Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadowolona przyszła mama

Mam 19 lat, jestem w ciąży i się cieszę!!!

Polecane posty

Mam pracę na czarno, ale mam. Mój chłopak zaś pracuje legalnie. Rodzice i teściowie powiedzieli, że nam pomogą:)Na razie bedziemy mieszkać u moich rodziców na poddaszu, a jak dzidziuś się urodzi to postaramy się coś wynająć:). Trochę mi szkoda, że nie będę mogła się wyszumieć i zabawić, ale coś mi się wydaje, że to minie już po pierwszym uśmiechu bobasa:). W moim otoczeniu też wszyscy zareagowali pozytywnie, cieszyli się i gratulowali...Nastoletnie mamy też mogą być szczęśliwe:). A dziecko i tak będę kochać:). Bez względu na to czy będe miała lat 19, 20, 54 czy nawet 110... Buziaki:)

Dziękuje:) A raczej...dziękujemy:D

Gość upppppppppppppppppppppppppp
szczerze to Ci gratuluje.. i co z tego ze jestes młoda.. ale nie masz przynajmniej 16 lat a 19 studia zawsze mozna zrobic zaocznie.. Gratuluje Ci.. Dzieci sa Śliczniusie a w szczególnosci jak widzisz ze sie usmiecha i gaworzy :)

Gość itry
Gratulacje moja mama mnie urodziła gdy miała 19-lat teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami :) Nie ma optymalnego momentu na urodzenie dlatego ciesz sie i uważaj na siebie a z dzieckiem czy bez zycie stoi dla Ciebie otworem - musisz tylko w to uwierzyć:):):)

Gość julli
ja tez urodziłam jak miałam 19 lat. moj synek ma teraz 6 miesięcy, a ja jestem szczęśliwa. Na początku było bardzo ciężko- byłam załamana po porodzie, ale mam męża ,który mnie wspiera. Mąż pracyje, ja moge skończyć szkołe, teściowa i moja babcia zajmują sie szkrabem jak jestem na uczelni. I jest świetnie!! #maj sie cieplutko i życze dużo szczęścia i żeby dobrze sie chowało. To mój nr.gg jak chcesz porad 7871360

Gość mała muminka z krakowa
tak tak, też się kiedyś cieszyłam....

Gość Rita 24 *
GRATULUJE

Gość idiotka IIIIIIII
no to fajnie, że już się cieszysz. Daj znań czy dalej jesteś szczęśliwa jak dziecko się urodzi!!!!!!!!

Gość pucinko
urzekła mnie twoja historia buahhhhahahhaaa

Gratulacje ^^ A tym, że nie będizesz miałą kiedy się wyszumieć to się nie ma co przejmować, bo zanim przekroczysz 40stkę, Twoja pociecha będzie już samodzielna, a przed Tobą cały świat stać będize otworem :D

gratuluje. Jestes w wieku w sam raz na rodzenie dzieci. Bardzo wazne jednak zebys podchodzila do tego bardzo odpowiedzialnie. Ta mala istotka ktorej zycie dajesz, jest zupelnie zalezna od Ciebie. Ja moge tak z perspektywy czasu powiedziec, ze w wieku 19 lat bylam glupiutka pod pewnymi wzgledami. Moja mama i siostra mialy dzieci w wieku 19 lat i byly dobrymi mamami. Zycze ci powodzenia i duzo radosci z dzidziusia

Gość Agusia 19
Ja też mam 19lat i na 99%jestem w ciązy, jeszcze u ginekologa nie była bo chyba troszke za wczesnie poczekam jeszcze kilka dni i sie wybiore zeby mogl w 100%stwierdzic ciaże.od tego roku wybieram sie na studia zaoczne.i nie mam zamiaru ich przerywac. Moj chlopak pracuje! AN poczatku byłam przerazona ,ale teraz szczerze sie ciesz :)) nie wiemy jeszcze jak rodzice zareaguje bo chcemy im powiedziec jak zrobie USG zeby byc pewnym.Na poczatku anpewno bedzie szok. Ale jak ujrza ta mala istotke to napewnobedzie wszystko OK :) Powiem szczerze,że nie była to planowana ciąza.Ale co ma być to bedzie.Kochamy już to maleństwo teraz i to sie napewno nigdy nie zmieni!

Gość ja Was nie rozumiem
A te głupie jeszcze ją chwalą!! Tak najlepiej, niech 15-19 latki rodzą dzieci, a potem niech dziećmi zajmują się dziadkowie. Ja moją córkę kocham, ale nigdy nie zajmowałabym się jej dzieckiem, w przypadku gdyby córka wpadła.

a co trzeba ja krytykowac? co sie stalo to sie nie odstanie dobrze ze sie cieszy a nie siedzi i nie wyje nie zastanawiajac sie co dalej.

ja was nie rozumiem to co 15 wywalilabys z domu zeby sie nia nie opiekowac bo to ona ma sie opiekowac dzieckiem. co z ciebie za matka.

paulka studia dzienne mozesz sobie wziasc indywidualny harmonogram studiow na wiekszosci uczelni oznacza to ze musisz byc tyko na 30 procent zajec obowiazkowych zeby je zaliczyc no i egzaminy:D pozdrawiam

Gość Napisz jakie to imię
Evi - nie powtarzaj sie ze miałas 19 lat, ciągle to piszesz a wszyscy już wiedzą :P bo sie chwalisz nie wiem po co :(

a co studiujesz? i na jakiej uczelni. bo ja na prywatnej i moja jest ok w stosunku do mamus

Znowu ekipa młodych mamusiek wkracza :P Umiecie tylko o kupach, pieluchach i zupkach gadac i o niczym wieej żałosne dziewczyny

Gość nie jestem miła
to sobie poszumisz później :))) trzymaj się, gratulacje!

Gość hgfg
do wyzej i znowu ekipa starych panien

Gość hgfg
ale stare panny widza tylko to co chca widziec i w ich mozdzkach zrodzilo sie mlode matki=kupki, zupki i 4 sciany heh ale naiwne

ja w krakowie studiuje) prace socjalna:) tzw na kierunku nauk o rodzinie; hehehe ale nie ejstem ejszcze mamusia i mam 21

Nie jestem starą panną debilki mam 23 lata wiec do starej panny jeszcze mi daleko 🖐️

napisz jakie to inne no wiec troche szacunku. mozna kulturalnie dziewczyny rozmawiac nie wyzywajac sie od debilek i starych panien.

Gość ewka25
I super że się cieszysz ! Dbaj o siebie i dziecko :-) Nie przejmuj się takimi głupimi komentarzami jak bywają czasami ;-) Pozdrawiam