Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o p o l a n k a

panie z OPOLA

Polecane posty

Gość trochę smuutna
Izulka..mołość przyjdzie ale najpierw trzeba jednak wyjść do ludzi - sprecyzuj swoje zainteresowania... są miejsca , do ktorych mozesz ruszyc sama:), a moze się znaleźć w pobliżu ktos, kto wybierze to miejsce podobnie jak Ty...:)

Gość Hawk - 1982 r
Jestem z Opola, tu studiuje. Chętnie nawiąże kontakt z miłymi i sympatycznymi dziewczynami

witam:) *oj Roman Z.,ja jakos chodze na imprezy ,ale jeszcze dziewczyny w golfie nie widziałam w sumie może dlatego ,ze na dziewczyny nie patrze:P:P,a po za tym nikt Ci nie karze patrzeć na te dziewczyny co Ci sie nie podobają,widocznie im to nie przeszkadza aż tak:P:P,żeby sie zmieniać.Ciekawe czy Ty jesteś taki idealny:P:P *trochę smuutna naprawde miłe słowa.Kurde zawsze jak mi sie ktoś spodoba to robie sie niedostępna i to jest mój problem ,ze pokazuje sie z tej złej strony:(Tyle fajnych chłopaków,a ja zawsze znajde jakąs wade,szczegułów sie czepiam...głupota moja nie ma granic:P:P Z jednej strony chce mieć kogoś a z drugiej chyba boje sie związku,widząc jak ludzie sie ranią na wzajem,nie zniosłabym chyba zdrady,albo kłamstw!!Gdzie tu znalezc takiego ideała??Wiem,ze czasy z ksieciem z bajki sie skończyły,ale co mi pozostało chyba życ nadzieją haha i czekać:) *Hawk - 1982 r czesc:) i jak Ci sie podoba Opole??co ciekawego studiujesz?? Ja chodze do studium masażu klasycznego ,a pózniej może pojde na dietetyke,sama nie wiem do końca:) *POZDRAWIAM wszystkich:)

Gość NIUN
Czesc.Tez studiuje na Uniwerku w Opolu.Dziewczyny mam do Was romans.Jestescie z Opola,pewnie znacie jakiegos dobrego ginekologa Prosze podajcie mi namiary.Ja mieszkam pod Opolem od niedawna i prawie nikogo tu nie znam.Mam nadzieje ze ktos sie odezwie.Pozdrawiam wszystkie OPOLANKI

hej hej nikt tu już nie zagląda:(:(szkoda *NIUN ja chodze do ginekologa od czasu do czau,ale nie ma zadnych namiarów:(to jest gdzieś koło UL.krakowskiej w takiej niebieskiej przychodni,ale nie znam nazwy te ulicy.pa

Gość trochę smuutna
wygląda na to, ze opolski topick nie znajduje powodzenia forum to miejsce bardzie do dyskusji, a tym samym porywaja nas tematy, ktore mozna omowic rozproszylismy się zapewne na całym forum kafeterii i ostro polemizujemy:D

Gość NIUN
Szkoda ze nas tak malo z Opola:(Pozdrowka dla obecnych:)

Gość ellooo
a znacie jakiegos naprawde dobrego dermatologa w opolu??? :(

Gość NIUN
Ja niestety nie znam.W ogole jestem zielona jesli chodzi o lekarzy:P

Gość nukol
Witam Was drogie Koleżanki Opolanki;) Jesli chodzi o dermatologa to najlepsi w Opolu są: dr Wąsik-przyjmuje na Malince, jesli Ci b. zależy znajdę namiary. dr Kęcki dr Czernecka Dwoje ostatnich ma swoje strony int. Wpisz w google i wyskoczy adres. Ginekologa tez obecnie szukam. Podobno dobry jest naprzeciw PKP, nad sklepem kosm. Pozdrawiam Was serdecznie.

