Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

Dzień dobry , dzień dobry ale nasza Karolcia sie skopiowała :) A my pomalutku zabieramy sie do nowych staranek a za tydzień jestem w klinice i zobczymy co gin wymysli nowego ? U mnie pogoda do bani :( Pozdrowienia dla Dianki i maleństwa Oraz dla wszystki Forumowiczek i dla szanownej urlopowiczki -przynajmniej masz pogodę zadwarantowana :)

No witam kolezanki po krótszej przerwie :) Wykurowałam się wreszcie, ale leki jeszcze biorę i grzeje się w pracy elektryczną poduszką w ukryciu ;))) Martyniu bardzo mi przykro z powodu twojego dziadka. Ja swojego straciłam 7 lat temu. Był mi bardzo bliski. Mogę Ci tylko poradzić, że jak chcesz to płacz. Pomaga. I nie bój się płakać. I wiesz co ? Mój dziadziuś śnił mi się już wiele razy. Więc wiem, że mnie odwiedza :) Ciebie też będzie 👄 Dianko super, że twój synek jest taki kochany i spokojniutki. Przynajmniej sobie razem odpoczywacie :) A jak tatuś się spisuje w swojej roli ? Pewnie równie cudnie :) karolcia ... ale Ty duuuuużo wiesz :) Ale to dobrze, bo lekarze Ci ściemy nie będą mówić. Trinity dzięki za łańcuszek :) Eliza - powodzonka w starankach !! Nam się nie udało tym razem, bo czuję, że miesiączka się zbliża. Ale może i dobrze, bo ja teraz się leków nabrałam, że zaszkodziłyby bardzo. Ale na pewno następny miesiąc będzie bardziej owocny :) Więc się nie dołuję :) Pogoda u nas okropna. Zimno i ciemno :( Chciałabym żeby sobie już poszła ta brzydula. Ściskam Was mocno kochane i do następnego kliknięcia :)

Witajcie Aniołki ... rano obudziło mnie słonko - ale teraz na niebie chmury i zimno - buuu - az się nie chcę z łóżeczka wstawać - ostatnio mam takie migreny z powodu tej pogody ze lążę po ścianach :( Diani - cudownie ze Dawidek jest grzeczniutki - w sumie jaki miałaby byc jak jego rodzice są takimi spokojnymi i radosnymi ludzmi ❤️ Karolciu - super ze jest owulka - zobaczysz wszystko powolutko sie wyklaruje - mężusia tylko weź za bety i szybciutko niech porobi badania ... ja tez w pażdzierniku zamierzam ruszyć wreszcie temat hsg - może to wiele wyjasni ? dobrze ze trafiłas na lepszego lekarza - zawsze to nadzieja na to ze ktos się troszke bardziej wczuje ! sylweczka 78 - co do wyników to oceniam ze jest słaby ruch i budowa - czyli morfologia- jest na granicy normy ale powinno byc lepiej! - trzeba to poprawic -chociaż objetość jest mala - liczba jest w porzadku .... ale ok. 1ml to juz - oligospermia zajrzyj na stronkę : http://www.nieplodnosc.info/nr_badanie_nasienia.html nie stresuj się tylko - wszystko mozna poprawic - tylko to troszke trwa - niestety bez wizyty u lekarza się nie obedzie! za Waszą radą kupiłam sobie wczoraj wyższy filtr 25 - zawsze bede spokojniejsza - postosujemy go przez pierwsze dni ... ja też kupiłam takie proszeczki z beta karotenem - nazywają się Solastyna forte - wspomagają opalanie i zabezpieczają poparzeniami słonecznymi ... zrobiłam też sobie wczoraj paznokcie u stóp - bo u ręk to za wczesnie - bede jeszcze zmywac i wogole ... wyszły mi super - takie jak prosto od kosmetyczki - kupilam sobie sliczne naklejeczki - takie bielutkie motywy kwiatowe do tego utwardzacz - dochodze do perfekcji - moje kolezanki juz sie zapowiadaja na manicire ;) ale czy ja wiem ? jestem jeszcze niewprawiona - sobie zrobię ale to trwa ! martt - dobrze ze juz lepiej się czujesz ... Surfitko - nowy cykl nowa nadzieja - pamietaj - Ty też mnie zawsze wspierasz a to podnosi na duchu! Pozdrawiam wzystkie dziewczynki zafasolkowane - niech sie częściej odzywaja i daja znac ze wszystko oki - Kukusiu , akasiu , destination, gosiaczku - was mam na mysli bo pozostalae cieżaróweczki od czasu do czasu się odzywają ... Przesyłam buziaki dla starajacych się - niech nie opuszcza nas nadzieja na spełnienie naszego marzenia :) Tymczasem zmykam - bo dziś mam troszke biegania - pa pa

