Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

a mi sie nie uruchamia.. dziwne.. zainstalowałam wczoraj opere i sie chrzaniw szystko.. ------------- to skąd jesteście?? 600km i na piwo.. co to za problem.. a można podzielić i będzie po 300km dla każdego..

Gość Ona_30
chyba troszke w zyciu;-) a na pewno na necie;-) ale jestem na dobrej drodze do odnalezienia sie ... może kogos ...;-)

o masz !! topic Katasi lekiem na całe zło :D deko :> 600 km to z deczka za daleko ;)

No to chyba byśmy sie musieli jakoś w Łodzi spotkać ... bleee nieee;-) Deko, może ty coś o sobie napiszesz:-P tylko pytasz i pytasz a o sobie ani słowem nie wspomnisz;-)

Chcemy:-) wiek miejsce zamieszkania imię;-) wzrost wykształcenie kolor oczu kolor włosów ulubiony zespol muzyczny ulubiony program tv ulubiony autor ksiazek ;-) Kornik, co jeszcze???

ulubiony topik i dlaczego jest to topic Katasi ? ;) Kasiu jak Ci tak dobrze idzie to proszę o podobny zestaw pytań dla Zuzki

Gość Ona_30
ojojoj;-) o mnie juz duzo wiecie:-) chyba za duzo troszke:-)

Ja nic nie wiem:-) przyznam ze miałam spora przerwę na kafe i sie pogubiłam;-) chyba ze kiedyś występowałaś pod innym nickiem, zupełnie innym niż teraz:-)

Gość Ona_30
Umawiamy sie ze nic wiecej nie mowilam o sobie;-)

Ale ja w sumie nadal nic o nich nie wiem:-) Aga i Zuza 175 cm wzrostu;-) to wsio:-P