Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna noc

ZDROWY TRYB ŻYCIA

Polecane posty

hejka! o rany dziewczyny ale za Wami tesknilam! Ale mialam awarie komutera...! normalnie bez komputera czulam sie jak bez reki:( na szczescie juz dzis wszystko jest ok....znaczy sie powiedzmy ze jest ok bo sporo rzeczy mi sie skasowalo z dysku...Dlatego mam do Was ogromna prosbe:) Prosze wyslijcie mi te ksiazeczki tombaka oraz potege podswiadomosci , ktore to wczesniej rozsylalam:) Bardzo bym chcialam znow je miec:):):):) Ech i dziekuje ze mam co czytac:*:* Ciesze sie ze u Was troche sie dzialo:):) aniseed gratuluje sokowirówkI:):) ja teraz tez ciagle mysle nad kupnem tego sprzetu:D i faktycznie pech z tym stypendium...przykro mi:(:( emenems no Tombak czasem doluje;) Tyle zmian by sie przydalo wprowadzic...:) heh ale kurcze frytki nie moga byc az tak niezdrowe;) jak nowa - buziaki dla Ciebie i Towjego optymizmu:) napisz jak na weselu bylo:) aaliyah - i co przeprowadzasz kolejne oczyszczanie?:)? i ja tez mam antytalent w sportach zimowych, hehe i jakos szczegolnie tego nie zmieniam:P:) Dziewczyny a u mnie swietnie..dietke trzymama nadal;) Jest to taki drugi etap SB albo powiedzmy ze to tez dieta MM:) Ograniczylam weglowodany i efekty sa super;) Juz sie mieszcze znow w pare ciuchow;) Ale nadal nie sprawdzam ile kg mi dokladnie spadlo bo wciaz nie mieszcze sie w moje ulubione spodnie;) Dopiero jak wejde w nie bez problemu to bedzie znaczylo ze moja waga bedzie dla mnie juz satysfakcjonujaca;) (choc nie do konca, ale juz bedzie satysfakcjonujaca na tyle zeby nie poddac sie w dalszym odchudzaniu i zdrowej dietce) Choc najgorsze ze wciaz za malo cwicze...ech bardzo probuje to zmienic ale tak malo mam czasu...wiem wiem nie ma co sie usprawiedliwiac tlyko trzeba sie lepiej organizowac;):):) Ciesze sie ze wrocilam, rany naprawde uwielbiam nasz topik i bardzo mi go, to znaczy Was wszystkich brakowalo:):):) Buziaki dla WAs!:) Aaa a moj meil to czarna.noc@gazeta.pl jak wiecie;) Prosze ktoras z Was o dobrym serduchu o przeslanie mi tych e-bookow;););)

aaa i jeszcze jedno a propo suchej skory...tez ostatnio mam z tym problem..szczegolnie na lydkach. I kurcze macie jakis dobry balsam godny polecenia? Ja na razie mam taki sredniej jakosci... I wiecie co zrobilam dzis?;) Ten super peeling kawowy o ktorym Wam pisalam:) (dla tych co nie pamietaja: kawa fusiasta, cynamon, imbir, miod;) ) wypeelingowalam sie tym i znow efekt swietny,,skora rewelacja, taka gladka!:) A potem wklepalam sobie balsam wyszczulajacy evelline i zadzialal o wiele mocniej niz poprzednio;) Piekla mnie skora az:) Tak wiec to dobre polaczenia przy wyszczuplaniu, polecam:) BUZKI:)

