Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brevoxylka---

BREVOXYL JEST SUPER

Polecane posty

Gość Krolowa
Radziłabym Ci odstawić na jakis czas Brevoxyl, a w zamian za to nawilżac porzadnie skóre. Benzacne tez mozesz odstawic na jakis czas(skora do niego szybko sie przyzwyczaja; uzywalam go ponad rok i mialam tak samo). Mozesz takze pić zielona herbate i specjalne (niedrogie) herbatki na cere:)

Gość ręce mi już opadają
krolowa dziekuje za rady ale pije herbatke zielona i vitax na cere tak wogole stosuje zdrowa diete, i preferuje zdrowy styl dzywiania wszystko oczywiscie z mysla o cerze z ktora zawsze byl problem, wiadomo diete duzo pomogla ale nie wyleczy tradziku, a brevoxylu czy benzacne nie chce odstawiac boje sie ze wroce do punktu wyjscia:( ale powiem ze juz troche lepiej z szyja, juz nie jest taka sucha z twarza takze...zaczelam stosowac krem nawilzajacy pod brevoxyl i delikatne sodki myjace, na dzien takze krem nawilzajacy delikatny z filtrami, solarium takze ograniczylam, wiem ze to nie zdrowe ale skora kozystniej wyglada wg mnie:)

Gość luka alimran
Wypowiedz krolowej to jakis artykul zacytowany jest madra. Ja przeszedlem na brevoxyl po skinorenie ktory ma kwas azelainowy i potwornie podraznial . Niestety brevoxyl niby przyjemny po nalozeniu ale rano odpada . Stosowalem jakis czas ale na szyje z przodu i z tylu odpada za bardzo podraznia na okolice pod oczami tam gdzie jest najwiecej zaskornikow takze odpada rano po kilku dniach stosowania wyglada jak poparzona .... Moge go jedynie probowac na male okolice na skroniach gdzie mam jakby blizny po tradzikowe czyli takie czerowne ale gladkie nie wypukle. Mam cere tlusta i lojotokowa ale takze niestety bardzo wrazliwa zatem dla mnie brevoxyl odpada na wieksze powierzchnie . A musze stoswac preparat ktory nie jest do miejscowego w sensie punktowego stosowania bo mam na skorze mnostwo krostek i plamek ktore nie sposob smarowac punktowo , znacie moze cos takiego albo moze ktos mial podobny problem co ja ?

Gość Julia21
>>do IloveSex : mi też zostały plamki po obu policzkach i stosuje brevoxyl ok. 2 miesiace i niezbyt mi to pomaga. Pojawiają się kolejne pryszcze wiec to dokladnie efekt blednego kola. Niby ten brevoxyl nie zawiera w sobie alkoholu, wiec powinien pomoc. Nie stosujcie alkoholwych tonikow i masci które zawieraja go, bo to powoduje wysuszenie i kolejno pryszcze wyskakuja z podwojona siła. Podobnie się dzieje przy chodzeniu do solarium. Radze unikac. Pozdrawiam

Gość mihihiinina
dermatolog przepisala mi ten krem 2 lata temu, do dzis zaluje ze nigdy nie stosowalam go przez wymagane 3 mc, uzywalam go pzrez jakies 2 tyg, pryszcze znikaly to przestawalam , bylo w pozradku pzrzez jakies czas a potem powtorka z rozrywki itd itd a ze mialam juz tego serdecznie dosc postanowilam po raz ostatni zastosowac ten krem : dzien w dzien przez 3 mc ;) nie moge sie doczekac, miesiac juz mam za soba ;) oprocz pojedynczych przypadkow gdzie brevoxyl naprawde nie pomaga wrecz szkodzi, mowie wam nie zrazajcie sie do tego kremu po 1 tyg : moja buzia byla wtedy cala czerwona jakby poparzona, zluszczala sie, swedziala, piekla, ale TO MINIE. ten srodek ma po prostu takie dzialanie i w ulotce jest to uwzglednione dlatego nie rozumiem niektorych dziewczyn ktore po 3 uzyciach wywalaja ten krem i moiwa ze to gowno , wiem ze to trudne bo sama nie moge sie doczekac efektow ale ciepliwosc i wytrwalosc naprawe sie oplaca ;)

Gość mihihiinina
mam jeszcze pytanie do osob ktore juz stosowaly ten krem przez te 3 mc albo dluzej czy zauwalyliscie ze pzrebarwienia/blizny/czy te plamy co sa po wyciskaniu jakos zniknely? z gory dzieki , i brevoxyl naprawde jest super ;)

Gość Krolowa
Zastanawiam się dlaczego dziś wyskoczyło mi mnóstwo pryszczy. Ok trzeba czekać 3 miesiące, ale czemu znowu na czole robi mi się kaszka? Czyżby powtórka z rozrywki? Na szczęście Brevoxyl nie podrażnił mojej skóry, nie była czerwona, nie piekła(może dlatego, że wcześniej używałam Benzacne, który wypalił mi skórę). W sumie jestem przed okresem więc może stąd ten wysyp... Miał ktoś tak jak ja?