Gość nukol
Przepraszam:) Witam także panów;)

Gość Król podwórza on 25
Na co dzień podróżuję przegubowym autobusem linii 15 na odcinku spod Castoramy przez PO, Błękitną Wstęgę i w kierunku Tesco. Podróż urozmaicają mi piękne widoki, a tu działki, a tu pijaczki, raz pod biedronką , raz pod Lidlem, raz pod Realem. żyć nie umierać

Gość nukol dzieki
a moglabys poszukac tych namiarow :)

Gość NIUN
Dzieki wielkie nukol!!!Dermatolog tez sie przyda:)

A ja też jestem opolanką :) Pozdrowienia dla wszystkich ,którzy mają zaszczyt mieszkać w tym przecudownym mieście ;P Król Podwórza : mieszkańcy innych miast mogą nam pozazdrościć takich widoków :) ;P

Gość NIUN
Przybywa nas:)Faaaaaaaaaaajnie:P

Gość nukol mam pytanie
czernecka przyjmuje w opolu, wiec chetnie poszlabym do niej. bylas kiedys u niej? jest naprawde dobra? ja juz wiele dermatologow przeszlam i juz jestem powoli zalamnan. ona przyjmuje tylko prywatnie i ile bierze za wizyte???

Gość softies
no to i ja dolacze choc obecnie nie jestem w opolu co do ginekologa to jak dla mnie jest najlepsza przyjmuje na pl.Teatralnym Jadwiga Kirejczyk nie jest droga przyjmuje w swoim domu jest starsza kobieta ale mi pomogla jak ktoras bedzie chcaila sie wybrac to postaram sie podac dokladniejszy adres teraz niestety nie pamietam

Gość NIUN
CZE SOFTIES.Gdybys mogla to podaj namiary.Pozdroka dla Ciebie:)

no, dzień dobry Opole!! A jest tam ktos z zielonej części miasta, czyli z Zaodrza?? Ja właśnie tu zamieszkuję z moją rodzinka.

Gość softies
widze ze tu pustki no moze wieczorem popiszecie :) niun postaram sie zalatwic adres dokladny nie mam go przy sobie zostal u rodzicow wiec postaram sie jak naj naj szybciej :-P 🖐️

Gość soties
softies:D

Gość nukol
Witam. Już podaję namiary: Kęcki- jego strona: http://www.dermatolog-kecki.pl Przyjmuje w Gabinecie kosm. Katarzyna, Opole-Ostrówek, ul. Piastowska 2/2 (na przeciw Starki) tel. 077 441 46 52 kom. 607 117 036 Ja do niego chodzę i jestem zadowolona. Ma gabinet również w Brzegu. Wizyta 50 zł, zresztą cennik jest na stronie. Czernecka- http://www.dermatolog.biz/zabiegi.html Opole ul. Sosnkowskiego 4A/16 ( osiedle ZWM ) Godziny przyjęć: pon., wt., czw., piątek 09.00 – 11.00 (pacjenci umówieni) 16.00 – 18.00 Kędzierzyn-Koźle ul. Damrota 21A/2 (naprzeciwko „Everestu”) środa 16.00 – 18.00 Nie byłam nigdy, ale inni lekarze polecali mi ją jako dobrą dr dermatologii estetycznej. Wąsik: dr Grażyna Wąsik Gabinet Dermatologii Kosmetyki Lekarskiej i Leczenia Naczyniaków Opole ul. Piotrkowska 11 tel. 602536271 województwo: opolskie przyjmuje: wtorek 17 - 18 czwartek 17 - 18 Pozdrawiam Was serdecznie.

Gość dzieeeeeeeki

Gość NIUN
Czemu Opole umiera?

A może by tak reaktywować Opole ? odezwijcie się ,gdzie te wolne po 40-tce :)

Piję akurat herbatkę ale może być kawka,cieszę się że się odezwałaś ;)

Skołowana pije kawkę ja herbatkę może jeszcze się ktoś do nas przyłączy,zapraszamy 🌻

wiecie, ze Opole liczy 130 tys. mieszkańcow, z tego połowę stanowi płeć żeńska ? gdzie się zatem podziewacie miłe panie? a moze panowie mają nam cos do powiedzenia?:) dzisiaj nasze miasto jest smutne i mokre ale przeciez mamy gorące wnętrza, prawda?