heja lejdiz 🖐️ emenems :) napisz jeszcze raz wszystko to, co napisałaś wcześniej o suchej skórze :) pliiiis plisssss :D ja mam paskudną skórę :( wyglądam jak gówno :( cały rok muszę chodzic w długich spodnaich i z długim rękawem :) masakra! a na widok pięknych dziewczyn skręca mnie dosłownie i chce mi sie wyc :( wakacje to dla mnie najgorszy okres w zyciu :( za duzo pięknych dzewczyn chodzi:( najchętniej bym się wtedy zapadła gdzieś pod ziemię, żeby ludzi nie straszyć :( tylko nie myślcie, ze jestem homo...jestem jak najbardziej hetero :D nikt u mnie w rodiznie nie ma takich problemów ze skóra jak ja :( do tego dochodzi hirsutyzm...😭😭😭😭 tym stupendium to ja sie strasznie przejmuje i przezywam to bardzo :( kurde miałabym chociaż trochę kasy na operację nosa, a tak to kupa :( nie porzezywałabym tego tak bardzo, gdyby różnica między mną a osobą na miejscu 8 była jakaś znaczna, a tak to jest to tylko kilka dziesiatych :( no nic, tylko siąść i płakać :( buuuuu 😭😭 emenems :) fajnego masz kolege:) nie ociągaj się tylko jak masz możliwosc to idz do niego na te nauki :) posmigasz na desce to zobaczysz jaka to świetna sprawa :D ja mam kumpla ktory uczy narciarstwa :) ale to taki szalony człowiek, ze nei wiem czy bym sie odwazyła iść do niego na naukę :P hihihi za sokowirówkę dałam łącznie z kosztami przesyłki 195zł :) widziałam taką samą w sklepie za 199 :) juz wczoraj ja uruchomiliścy :) pyyycha soczek wyszedł....mmm mniam mniam :D nie to co taki sklepowy szajs :D ile dałaś za książke Tombaka? i którą kupilaś????ja sobie chcę kupić Drogę do zdrowia :D czarna noc:) ja nie znam nic dobrego do nawilzenia:( sama sie zastanawiam nad tym co kupic :) i chyba sie zdecyduję n ajakiś lotion z rokitnikiem, ze wględu na moją paskudną skórę :) bo rokitnik ma jakieś wlasciwosci lecznicze :) ewentualnie na coś z olejkiem z drzewa herbacianego ale nie wiem, czy by mnie takie coś nie przesuszyło bardziej :( peeling kawowy dla mnie tez jest super :) ja mam jeszcze taką rękawicę do peelingu :) i tez jest suuuper :) szkoda, tylko ze nie mam łądnej skóry, bo tak to efekty byłyby o wiele wiele lepsze :) ja to tak wyczytałam w tych wszystkich róznych ksiązkach i artykułach, ze to co w środku w nas jest beeee objawia sie na skórze :( wiec pewnie jestem mocno zanieczyszczona i w ogóle :( buuuu 😭 Aaliyah:) ja przyłączre sie do współnego oczyszczania :) tylko kiedy i czym??? Ktora wpada do mnie dzisiaj na obiad???? bo nie lubie sama jeść :) na obiad mam makaron razowy z warzywami i do tego warzywka na parze i mix kasz :D no a teraz to ja lece do lasku :) pobiegać, powygłupiać sie trochę z moim pieszczochem :) i przy okazji dotlenie się :) pozdrawiam 🌻🌻🌻

a i jeszcze jedno...znalazlam książkę na emule malachowa - oczyszczanie organizmu :) i próbuje ją sciagnąc ale coś marnie idzie :( ma któraś z Was tę książkę??? jakby co, to wyślijci ena maila :) a jeśli nie, to może jakoś uda mi się ją ściągnąć i Wam powysyłam później :D buźka 👄

