Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca i kochana

STUDIUM NAUCZYCIELSKIE-LĘBORKrocznik72

Polecane posty

Gość To se kup
To jest srtona expresowa!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość To se kup
.....i po zabawie:(:(:(

Gość To se kup
Dzięki za pomoc:) Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Gość To se kup
Ale coś pięknego wykonałaś!!! Śliczny obrazek:) Jak to się robi??? Te znaczki?

Gość To se kup
o jest pracochłonne... Może też mi się kiedyś uda?

Ha ,bardzo pracochłonne. Skopiowalam z innego tematu. Ktos kiedys zalożyl taki temat ,wlasnie zobrazkami i przez przypadek tam weszlam.Sama kiedys tez próbowałam,ale troche nie wyszło.Flaszka mi sie pogięla:D

Gość To se kup
Resztkami sił kończę tą wstrętną robotę:O Spłynęło jeszcze parę zamówień, i choć wolałabym już mieć tą stówkę mniej, to głupio mi było odmówić. Miłego dnia życzę🖐️ Wpadnę wieczorem .Pa.

No to miłej pracy zycze i szybkiego uporania sie z nia:S 🖐️ Ja z moim mężem mamy dzisiaj małe świeto.Mamy 8 rocznice ślubu:D Czekam z tęsknota na mojego malżonka:D:D:D:D:D

MISIO DO POMOCY:D:D:D::D _______########_##________________ __##_########## ______##_______##_##___ ___________#_##____________# _____#____ __________#______________##_____________ _# ____#_______________#__############_ ______##_______# ___#________##______## #__________________##_______# ___#_____ ___####_______________________###_______ # ___#________#________________________ ____#______# ____##____________________ _____________________## ______##_______ _______________________________## _____ __##____________________________________ __# _______#____________#______________ _____________## ______#_________##____# ###________##____#________## ______#___ _________##_#___#______#__##_#####______ # ______#______________#_#_#______#_#_# ____________## ______#________________# ##__###__#__#_____________# ______#____ __________#___####__##_#_______________# _______#____________#____########____# ____________# _______#___________#_____ ___##_______#____________# _______#____ _______#______________#__#___________# ________#__________#__##___##__##____#__ ________# ________#__________#_______#_ __##___#__________# __________##_______ _#_______####___#______##### _______### ___###_____#____________#_#######_____## _____##____________#########__#####___ ______##____## ___#_____________##_____ ____##__#____________#_____## ___###___ _____###_____________##______________### ____# __#_________##_#_________________ _____________#__#__## _#_________#__### ###______________________####_##__#__# _###_______#_#______##________________## _________#___# ___#_________________#__ _____________####___________## ___##___ ________######_#_______________#___###__ _____# ____#__________________#________ ________#___________#### ____###_______ ___######_______________######______##__

Gość To se kup
Pięknie dziękuję za kolejny śliczny obrazek 🌻 A z okazji rocznicy ślubu życzę Wam samych pogodnych dni, nieustającej i gorącej miłości i jeszcze co najmniej 50-ciu takich świąt!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuje bardzo. Spadam przypieczetować koniec naszego świeta.Oczywiscie tylko wesolego swietowania,bo bedziemy sie kochać nadal...o LUDZIE ZNOWU NAMIESZALAM. dDZIEKUJE BARDZO ZA ZYCZENIA:D:D:D:D:D:D i maz także papa

Gość To se kup
.......;.....;.....; ......;.;...;.;...;.; .....;...;.;...;.;...; ....;.....;;....;;.....; ...;.....................; ...;.....................; ....;..................; ......;..............; .........;.........; .............;..; ...............;; ................;; ................;;...; ................;;..;; ................;;.;;; ................;;;;; ................;;; ................;; ................;; ................;; To dla Was - wiosenny tulipanek. Trochę koślawy...

Gość To se kup
Eeee, nie jest taki zły!:classic_cool:

hej hej to ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto mnie szuka???

Dostałam wiadomośc na poczte Dzieki bardzo,tylko prosze o wiadomość z jakiej jestes miejscowości. A latka niestety płyna nie da sie tego zatrzymać:D Ja zakładajac temat liczylam na to ,że uda mi sie złapać kogoś z mojej klasy,kto mieszka poza lęborkiem i chodzil do studium. A SE... znalazlam fajną koleznke,i ciągniemy dalej temacik pozdrawiam

Gość To se kup
🖐️🖐️🖐️ ... 🌻 :) 🖐️

Gość To se kup
-----Roześmianych jajek----- :P

🌻🌻🌻🌻 U nas nowe pokolenie juz powitało świat.Bratanica urodziła wczoraj chłopczyka.Ależ on jest slodki👄 Pozdrawaim 🌻🌻🌻🌻

Gość To se kup
A to radosna nowina!!!:) Przesyłam gorące buziaczki dala słodkiego maleństwa 😘😘😘 I jeszcze raz zdrowych, pełnych miłości i radości Świąt!!!!! 🖐️

Gość To se kup
Święta, święta i po świętach.... Mam nadzieję, że miło upłynęły:) U mnie wyjątkowo spokojnie. I co najważniejsze, naprawdę odpoczęłam:classic_cool: Dzisiaj tylko parę drobnych spraw załatwię i jutro znowu do Warszawy. A po powrocie porządki poświąteczne mnie czekają, gdyż wstyd się przyznać, ale na święta nie zdążyłam umyć okien:D Właściwie od jakiegoś czasu robię to po... Taka praca.. 🖐️

Witam po świetach.U nas spokojnie mineły.Ale maleństwo jeszcze w szpitalu.Jakąs bakterie trzeba leczyc.Dostaje dozylnie antybiotyk.Ale juz jest lepiej,lek działa,więc może juz w piatek albo sobote wyjda do domku. A co najważniejsze nie nabrałam dodatkowych kilogramów w te świeta. papa🖐️