Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

dobra to linczujcie ... wiedziałam, że będę żałować - dlatego staram się za często nie udzielać :o

Gość APOLINA
o rany--ręce na ciebie opadają, a zazdrosc bije. nie wspomniałaś o mojej super furze!/ hmm, popraw sie! pisze po raz 8: byłam grzeczna w tej kaie, a co do kobiety z koszykiem, to ona tez miała wiecej niż 5 rzeczy i tez nie wiedziała, ze ta kasa jest przerobiona na tą do 5 produktów, ale widzę, ze każdy słyszy to co chce uslyszeć. tak ja byłam w szpitalu i pielęgniara sie mnie pyta, czy zmierzyłam temp.? a ja na to: nie, a miałam znierzyć? a ona na mnie z pyskiem,. że jak nie mam czym zmierzyc to mam jej powiedzięć a nie mówić, że :palcem miałam zmierzyc! usłyszała co chciała. tak samo jak o rany! przezcież nigdzie nie napisałam, że ta baba miała mniej niż 5 rzeczy!

Gość APOLINA
o rany---jesteś tępotą i nie wypowiadaj swoich żałosnych mądrosci bo jesteś zwykłym przygłupem

Gość każdy echanik
te, apolina, bo se monitorek zaplujesz :D

Gość APOLINA
mój lcd jest zmywalny, nie bój nic

Gość każdy echanik
musi byc zmywalny, skoro codziennie go jadem i slina opluwasz

Gość APOLINA
tak bogaczka ze mnie. a wy widze nie mozecie tego znieść :P

Gość APOLINA
wynocha blebsie z mojego topiku! :P

Gość Zołzowataaaaaaaaa
O ja pikole APOLINA hahahaha Jesteś śmieszna hahahaha Jakie to PRAWO,żeby ustępować babom w ciąży,gdzie jest to napsiane,w jakim kodeksie?????Odpowiedz brzmi w zadnym,to jest PRZYWILEJ,a nie zadne PRAWO.... Ja NIC NIE MUSZE,moge TYLKO CHCIEC........!!!!!!!!!!! Gówno masz a nie PRAWO...... :)

Gość Avero
Co za tlum pojeba..... bab.Nie jestescie w stanie zrozumiec ze po to jest taka kasa (przewaznie 1 na caly hipermarket) zeby kobiety w ciazy i osoby niepelnosp[rawne mialy w niej pierszenstwo.Nikt wam nie kaze stawac w kolejce do takiej kasy.Stojcie sobie w kolejkach do innych kas jak macie problem z przepuszczeniem kobiety w ciazy.Przeciez taka kasa to nie jest wymysl kobiet w ciazy a to czy przepuscicie taką kobiete zalezy od was i waszej kultury. Ale na 40 czy nawet wiecej kas w takich sklepach nie musicie chyba stawac akurat w tej dla osob uprzywilejowanych wiec zamiast robic łaske osobom ktore maja pierwszenstwo stojcie sobie w innych kasach. A zreszta i tak wiem ze piszą to sfrustrowane stare panny i kobiety ktore nie moga miec dzieci a pewnie bardzo by chcialy i są poprostu zazdrosne i zawistne bo nie widze innego wytlumaczenia na takie zachowanie.Dla mnie nigdy nie bylo problemu przepusci kobiety w ciazy czy kogos na wozku nawet jak nie byla to kasa dla takich osob.Trzeba miec poprostu troche kultury a nie byc zacietrzewionym chamem. Pozdrawiam.

Gość otwórz oczy
zacietrzewionym chamem jest tu ciezarna autorka

Gość
Apolina skoro nie jestes plebsem to dlaczego masz plebejskie poglądy?

