Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

Chcialam powiedziec, że mój głód osiągnął apogeum i byłam zmuszona zrobić sobie mega zaśmietanioną Cremoną kawę oraz otworzyć paczke firmowych precelków Lajkonik:p

znaczy sie kawa z gipsem Kalinka???:D swego czasu potrafiłam wsunąć taką Cremonę na sucho:P

No przeca ustaliłysmy, że ja do tych wsuwaczy na sucho tez należę:p Ale mi tak nie wypada siąść se wygodnie i łyzkę maczać w śmietance, bo mi tu co chwilę klienci łażą:p

a reszta będzie???? bo nie wiem czy mi sie opłaca internet lecieć po pracy zapłacić:P:P:P

mysza!!!! no wszak ze sie oplaca dla kazdej minuty spedzonej z kazda z nas po poludniu! :)))

daleko:) ale chyba wroci baaardzo poznym wieczorem,bo w sobote nad ranem jedzie do Poznania taki moj maz zaganiany

dede, co ten kris ostatnio taki na nauke napalony? ja będę po południu w przerwach w sprzątaniu;)

no moze ja nareszcie tego szampana otworze tylko ciekawe czy tak od razu Ciebie do neta podlacza Mysza,wiec sie nie napalaj:P

a ja nie wiem, może grzańca jakiegoś z przyprawami, bo cały dzień mi zimno jest;)

ale bym zjadła tiki taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem, kupię po pracy prasie mleczko:D dziś moja kolej wydawania pieniędzy na weekendowe zakupy;) wolę jak MM wydaje, chociaż niby wspólne są;) ale z jego konta to z jego:P

od razu mnie pan przyłąćzy od razu wszak to nie raz pierwszy jest :P:P:P sie wpłaca i pan klika i net juz jest :D:D:D:classic_cool:

o jesoo ivka, po coś mi przypomniala o tik-takach??? teraz musze isc znowu je kupic, wszak ja je uwielbiam !!!

Ja tam preferuję kasztanki. Gdzie kasztanków sześć, tam jest już co jeść:)

ja uwielbiam tik-taki, kasztanki, michałki i buławki :) to jest moj zestaw wymienny i jestem im wierna :) ufff za pol godz spadam wreszcie bede mogla sciagnac te rajstopy, bo one wplywaja powaznie na moja reputacje w pracy :)