Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciow wredna krowa

Mamusia mezusia

Polecane posty

Gość ILONA wesoła
Ide pod prysznic ale zajrze tu jeszcze Synus sie pogniewał chyba bo cisza w eterze! I bardzo dobrze ! Lubie cisze!

Gość bronka32
mylisz sie ja probowalam postawic sie w twojej sytuacji,i naprawde nie wiem co bym zrobila,ale mysle ze nie tak bym postapila a jaki jest twoj syn?

Gość bronka32
zobaczymy jak dlugo bedziesz cieszyla sie cisza,bedzie ci brakowalo wnukow.

Gość bronka32
hej dziewczyny spicie??

Gość ILONA wesoła
Ja nie spię Moj syn ? hm To dobry chłopak Wydaje mi sie ze bardzo ją kocha Mało kiedy jest w domu bo praca jego polega na zdobywaniu klientów i jezdzi po kraju Ale bywa ze czasem cały tydzien siedzi w domu i zajmuje sie dziecmi Dobrze ze go maja bo tak by nie widziały nic prócz kosmetyków A jak na moim miejscu bys postapiła?

Gość bronka32
nie chcialabym nawet byc na twoim miejscu,nie wiem ja probowalabym rozmawiac nie z synem ale z synowa moze w tym malym jej mozdzku(twierdzisz ze jest glupia)jest choc troche rozumu i nie robilabym tego dla niej ani dla siebie tylko dla syna,bo mysle ze on teraz ma dylemat i zastanawia sie co zrobic bo kocha zone i napewno kocha tez ciebie,mysle ze on cierpi.

Gość bronka32
a pamietaj kobieta moze tak omotac faceta ze on obruci sie nawet przeciwko swojej matce.

Gość ILONA wesoła
Cierp ciało cos chciało Ja mu zony nie wybierałam Jak Barbi pójdzie po rozum do głowy mozemy dyskutowac Ale czy ona pójdzie to wątpie Nie mam nic do syna a tymbardziej do" balbinek"

Gość bronka32
a czytalas o mojej tesciowej,ona ma wielkie szczescie ze ja nie naleze do osob msciwych i zawistnych bo jesli by tak bylo to moj maz nawet na chwilke by do niej nie zaszedl.Mojej tesciowej przydalaby sie taka synowa jak twoja.

Gość bronka32
jestes strasznie apodyktyczna albo taka udajesz?ty jestes matka,wiele w zyciu przeszlas,jestes madrzejsza w wiedzy o zyciu to ty powinnas ja nauczyc zycia skoro nikt inny jej nie nauczyl.

Gość bronka32
ale skoro jestes szczesliwa to co ja mam ci powiedziec chyba tylko zyczyc ci szczescia.

Gość bronka32
no to sobie popisalam!!chyba nikt tu juz dzisiaj nie zajzy??bede zagladala pozdrawiam i wszystkim zycze milej nocki.

Gość ILONA wesoła
No własnie ja ucze a własciwie sama sie teraz nauczy Co to znaczy byc matka i gospodynią bo chyba obowiazki zony pojęła błyskawicznie hahah Ale to dobrze Niech sie synus zabawia Ty pracujesz z dala od domu słuzac komus pomocą i to sie chwali, a ona nawet po sobie nie spłukała wanny Czy mozna tak zyc jakby cały swiat miało sie u swoich stóp ?Nie sadze

Gość tesciowa zięciowi
czesc .Przygladam się dyskusji ,trochę się posmiałam:).Jestem teściową od drugiej strony.Moja córka też ma bliźniaki i od początku wychowuje je bez pomocy osób trzecich,zięć prawie cały dzień spędza w pracy/juz skończył studia/.Ona nie tylko zajmuje się dziećmi,ale tez całym domem i studiuje,przeniosła sie na zaoczne - wróciła do szkoły jak dzieci miały 6m-cy. Ilona wesoła:),rzeczywiscie trafiła Ci się synowa gwiazda,ale przynajmniej ma wymalowane paznokcie,a moja córka nie ma na to czasu;)

Gość bronka32
Witam z rana!!jak nocka dziewczyny?wypoczete??ja mam dzisiaj wolne i moge posiedziec a i witamy nowa tesciowa.

Gość bronka32
TESCIOWA ZIECIOWI-to pogratulowac corki,zaradna dziewczyna,blizniaki wychowywac to nie lada sztuka!

Gość bronka32
widze jesdnak ze za wczesnie tu zajzalam,chyba jeszcze wszyscy spia.

Gość bronka32
lece zrobic zakupy skoro nikogo nie ma pozdrowionka dziewczyny

Gość a ja uważam
że Ilona sama doprowadziłą do takiej sytuacji, a teraz ma pretensje..... jak przyjmowała dzieci do domu, to od razu trzeba było ustalić termin, np "pomogę wam odchować dzieci do roku"..... a ten sytnek, to też jakaś wyjątkowa święta krowa.... żeby mu matka całe życie organizowała.... i jak Ilona piesz.... że od nie dowiedział się o wyprowadzce żony.... no dla mnie totalna paranoja..... mąż kontaktuje się z żoną "przez" mamusie..... moim zdaniem Ilona rozpieściła najpierw syna, potem synową, a na koniec zrobiła wielką awanturę że oni są taaaaaaaaacy nie dobrzy....

Gość bronka32
no nareszcie sie zebralyscie czesc Moni76,co u ciebie??dobrze ze jeszcze nie wyszlam zakupy poczekaja jeszcze troche.

A JAK TAK UWAZAM - masz ty racje dziewczyno :) zeby synus z mamuska rozmowy prowadził przez smsa ! no nie nie wytrzymam :P no dodrze ilonka sie relaksuje to ok ,ale zeby syn tak zostawił sprawe ?

Gość bronka32
Moni jak wy robicie te buzki i kwiatki??

Gość bronka32
A Ilonka to chyba nas opuscila widzialam ja na topiku ,,tesciowa temat rzeka''

witam bronka:) i witam tesciowa nr 2 tez mi miło :) ale dziewczyny zauwazyłam ze to mama corki ,a mam pytanie do tesciowej zienciowej :jak ziecia mama traktuje twoja corke? czy sie dogaduja?

Gość bronka32
ale dlugo tam nie posiedziala.a co do synusia Ilonki ,ona twierdzi ze to dobry chlopak ale zakochany,co za chlop jesli z leniem poradzic sobie nie moze??

Gość bronka32
jednak chyba pojde zrobie te zakupy bede miala je z glowy,dobrze ze sklep niedaleko,nic mi sie dzisiaj niechce

kwiatki to nie wiem ale buzki to tak: trzymasz przycisk SHIFT puzniej naciskasz dwukropek i nawias u gory ,tam masz dwa nawiasy otwarty w prawa to smutna buzka a otwarty w lewo to buzka szczesliwa ,chyba dobrze wytlumaczyłam sprobuj bronka :)

bronka a ja ilonke spotkałam na topiku :SYNOWA NIE DOJZAŁA DO ROLI MATKI I ZONY :) a nawet mysle ze to tez ilonka załozyła pod innym nikiem :)

bronka za 30 min tu sie pojawie ale o 10 15 znow wychodze i bede kolo 13 wiec bede miała wiecej czasu pogadac :)dzis mam duzo prania :P bo syna od sikania w nocy odłuczam ( znaczy spania w pampersie) tz sa rezultaty trzy pirzamy oszczane i trzy przescieradła :P straszne jak go odłuczyc lub nałuczyc w nocy sikania na nocnik ? pomocy