witam, witam :D racja, frytki nie mogą byc aż tak niezdrowe :), a Tombaka- choć dołuje i tak studiuje uwaznie. Dowiedzialam sie masy ciekawych rzeczy- min. jak na przemiane materii moze wplywac skrzywienie kregoslupa w czesci ledzwiowej- a moj kregoslup jest w fatalnym stanie ;/, poza tym- mam tez skrzywiona przegrode nosowa i w ogole jestem bardzo chorowita :(... Tombak-pozyczony z biblioteki,cena na okladce- 29,90, ale na allegro gdzies te ksiazki widzialam troszke taniej .W kazdym razie- pzrerazilam sie iloscia i wielkoscia swoich bledow zywieniowych, oddechowych i w spaniu :D. Ehh sluuugo by pisac. Z rewelacjami dziele sie z rodzina ;]. Anajlepsze- wiecie, ze po sposyciu miesa czlowiek sie robi agresywny :D, moze to bedzie argumentem :) Co pisalam p suchej skórze... Z góry przepraszam jak ta notak bedzie odrobine nieskladna... W ubieglym roku w okresie jesienno-zimowym mialam straszne probelmy ze skora twarzy( nie wiem, ale zdaje sie,ze Wy pewnie macie problemy z cialkiem,ale napisze o moim doswiadczeniu,a co tam :D)- piekla,swedziala, robily sie na niej wieelkie czerwone place. Nie do wytrzymania. kupilam chyba z kilkanascie kremow- wydalam kupe kasy i nic nie pomagalo. Az przypadkiem bedac w aptece byla dermatolog z Ivostin0 w ramach promowania kosmetykow i zbadala mi cere ;).Az sie za glowe zlapala- powiedziala,ze w zyciu chyba nie wiedziala skory tak odwodnionej. Polecila wode termalną i choc namawiala mnie do tej z Ivostinu- kupialm jakas tania w Rossmanie i zaczelam tregularnie spryskiwac przez miesiac, potem nadmiar wyciera sie chusteczka i naklada jakis kremik- nawilzajacy, lekki. NA noc z kolei nakladalam po umyciu mleczkiem ( z AVONU!!! - a o dziwo! zadne inne tak mi nie pasuje) kremik tlusty- albo odzywczy,albo z witaminami- bardzo afjneis ei sprawdzil tutaj bambino. W ogole mam wielkie zaufanie do tego kremku- zadnych uczulen, zadnych podraznien. Odkazd zaczelam tak dbac o buzke nie mam z nia praktycznie wiekszych prblemow. Wody termalnej uzywam tez znacznie zadziej-w zaleznosci od potrzeby. Co do kremkow -absolutnym hitem i numerem 1 zaraz po Bambino :D jest kremik do cery odwodnionej z YR. polecam tez krem do cery suchej z tej samej firmy :(. O mamo,a le sie spisalam . Sokowiroweczke tez mam, stara ale jara :D, pewnie zaczne produkcje jakichs pysznosci marchewkowych. Pozdrawaim mocno wszystkich mocno Czrana i Aniseed- buziaki dla Was :)

emenems :) no patrz...a ja mam własnie skrzywiony kręgosłup w częsci lędźwiowej :) nawet na rehabilitacje chodziłam, bo miałam straszne bóle i nie mogłam zejść z krawęznika!!!! ale teraz jest już ok..... przegordę w nosie tez mam krzywą ale oszczędzam kasę na zabieg :) chorowita byłam w dzieciństwie....teraz nie choruję już prawie wcale...ten citrosept mi pomógł :) polecam:) skórę mam suchą na całym ciele...i tez pewnie mam odwodnioną i to nieźle :( staram się pić duuuużo wody ale najwyraźniej to nie wystarcza.... wcześniej łykałam sporo Omega3 :) no nic zobaczymyc o mi powie pani irydolog w związku z moją skórą :) idę do niej w piątek :) zdam Wam później relacje :D buźka 👄

Ojej, Aniseed- mozna by powiedziec,ze jedziemy na tym samym wózku. Ja jestem i zawsze byla strasznie chorowita- z 2 lata temu w okresie- czerwoiec wrzesien zazylam z 3 antybiotyki- w kolko powtarzalo mi sie zapalaenie migdalek, od dziecka lapalam infekcje, stale -zapalenie gardla, angine... W koncu trafialm do laryngologa, ktory stwierdzil u mnie wlasnie skrziona przegrode- i pwoeidzial,ze to pewnie stad moje problemyz ukladem oddechowym :| i ze trzeba bedzie operowac...A potem w koncu- po kilkunastu latach leczenia u innych elkarzy- ten jako jedyny zalecil wymaz gardla i badanie czy nie ma bakterii.Oczywiscie znalezli cos tam, znow dostalam antybiotyk, pozbylam sie tego paskudztwa- bakterii i o wiele rzadziej choruje, niom :), a lekarz nawet o operacji przegrody juz nie wspomina ;] A z ktegoslupem- koszmar.. amm takie skrzywienie,ze widac je olym okiem- wciecie w talii z jednej strony.. nawet jak sie weter ubiera, sukienke obciala- widac ;(.. ale cwicze, chodze na ten aerob i mnie nie boli chociaz- no chyba,ze siedze przey ksiazkach ze 3 dni non stop... ;)

no my to mamy te same problemy widze :) hehehe ja tez mam jakies schizy z gardlem...ale ostatnio nie chorowałam na nie....o ile dobrze pamietam to gdzies w styczniu 2005 brałam jakis antybiotyk na gardlo... natomiast jak mi robią wymazy z gardła to za kazdym razem różne dziwadła wychodza :( raz nie wyszło nic, za niecaly miesiac powtarzajac wymaz okazało sie, ze jest gronkowiec złocisty hahaha... no nie wiem..ale czuje sie ok :D mam czasem rozne schizy zwiazane z alergiami :) ale mam nadzieje, ze sie w koncu wylecze :) a Ty od czego masz takie skrzywienie???? nie chodzilas na rehabilitacje???? ja to bym bardzo chciala miec drabinke w domciu, to bym sie mogla n aniej rozciagac :) zajebiscie pomaga na kregoslup :) pozdro

