Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Nie wierzę!!! Gadasz z obcą sobie osobą - podnosisz ją na duchu i mówisz o sobie , że jesteś nieśmiały? To Ci powiem tak - wsadź sobie tą swoją nieśmiałość głeboko /przez delikatność nie powiem gdzie/. Nieśmiałość przeszkodą w walce o ukochaną ? Nooooooo, i brakło mi słów...

Nenufar ... ona sie odciela zupelnie... nie moge sie dodzwonic prawdopodobnie skasowala nr gg ... nie odbiera maili ... wiem w jakim miescie mieszka o to tyle :) nie mam krysztalowej kuli ani znajomosci ze Sw. Piotrem bo tu by trzeba byly cudu :)

Wobec tego życzę Ci cudu , albo... nowej miłości :P Do zo wieczorem , :D

Nenufar, pokaż światu dzisiaj kt rządzi :D Trzymam kciuki 🌻 ..i też raport z przyjemnością przeczytam :>

Hmm.. myspace.. Ja tam aż takich zaawansowanych ustawień nie mam, ale może to gdzieś w edycji profilu albo account settings?:]

Cóż.. mój profil tam jest barzo.. podstawowy, po prostu nie znam się na takich rzeczach, a i czasu, żeby się ich nauczyć mi brakuje.. Jesli już to rozgryziesz, to zdradź sekret:]

Nie mam za bardzo siły , żeby dzisiaj z Wami posiedzieć , bo po mocnych przeżyciach szum w głowie mam wielki :D Jedno wiem na pewno - jest ok , ale serce nie sługa i nie wiem , czy grzbietu przygnie... znaczy czy zadrży. Jeszcze ma lokatora... ❤️

Kiciu - nie dam rady - w głowie mętlik zupełny - znaczy rozsądek za , serce swoje ... idę podumać nad tym wszystkim . Dobrej nocy Kiciu , pozdrówka dla Tulipana - trzymcie się dzieciaki :D Do jutra

O zawrót głowy.. ;-) Kiedy jest się rozdartym, każda strona ciągnie mocno do siebie.. ech. Ale trzeba wierzyć, że się wyjaśni :-) I jak tam myspace?:] Kiedyś tam musze Twojego profilu poszukać i zobaczyć co wymodziłeś;-)

Nenufar, Rycerzu 🖐️ Nenufarze, już jaśniej w myślach?:-) Opowiedz, bo umieram z ciekawości :D

Witaj Kiciu! Cieszę się , że jesteście oboje :D Nie chcę , żebyś umarła z ciekawości , ale niewiele mogę powiedzieć . Żeby człowieka poznać potrzeba czasu , ale jak ja to mówię , najważniejsze jest chcenie , czyli wola obu stron , żeby spróbować stworzyć coś naprawdę pięknego . I mam wrażenie , że taka właśnie wola , takie chcenie jest u osoby , z którą się spotkałam. Teraz tylko muszę znaleźć odpowiedź na pytanie czy taka wola i takie chcenie znajdzie się we mnie... :O Czy poradzę sobie z tym co w moim sercu się kotłuje...? To bardzo trudne , bo przeżycia świeże i rany bolesne...