Dziewczyny właśnie dostałam umowę na stałę i podwyżkę !!!! :)) Jejku jak się cieszę, teraz już spokojnie możemy się z mężem starać o dzidzię :)) Buziaki :*

Czesc!!! U mnie dziś słoneczko zaświeciło i zaraz się lepiej poczułam... Matt-gratuluje podwyżki i stałej umowy🌻 Pozdrawiam gorąco wszystkie dziewczyny:)

Czesc!!! U mnie dziś słoneczko zaświeciło i zaraz się lepiej poczułam... Matt-gratuluje podwyżki i stałej umowy🌻 Pozdrawiam gorąco wszystkie dziewczyny:)

trynitko 😘 na droge..wystrojona, wyszykowana..normalnie cudo pojedzie do tego Egiptu ;) I bardzo dobrze, tak ma byc :D Ajak wrocisz, odpoczniesz zaczniesz ta tulaczke po lekarzach...a moze nie bedziesz musiala? Tego ci zycze z calego serca. jadirko, a ty jakie masz plany? Myslisz cos o dalszym leczeniu? karolcia, lepiej wiecej wiedziec niz dac sie wyprowadzic w pole jakiemus konowalowi...sama wiem po sobie ze \"stracilam\" kilka lat na nieudolne leczenie. Mart, kuruj sie, kuruj. A moze jednak @ nie przyjdzie....:) Elizko, trzymam kciuki za staranka :) No i dziewczyny piszcie..pogoda brzydka to prawie przed kompem z kawka przysiasc :) Pozdrawiam, u mnie psychicznie znacznie lepiej. nowy cykl , nowe nadzieje, nowe proby....:) Oby tylko jajo uroslo, to jest teraz znowu wazne :)

Surfitko-to dobrze,że sobie poradziłaś i oby tak dalej.Ja właśnie tego ci życze by jajo uroslo ,pękło i może uda się bez następnej ingeręcji lekarskiej.:) U mnie narazie wszystko w zawieszeniu??????:(

Surfitko - jakie cudo - przecież ze mnie jest normalna dziewczyna - przeciętnej urody - czasem dla poprawy samopoczucia dobrze jest troszke zabdać o siebie ... ;) jadirko a dlaczego u CIebie wszystko w zawieszeniu - bierz się w garść - i się nie poddawaj - przeciez chcecie miec z Krzysiem wspolnego dzieciaczka ? nie wiem jak Wy ale dla nie to cos najpiękniejszego na świecie - jak się kogos mocno kocha - to wspolne dziecko to istny cud - cud miłości ... tylko zeby to wszystko takie proste byo ... Martt - gratulacje - stala umowa i podwyzka - to juz jakis krok ku stabilizacji ... u mnie jakos dzis humorek kiepski - chociaz powinnam tryskac szczęściem - przeciez jutro wyjeżdzamy ... jestem jakas zmeczona i przygaszona - ale mam nadzieję ze to chwilowe ... staranka w toku dziś 12 dc - jajniczki zaczynaja kłuć i sluzik jest piekny ... więc biore meżulka w obroty - dzis zrobimy sobie kapiel w wannie z pianką i świeczkami ... ummm