Siemacie moje kochane :) aniseed --- nie mam aż tak poważnie, ale też jestem przeziębiona po tym weselichu :D Oj działo się. Potem jeszcze poprawiny, więc dzisiaj ledwo gadam bo tyle co w ten weekend, to już dawno się tak nie wydzierałam :) Ludzie myśleli, że ja nawalona jestem, a przecież takie grzeczne i zdrowo się odżywiające dziewczynki jak my to nie piją ;) Ech, padam to jutro jeszcze coś dopiszę, powiem Wam jeszcze tyle, że teraz trochę będę musiała nadrobić bo na weselu żadnego jedzonka sobie nie odmawiałam :) Pozdrowionka

witam witam :) Aniseed- jej, jak Ty sie o mnie, moja złota trosczysz :)... W zamian poczęstuję Cię mansaryneczką- zdrowiuytka i słodka- wlasni wcinam :). A sama objadlam sie jak maly prosiak- 3 kanapki bialego chleba z serem zlotym i pomidorkiem... Ale pedze dzis na aerob, to spale :)... Tez chce snieg! Sniegu, sniegu...:)

heja 🖐️ ja sobie dzisiaj zjadlam pyszna zupkę z kapustką kiszoną i grzybkiem :) mniam mniam.... teraz jeszcze wpałaszuję małą miseczke kaszy z mlekiem i otrębami :P jak nowa:) nie no...oczywiście my się alkoholem brzydzimy....w szczególności ja ;) alkohol znam tylko z telewizji :P....a tak na powaznie, to ja pijąca jestem :D nie odmawiam sobie nigdy :) i się przyzna tutaj, ze lubie sie czasami zalać w trupa - to niestety mój sposób na doła:( emenems:) a dziękuję ale niestety mandarynek nie mogę :) uczulają mnie, tak samo jak pomarańcze :) kupiłam sobie dzisiaj chlebek orkiszowy w tesco...ale więcej go nie będe kupowała, bo z drożdzami jest i na polepszaczach :) ale chciałam spróbować jak smakuje.... zdecydowanie lepszy jest ten ode mnie z piekarni na zakwasie chlebowym...mniam mniam...3 zł kosztuje bochenek ale pyyycha jest :D szczególnie w postaci grzaneczek z miodkiem:P pozdrawiam 🌻

heja:) ale dzisiaj cieplo:) az milo na spacerek isc:) Dziewczyny my tu wszystkie podobne:) Ja tez chorowita od zawsze..i w dziecinstwie mnie faszerowali lekami.. a teraz ta sucha skora..az mnie czasem piecze wlasnie szczegolnie na lydkach.. emenems skoro polecasz cos z YR to jak bede miala okazje to kupie:) wiecie co mi teraz najbardziej potrzeba? odpoczynku...normalnie dziewczyny ja jestem przemeczona...mam tyle pracy ze nie wiem w co rece wlozyc, padam z przepracowania o 21...:) a pierwszy odpoczynek moj to chyba beda swieta dopiero:) ech szkoda gadac:) ale za to wciaz dobrze mi idzie z dieta..to juz ponad 3 tygodnie:) musze przyznac ze sluzy mi ograniczenie weglowodanow, lepiej sie czuje:) i diety nielaczenia przestrzegam:) wpadki zdarzaja sie coraz rzadziej:) jak nowa - ja nie mam ochoty na snieg:) niech taka jesien jak teraz jest bedzie jak najdluzej:) dla mnie najlepiej by bylo jakby sniegu duzo spadlo na Boze Narodzenie;) A teraz niech lepiej jeszze mu sie nie spieszy, bo wciaz nie dopinam sie w fajna ciepla kurtke;) haha:) jeszcze z miesiac chociaz i sie dopne;)a wteyd moze padac:):):)hehe:) aniseed z gardlem to ja mam problemy non stop. jakie ja juz cudawianki nie robilam to glowa mala...w koncu mam skierowanie na wyciecie migdalkow (moze pomoze:) ) a doraznie pomaga mi plukanie gardla roztworem z woda utleniona) i teraz mam zamiar zakupic sobie cos z propolisem, ponoc to siwetna sprawa dla calego organizmu...tylko nie kazdy moze bo niektorzy sa bardzo uczuleni...mam nadzieje ze ja nie:) emenems zazdroszcze Ci tego aerobiku...ja teraz juz nigdzie nie chodze ale chyba musze cos z tym zrobic bo juz mnie nosi;) Buziaki dla WAS dziewczatka:) Ps: Aaliyah dzie jestes?:) Ps2: dziekuje baaaaaaaaaaaaaaaardzo za ksiazeczki:)

