Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttkkk

tej nauczycielki nie było na lekcji 20 minut

Polecane posty

Gość Amber24
Zatukłąbym tych gnojków gołymi rękami!!! Ale nie tylko ich - całą klase! Co zrobili żeby tej dziewczynie pomóc?!! Rozebrałabym ich i przepędziła przez miasto nago z ogolonymi głowami. A potem do pudła na 25 lat!

Gość tttttkkk
no i my niechcemy by był giertych w szkołach? a ja jestem za giertychem własnie , za pożądkiem, presz z wandalizmem, gejami, zboczeńcami , młodocianymi mordercami, prowokatorami, presz!!! powinna byc religia, patriotyzm w szkołach tak , własnie to sposoduje ze moze da się uratowac ludzi jeszcze, polaków. Powinny byc mundurki a nie prowokacyjne ubrania, makijaze..... giertych nie chce żle, on chce bezpiecznej szkoły, spokojnej. nawet jak trzebabedzie to jestem za kur...wa mac za odprawianiem mszy w szkołach. Bo chyba tylko dobrzy ludzie nie są w stanie zgotowac innym takiego zywota zeby potem się zaijali sami w pokoju. ZGADZAM SIE

Gość tttttkkk
Powieszcie szczerze co im zrobią??co? dadzą im kuratora i tyle?

Krzysztof Gottesman pyta w \"Rz\": \"Co jeszcze muszą zrobić szkolni bandyci, by wszyscy uzmysłowili sobie, jak bardzo chora jest polska szkoła? Nauczyciele z roku na rok tracą autorytet, uczniom coraz więcej wolno i tę wolność wykorzystują w sposób najprostszy. Nadpobudliwość dysleksja, dysgrafia stały się słowami-wytrychami, za pomocą których tłumaczy się często zwykłe lenistwo, chamstwo ale również pedagogiczną nieudolność i słabość. Czas już najwyższy, by o tym poważnie porozmawiać. Pomyślmy bardziej o dziewczynce z Gdańska, a nie o wszechpolskiej przeszłości Romana Giertycha.\" Ja nie chcę Giertycha w szkole...idiota nic dobrego nie zrobi stwarzając getta... najpierw należy \"uleczyć\" system resocjalizacji... nawet nie wiecie jacy dewianci tam pracują...

Gość może to ptak Hiczkoka
co maja geje? an mają to tez syf który chce wypłynąc i wejśc w nasze zycie- sa inni top niech sobie będa a nie biora sie za wychowywanie dzieci, trzymaja sie na ulicy za rękę, to jest niesmaczne, niechc sie lizą w domu a nie gorsza mi dzieci. Moje dziecko ma zakładac normalna rodzine a nie patrzec jak na ulicy idzie za ręke pan z panem. kazde dziecko ma miec matke i ojca a nie dwóch ojców czy dwie matki. boszeeeeeee brud wyłazi na wierzch, zakopac brud.

Gość a mnie wszystko przeraza
postawa matki, postawa samych winowajcow, postawa nauczycieli! bo jak ma byc dobrze w szkole,. skoro zostawia sie klase sama sobie na 20 minut??? kolejne niedopilnowanie, ze strony nauczyciela, i ze strony rodzicow-wychowawcow tych bestii. Za duzo telewizji, gier, komputerow,za duzo swobody.Dzieciaki sa przzwyczajone do nagosci, sa coraz bardziej smiale i wiedza ,ze sa bezkarni. Co z tego,ze teraz ich zamknaw poprawczaku??? dziecko nie zyje!!!! niech to bedzie lekcja dla wsstkich rodzicow, ktorzy przymykaja oko na wychowanie dzieciakow. Cale zlo wylazi z domu, niestety Kiedys to bylo nie do pomyslenia ,ze by takie kacje mialy miejsce!

Gość gdfrgb
Mi również wydaje , się , że ta postawa jest dziwna , wręcz nie szczera.Chodzi mi po głowie myśl jednej z przedmówczyń , że Matka jest zastraszona , że cos tam się dzieje nie dobrego .... w grę może wchodzic tez jakiś szantaz..

