Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flame

Tu narzekamy na FACETOW!!!!!!

Polecane posty

nie jest moim facetem a tak bardzo chcialabym zeby nim byl:/ brak milosci to co mi zrobil juz czasami nie mam ochoty walczyc a jednak mi ciagle zalezy

Ta ja mam odobnie tyle ze on jets ze mna... Nie wiem tylko po co??Chyba zeby zaspokajac SWOJE sexualne potrzeby...Moje sie oczywiscie nie licza,nei liczyly i nie beda...

Janeczka mówi, że jej poprzedni mąż trzymał ją zamkniętą w komórce prz dwie godziny zawsze gdy chciał oglądnąć Dziennik i 07 Zgłoś sie. :-0

Gość Dlaczego zawsze
jest coś z nimi nie tak???

nie wiem...ale ze wzgledu na to ze to babskei forum piszemy co z NIMI nie tak a nie co nie gra z nami... Nie wiem faceci to chyba ta \"rasa\",ktora zawsze co musi spieprzyc...;((((((

Domyslam sie ze ma to zwiazek z pseudo... Nie chcesz nie pisz-nie zmusze... Tak jak to faceci robia...

Gość moj sie wlasnie uwalil
przed tv i przysypia, ale nie das sobie wujac z garsci pilota. Glowe ma zakrytagazeta. Ma w nosie wszytkie sprawy zwiazane z domem, ja sie muszed e uzerac z fachowcami i remontami. Nigdy nie wiedzial, w ktorej dzieci sa klasie. Ale i tak jest lepszy od innych, bo jak gada to choc madrze, poza tym dobrze tanczy , zarabia dobra kase i kocha zwierzeta.

Nie cierpię facetów ciap,nieudaczników i \"ciepłych klusek\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość BognaK
JESTEM ZBYT SILNA(PSYCHICZNIE)-FACECI PRZY MNIE WYMIĘKAJA!! gdzie ci męzczyzni? no gdzie?

Taa ja tez jestem silna do momentu gdy mnie nei zwyzywa,nie uderzy...

Gość Dlaczego zawsze
Poza tym za dużo piją. Nie mowie tu o alkoholiźmie ale o tym że na 100 przypadków 99 to kobieta ,,holuje" faceta do domu po imprezie a nie na odwrót

Gość Polcia4
A mój wiecznie wyjeżdza i nie ma go po 2miesiace,ale jak juz jest to jest dobrze.Choć czasem mam go serdecznie dośc i potafie wylac litry łez. Faceci generalnie sa inni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moj jest na miejscu a tak jakby go nie bylo... ja wylewam codziennie hektolitry lez...od m-ca nie bylo dnia bez klotni...

Gość Polcia4
...i jeszcze jedno!!!Najbardziej wkurza mnie jego zazdrość i to,że jest mało wylewny w swych tzw UCZUCIACH,ale jak widzi ze ktos sie mna interesuje to nadrabia za wszystkie lata-podoba mi sie to...

taa moj od roku jak jestesmy razem NIGDY nie okazal mi zazdrosci choc nie raz mial okazje... On mnie chyba nie kocha...:(

Gość Polcia4
Dlaczego właściwie musimy WYĆ przez tych drani,czy mozemy bez nich żyć ?A może nie chcemy mimo wszystko,mimo tego ,że nas krzywdzą,mimo tego ,że w wielu sytuacjach nie można na nich liczyć.Ja jestem po rozwodzie i zaczęłam drugi raz życie swe układać-jest lepiej niz kiedys,ale nie cudownie

Ja jestem rakiem i nie znam ani jednej osoby spod tego znaku,ktora umialaby byc sama... Ja rowniez,niestety,nie umiem... Gdybym umiala chyba bym go zostawila...

Gość Polcia4
Mój jest zazdrosny bardzo i zawsze mi powtarza,że jak musi jechać to krew go zalewa i ze w tym czasie mogł bym stać sie brzydka ,szczerbata babą