Witeczka :) czarna noc --- no to możemy Ci jeszcze parę dni dać, ale nie więcej. Będziesz musiała się trochę sprężyć i postarać z zrzucaniem zbędnych kilogramów. Już my Cię tu przypilnujemy :) Mój rowerek biedny już schowany, a ja muszę sobie coś w zamian wymyślić. Nie mam takiego stacjonarnego. Pewnie pozostanę przy tych swoich treningach i baseniku. Swoją drogą te 30 minut pływania znakomicie wpływa na relaks, a o kondycji to już chyba nie muszę mówić. Mam pytanie, jak sobie radzicie z jesienną deprechą? Ja muszę ciągle ją odganiać bo jakaś nadwrażliwa chyba jestem. Może macie jakieś niezawodne metody? Buziaki

Cześć dziewczyny. Ktoś zamawiał takie śliczne słoneczko? Jak mi tylko tak przygrzało to od razu bym sobie potańczyć chciała. Marzy mi się jakaś megaimpreza. Muzyka całą noc, taniec do samego rana. Teraz później się robi jasno to można dłużej tańczyć :D Słucham sobie nagrań kapeli mojego kumpla, jakąś Sambę grają i od razu mi nogi same chodzą :) Kurcze, dzisiaj się śpieszyłam do pracy i nic nie zjadłam, ani nawet sobie nie zrobiłam. Kupię sobie jakąś kanapkę, ale nie sądzę żeby mieli z moją margarynką :( Pewnie z jakimś byle czym, a my przecież nie możemy świństwa jeść. To zmykam do pracki moje Panie :*

hej🖐️ no ja mam juz weekend :D odpoczne sobie :) co prawda niby dostałam jakies zaporoszenie od kolezanki na impreze...ale mysle, ze nie jestem tam osoba mile widzianą, wiec zostane sobie, jak zwykle, w domku :O byłam dzisiaj w ksiegarni i ogladałam ksiazki Tombaka :) po 28 zł są :) no popatrze jeszcze na allegro i sobie jakąś kupię :D ja wlasnie wsuwam na obiad warzywka z patelni z kaszą i suróweczkę żydowską :D mniam mniam...wygłodniała wróciłam z uczelni :) i senna :(...pojde zaraz z pieskiem do lasku a potem lulu :D pozdrawiam 🌻

a jeszcze dodam, że mam juz skomjpletowane wszystkie te ziółka do kuracji oczyszczającej :) i od dzisiaj ją zaczynam:) mam nadzieję, że mi coś pomoze :) ja to muszę zrobić porządne oczyszczanie, bo nie radzę sobie już z tym nadmiernym poceniem :( tragedia:( wstydze się do ludzi wychodzić. i licze na to, że poprawi mi sie wyglą skóry :) i w ogóle zaczne lepiej wyglądać :) no zaczęłam licytację ksążki Droga do zdrowia :) i chyba jeszcze wezmę sie z alicytację Jak zyć długo i zdrowo :) w tych ksiązkach duuuzo informacji się powtarza....no nie???

hej:) czarna noc>>jestem jestem ...tylko cos mnie dol dopadl ostatnio i nic nie pisalam tylko czytalam:) Ciesze sie ze Ci tak dobrze idzie:) A na wyciecie migdalkow tez mialam isc tylko ze sie boje:o i chce troche poczekac czy mi sie nie poprawi po zdrowym odzywianiu:) i po wyprostowaniu nosa:P(ale za nim to nastapi to wieki mina:P) choc i tak juz nie mam z nim takich problemow jak kiedys:) A i Jak dlugo masz zamiar braxc citrosept:)? emenems>>witam wklubie chorowitek...widze ze z nas wszystkich jak nowa sie najlepiej trzyma:)...eh to chyba dzieki florze:) aniseed>>gratuluje sokowirowki:) takie soczki to o wiele smaczniejsze i zdrowsze niz kupne:)...ja juz takiego zwyklego Kubusia bym nie wypila to nawet koloru prawdziwej marchewki nie ma a o smaku nawet nie wspomne:o a problemy ze skora tez mam:( mi najlepiej pomaga Garnier ten czerwony a na to jeszcze nakladam oliwke:P i nie jest tak zle:) oczyszczanie kolej ne planuje zrobic w przyszlym tygodniu i chce powtorzyc to samo co robilysmy te 3 dni:) jak nowa>>prylaczam sie do pytania co robicie na jesienna depreche bo mnie wlasnie dopadla:(:(:(:( pozdrawiam 🌻 🌻

