Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

to sa takie cukierki w niebiesko-czerwono-srebrnym papierku, w srodku lekko alkoholowe, pychaaaaaaa oczy mi nie wychodza na wierzcha,el za to usta mi sie wydymają :)

co to znaczy??????????????? \"Weatherbeaten\" bo nie sądzę aby były to cukierki:P

konteks jest równiez tutaj In a carefully faded, weatherbeaten colour shade.

to ja sobię kupię po pracy buławki:D Mika, to ty już niczym andżelina dżoli:) z tymi ustami:D

mika, a moze biust ci sie przez te rajtki uwydatnil i wylewa ci sie z dekoltu? och, michalki i kasztanki uwielbiam!!!!!!!!!!! pasjami !!!! i ten, 3bit inverso ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem już o co chodzi o ten stajling chyba :D dzięks dzięks dupeczki

o tak! nie pomyslalam o korzystnym wpływie na biust :) bede nosic te rajtki czesciej :) o ile mi zdrowie pozwoli

co dokłądnie znaczy to zdanie????? In a carefully faded, weatherbeaten colour shade.

dobra dupy , ja spadam do domku tam czeka na mnie moj mąż i moi rodziciele oraz jak przypuszczam burdel, bo maz z moim tata mieli skuwac w lazience ten odpływ co ta babe zalewamy z dolu no cvhyba ze moja mamunia rodzicielka posprzatala :)

ciezko mi sie skupic dzis.... matko jak sie nie napalac na cos czego sie baaardzo chce????? i wogole to ja potrafie kochac tylko tak ...nanananan:D:D:D glupawka mnie ogarnia, a jak nei glupawka to jakis stan do niej zblizony kupilam podklad na allegro:D za cale 10 zl +5 zl przesylka wonder finish, jak ktos intersted to dam linka

delikatnie wyblakły zniszczony przez pogodę??????????????????? kurwa bez sensu

No nie, Mika wchodzi do domu z wydętą ustą i worem na głowie, a tam... burdel!:D

ja bym powiedziala jeden chuj raczy wiedziec. faded- wyplowialy, wheatherbeaten- wyplowialy tez? shade- odcien. carefully faded- starannie wyplowialy? hehehe nie ma to jak literalne tlumaczenie