Cześć Aniołki. Parę dni mnie nie było więc spróbuje nadrobić. Na początku Martyniu współczuję z powodu śmierci twojego Dziadka. Śmierć bliskiej osoby zawsze jest bardzo przygnębiająca, ale pamiętaj, że w każdej smutnej chwili zawsze odnajdziemy jakieś promyki. Po prostu pamiętaj dziadka takim jakim był w rzeczywistości. No i dbaj o siebie i maluszka. Surficiu cieszę się, że sie nie poddajesz, tak trzymaj. Wiara czyni cuda. Martt zdrowiej, bo tego typu dolegliwości to nic przyjemnego. Trini co to za smutki. Jutro przecież wyjeżdżacie na wymarzony urlop. Dianko cieszę, że synek jest grzeczny. Po prostu Aniołek. Z tego co pamiętam to \"w brzuszku\" też był grzeczny. Z tego co widzę (bo to nie pierwszy tai przypadek) tak jak dziecko zachowywało sie w trakcie ciąży takie później jest po urodzeniu. Mam nadzieję, że w moim przypadku będzie wyjątek od reguły, bo moja córcia rozrabia ile wlezie. Całe szczęście, że tylko w nocy i daje mi pospać, ale za to w dzień nadrabia. :) Sysiu dobrze, że się odezwałaś. Karolciu a może nie będzie potrzebne HSG lub laparo. Martt gratuluje podwyżki i \"papierka\" na stałe. Elizka trzymam kciuki, bo wrześnióweczki to jeszcze nie mamy.

Trynitko-tak bardzo pragniemy wspólnego dzidziusia to nasze największe marzenie,ale sie pogubiłam,nie wiem co dalej robić,odstawiłam leki i nawet wstyd się przyznac ,nie byłam u gin.w tym cyklu.Ciekawe czy bez leków miałam owu.,no ale co z tego jak mam te przeciwciała w śluzie.Wiesz już nic mnie nie cieszy jakas totalna bezradność wkradła sie w moje życie. Ale nie będe przynudzac o sobie,Tryni super,że jedziecie i to tuż,tuż życze szerokiej drogi,bezpiecznego dojazdu i przyjazdu.I cudownego wypoczynku.🌻 U naszej Martiki-wszystko ok,odpoczywaja sobie i cieszą się swoją obecnością,pogoda niebardzo,ale to wiadome. A co u naszych zaciążonych??????? oddzywajcie sie kochane❤️

hej ale sie skserowalam wczoraj, jakieś problemy z netem miałam :P Martt gratulacje :D zawsze to jakaś względna stabilizacja taka umowa, kredyt można wziąć itp i nie martwić sie o świadczenia w ciąży i na macierzyńskim :) Trini, to pogoda tak negatywnie wpływa, zobaczysz, rano w czwartek poczujesz się cudownie, po śniadanku pójdziecie na gorącą plazę :) Paulko jak z M bedzie ok, to raczej czeka mnie zabieg, jeden lub drugi, bo ponad 3 lata, to już przesada - jakby wszystko było ok. Jadirko, napewno po ślubie lub może wczesniej ruszycie znów do akcji :) niekiedy jest taki moment załamania, i przerwy w braniu leków, ale to minie :P Elizko, powodzenia w nowym cyklu, ciekawe co gin powie Surfitko, tobie też powodzenia w nowym cyklu :) do zobaczenia wkrótce w krakowie 👄 Pozdrawiam koleżanki i narazie znikam 🌻

Witajcie dziewczynki :) Dziękuję za gratulacje !!!! Poświętowałam dzisiaj z mężem (choć nie od końca tak jakbym chciała, bo mnie jeszcze lekko boli ;/ ) Dziś napiszę do wszystkich dziewczyn razem. Moje kochane koleżanki. Nie smućcie się tylko radujcie. Wszystkie doczekamy dnia kiedy zostaniemy mamusiami i będziemy najszczęśliwsze na świecie. Ja dzięki wam odzyskałam nadzieję, więc i wy jej nie traćcie. Trzeba się cieszyć póki co życiem, wtedy wszystko będzie łatwiejsze. Jeśli macie jechać na ulrop to z uradowaną miną, a nie smutną. I róbcie tak, by każdy dzień był najlepszym z tych które do tej pory przeżyłyście a najgorszym z tych których jeszcze nie przeżyłyście. Może być tylko lepiej. :) Uwielbiam was 👄 👄 👄

