpis z 17.13 nie był mój (notabeta totalnie bez sensu). Jestem kobietą z BMI 19. jasne?

Gość ehhhhh
miało byc notabene

Gość To ja ___________
Przynajmniej sie posmialam troche .Bo ogolnie mam nastroj depresyjno-placzacy :(

Gość hehehe dobre hehe
bardzo smieszny topik hehehe

Znam parę grubasków: oboje mają bardzo dużą nadwagę. 4 lata temu zostali rodzicami, dziewczynka jest wyjątkowo śliczna i o dziwo jest szczupła. Ma niedowagę, ale taką w granicach normy, twarz ma śliczną, a z wiekiem jest coraz ładniejsza. Znam parę osób: ona piękna, on przystojny. Ona po porodzie ma figurę modelki, on idąc z dzieckiem wygląda jak starszy brat i o dziwo dziecko jest szkaradne. bardzo brzydkie, pulchne i ma ogromne, odstające uszy. Więc nie mieszaj w to dzieci, bo nie zawsze ładni= ładne dzieci.

Przynajmniej sie posmialam troche .Bo ogolnie mam nastroj depresyjno-placzacy------>to chyba jak wiekszosc ludzi w weekend siedzacych na forum:)

Gość ehhhhh
każde inne zdanie niż wasze musi spotkac sie z tego typu prymitywną agresją kiedy brakuje juz innych argumentów. teraz ubzduraliście sobie, ze wpisy dotyczace przeciwników bycia otyłym pochodza od jednej osoby. każda literówka to pretekst by sie przyczepić ...mysliś palancie, ze słowo "notabene" zarezerwowane jest tylko dla ciebie. żałosne towarzystwo. Żegnam! Ide na spacerek. Miłego, popołudniowego wpieprzania żarcia!

To ja ___________-------> to ja:) straszny cham:D:D:D a raczej moja druga natura:)

troche enigmatyczne(rezerwuje ten wyraz:) ) to Wasze pojscie ale rowniez zycze \"popołudniowego wpieprzania żarcia!\" :D:D:D:D:D

Gość To ja ___________
Ja jestem nadal...I mysle ...

Gość hehehe dobre hehe
porypało was zupełnie nie wasza sprawa kto z kim sie zwiazuje, jesli im to odpowiada to wam gówno do tego

Ja jestem nadal...I mysle ...------->to Wasze pojscie to bylo do karola i mezczyzno-kobiety ehhhh:):):)

Gość Paker_1982
Dobrze, że moja kobieta przy wzroście 165 waży 47,5! I m.in. za to ją kocham!

Gość PannaZmokrąGłową
Przeczytałam pierwsza wypowiedz i rece mi opadły:/otyli z otyłymi normalni z normalnymi a otyli to nienormalni ludzie? Kurde chyba musze zostawic mojego faceta bo mu sie troche brzuch powiekszył :/ buahahahah co za imbecyl to pisze?Panie Boze chron krolowa :P

Gość carl cox
Też uwarzam, że grubi ludzie nie powinni, myśleć o związku ze szczupłymi. Bo są to CHORZY ludzie, którzy mają problem i jak go wyleczą mogą myśleć o normalnych ludziach.

Gość pytanko nie na temat
carl cox-----> ty bywasz na forum gazety o wnętrzach???

Gość carl cox
Nie tylko tutaj od czasu do czasu pisze...

