Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

A tak ... widzisz jak mi tutaj ludzie dobrze zycza ... :) Czlowiek sie w paru sprawach nie zgodzi i juz psy na nim wieszaja jego samego tez na stryczek :P Czyli z ziemi wloskiej do Polski przez Holandie ... ;) Ciesze sie ... bedzie okazja do spotkania :P

A wiesz ja jeszcze czasem krece na ten wloski nr ... ;) musze go skasowac juz chyba :P to glupie... zwlaszcza ze sie odzywa ten paskudny automat i mowi ze takiego nr nie ma :P

podoba mi sie ten Twoj drugi topic....przyciagasz desperatki i kobiety z problemami emocjonalnymi,co????a moze jest w tym troche prawdy....

to chyba z przyzwyczajenia bo serce z tego co widze nie ma juz tu nic do tego,myle sie?nieeeeee,rzadko sie myle:D:D:D

Przeciez wiesz ze je bledow nie widze :P slepiec ortograficzny jestem. A to miejce w ktorym teraz jestes podoba Ci sie ?:) Co do desperatek i wariatek ... cos w tym jest nie przecze :P moze dlatego ze sam dziwny jestem. :classic_cool:

to miejsce jest takie jak Ty,do takiego Ciebie sie przekonalam i takiego...no wiesz..kiedys:)i moim zdaniem nie pasuje do Ciebie ten a wizerunek szorstkiegi aroganta,jestes zupelnie inny...ale to tylko ja wiem(a moze nie tylko ja???)

Blizniak... a tutaj to wiesz z czlowiekiem trzeba dlugo rozmawiac zeby go poznac a i to tez wyraznego obrazu nigdy nie da ... takie uroki wirutalnego swiata.

A zamczysko opustoszalo :) sie niewiasty obrazily za pewne moje stwierdzenie ktore padlo w chwilach slabosci ;P nenufar tylko czasem znaki zycia daje tu i tam :) przeswietlila mnie ...

Jasne , że prześwietliłam - w końcu swoje lata już mam młokosie :P Co nie zmienia faktu , że poczułam się obrażona Twoimi słowami .... i Kici też było przykro , więc chłopaku błąd swój naprawiaj i proś o wybaczenie , coby swój wizerunek conieco poprawić :P Olcin_ko - miło poznać damę serca naszego Rycerza :D Może uda Wam się jeszcze posklejać co uszkodzone zostało? :) Tego Wam obojgu z całego serca życzę ❤️ To mówiąc, Nenufar Naiwna /ale już bardzo szczęśliwa/ dygnęła pięknym dygiem i oddaliła się w cyberprzestrzeń , żeby spotkać się ze swoim Rycerzem :P Jednak są jeszcze inni Rycerze na świecie, oprócz Ciebie Tulipanie :D Bawcie się dobrze dzieciaki :D Poczytam sobie Was :D

Przepraszam. Ciesze sie ze Ci sie Nenufar uklada ;) Kici pewnie tez ... pracowita i madra dziewczyna. A ja musze sobie dac spokoj z tym forum ;) zle na mnie wplywa...co nie znaczy ze nie bede tutaj zagladac ;/ Olacia olacia ;) zniknela ... ale mam nadzieje ze sie jeszcze pojawi. Klaniam sie.

Gość tęsknisz troszkę
za Olcią?;)

Gość no...przyznaj się

Gość szu...........gdzies ty

Gość szukam cie wszedzie
winda

Gość sssssssssssssss
Hej Szu :)

Gość Tulipan w myc trzewiach
Hmm... Olcia to gg z ktorego sie odezwalas to jakies hmm ;-) lewe chyba ...