Gość adick
a sprawdzała wiekszosc z was swoje MIGDAŁY?????????? powiem tylko tyle ze uciazliwe pryszcze ktore niektórzy lecza w baaaaardzo długi nawet okres czasu pochodza od chorych migdałow! NAzywa sie to m in choroba ognisk ziejących z tąd moim zdaniem i nie tylko moim bo byłem badany własnie dlatego niektorzy mają problemy z czerwonymi pozostałosciami!

Gość ADYK
No i niestety... ślędzę ten wątek od jakichś 3 miesięcy, używam Brevoxylu. Początkowo rewelka, oczywiście na początku swędzenie twarzy, suchość, jakby spalona, czerwona... ale po 2 tygodniach mi to przeszło i przez kolejny miesiąc było rewelacyjnie. Żadnych syfów, przebarwień. Mimo to nie przestawałem używać, ograniczyłem jedynie do 1 razu na dobę. Teraz kończę już 3 tubkę i niestety wszystko wraciło już jakieś 2 tygodnie temu, jak zły sen. Brevoxyl już nie daje rady, albo inaczej mówiąc moja skóra już się przyzwyczaiła do leku i ten nie skutkuje... Szkoda, wiedziałem, że to zbyt piękne aby było prawdziwe. Życzę Wam jednak więcej szczęścia... Tylko co ze mną dalej???

Gość Kasia54555
używam brevoxylu ok półtora miesiąca Wcześniej na tym wątku pisałam,ze podrażnił mi skórę i nie polegam go za bardzo. Teraz mam juz inna opinie:) Wczoraj kupiłam drugą tubkę brevoxylu. Działa świetnie! na początku szczypało,miałam czerwone plamki itd ale teraz widzę znaczną poprawę... gdy tylko widzę lekkie zaczerwienie to zaraz smaruje brevoxylem i pryszcz nie wychodzi :D Istniejące już wypryski szybciutko schodzą! Na noc smaruje brevoxylem w dzień natłuszczam kremem do cery z oriflame działa świetnie Zauważyłam różnice dopiero gdy zaczęłam stosować taki zestaw: 1.Do mycia twarzy płyn do higieny intymnej Intima z Ziai- bardzo delikatnie myje ! 2.wieczorem przed nałożeniem brevoxylu myje twarz bakteriobójczo genialnym,nowym produktem johnson&johnson - Clean Clear Advantage-na pryszcze ! jest bardzo wydajny! (fioletowawe tubka) 3.Dla odpoczynku czasami nie nakładam kremu brevoxyl,tylko myje twarz płynem intima i nakładam krem nawilżający,bezzapachowy z oriflame- daje świetne efekty 4.piję zieloną herbatę :) Polecam wszytskim !!

Gość ADYK
hehehe nie bałaś się tego nakładać na twarz? przeciez to jest do ...

Gość Kasia54555
jeszcze sam się przekonasz :D tu nie ma sie z czego smiac Maleńki ;p

Gość ADYK
Skąd wiesz, że MALEŃKI?

Gość Kasia54555
nie wiem xD

Gość córka framera
ja też stosuje brevoxyl już od tygodnia i rzeczywiscie bardzo mi pomógł, ale nie wiem czym nawilżyć skóre, ostatnio smarowałam się oliwką hipp i była nawet ok, ale wyskoczyły mi 2 pryszcze, nie wiem czy to od niej czy tak po prostu, więc chciałam was zapytać czy ktoś z was uzywał tej oliwki na brevoxyl??

Gość Marc
Stosuje tydzien, a juz widac poprawe i to ogromna !! Tylko buzie mam cała czerwona ;| Ale podobniez to ustąpi ;=) Więc się ciesz xD