na depreche to ja Wam nic nie poradze :( bo ja mam ją od trzech lat, dzien w dzien się z nią męcze...czasami lepiej, czasami gorzej -> zawsze mówię o sobie, ze się czuje jak gówno na kole - raz na górze, raz na dole:) ale myślę, ze jakies miłe towarzystwo by było dobre na depreche:) muzyczka :) pyyyszna herbatka z rumem :P Aaliyah :) ja nie uzywam juz od dawna takich kosmetykow jak garnier, itp. :) wolę dac trochę więcej, a kupić coś o lepszym składzie :) ide się położyć.... pa 👄

lejdizzzz...wlasnie popijam sobie te zioła oczyszczające:) no w smaku to one rewelacyjne nie są brrrr...gorzkawe:o ale wypic sie da:) mnie bardziej smakują niz mojej mamie :) ciakwe tylko, jak będą działały?? :) no kupiłam tę książkę Tombaka na allegro i jeszcze kremik ochronny na zimę:) mam nadzieję, ze towar dojdzie zgodny z opisem i nowiuśki:) żeby ta ksiązka nie była czasem jakaś pochlapana herbatą, czy czymś podobnym grrr :o ja z atydzień też zrobie to 3dniowe oczyszczanie:) namówię mame:) będzie mi łatwiej :) zaczynam w piątek :) bo w czwartek mam sporo zajęc i bym pewnie wymiękła nauczelni popijając te kefiry:) zresztą gdzie ja bym je schowała? ;);) :P

Czesc dziewczyny :) Wlasnie wrocilam od lekarz wrr jak ja tego nie lubie - dala mi pani endokrynolog jakies lekarstwa ale w sumie nie na to co chcialam :/ ale zobaczymy ... Ja tez mam problemy ze skora, wcieram to i tamto a i tak jak zima przyjdzie mam strasznie przesuszona skore ... na ten i inne moje problemy pani doktor mowi - \"taka uroda\" :D:D to ja podziekuje ;) czasem mam wrazenie ze wszystko sie zebralo mnie na zlosc. Pisalyscie ze Tombaka najlepiej w wersji \"papierowej\" czytac - no ja wiem wiem, ale na razie moze sie zapoznam z madrosciami tego pana w wersji elektronicznej. Wiec jesli bylybyscie tak mile to bardzo bym prosila o przeslanie - Czarna mowilas ze to masz prawda?? :) Z gory dziekuje ;) Dopadla was depresja? Ja w takich chwilach zamykam sie w pokoju z kubkiem czerwonej herbatki, wlaczam jakis dobry film (ewentualnie radyjko - panowie na rmf zawsze potrafia mi poprawic humor;) ). Zawsze mozna tez porozmawiac z internetowymi znajomymi ;) Oczywiscie tabliczka bialej czekoladki tez jest dobra na poprawe nastroju :D raz na jakis czas mozna ;) prawda?? cholercia chyba ze tylko ja mam taka slaba wole ... Pozdrawiam i trzymam kciuki za poprawe nastroju ;) Papapa

🖐️ ja zaraz jade do lekarza...brrrr ...potem Wam zdam relacje, z tego co mi pani irydolog powie :) no i jeszcze mam zamiar dzisiaj zrobić nowe okularki :P ja zamaist tej białej czekolady na depreche polecam SPORT :D bieeeeganie :) działa swietnie antydepresyjnie :) !!!! dzisiaj taka piękna pogoda mmmmh....musze iść pobiegać, bo aż mnie nosi :) cały weekend zapowiada się rewelacyjnie, więc na pewno spędze sporo czasu w lesie :) ja po tym 3dniowym oczyszczaniu chce zrobic tygodniowe oczyszczanie za pomocą kaszy :) wyczytałam u Tombaka, ze mozna schudnąć 7-10 kg:) mnie tam nie zalezy na chudnięciu ale chce podstępem wciągnąć w to moją mamę, bo jej by się przydało zrzucić te 10 kg :) a nawet i więcej...tak ze 20 kg i byłoby OK :) wieccie co? ja od ostatniej zimy schudlam sporo i teraz w kurtakach zimowych wygladam jak w workach:( nie mam kasy na nową więc musze jeszcze w tę zimę przechodzić w ych starych...przynajmniej mi tak luuuuźniutko jest :P ja już chcę śnieg!!!! śnieg!!! śnieg!!! chce sobie porobić orzełki....;);) ;):P tylko się nie śmiejcie...ale na saneczkach też bym pojeździła:D pozdrawiam 🌻

