Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

Mam 30 na karku i może to zabrzmi głupio ale teraz chciała bym mieć przynajmniej 10 lat więcej aby móc jeszcze bardziej zdystansować się do niektórych sytuacji i zebrać w sobie więcej siły ... Czy żałuję tych 6 miesięcy ... sama nie wiem ....brałam ślub całkiem świadomie ...inaczej sobie wszystko wyobrażałam .. może zwyczajnie przekolorowałam ten świat ?? Miałam przed moim mężem kilka związków, więc wychodziłam z założenia że troszkę przeszłam i wiem co lubię czego nie co zaakceptuję a czego nie ... Ale w życiu jest bardzo różnie ,, chcemy żeby było dobrze machniemy ręką itd .. i nie wiadomo kiedy zatracamy się w tym wszystkim ... Wiem że gdybym teraz miała stanąć na ślubnym kobiercu to by się nie stało ...... Wiem że chcąc walczyć o ten związek niestety sama jedna go nie uratuję ,,, a słowo przepraszam mi już nie wystarczy ...Uważam że mąż powinien przejść się do swoich rodziców i raz na zawsze skończyć z ich ingerowaniem w nasz związek ....Ale on nie ma tej odwagi .. a ja sama tego nie zrobię ...

Triola - moje gratulacje co do talentu - zawsze się śmieję ze prędzej poradzę sobie z praca męską - to znaczy wbiję gwoździą , zbiję szafkę ;-) itd niż kiedy kolwiek coś uszyję ;-) mój ścieg sam rozchodzi po bokach ;-) jeżeli tak to można nazwać ;-) P.S. dziękuję za możliwość wygadania się ..uff parę kilo ze mnie spadło ..ufff

zonameza szkoda że ze mnie nie spadło tych kilka kilo :( Szyję os kiedy byłam nastolatką i nie chwaląc się właściwie wszystko, z garsonkami, spodniami i kurtkami włącznie. To bardzo duża przyjemnosć i oszczędność. Niestety dawno nie szyłam, a ostatnią wieczorową suknię jakieś 3 lata temu idzie mi więc trochę mozolnie. Mądrą kobietką jesteś żono. Egoizm jest potrzebny, a jak się na trochę o tym zapomni, to potem skutki opłakane i trudne do naprawienie :)

Triola Wierzę że zabłyśniesz na zabawie ! Ale zabłyśnij przde wszystkim dla siebie ! Podobno jak się człowiek dobrze czuje we własnym opakowaniu to już jest połowa sukcesu ! P.S. co to za kreacja ?? mała czarna czy coś bardziej ekstrawaganckiego ? P.S. co do tych słodkich wałeczków ;-) pozostałych po świętach proponuję przez trzy dni pić sok z grefrtutów i jeść ryż z warzywami - na mnie to bynajmniej działa - raz czuję się najedzona - nie głoda dwa wpasowywuję się w swoje \"małe\" ciuszki ;-) I jeszcze raz dziękuję WAM za miłe słowa .. podniosłam się na górę z tąd lepiej patrzy sie na wszystko ! Wraca mi humor ... ;-)

masz rację, ja jestem w związku 4, 5 roku... nie ch će miec kiedys takich wniosków jak Ty

Triola- skarbie jedyny, szkoda,że mieszkasz tak daleko !!!!! ale bys się przydala :D zono--- czasem łatwiej wygadać się przed kims obcym...dlatego ten topik powstał

Na dietce to ja jestem :D Piję tylko herbatki ziołowe i sok :O Zono ja lubię siebie i zawsze czuję się dobrze :) Kiecka długa z satyny. Wygląda, że będzie nieźle. Podeślę zdjęcia po. :)

Sayuri - czyli staż maz bardzo podobny - a jak wygląda związek, wnioskuję że podobnie jak ja lubisz teatr kino sztukę ;-)choć ostatnio ja ją mocno zatraciłam ...ale odnowię kontakty ...wiesz zawsze marzyłam żeby ktoś towarzyszył mi przy tych wycieczkach ale nie znalazłam nigdy partnera który podzielał by moje zainteresowania ..a szkoda ...no ale zawsze możemy nawiązać tmat na forum do czegoś ciekawego ;-)

zono, ja bardzo lubie wszelkiego rodzaju sztuki , ale podobnie jak Ty...nigdy, nikt mnie nie rozumie, chyba,że ludzie z którymi studiuje

jest rzecz której nie próbowałam .. a na którą bardzo bym miała ochotę ...chciała bym ulepić dzbanek z gliny ;-))) Czy któraś z was to robiła ?

co to za mnnnnnn- jezeli masz zle zamiary to stanowczo mówimy pappapapa

Dziewczyny, sukienka prawie gotowa :) Zostało mi tylko wykończenie. Wiecie co? Ładna :) Bardzo mi się podoba :) Miłego wieczoru Wam życzę :)

Heloooł! Witam wszystkich po świetach.. widze ze mamy jakies nowe twarzyczki :) szkoda ze niektorzy z takich nieco niewesolych powodow :/ Wazne, ze mowi sie o swoich problemach. Nie ma to jak wygadac sie a najlepiej przed nieznajomymi, jesli tylko ma sie do tego chec :) Sorki, ze tak ostatnio przycichlam, ale goscilam swoja frendziare z Anglii... :) Przyjechala bidoczka na swieta i niebawem wraca wiec trzeba bylo sie nagadac na nastepne pol roku :) Widze ze przygotowanie do Sylwka trwaja.. :) Mozna widziec gdzie idziecie?? :) To dosyc popularny ostatnio temat, a ja nie bede gorsza z jego poruszeniem :P Sciskam!!! Pozdrawiam :)

dobranoc moi mili. Juz nadszedł nocki czas- ja Sayuri żegnam Was :D

ludziska jest tam kto????? no wiem, wiem --- Triolka zajęta Gościem ale co z Wojtusiem i Malwą????????