ja z trochę innej beczki. może karol przesadza i w chamski sposób wyraził swoje zdanie, ale fakt faktem, że grube dziewczyny często sa okropnie nachalne i za wszelką cenę usiłują zwrócić na siebie uwagę. zdarza się typ tzw. wesołej grubaski, czyli zawsze pogodnej, roześmianej pulchnej dziewczyny która jest powszechnie lubiana i na pewno nie będzie miała problemu ze znalezieniem fajnego faceta. są jednak panny które wyglądają mocno nieciekawie za to za wszelką cenę chcą robić wrażenie. zamiast tuszować figurę zwiewnymi ubraniami i odpowiednią kolorystką chodzą po mieście z tłustymi brzuchami wylewającymi się z biordrówek i w krótkich koszulkach. wygląda to co najmniej odrażająco i same narażają się na złośliwości i przykrości. doklejają sobie tipsy, robią wymyślne fryzury i efekt całościowy jest okropny. na ekstrawagancję może moim zdaniem pozwolić sobie tylko ładna i delikatna dziewczyna, która nie rzuca się w oczy. to tyle.

Cóż...teoretycznie każdy może się podobać każdemu, ale w praktyce to trochę inaczej wygląda... Rzadko zdarza się żeby atrakcyjny mężczyzna oglądał się za niezbyt atrakcyjnymi kobietami. To samo kręci się w drugą stronę - jeśli kobieta ma śwaidomośc tego że dobrze wygląda, automatycznie rośnie jej samoocena, a wraz z nią wymagania, co do partnera. Podobna sytuacja dotyczy wykształcenia. Dziewczyna po wyższych studiach rzadko decyduje się na zwiazek z chłopakiem po zawodówce i \"vice versa\". 🌻🌻🌻 ==> coffe \"Typ wesołej grubaski\"...hehehe ;) Może i masz rację, ale czasami te zawsze uśmiechnięte, pulchne dziewczyny potrafią być bardzo wredne wobec szczuplejszych koleżanek... :O

Gość fabryka kolczyka
beznadzijne, szczeniackie podejscie do tematu, po prostu al dupe sciska.sa gusta i gusciki i to ze tobie nie podobaja sie otyle dzewczyny nie znaczy, ze innemu szczuplemu mezczyznie takie sie nie podobaja.przemysl to raz jeszcze, bo twoje myslenie dorownuje mysleniu przedszkolaka-ne obrazajac przedszkolakow p.s nie jestem otyla

odpowiedź na Twoje pytanie: a dlaczego nie? :P przecież one nie są gorsze:D chyba nie tylko TO się liczy, ważne, że osoba jest sympatyczna, wesoła, że dobrze w jej towarzystwie mija czas, że ma coś do powiedzenia itp. jakbym miała do wyboru osobę puszystą ale cholernie sympatyczną i pogodną, a strzygę chudą ale wredną, złą (no bo głodną:P ) to wolałabym tę puszystą :D gdybym była facetem :D poza tym nie ma ideałów:D nawet ci najwięksi przystojniacy okazują się nie do końca tacy cudowni:D i pierwsze słysze, że w genach się nadwagę przekazuje :P Myślałam, że nadwagę to się ma jeśli się człowiek mało rusza, za dużo je itd. ech ci ludzie... :classic_cool:

wiesz mam kolezanke nizsza odem mnie -chyba ma tak z 165cm i wazy 75 kg a mimo to jest naprawde ladna!!! i przejmje sie takimi frajerami jak ty! a poza tym waga nijak ma sie do rzeczywistosci! ja mam 177 wzrostu i waze 55kg w teorii powinna to byc niedowaga ale moje wymiary to 90-61-93 wiec raczej nie mam anoreksji, a miesnie tez waza wiec fakt ze ktos wazy okolo 70kg niekoniecznie znaczy ze jest gruby

Gość zgadzam się z autorem niestety
🌻dla dbających o siebie ja nie narzekam...ale też grubasów nie darze zbytnią sympatią

Gość a ja wam powiem...
czekam na pojawienie się pusi

Gość
Moja poprzednia baba utyła, jak świnia. Za dużo zarcia, za dużo piwa. Jakby baba musiała we wszystkim dorównać facetowi, który cięższy jest o 20 kilo z natury. A później pretensje, że nie ma seksu... :o Mówcie co chcecie - wygląd jest ważny. Chuj charytatywnie nie staje...