Dzień dobry moje Panie. aniseed --- wiadomo, że muzyczka to podstawa. Z deprechą to w ogóle ciężko jest bo nigdy nie wiadomo kiedy nas zetnie z nóg. Chyba bym nie była sobą gdybym nie napisała, że kolejnym znakomitym sposobem na nią jest sporcik :) Na śnieg to chyba jeszcze przyjdzie nam poczekać, a przynajmniej na taki prawdziwy. Przecież straszyli, że zima będzie ciepła (10 stopni). To jak to będzie z naszymi ćwiczonkami na świerzym białym puchu?? Tysiące buziaków Wam posyłam i trzymam kciuki żebyście szybko wyzdrowiały.

🖐️ mialam sie pochwalic rewelacjami od pani irydolog...no to się chwalę.... załamałam się, bo mi powiedziała, ze mam powiększony któryś tam płat tarczycy i w ogóle coś nie halo z nią jest 😭 a ja mialam robione i usg i tsh...i bylo ok...dopiero w styczniu mam isc na anty tpo ...i pewnie tam sie okaze, ze mam to haschimoto, czy jak to sie tam pisze :( 😭😭 do tego mam mastopatyczna lewa piers i jakies torbiele na jajnikach 😭😭😭 buuuu widzialam w aptece cykorie instaant do picia:) kupie sobie ja! piłyscie? wyczytałam na necie, ze jest zdrowa i pomaga w odchudzaniu:) po wypiciu jej, wcale nei chce się jeść :) i ma duużo błonnika:) pozdrawiam 🌻

witajcie dziewczyny..:) glupio mi ze zagladam tu ostatnio nie za czesto, chcialabym codziennie cos napisac ale nie zawsze moge.. Tak bardzo chce juz swieta, anprawde mam tyle pracy ze opadam z sil..moze sobie jakis suplemencik kupic..? tylko nie wiem co.. Citrosept juz mi sie skonczyl, na razie nie kupuje nowego, zrobie sobie przerwe:) Powiem wam ze ostatnio u mnie w domu ciagla ktos chory, albo odwiedza nas rodzina i ktos zawsze z choroba ..a jak nic:) jako jedyna jestem zdrowa (tyle ze troche wyczerpana i przepracowana:) ale zdrowa) Moze to zasluga tego wszystkiego co ostatnio robie:) Biore tez cynk i pije aloes, no i dieta..choc w ten weekend bylo kiepsko...normalnie nie moglam sie oderwac od jedzenia..ale sprawa sie wyjasnila bo dzis na wieczor dostalam okres:) Niestety nie jestem w stanie dokladnie przewidziec kiedy bedzie poniewaz mam nieregularne miesiaczki...Kurcze macie moze z tym problem? Aniseed ja sie wybieram ciagle do jakiegos lekarza medycyny nat. Ostatnio znalazlam fajny gabinet w wawce i chyba pojde..badaja takze z teczowki i z pulsu:) Tylko musze miec wiekszy przyplyw gotowki i pierwsze co robie to tam ide bo strasznie jestem ciekawa co by mi powiedzieli... Moze nie powinnas sie przejmowac tym wszystkim skoro badania byly dobre..zreszta ja nie wiem..ale mam nadzieje ze wszystko bedzie u Ciebie w porzadku, wiec nie zalamuj i nie martw sie na zapas:) i zazdroszcze Ci tych luznych kurtek..ja musze jeszcze schudnac zeby sie zmiescic w moje ulubione:P Ale teraz mam tez taki cel zeby sie zmiescic w fajna sukienke na sylwestra, kupilam ja jakis czas temu ale jeszcze nie mialam okazji jej zalozyc..a tu zonk, nie mieszcze sie..kurde naprawde juz mnie zaczyna to denerwowac:D:D Karawanka powiedz jakie ksiazki masz a ja ci przesle reszte tego co mam:) A co na depresje..ja sama nie wiem..ja to mam strasznie zmienne nastorje.. juz sie chyba przyzwyczailam:) czasem juz z tym nie walcze, po prostu wiem ze musze przeczekac..doraznie niewiele pomaga:) najlepsza jest muzyka:) Ale czasem mam taki zly nastroj ze nawet i to mnie denerwuje..czasem sie pocieszam jedzeniem ale to najgorsze co moze byc i walcze z tym:) Mialam tez zamiar spr masazu, ponoc siwetnie dziala..albo akupunktury:) tak, musze tego sprobowac, niektorym ponoc swietnie pomaga na depresje czy nerwice:) Aaliyah ja to sie cholernie boje wycinanc te migdalki ...tak bardzo sie boje ze wiesz ktore to jest moje skierowanie? Od zycia ze tak powiem doroslego - 5...a od dziecka mialam juz z 10 skierowan od lekarzy..Pluje sobie w brode ze zawsze olewalam to albo gorzej mialam termin i nie przychodzilam..Bo bylo coraz gorzej i gorzej. A moja teoria jest teraz taka ze organizm ciagle walczy z chorym przewlekle gardlem i dlatego mam obnizona odpornosc. Teraz juz na pewno wytne:D Co do citroseptu to tak jak pisalam, na razie przestalam, zrobie sobie miesiac przerwy ,a potem znow pobiore..moze potem 2 miesiace pod rzad:) Oj ale sie rozpisalam:) To trzymajcie sie dziewczyny! Ja ide spac bo padam:):)

