Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca i kochana

STUDIUM NAUCZYCIELSKIE-LĘBORKrocznik72

Polecane posty

A z uchem to lipa. byliśmy dzis u lekarza.Niestety w nocy mały mail gorączke,więc wiadomo,że to nie tylko jednodniowy ból.Ma zapalenie ucha i znowu siedzimy w domu. Potej ostatniej długiej pzrerwie od szkoły,byl na zajęciach tylko przez 5 dni i znowu wolne. Poszedł tylko nadrobic zaległości wpisaniu sprawdzianów i znowu.Ale dobrze,że nie ma z tym problemu.Uczymy sie wdomu i nie potrzeba mu już dodatkowego wsparci papa

Gość To se kup
Wiem, wiem:D:D:D:D Byłam ciekawa Twojego imienia i aż dwa poznałam ;):D:D

Gość To se kup
Strasznie to smutne:(:(:( Jak dobrze, że po tak wielkim nieszczęściu udało się ułożyć życie na nowo. Twój pierwszy mąż zapewne tak właśnie by sobie życzył. I czuwał nad Tobą i czuwa :) Wszyscy bliscy, którzy odeszli mają na zawsze ogromną część naszego serduszka.

POwiem szczeże,że na zawsze.Tego sie nie da wymazać. Zyczę kolorowych snów i spokojnej nocki papa🖐️

Gość To se kup
Tak mi jakoś dzisiaj dziwnie i źle się czuję. Znowu mnie gdzieś przewiało i boli mnie w zatokach i trochę w oskrzelach:( Kupię fervex. Chyba też odczuwam przesilenie wiosenne. Jestem strasznie śpiąca cały czas i taka jakaś zmęczona życiem... A może to przemęczenie mi dopiero wychodzi bokiem? Chyba ktoś by musiał mi porządnego kopa zasadzić!

Gość To se kup
Za wiele na raz bym chciała. Wszyscy wokół mi mówią, że tak się nie da. Tylko mam taki straszny dyskomfort, że na razie nie zarabiam żadnych pieniędzy. Płatności z poprzednich zamówień miogę się spodziewać za około miesiąc. I tu chyba nie chodzi o realny brak kasy tylko o to, że na razie nie moe jej zarobić. Pisałam Ci, ze mam wiele planów i pomysłów. Jednak to wszystko musi poczekać. Teraz mam miesiąc czasu na napisanie biznesplanu, i dwa miesiące na wykonanie teczki projektowej na zaliczenie w Warszawie. I tym się muszę poważnie zając. Ale z drugiej strony nie mam spokojnej głowy, bo stale myślę, że już bym mogła coś tam zarabiać...Tylko wszystkiego od razu nie przeskoczę:( I tak w kółko...

Przyjdzie czs i jeszcze zarobisz tyle kasiorki,ze będziesz sobie ściany wyklejała:D:D:D Ale będziesz miała fajnie. dZis robie goląbki,juz w tygodniu nabralam na nie checi.Właśnie sie pika. Piekny zapach sie roznosi po domu. Dzis na noc mam mała i nie ma balowania . Jutro planujemy zrobic wypad gdzies ze znajomymi na lono natury i zrobić sobie grilka. Ale na spokojnie.Jedziemy autem,wiec nic nie da sie pociagnąc.No oczywiscie kierowcy.Ja z kolezanka możemy:D:D: pozdrawioam przy sobocie i zycze milego wypoczynku papa

Witam i o zdrówko pytam:D:D:D Wczorajszy dzień zaliczony do udanych.Milutko spędzilismy niedziele.Pojechalismy nad jeziorko-Jeleń- koło Bytowa.Pieknie tam jest.Wspaniałe miejsce na rodzinne wypady. Osrodek,domki,plac zabaw,miejsce wydzielone na grilka.Suuuper. Zrobilismy sobie w porze obiadowej grila,potem rozejrzelismy sie po osrodku. Obejrzelismy domek i planujemy wypad w czerwcu na jakis weekend ze znajomymi. To jeszcze przed wakacjami.Na dłuzszy wypad rodzinny to wybieramy sie w sierpniu,bo ja juz wtedy mam wolne. Za pare dni wyjazd na majowy weekend.Mój mąz widzę troche ma stresa przed podróżą.Juz mnie dzisiaj namawiał na kupno mapki samochodowej,tego gp-esa(nie wiem jak to sie pisze). Siedze przed internetem i ciągle szukam jakiejs dobrze czytelnej mapki jak jechac.Kazdy nam radzi jechać przez Warszawę i tak tez zrobimy.Będę siedział całą droge z mapa na kolanach i kierować. Już mówiłam mu,że szkoda na tą mapke kasy,a jak zabłądzimy to może zwalic na mnie. Widze jak sie denerwuje,bo to nasz pierwszy wyjazd tak daleko autem.Mam nadzieję,że dojedziemy bezboleśnie. papa

