Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

Hejka! wojuś, przecież nie mogłabym się na Ciebie gniewać. dziś trochę zaklatana byłam, a z moim M. juz trochę lepiej ( ale to tylko dzięki mej opiece) Oj kochany ten Wasz Święty, mój drogi motylku, ciekawe, czy Jego tatus też tak dawał popalic za młodu :D caluski Wam sle ogromne Trioleczko, Tobie, także moja kochana caluski dla Twojego D. i M.

dzien dobry moje kolezanki, a raczej do widzenia - chcialbym sie z wami pozegnac i podziekowac ze mile chwile - ze uprzyjemnienie mi czasu w pracy (szczegolnie tobie syuri) oraz za dobra rade- te slowa kieruje do ciebie triolu:) zycze powodzenia (tobie triolku spelnienia marzenia czasowego hihi a tobie sayuri rozwiania watpliwosci u alpinisty :) ) przesylam serdeczna buzke papapapa

Wojtek zamilkł i dlatego się z wami chwilowo pożegnał. (O milczeniu wojtka wspominałam wcześniej). Ale wojtkowi kryzys minie i będzie jak dawniej tylko potrzeba trochę czasu. więc proszę koleżanki o cierpliwość. Może wojtek wam opowie skąd ten kryzys, jak mu minie i wojtka o to zapytacie ;-) a jak nie to może ja wam kiedyś zdradzę. Pozdrawiam cieplutko.

Wojtek zamilkł i dlatego się z wami chwilowo pożegnał. (O milczeniu wojtka wspominałam wcześniej). Ale wojtkowi kryzys minie i będzie jak dawniej tylko potrzeba trochę czasu. więc proszę koleżanki o cierpliwość. Może wojtek wam opowie skąd ten kryzys, jak mu minie i wojtka o to zapytacie ;-) a jak nie to może ja wam kiedyś zdradzę. Pozdrawiam cieplutko.

witam w niedzielny poranek! Wojtek nadal milczy ;-) więc ja muszę naskrobać kilka słów, żeby wasz post nie zaginął... jak minął sobotni wieczór, pewnie ciekawie skoro żadna z was nie zajrzała na forum...fajnie, u nas też nie najgorzej tym bardziej że święty był w dobrym humorze... pozdrawiam ciplutko i miłej niedzieli życzę

Witam poniedziałkowo. Ale zdziwko mnie chwyciło :O Nic nie rozumiem :O i nie wiem, czy pytać :O :O :O:O :O :O :O :O :O Jednak pytam: O CO CHODZI???????? :o :o

Hej Trilu! Nic się nie martw, już niedługo wszystko będzie jakdawniej. Wojtek wróci do normy i będzie was zasypywał mailami, hihihihi. A zapytać Wojtka zawsze możesz, a czy odpowie... hmmm nie wiem. W każdym bądź radzie cieplutko Was pozdrawiam. Całuski

Pusto tu u nas :( Wszystkich gdzieś wymiotło :( Sayuri pewnie wybyła się uczuć, a reszta? Kto to wie :O Pozdrawiam wszystkich zerkających czasem i życzę miłego wieczoru :)

witam Was sztywniasy! tak, tak ja się edukowałam. aaaaa sesja mi się zaczyna - mam 8 egzaminów!!!! Wotek- przywołują Cię do porządku !!! co jest grane? Cos Ty znowu wymyślił>>>>??? Motylku jak dni mijają? Triolu co u Ciebie??? pozdrawiam

witam sayuri!! U nas jakoś leci, święty ma nawet ostatnio dobry humor i nie daje zbytnio w kość, hihihih. Natomiast Wojtek ma jakieś humory dlatego zamilkł na forum, więc może twój powrót bedzie miał na niego zbawienny wpływ, hihihih. Może on po prostu stęsknił się za tobą i jak ciebie nie ma to tu nie zagląda ;-) Więc przemów mu do rozsądku... żyzcę słodkich snów... Ja uciekam do łóżeczka póki święty śpi...

Cześć Sayuri :) Ja jestem. Właśnie niedawno wróciłam z pracy i jestem skonana. Jak tam zakuwanko?

Witaj Trioleczko- tak długo w pracy??? jak zakuwanie ? dopiero poczatki

Cześć motylku :) Znam to wykorzystywanie każdej chwili, gdy dziecię śpi :) Rany jak ja marzyłam, by jedną noc przespać całą, w spokoju :) Na szczęście to już dla mnie przeszłość :) Śpij dobrze i szybko :)

Padam na pyszczek więc znikam do łóżeczka :) Dobrej nocki Sayuri, buźka 👄

Dobranoc Triolu! Nasza rodzinka ze świętym też juz poszła spać A ja napisałam @ do Wojtka--- mama nadzieję,ze się chłop w garść weźmie! słodkich snów dla Ciebie i D.

Witam wszystkich Szklanych Rysowców :D U mnie wichura, że ho ho, prawie z ulicy mnie zmiotło :) Co nowego u Was? Sayuri, motyl, wojtek? Wojtek! Do odpowiedzi!!

witam Wojtek, jak sie nie odezwiesz To Cie uduszę! tak i wcale sobie nie myśl,że rady nie dam! dam!!! Trioleczko ja to już nie wiem co sie temu naszemu chłopu stało. trudne dni ma? \"Te\" dni??? eh.. przeciez to nie kobieta !

Sayuri :) ja myślę zupełnie inaczej :O i obawiam się, że te złe dni Wojtka nie miną :( Chyba trza dać mu spokój :( On z pewnością wie, co robi. Tak więc Wojtuś ode mnie życzenia wielu radości w życiu :) zarabiania niezarobionego, zdobywania niezdobytego, cieszenia się najmniejszymi prostymi rzeczami, no i dumy z synka. a przede wszystkim bycia w zgodzie ze sobą. Zawsze i wszędzie 🌻

Święty duch pana boga chwali !!!!! Wojtuś, to naprawdę Ty czy czarny podszyw jakiś????

Jestem wielka! Obudzilam spiacego niedźwiedzia!!! Wojtek , Ty juz sie wiecej nie wygłupiaj, ok?