Tabelka nr 1 Pazia/Warszawa...........26.............21.............. .....ok 17.09.07 Trinity /k.Łowicza.........30.............21...................ok.26 .09 .07 Lenka/Ostrołęka...........28.............12............. ..........20.08.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26.............37.......................8.09.07 Surfitka/ Kraków...........27.............33?.......................06 .10.07 karolcia_26...................27 ...........16 .......................18.09.07 Eliza333/Kraków............30.............11............ .......ok.05.10.07 Marta 24/USA................24..............4..................... ..2 6.09.07 voltare ........................30.............64................... ....04.10.07 Justynka24....................24.............24......... . .......ok.01.10.07 jadira/Kraków...............34..............10.......... . ......ok.22.09.07 Katia100/Gliwice............23..............8........... ........ok.13.09.07 Martika-2327/cz-wa.......23............................. ..........30.09.07 Martt/Głogów ..............26...............2.....................19.09.0 7 Tabelka nr 2 zaciążone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Justyna/Londyn...........26............35............... .......03.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31............33.............. .......27.10.2007 anisik/Wrocław............28............25............. .......22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26............21.............. .......30.01.2008 akasia/ZielonaGóra........26............11............ .........03.04.2008 kukusia .......................25.............6..................... .12.04.2008 destination25/białystok......25.........6............... ........17.04.2008 Tabelka nr 3 Dzieciaczki urodzone NICK/ Skąd...............Płeć........Imię.......................Da ta ur. Diana24/Olsztyn...... syn........Dawid.....................31.08.2007 TRINITY - wspaniałego wypoczynku , niezapomnianych wrazeń i wymarzonych WAKACJI dla Ciebie i męzusia !!! 🌻🌻 a jutro miłego lotu :-) nic się nie obawiaj jak już dolecicie i się zakwaterujecie będziecie wspaniale- z calego serduszka życzę wam wysnionego wypoczynku :-) !!! no i może przywieziesz nam małego fasolka ...............❤️ ale to tak pocichu ;-) a to na podróz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx BUZIAKI dla wszystkich dziewczynek !! i dla małego słodkiego Dawidzia!

Mart..pieknie naisane i oby ten optymizm cie ni eopuszczal. Ja robie co w mojej mocy by tak bylo...ze czasem przychodza zalamania to inna sprawa ;) Ale ogolnie wiem ze bedzie dobrze Trynitko...udanego wypoczynku, zeby Akasiowe fluidki na cibie zadzialaly i zebyscie wrocili w trojke z wycieczki :) A cudo, bo cudo..kazda z nas jest piekna :) Bawcie sie dobrze..kiedy wracacie? bo jak za 2 tyg to ja juz bede w Polsce :D Nie moge sie doczekac :) Chociaz ta wizyta nie bedzie nalezala do najprzyjemniejszych, niestety. Zycie nie zawsze sypie kwiaty pod nogi.... Pozdrawiam

Surfitko, a dlaczego piszesz że wizyta nie bedzie przyjemna, czeka cie coś poważnego??? Martt, następna poetka z Ciebie :) pewnie dlatego że pracujesz w bibliotece i czytasz dużo książek :) Akasiu, wszystkiego dobrego dla dzidzi no i Ciebie 👄 Kukusiu, daj znać, ze wszystko OK 👄

Dokładnie Surfitko-czemu tak piszesz???dolączam się do pytania Karolci... Matt-ładnie to ujełaś:) Akasiu-pozdrawiam 🌻,a to dla fasoleczka lub fasoleczki🌻❤️ Ja uciekam lulu, i życze Wam wszystkim spokojnej nocy,a i mój Krzyś mi tu krzyczy ,że dołancza sie do moich życzeń kolorowych snów.