🖐️ czarna noc:) staram sie o tym wszystkim nie myślec:) z tarczycą na pewno wyjasni sie w styczniu:) więc do tego czasu nie będę ściągała na siebie żadnych czarnych mysli :) od wczoraj podjadam taki babciny specyfik na tarczycę - miód z chrzanem:) brzmi dziwnie, wygląda okropnie ale smakuje w miarę ok:) w każdym bądź razie zjadliwe jest:D ile brałaś ten citropsept?? ja czytałam, ze to trzeba przez dłuższy czas brac:) chyba ze 2 miechy czy jakoś tak:) na opakowaniu powinno pisać co i jak:) ja Wam mówiłam, że to świetny naturalny antybiotyk!!!!! do tego nadaje sie do konserwowania własnych kosmetyków:) na prawdę super sprawa:) Dziewczyny, cyz któraś z Was może ściągnąc książki Giennadija Małachowa - oczyszczanie organizmu???? bo mi na emule nie idzie to wcale:( wrrr 😡😡 byłabym wdzięczna:) dobra idę się szykowac z pieskiem do lasku...a potem na zajęcia:O pozdrawiam 🌻❤️

karwanka:) te ćwiczenia podobno sa super:) ja je jakiś czas temu wykonywałam ale wymiękłam :( zbieram się do 3 podejścia i musze cały ten program wykonać :) bo ja mam największy problem z brzuchem i brakiem talii:) że też nie umiem kręcić na hulahop:( buuuu... ale od dzisiaj biorę się za ćwiczenia brzucha, talii i tych pozostałości po boczkach :) orbitkowi troche dam odpoczać:D 👄

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że wypoczęłyście w weekend. Ewentualnie dużo imprezowałyście - jedyna wymówka dla nie byczenia się :) aniseed --- co się martwisz na zapas? Szkoda czasu i Twojej troski. Pytając o depresję miałam na myśli taką dłuuuugą. Raz to przeżyłam. Ze dwa lata temu wyszłam z depresji trwającej około półtora roku. Tyle czasu na marne, nie mówiąc już o tym, że rodzina się zamartwia, a przyjaciele już zapominają jak wyglądasz. Dla tego między innymi teraz tak się pilnuję. Ćwiczę i odpowiednio jem. Nie pozwolę żeby coś zaszkodziło mojej kondycji fizycznej bądź psychicznej. Bańki chińskie moja koleżanka zawsze używała, ale na jakieś tam choroby, a nie cellulitis :) Co dzisiaj jemy? Ja opócz swoich prawie codziennych kanapek z florcią to mam jeszcze sałatkę ziemniaczaną. Nie ma to jak się poopychać trochę w robocie :) Miłego dnia dziewczyny!