Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

oooo nio to mamy miłośniczkę zwierząt:) Julka to całkiem jak ja:) uwielbiam wszytko cio się rusza:) mam w domku owczaraka niemieckiego:):):):)mądra psina!!:) a poza tym za domem pasa sie dwa koniki sasiadki:):):):):) widoki piekne:) aa nie powiedziałam ze jezdze konno i cwicze joge:))

Gość jula********
w życiu naprawdę się dziwnie układa. Dobrze,że chcociaż mam przyjazna duszyczke,która zawsze mnie wspiera a powiem Wam,żękiedyś, jeszzce do niedawna w ogóle nie miałam szczęścia w miłości a swojego ukochanego poznałam na gg i o dziwno nie mieszkamy od siebie tak daleko

Gość jula********
moniunia-> ja mieszkam na wsi,wieć zwierząt wszędzie pełno :) zawsze chciałąm jeździć konno,ale jakoś jeszcze nie spróbowałam. Na razie jestem na etapie nauki pływania ale kiepsko to widze

a cio do moich tudiów to tez miałam przekopy..... zawsze miałam zostac lekarzem lub weterynarzem ale jak w koncu uzmysłowiłam sobie ze kiedys bede musiala kogos pokroic albo uspac np. konia to sobie darowałam... startowałam wiec na psychologie ale mi troche zabrakło... i tak teraz zostane kosmetyczka i mam nadzieje ze za kilka lat kosmetologiem:):):):):)) wiec wszyscu jestesmy tutaj po przejsciacj buahaahah

Gość jula********
mi się też marzyła weterynaria ale z tych samych względów co Ty, nie zdecydowałam się na nią pój ść

Julka widdze ze wiele nas łączy nie tylko francuskie filmy i zgaga... buahahahahah ale i tez wies:) ja na szczescie tez mieszkam w pieknej wiosce i zmieniłabym tego za nic w swiecie....:) a konno warto zaczac jezdzic polecam!!

To za to ja tak jak charakterek uwielbiam czytać książki, czytam wszystko co wpadnie mi ręce. Poza tym zajmuję się trochę ezoteryką. Uwielbiam też malować, rysować, tyle że ostatnio nie mam na to czasu. Na szczęście część rodziny portrety ma już naszkicowane, co prawda mi się kojarzą z portretami pamięciowymi osób zaginionych ale jeszcze dojdę do wprawy :P

Gość jula********
helga-> to Ty zdolna istotka jesteś,ja to jestem całkowite beztalencie :)

hahaahahha helgunia ładnie to powiedziałas....:P czytac to ja tez uwielbiammm:)jestem akurat w połowie \"Aniołow i demonów\" browna....

Aaaa i zapomniałam dodać - kafe to też moja wielka pasja, na raczej nałóg ;)

Jula cio to za samokrytycyzmmmmm??????? hmm..?? Nio a nasza helgunia to chodzaca skarbnica talentów:)::):):) miło:)

Jeśli chodzi o Browna to polecam ci też \"Cyfrową twierdzę\", rewelacyjna jest, nie mogłam się od niej oderwać, czytałam ją w autobusie, przy obiedzie i w kibelku, wszędzie :D

Gość jula********
kafee to i mój nałóg hi hi. Ja ostatnio czytałam Kod da Vinci i powiem Wam,że film moim zdaniem jest kiepściutki w porównaniu do książki

zadam ci kilka pytan ok?? - wysypiasz sie?? -palisz?? -zdrowo sie odzywiasz(oczywiscie bez przesady ale jesz jakies warzywa, owoce, ciemne piecywo)??

ojjjj macie racje kiazka tanowczo lepszaaaa.....:) a cio do twierdzy to juz czeka w kolejce:) a cio jeszcze czytujecie??\"

Gość jula********
lubię jeszcze poczytać romansidła i się trochę powzruszac :)

Charakterze zamiast narzekać to do roboty:) U mnie też z krajobrazami jest gorzej. Troszkę mobilizacji a jaka radocha na koniec (no, chyba że się nie uda;) ) Macie racje książka była duużo lepsza. W filmie zupełnie zmienili koncepcję. W książce najistotniejszą sprawą były właśnie kody, w filmie totalnie to olali i zrobili z tego romansidło :O

Gość jula********
Charakterku ->musiałbyś widziec jakie ja mam problemy z włosami, cerą już teraz trochę mniej a paznokcie masakra !!!! Ale sama jestem sobie winna,bo od ponad 5 lat jestem wegetarianką i po prostu brakuje mi w organiżmie pewnie wielu witamin

A czytałyście kiedyś Kinga? Miałam bzika na jego punkcie i przeczytałam prawie wszystko co napisał, uważam ze jest świetny.

hmmm nio to powiem tak: najczesciej cieni pod oczami nie da sie calkowice zlikwidowwac niestety:/ powstawanie cieni zalezy od grubosci skory pod oczami (widocznie twoja jest wyjatkowo cienka i widac pod nia naczynia krwionosne).... mozna złagodzic kolor cieni jkimis kremami rozjasniajacymi le to najlepiej podskoczyc do apteki i popytac o konkretny secyfikk:)

jula******** -> a dobrze się czujesz? Fizycznie? Może powinnaś iść do lekarza zeby przepisał ci jakąś specjalną dietę?

Julka nio ale powinnas uzupełniac te braki innymi produktami!!!! bo wegetarianizm to zdrowa dieta i nie powinienass miec problemow z włosami czy paznokciami uwierz:)

cio do kinga to masz racje jest rewelacyjny:) a coelho czytalyscie?? do charakterka: to koniecznie mykaj do apteki:)

jeszcze zajrzałam:))Helguś-mam u siebie w szufladzie biurka{w pracy) \"Strefę smierci\"Kinga-zabieram się do czytania dzis popołudniu:))

Gość jula********
Już od jakiegoś czasu wybieram się porobić sobie wszystkie badania,ale cośnie mogę dojść. Najbardziej,to mi szkoda paznokci,bo kiedyś miałam takie piekne a teraz to nawet nie mogę mieć dłuższych,bo od razu się rozdwajają. Co do zdrowia,to nie powiem,jakaś osłabiona jestem już od dłuższego czasu

wydaje mi sie ze nie:/ale wiesz cio teraz moga rozne rzecy wymyslic !! ja nic o tym nie słyszałam!! ale dlaczego nie sprobowac kremow??? jak na poczatek....

Gość jula********
jeszcze nie miałam okazji przeczytać nic Kinga

ale charakterku nie wykluczone ze to przez Twoja bezsennosc wiec powinienes pojsc do lekarza on to na pewno zbada:) a do Julki: stosujesz jakis suplementy diety?? witaminy mineraly odzywki??