Cześć Kobitki !!!!! Dzisiaj jestem pierwsza !!! , właśnie przyszłam do pracy i mam troche czasu żeby coś napisać , przedewszystkim : Tryni - zyczę udanego urlopu !!!! , pogody nie muszę życzyć bo przecież to Egipt to pogoda gwarantowana. Odpoczywaj duzo i nie myśl o problemach a kto wiem , moze faktycznie wrócicie w trujkę ??? - tego Ci życzę z całego serca. Ach i najważniejsze - przywieź nam troszkę słoneczka , bo my tu umieramy z zimna !!!!!. Kurcze zapomniałam się zapytać do jakiej miejscowości lecicie a już pewnie nie zdązysz napisać :-( Martt - ja tez dołanczam się do gratulacji , umowa na stałe to juz coś - 3 miesieczne wypowiedzeni , odprawa no i jeszcze ta podwyższka .... fajnie !!!!. No i oczywiście życze powrotu do zdrowia !!!! Syrfitka - dobrze , że nastwaienie juz dobre. Trzeba wierzyć , że będzie wszystko ok i dzidzia sie pojawi !!!!!! Ja tez dołanczam sie do pytanie dziewczyn odnośnie wizyty w PL . Karolcia - to dobrze , że jesteś zadowolona z pracy . Może teraz , jak zajmiesz sie pracą i nie bedziesz tak mysleć o dzidzi to sie uda !!!. Mi tez gin powiedział , że po sprawdzeniu plemniczków , gdy będzie wszystko ok u męża - to u mnie zostaje HSG - ale słyszałam , że jest to dośc bolesny zabieg , no ale cóz nam zostaje , coś trzeba robić - nie mogę wiecznie czekać na cud z nieba !!!

Cd. Martyniu - przykro mi z powodu dziadka , ale musisz wierzyć , że taraz jest mu lepiej !!!! Jadirko - nie poddawaj się !!!!. Ale wiem jak to jest jednego dnia przeciez mamy tyle siły i motywacji do walki a drugiego się poddajemy i nie mamy na nic ochoty, rezygnujemy ze wszystkich marzeń i pragnień. No cóż kobieta zmienną jest i taka juz nasza natura - więc wiem , że po tych szarych dniach , bedzie dobrze i siła do wali przyjedzie - tego Ci życzę !!!!! Paula i Akasia i wszystkie ciężaróweczki - duzo zdrówka dla Was i dla dzidzisia w brzuszku !!!!!. Odpoczywajcie duzo i cieszcie się ze stanu wktórym teraz jesteście no i oczywiście nie zapominajcie o nas i prosimy o fluidki ciążowe !!!!!!!!!!!!!! :-) :-) A gdzie sie inne dziewczynki podziały : Voltare , Katia , Marta, Justynka M i inne - dziewczynki odzywajcię sie i piszcie co tam u Was słychać !!!!!! :-) :-) Pozdrowienia dla Wszystkich wymienionych i tych których nie wymieniłam !!!! Całuje , pa .

Tabelka nr 1 Pazia/Warszawa...........26.............21.............. .....ok 17.09.07 Trinity /k.Łowicza.........30.............21...................ok.26 .09 .07 Lenka/Ostrołęka...........28.............12............. ..........20.08.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26.............37.......................8.09.07 Surfitka/ Kraków...........27.............33?.......................06 .10.07 karolcia_26...................27 ...........16 .......................18.09.07 Eliza333/Kraków............30.............11............ .......ok.05.10.07 Marta 24/USA................24..............4..................... ..2 6.09.07 voltare ........................30.............64................... ....04.10.07 Justynka24....................24.............24......... . .......ok.01.10.07 jadira/Kraków...............34..............10.......... . ......ok.22.09.07 Katia100/Gliwice............23..............8........... ........ok.13.09.07 Martika-2327/cz-wa.......23............................. ..........30.09.07 Martt/Głogów ..............26...............2.....................19.09.0 7 Tabelka nr 2 zaciążone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Justyna/Londyn...........26............35............... .......03.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31............33.............. .......27.10.2007 anisik/Wrocław............28............25............. .......22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26............21.............. .......30.01.2008 akasia/ZielonaGóra........26............11......................03.04.2008 kukusia .......................25...........11......................08.04.2008 destination25/białystok......25.........6.............. ........17.04.2008 Tabelka nr 3 Dzieciaczki urodzone NICK/ Skąd...............Płeć........Imię.......................Da ta ur. Diana24/Olsztyn...... syn........Dawid.....................31.08.2007 Zmieniłam tabelkę, bo miałam nieaktualną. i termin porodu wpisałam ten co cały czas wychodzi z usg. Jakby co to mam dwa, drugi na 12 kwietnia. Akasiu jak się wpisuje tydzień ciąży, bo chyba niepowinnyśmy mieć taki sam. ja jestem w ciąży 10 tygodni i 2 dni więc wpisuję w tabelkę że teraz mam 11 tydzień. Chyba że powinnam jeszcze wpisywać że to 10ty. jeśli źle wpisuję to poprawcie mnie. u mnie jest dobrze. dzidzia rośnie. pozdrawiam