Gość pyon
Wiecie co... sama nie wiem co myśleć. Miałam multum syfów na czole, takich grudek. Zrobiło to mi się jakoś 1,5 roku temu. Nie mam pojęcia dlaczego, zawsze wyskakiwał mi jeden taki, koleś, czasami kilka ale jakoś zawsze dawałam sobie radę. A tu nagle całe czoło w guzkach. Nie wiedziałam co zrobić, no bo przyczyny dla takiej epidemii nie widziałam wyraźnej, poza stresem chyba. W kwietniu tego roku jakoś zakupiłam brevoxyl i używam go do chwili obecnej. Właśnie kończę tubkę następną i nie wiem czy dalej kupować ten środek. Przede wszystkim 7 miesięcy to trochę za dużo chyba używać takiego mocnego kremu. Fakt-faktem muszę przyznać, że na czole nie mam już grudek, czoło jest spoko :-) Ale potem syfy przeniosły się na lewy policzek, konkretnie przy włosach. Ok-brevoxyl też je wytępił. Potem przeniosły mi się na prawą stronę-linia żuchwy. NIGDY nie miałam tam syfów. Ten środek niby tak działa, że wyciąga wszystkie brudki na zewnątrz. Teraz mam ich mniej. Moja cierpliwość i zaufanie zaczęło się kończyć kiedy od jakiegoś miesiąca-dwóch, podejrzewam, że właśnie brevoxyl spowodował wykwit grudek na lewym policzku. Zrobiły mi się blizny, jakbym nie wiem jak mocno wyciskała a tego nie robiłam. Nie wiem co dalej. Chyba przejdę się do dermatologa chociaż naprawdę mam pietra bo jak oni coś zapiszą nie tak to masakra D: Ot i cała historia 8D/ może polecicie mi jakiś nowy fajny środek? miał ktoś podobną sytuację do mojej? aha, zapomniałam dodać, ze od kiedy stosuje brevoxyl nie mam ani jednego wągra, czy tam tego czarnego zaskórniaka. Spisał się w tym celująco! pozdrawiam~ ;-)

Gość Krolowa
Pyon miałam podobnie jak Ty tzn z jednym wyjątkiem Brevoxyl używałam tylko przez 3 miesiące. Po tych 3 miesiącach nie zauważyam oszałamiających efektów. Mimo, że używam żeli, kremów, maseczek itepe to nadal moją twarz męczą pryszcze. Ręce mi juz opadają. Może spróbuj Benzacne 10%? Ja się wczesniej tym leczyłam i musze przyznać,że nie był to zły żel. wizyta u dermatologa nie jest zła, ale musisz się liczyć z kosztami i to dośc dużymi:\

Gość Milenkaaa
czesc dziewczyny....:* dzisiaj mija 9 dzien stosowania... przyznam racie... cera sie znacznie poprawila... sufki poznikaly oraz zaczerwienienia po nich..:D jestem zadowolona..... ale mam strasznie sucha skore... zluszczami sie... stosuje codziennie pilingi oraz kremy ale nic to nie pomaga.... okropnie to wyglada.... moze macie jakas rade??

Gość pryszczek znika w oczach
to i sia sie dołacze. teraz juz najbardziej mnie trapiły te zaskórniki wieksze wyskakują okazyjnie... po jednym zastosowaniu na noc mogę powiedzieć-że jest działa! dziękuje tej Pani w aptece to mi go poleciła. no i wkońcu nię wygladam jak biedronka stosując rózne punktowe specyfiki;)

Gość zainteresowana_12
A jeśli ja mam tylko wągry i raz na jakiś czas mi wyskoczą syfki (przed @ ) to czy warto stosować któryś z tych preparatów, żeby mi te wągierki zniknęły?????? Bo nie lubię ich wygniatać u kosmetyczki, strasznie mnie to boli!!

Gość zezo
UWAGA NA TE MASC! przy wrażliwszej skórze, jej stosowanie może się źle skończyć. w moim przypadku skończyło się efektem poparzenia - swędzące, brzydkie czerwone plamy z wysiękiem... :( na szczęście stosowałam miejscowo, na pojedyncze zmiany, a nie na całą twarz. stosowana warstwa była bardzo cieka, nie uchroniło to mnie jednak przed przykrymi skutkami jej stosowania. niektórym po prostu nie jest wskazana.

Gość LittleBlack
Czytałam duzo opini o tym specyfiku i postanowilam, ze go kupie. Mecze sie z tradzikiem juz 6 lat. czasem jest lepiej, a czasem gorzej. powiem szczerze, ze juz czasem nie mam sily sie tak meczyc. Probowalam juz naprawde wielu specyfikow i zaden nie pomagal:( moze po tym mi sie uda..No nie wiem. Boje sie tylko tej przesuszonej skory i podraznien. No, ale warto sprobowac..