Gość Zołzowataaaaaaaaa
Stojcie sobie w kolejkach do innych kas jak macie problem z przepuszczeniem kobiety w ciazy.Przeciez taka kasa to nie jest wymysl kobiet w ciazy a to czy przepuscicie taką kobiete zalezy od was i waszej kultury. TO NIECH SOBIE STOI TAM GDZIE JEJ MIEJSCE I NIE WCHRZANIA SIĘ W KOLEJKE DLA NIECIĄŻOWATYCH LUDZI-BAB :/ SKORO SĄ TAKIE KASY..... A zreszta i tak wiem ze piszą to sfrustrowane stare panny i kobiety ktore nie moga miec dzieci a pewnie bardzo by chcialy i są poprostu zazdrosne i zawistne bo nie widze innego wytlumaczenia na takie zachowanie. BUAHAHAHA CHYBA NIE MAM CZEGO JEJ ZAZDROŚCIC,BO MAM MĘŻA...HAHAA

Gość jknfscx
że tez ktoś takie jak APOLINA bedzie matką\!! przeciez to istny buchajacy jadem parowóz, ktory lada chwila wybuchnie:P:P wspolczuje twojemu dziecku naprawde. matka w ciąży, dawająca przyklad dziecku- ,,ty jestes przyglupem, jesteś tępotą(...) temperature sobie palcem zmierzę(...)." przeciez ta kobieta nie nadaje sie w ogole na matkę!! Boże, komu ty w tych czasach dzieci dajesz!!!APOLINA możesz miec i 50 dzieciakow, ale matką tak naprawde ingdynie zostaniesz z takim charakterem i jadem wylewającym się z twojej gęby!!!

Gość
apolonia z pewnoscia jezdzi wozem pancernym

Gość avero
zolzowataaa to uwazasz ze kobiety w ciazy nie moga stac w kolejkach dla ogółu przeciez tam zadna z nich nie domaga sie swoich praw tylko spokojnie stoi i czeka na swoja kolej.czasami zdaza sie ze kasa dla kobiet w ciazy jest np.nieczynna i co przeszkadza Ci jak kobieta w ciazy stoi kolo Ciebie w kolejce.paranoja. a poza tym to co z tego ze masz meza co to ma do rzeczy>moze on przepuscil by kobiete w ciazy i nie bylo by to dla niego takim problemem jak dla ciebie i innych wypowiadajacych sie tu osob. Szkoda czasu na ta jałową rozmowe bo i tak pewnie niewiele ona zmieni w rozumowaniu niektorych ludzi .A juz nie ma nic bardziej beszczelnego jak kretynskie komentarze na caly glos ze baba w ciazy wpycha sie w kolejke.Moze przekonacie sie same kiedys jak bedziecie w ciazy i same zrozumiecie jakby wam bylo milo gdyby ktos obcy ustapil wam miejsca. Pozdrawiam

MARLA \"Widzisz ludziom sie czasem zdarza ze zle sie czy=uja, a kobietam ciezarnym czesciej i mozna to przewidziec\" Skoro moga to przewidziec to nie powinny pchac sie do sklepow gdzie sa tlumy.I co sobie takie mysla?? ze latac po markecie przez kilka godzin jak z piorem w dupie moga ale odstac swoje w kolejce,to juz im ciezko.

BRAK MI SLOW \"__o rany Ja nie piszę, że Ty tak twierdzisz tylko pryzmat tej rozmowy daje dużo do myślenia. Większość kobiet wypowiadających się w tym wątku twierdzi, że aż połowa kobiet w ciąży zachowuję się w taki sposób.\" a nie zachowuje sie w taki sposob?? Wystarczy poczytac ten watek. Chyba tylko 3 dziewczyny w ciazy,potepily zachowanie autorki watku.A reszta zachwyca sie jej przeciebiorczoscia i egzekowowaniem\"praw\" :P :P :P

STEFFI \"o_rany -pewnie nie masz faceta ani widokow na zwiazek i dlatego jestes taka zajadla wobec ciezarnych kobiet ktore bezczelnie chodza w ciazy na zakupy razem z mezem- czy to jest powod?\" ............A sloma kilogramami wychodzi ci z buciorow.Jak nie wiesz co napisac to wez sie za szydelkowanie