Witajcie słonka! na poczatku chciałabym powiedzieć ze wszystkie jesteście kochane -naprawadę - czasem czuję ze dzięki Wam mam więcej siły ... wpadłam na chwilke - bo kończe pakowanie - do tego jeszcze musze pobiegac po urzedach - poskładać dokumenty - bo nas nie bedzie kiedy bedzie termin złorzenia ... musze chomika wyekspediować do mami - właśnie mu skończyłam klatkę sprzątać - siedzi sobie okruszek i noskiem łowi zapachy a meżulek pichci sobie śniadanie - kiełbaska pieczona pachnie w całym domu - no tak ten zapach musze zapamiętac - bo tam na pewno bedzie inne jedzienie ... faktycznie zimno brrr - dzis rano pognałam do kościółka pomodlic sie o szcześliwy pobyt i zdrowie dla nas wszystkich - to była tak mgła o 7 rano ze szok do tego mżawka ... :( zastanawiam się jak to bedzie po powrocie - bo teraz to juz do zimna jesteśmy przyzwyczajeni - ale powrót pewnie bedzie dla na szokiem - przynajmniej termicznym ... zmykam kochnane bo czas goni - wpadne się pewnie jeszcze pożegnać ... justynko 24 - lecimy do Hurghady :) ale juz tak na wstępie życze wszystkim wszystkiego co najlepsze ... naszej mamusi by maleństwo ładnie i zdrowo rosło ... Diano ❤️ciezaróweczkom - by fasolki sie pieknie rozwijały w brzusiach ... a nam starającym się nadzieji - zeby nas nie opuszczała - bysmy zawsze wierzyły ze zostaniemy mamusiami ... Karolciu, Jarido, Surfitko, Elizo, Paziu, Kseniu, Sysiu, Justynko24, Katiu, Martt, Marto 24, Voltare , Martiko 2327,Leneczko to dla Was 👄

justynko24 nie wiem dlaczego - pousuwalam troszke ze skrzynki może spróbuj jeszcze raz ....

Wysłalm jeszcze raz ale nic z tego , znowu przyszedł mi komunikat że odbiło. Ale nie było tam nic ważnego - pytał o Egipt , bo moi znajomi też lecą w przyszłym tyg. i myślałam , że moze do tej samej miejscowości - ale on do Sharma el sheiky. Dziś mija 3 miesiąc jak z Wami tu jestem. Pierwszy raz napisałm 12 czerwca !!! :-) :-) :-)

Witam!!! Ja już się odrobiłam ,i zasiadam do komputera,słoneczko świeci i zaraz samopoczucie mam lepsze. Ale mnie wczoraj zdublowało jak ciebie Karolciu ciekawe co to się porobiło??? Justynko24-czas leci szybko,za szybko.Trzy miesiace zlecialo jak nic. Dziewczyny dziękuje za słowa otuchy,ja potrzebuje jakiegos kopa na rozruch ,bo wiecie wmówiłam sobie po co robić badania jak ten cholerny sluz i tak nie przepuszcza żołnierzyków,poprostu jakieś błędne koło. Surfitko-odpisałam ci na meila ,doszło??? Całuski dla Dianki i Dawidka🌻❤️🌻 TO całuski 👄👄dla przyszłych mam i ich maleństw:) I pozdrowienia dla pozostałych dziewczynek[kwiat[👄🌻

jadriko, tak doszlo. Dziekuje :) Tryniciu, a ja nie wiem kiedy wracasz? Milej podrozy !!!!!!! Justynka, hsg jak dla mnie nie bylo bolesne. Zalezy podobno jak dla kogo..wiec sie nie obawiaj. Nie taki diabel straszny !!!! ;) Pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki, Justynka ma racje, jest was tak duzo a fluidkow na topiku malenko...co prawda ja jestem na nie wyjatkowo odporna, ale kto wie czy ktoregos dnia sie jakis nie dobije w koncu do mnie ;) I dla was starjacych sie 😘 No i dla Dawidzia ❤️ :D

