Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

kolejna noc hihhi- a nie lepiej bylo byc normalnym hihihi :) ( i zrobic to jak wszyscy) ale dobrze przycisniesz teraz to szybciej dolaczysz do grona pracujacych i moze bedziesz wreszcie dluzej dostepna na gg :) a co u ciebie triolu?? jak zyjesz? dalej taka zaganiana?? (twojego gg nie bede komoentowal hihihi)

dobry wieczór kochani! jak mnnie juz nie ma, to Wy nic, zero aktywności!!! zawiedzionam ja ~!

wróciłam dziś ze studiów- sesja w pełni !!! zaliczenie goni zaliczenie! we środe egz. który rozpocznie tragifarsę!!! o maj gad

ani tu motylek nie zagląda, ani Triola, hm... mutna ze mnie księzniczka :(

czesć państwo B. witaj Triolu- czyżby ten weekend znów zajety przez pana M>.? :D chyba tak , bo Cię tu nie ma

no wreszcie sie sayuri odezwalas :) a ja juz uslalem ze topik upadnie na dno . hih ja weekendy mam zajete przez sesje (podobnie jak i ty) ale ja chyba mniej sie tym wszystkim przejmuje :) - co ma by c to bedzie. a co to za panstwo B. hihi ? ? ? ? - czyzby ci z opisu?? bo to ni e o nas chodzi hihi a ty sie lepiej pochwal o co to za spółka??..........hihi no fajnie ze jeses w domu - zycze powodzenia na sesji - a gg czerwone jak zawsze :( ciekawe co z triola?? moze wiatr ja porwal :) oby nie..............

WOJTEK , CZY tY DALEJ ZLY O FOTKE NOWEGO UNIFORMU??? sorki caps sam się mi włączył :D

ni ejestem zly - ale korzystajac z okazji napisze ze tak moze wreszcie dotrzymasz obietnicy - ja juz stracilem nadzieje hihi przestalem sie prosic hihihi. twoj awola - to jest siec kazdy pisze co chce hihi a co do ciebie to ja smaruje ostro a ty znowu czerwona:) buzka

Wojtek ! a kto powiedział,że ja grzeczna jestem??? Ok jestem, zmienie opis. a dlaczego taki???? Bo ktoś ma taką ksywke ale to nie moja sprawka- serio, serio. Ucałuj świętego! PS. Motylek cos mi wyśle ! ;-)

sayuri ty to jestes po tylu wiekach znajomosci pozdrawiasz podczytywaczy a stalcyh pisaczy nie!!!!1 ech kobiety nigdy ich nie zrozumiem :) motyl -> juz zabieram swoja siatke na motyle i pedze hihi wiec uwazaj na siebie :) zaraz cie zlapie w swoje sidla :)

hiperrzeczywistość...produkt promieniotwórczej syntezy modeli kombinatorycznych w pozbawionej powietrza nadprzestrzeni.... nie znoszę jej.

Dzień dobry! Wstawać spiochy. Triolka---> @ Wojtek-----> gdzie obiecany @? Motylku----> co z fotkami swiętago?

dzień dobry. dziś przemyslenia oschłe, a raczej rada: Nigdy do końca nikomu nie ufajcie, a każdą obietnice dzielcie na dwa ucha...niech wpada i wypada...

sayuri a co to za niemile przemyslenia i rady?? a co do przytulania hihi to my chetnie cie przytrulimy - maszymi szescioma ramionami :) dzieki za @ odpisze w poniedzailem from my work:) a teraz wracam do przyziemnych spraw bo nieswiety cos kaszle dziwnie - jutro wizyta u lekarza p.s sayuri juz tu @ smaruj o co biega?? a co do fotek to juz z motylem musisz sie dogadywac hihi ale pona nie za bardzo ma czas na wysylanie ale podobno jak obiecala to slowa dotrzyma:) buzka i serdeczne pozdrowienia od mnaszej 3-ki :) cmok cmok cmok

zgodnie z umowa przesylam obiecane zdjecia:) wojtek mowil mi ze jakis skiszony humor masz dzis wiec na poprawe humory masz @ narka i do uslyszenia jutro

ZAKOCHAŁAM się ! :D w pewnym bardzo słodkim młodym mężczyźnie !!!!!!!!!!!