Gość zalamanaa17
Nie wiem co sądzić o tym brevoxsylu :( 1 dnia stosowania bylo wszystko dobrze 2 miałam juz cala twarz czerwona 3 dnia juz nie smarowlam sie brevoxsylem bo miałam tak czerwona i przesuszana twarz ze masakra uzylam na noc krem bambino .Natepnego dnia sie budzę a tu koszmar!!!!!!!!!! twarz mi tak napuchła i swędziła ledwo co na oczy widziałam tragedja!!!! niewiem co mam robic chyba odstawie ten lek :(

Gość anusia16
mam 14 lat, i nie mam jakichs strasznie wielkich zmian na skorze, chcociaz czasami wolalabym zeby wszystkie lustra sie rozbily i ludzie oslepli:)ale czy w moim wieku mozna uzywac brevoxyl`u, mam zaskorniki otwarte i zamkniete, oraz na czole pare takich czerwonych, co nie da sie wycisnac i bola:(...prosze odpowiedzcie!!!!

Gość KOCHAMTENLEK
Po 2 tyg.na twarzy nie mam już nic a wyglądałem jak biedronka.Używałem go 2x dziennie i po tygodniu byłem cały czerwony ale wystarczyło posmarować jakimś kremem nawilżającym i było ok.Teraz moja cera jest czyściutka i gładka :)

Gość o l ż u n i a
mam pytanie, czy ten lek pomaga także na pryszcze typu - "prawie, że ropne". mam na czole taki wysyp, ze szkoda gadac... i to juz nie drobne krostki tylko duże i bolące... :(:(:( jak myślicie? pomoże? dermatolog przepisał mi antybiotyk , ale nie wiem czy brać bo jak przeczytałam na fprum to ma on skutki uboczne w postaci - wypadania włoswó itp... a podobno po nim i tak się robią krosty.. więc po co się truć.. nie wiem czy go brać... no ale może by BREVOXYL pomógł... JAK MYŚLICIE? :-( prosze o odpis... MAM DOść tego świństwa obrzydliwego. PS. wolę mieć suchą skórę, niż pryszcze.

Gość blackcat
Hej :) dobrze znam Twój problem, takie krosty robią mi się najczęściej na policzkach co jest po prostu straszne, najgorsze że bolą cholerstwa jedne :/ jakiś rok temu miałam takie również na czole ale teraz przeniosło sie na policzki a czoło jest czyste ;] dermatolog przepisała mi w lutym tamtego roku antybiotyk Klindacin T który miałam stosowac 3 miesiące a stosowałam 7, wynajdując różne sposoby żeby mi to w aptece sprzedali bez recepty :P ale przynajmniej w wakacje miałam ładną cere, choc na początku było gorzej i sie wnerwiałam. :P Pózniej zmieniłam kuracje na Brevoxyl bo pomyślałam że kiedyś tzreba zmienic środek. Trafiłam może nie w 10 ale w 9 ;] Brevoxyl pomógł mi bardzo, choc przed okresem i tak nawet cuda nie pomogą tego powstrzymac. Ale na ten rodzaj pryszczy jaki opisujesz jest dosyc dobrze zwalczany przez brevoxyl. Wysuszy Ci skórę, będziesz się łuszczyc jak ja nawet jeśli masz tłustą, ale to przejdzie :) najgorzej jest na początku. Moim zdaniem dobrze robisz że chcesz najpierw spróbowac czegoś innego niż wyniszczające organizm antybiotyki. Myśle że Brevoxyl nie powinien zaszkodzic a może pomóc. Najlepiej zużyj jedną tubkę i zobacz jakie bedą rezultaty. I nie zrażaj się pieczeniem i zaczerwienieniem, nie przerywaj kuracji. Stosuj tyko jakiś lekki krem nawilżający pod Brevoxyl, ja tak robię i daje się to w miarę opanowac :) choc czasem naprawde ręce opadają i zyc się nie chce (patrz: czas okresu :P ) no i poradze ci żebys ograniczyła może czekoladę, ostre dania i chipsy jeżeli dużo ich jesz, wiem ze nie na wszystkich to ma wpływ ale np na mnie ma i to straszny. Jeśli zdecydujesz sie na kuracje Brevoxylem to daj znac jak sobie radzi ten lek :) ale trzymam kciuki i mam nadzieję że pomoże :)

Gość yahooo xD
hej ;) Czytam ten watek i chyba sobie kupie ten Brevoxyl jak go tak wszyscy zachwalaja xD Po jakims tygodniu napisze jak sie sprawuje ;] Mam pytanko.. W jakim odstepie czasu uzywacie kremu nawilzajacego (bo podobno trzeba). Moze prosciej... Chodzi mi o to ze np wyobrazcie sobie - wieczorkiem po umyciu twarzy zelem (wlasnie - napiszcie czy ten krem sie na oczyszczona skore stosuje x]) smaruje sobie twarz Brevoxylem i ile trzeba odczekac zeby posmarowac kremem nawilzajacym? Czy dopiero rano mozna.. Prosze o pomoc, jestem zielona w tych sprawach x[ z gory wielkie dzieki za pomoc ;) pozdrawiam ;****