witam, kukusia ja tydzien licze inaczej :) tzn jak w ty jestes w 10 i 2dni to wpisalabym 10:) ja teraz dokladnie dzis jestem w 37 i tak wpisze i za dwa dni tez bedzie 37:) dop zmienie na 38 za tydz:) zreszta tak tez wg suwaczka leci, ale mysle ze to kazda indywidualnie:) martyniu bardzo mi przykro z powodu smierci twojego dziadziusia, trzymaj sie skarbie🌻 wszyscy sie tam kiedys spotkamy. sysia kupe lat! dawaj czesciej znac! dianeczko jak milo poczytac ze wszystko ok, taka radosc z ciebie promieniuje!!! suuper!!! wszystkiego dobrego dla was 🌻 tryni milego wypoczynku - bdb ze sie zaopatrzylas w ten wyzszy filtr! my w hiszpani dalismy kupe kasy zeby kupic 30+ bo pojechalismy tylko z 6 i 8 :D dziewczyny zycze wam powodzonka w starankach, mam nadzieje ze juz niedlugo znow topik az bedzie pekal w szwach od gratulacji! 3majcie sie i nie poddawajcie! wszystkim ciezarnym zycze zdrowych i spokojnych ciazy bez dolegliwosci:) choc to tez ma jakies swoje uroki:) dbajcie o was i fasolki:) u mnie wszystko ok, ostatnia prosta:) 21dni, postaram sie jeszcze do was zajrzec w dwupaku:) jeszcze raz pozdrawiam😘 Tabelka nr 1 Pazia/Warszawa...........26.............21.............. .....ok 17.09.07 Trinity /k.Łowicza.........30.............21...................ok.26 .09 .07 Lenka/Ostrołęka...........28.............12............. ..........20.08.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26.............37.......................8.09.07 Surfitka/ Kraków...........27.............33?.......................06 .10.07 karolcia_26...................27 ...........16 .......................18.09.07 Eliza333/Kraków............30.............11............ .......ok.05.10.07 Marta 24/USA................24..............4..................... ..2 6.09.07 voltare ........................30.............64................... ....04.10.07 Justynka24....................24.............24......... . .......ok.01.10.07 jadira/Kraków...............34..............10.......... . ......ok.22.09.07 Katia100/Gliwice............23..............8........... ........ok.13.09.07 Martika-2327/cz-wa.......23............................. ..........30.09.07 Martt/Głogów ..............26...............2.....................19.09.0 7 Tabelka nr 2 zaciążone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Justyna/Londyn...........26............37............... .......03.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31............33.............. .......27.10.2007 anisik/Wrocław............28............25............. .......22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26............21.............. .......30.01.2008 akasia/ZielonaGóra........26............11.............. ........03.04.2008 kukusia .......................25...........11...................... 08.04.2008 destination25/białystok......25.........6.............. ........17.04.2008 Tabelka nr 3 Dzieciaczki urodzone NICK/ Skąd...............Płeć........Imię.......................Da ta ur. Diana24/Olsztyn...... syn........Dawid.....................31.08.2007

Cześć Trini życzę Wam pięknych i upojnych chwil podczas urlopu, pięknej pogody i oby was ominęła \"zemsta faraona\". Korzystajcie z urlopu ile się da, bo zasłuzyliście na to. Kukusia dobrze, że się odzywasz 🌼. Justynka 3 miechy szybko minęło co? JustynaM no to rzeczywiście ostatnia prosta. Pewnie już masz wszystko przygotowane na przyjęcie maluszka. jadirko dobrze, że samopoczucie Ci dopisuje, ja wręcz odwrotnie jakieś dołka zapałałam dzisiaj, ale tak to jest moje hormonki szaleją i pewnie przez to, że pół nocy nie mogłam spać. Najpierw mała się wierciła a potem ja, bo nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Ale tak to już jest jednego dnia lepiej drugiego gorzej. Mam nadzieję, że jutro będę miała lepszy dzień. Surficiu dla Ciebie i pozostałych dziewczynek przesyłam fluidki xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Łapcie ile Wam się podoba i aby pomogły 👄 🌼 👄 🌼