Dzieńdoberek!! Co tam ciekawego wszerokim swiecie słychać.Wczoraj sie kafe zablokowało i nie mozna bylo nic skrobnąć,ale dzis juz wszystko gra. Mam propozycje nie do odrzucenia:D Może byłabys tak miła i pochwaliła się swoim liceM. Nie ma to jak widzieć zkim sie pisze.Może szmyrgniesz mi jakiegos emeila z fotka na pocztę??? Czekam na wiadomości🖐️ papa

Gość To se kup
Jestem!!!!!!!!! I witam!!!!!!!!!!!🖐️ Nie ma sprawy:) Prześlę foty na maila. Jeśli nie dzisiaj wieczorem, to w piątek jak wrócę. Takie z przed dwóch lat, bo takich z "teraz" chyba nie mam. Chyba, że paszportowe:P W sumie nic się u mnie w wyglądzie nie zmienia od lat. No może z wyjątkiem paru kilogramów więcej:D:D Też tu byłam wczoraj wieczorem i kafe nie było:(

Gość To se kup
O, właśnie sobie zdałam sprawę, że nie umiem przecież tego zrobić:( Tzn. uczyłam się wysyłania zdjęć, po uprzednim przekopiowaniu ich z aparatu cyfrowego. Ale takie tradycyjne też chyba można? Trzeba je przez skaner przepuścić? A może przyłożyć do monitora?:P:D:D Najlepiej poproszę Krzysia:classic_cool:

Gość To se kup
Jestem taka niemota komputerowa:(:(:(

Gość To se kup
Za wcześnie mi się pyknęło:P Dzięki za maila. Zdjęcia przeslę jednak w piątek. i wtedy też się tu pojawię. Jutro znów pobudka 4.40...:( Trzymaj się!!!!!!!!! Do zobaczenia! Pa!!! 🖐️

Gość To se kup
Już jestem i witam!!!!🖐️ Trochę już odespałam. Uff jak dzisiaj gorąco.... A ja jak zwykle nie zdążyłam schudnąć przed założeniem letnich ciuchów😡 Ale miarka się przebrała...zaczynam!!!!!!!! Będę opisywać postępy, co by w razie ich braku było mi wstyd!!! Wieczorem wyślę zdjęcia. To na razie. Miłego dnia i papa!!! 🖐️

Gość To se kup
No i dzisiaj zdjęć nie będzie:( Krzysiu naprawia jeszcze w garażu auto, a właściwie coś tam wymienia. I to jeszcze potrwa... Chyba z pół samochodu leży obok jego samego:D Wątpię, by mu się chciało jak wróci. zresztą nie wiadomo która to będzie. Czyli jutro! A może prześlesz mi instrukcję obsługi wysyłania zdjęć?

Wchodzisz na poczte,wybierasz_nowy list,a tam jest okienko obok ktorego pisze Klikasz tam i wybierasz folder ze zdjęciami.Potem zaznaczasz zdjecie i otwórz.Zdjęcie sie zapisuje.A potem tylko wyślij papa. Jak wyslesz jutro to juz moge przed wyjazdem nie zobaczyc twego lica:D Wyjezdźamy w poludnie i nie wiem czy dam rade jutro przysiąśc do kompa

Gość To se kup
W takim razie zdjęcia będą czekać na Ciebie po powrocie. Pięknej pogody i przyjemnego pobytu życzę!!!!!!!!! I szerokiej drogi!!!

Gość To se kup
I samą mnie zostawiłaś 😭 i jak ja sobie poradzę tyle dni???:(