Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Tak... i zyc wsrod innych bohaterow dnia codziennego... :) Mnie sie kraina wiecznej szczesliwosci inaczej maluje... raczej jako odpowiedz na pytania ktore mnie nurtuja... a nie wysepka gdzie kobiety prawo stanowia :P

Gość Tulipanie
" kobiety prawo stanowią "? Gdzie Tulipanie - tu , na Ziemi czy w Avalonie? Czy w ogóle kobiety gdziekolwiek prawo stanowią? Chyba czegoś nie rozumiem..... Skąd takie wnioski Tulipanie?

Gość Tulipanie
Albo kto czyim sercem bardziej zawładnął... tego władza i panowanie nad drugim - czyż nie?

Avalon pokazuje, że i niewiasta swój rozum ma :P A Ty, Tulipanie, nie chciałbyś pod rządy jakiejś zacnej białogłowy się dostać?;-) Zakochanie ogłupia, myśli odbiera.. Aczkolwiek jak miło wpaść w tę chorobę miłościa zwaną;-)

Gość Tulipanie
Miłość, zakochanie, chemia , władza - jak zwał tak zwał , byleby nie bolało tak cholernie mocno i żeby nadziei daremnej nie niosło. :O

Gość Tulipanie
A nie mówiłam , żeś rycerz? :D Aż mi się moja własna buźka roześmiała! :D Dajesz chłopie nadzieję - dziękuję ... ale ta sprawa jest już zamknięta , może kiedyś ktoś inny podaruje mi to czego najbardziej mi w życiu brakuje. I tej myśli będę się trzymać... :D

POSZUKIWANY Tulipan w mych trzewiach Zawod : rycerz lat : 26 Stan posiadania : raczy rumak, blaszana zbroja, wlasne zamczysko Ostatnio widziany : Walczyl z wiatrakami... Skarzony przez mlynarza i jego zone na 20 dukatow za zniszczenie lopat wiatraka i probe podpalenia.

Gość Tulipanie
:D Tulipan , żebyś Ty był starszy , to bym Ci nie odpuściła - za poczucie humoru w jasyr wzięła , żebyś mnie każdego dnia bawił tak , jak to dziś zrobiłeś :D:D:D Do później

\"poszukiwany żywy lub martwy\"? ;-) No tak, wiatraki. Te są najbardziej zaciekłymi przeciwnikami.

Przyznaję rację.. Nie powinno się ostatniego rycerza tak uśmiercać, jeno hołubić;-)

Gość Kicia kicia
czy wy tez macie problem z wejsciem na topik? Tulipan - zglos to gdzies , moze dlatego masz malo gosci?

Gość Tulipanie
Lubisz swoją samotność? Młodzi ludzie zazwyczaj koją smutek w gwarze wielu głosów i mocnej muzyce.

Gość Tulipanie
Może i dzikus , ale za to miły :D Nie wiem gdzie te dziewczyny rozum mają, że Cię do tej pory nie znalazły ? Słabo się reklamujesz albo tak naprawdę Ci nie zależy :P Jedna miłość oczy przesłania - innych nie widzisz - może warto się rozejrzeć wokół siebie?

Gość Tulipanie
"desperat , dewiant z nocnikiem na głowie".... chłopaku - na taki obraz to faktycznie nie poleci żadna :P Ale jakbyś wyobraźni babskiej dał jaką inna karmę , to kto wie , czy teraz ślęczałbyś na tym topiku , opłakując swą niedoszłą i niezdobytą :D

Gość Tulipanie
A CV , słusznie - niech się bąbel tłumaczy jakich pieluch używał i kiedy po raz pierwszy usiadł na nocniku :D Od razu będzie wiadomo kim on :D

Gość Tulipanie
Żartowniś - chyba się zagalopowałeś z tymi żartami - student medycyny - 12 letni? Powiedz Tulipanie - nie przeszkadza Ci , że tu przycupnęłam? Wiesz , ten Twój topik , to takie cichutkie miejsce , gdzie można po zawierusze wojennej odpocząć - dobrze mi tu .