Gość tttttkkk
a słyszeliście wypowiedz jednego z ojców ''jak dzieci....'' kurwa jak ja byłam dzieckiem to się w chowanego bawiłam a nie .....szkoda słów

Gość a mnie wszystko przeraza
jaki szantaz???? dziecko by mi zabili a ja bym sie zastanwiala nad szantazem? kurwa ochrone bym wynajela ,ale dla nich bo bym chyba zabila skrw... jesli nie wyladowalabym w psychiatryku. Dziwie sie ,ze ona moze jeszcze jakos realnie myslec, tzn kazdy ma inna psychike lae dajcie spokoj, jakas sarwiedliwosc na tym swiecie musi byc.

Gość gdfrgb
..... Ja nie wiem dla mnie to jest niewyobrazalne :/:/

moze ta matka boi się o życie innych dzieci, nie napisano, ze ta dziewczynka była jedynaczką...bo chyba takiej matce co to straciła jedyne dziecko w taki sposób, jest wszystko jedno co jej mogą zrobić mysle, ze ona chroni inne dzieci no chyba, ze media robią sensację i to wszystko zupełnie inaczej wyglądało ze był inny powód samobójstwa np, który matka zna

Tak czy siak Giertych już ma pożywkę, już się szczyci pomysłem, ale to przez takich jak on ludzie są nietolerancyjni, szerzy się agresja, najlepiej zwalić wszystko na gejów, a skąd wiadomo,że oni źle opiekowaliby się dziećmi...problem leży w zakłamanym, tkwiącym wciąż w średniowieczu społeczeństwie...jak dotąd non stop słychać o kolejnym zakatowanym przez wspaniałych heteryków dziecku...

Gość do Edwarda
masz w szkole :-o, a co Ty myślisz, że wszyscy którzy chodza na msze sa święci, że na mszę nie chodza zboczeńcy?????? Jeszcze tego brakowałoby w szkole i żeby dziecki miały różńce :-(. Tu trzeba rodziców, którzy swoje dzieci dobrze wychowają, bo patologia niestety płodzi dzieci, a one robią co chcą

Gość gdfrgb
Możliwosci moze byc wiele , ona ma jeszcze 19-letniego syna , może uczy się wśród rodziny tych , którzy zabawiali się jego siostrą , może ktoś z otoczenia młodych zbrodniarzy , zastraszył matkę , że zniszczy psychicznie jej drugie dziecko , żeby lepiej mówiła przychylne rzeczy bo tego pożałuje .... trudno mi powiedziec , ale możliwości moze byc multum

Gość tttttkkk
ale te gnojki nie były z patologii jest opisane ,z bogatych rodzin oczywiście kasa,komóreczki ,to się jeszcze ekstremum zachciewa sory,ale dzieciak musi mieć dyscypline a nie tylko prawa i prawa

kurcze, nauczyciela nie bylo 20 min i co ? za moich czasow - a nie bylo to dawno nie jeden nauczyciel nas zostawial na chwile i nikt nikogo nie rozbieral i nei gwalcil :o no ale tak, czasy sie zmieniaja, nagosc nie jest juz niczym niezwyklym a dzieci robia sie coraz smielsze wulgarne i bezwstydne :( ale nie rozumiem dlaczego nikt nie zareagował ?? nie mowie o pojsciu po nauczyciela, ale o odciagnieciu tych gosci - tak trudno by bylo ?? no chyba ze wielszosci sprawialo przyjemnosc patrzenie na to i byli tym zaciekawieni .... :(

kiełpino - miejscowosc, z ktorej pochodzili ci bandyi to dzielnica domkow jednorodzinnych w gdansku. to nie sa dzieci z rodzin pijackich. to dzieciary rodzicow, jakich wiele niby przecietnych,normalnych,nie majacych czasu dla dziecka

nauczyciela nie było dłużej :o FILM KRĘCONO 20 MIN !!! w szkołach powinno być religioznastwo a nie religia i msze :o

ok, nie bylo nauczyciela dluzej - ale czy ktos sie mogł tego spodziewac ? chociaz patrzac na to co sie dzieje w szkolach, to chyba wszystko jest juz mozliwe .... :o ciekawe kiedy beda sie na serio gwalcic,k albo kiedy kilku cholopakow dopadnie jakiegos cichego kolege i gopodobnie potraktuja ? :o rece opadaja ...

Gość janek_m
Jak znam życie, to dziewczyna była ładna, więc nielubiana przez koleżanki-zazdrośnice. Koledzy ja rozbierali, a cała klasa miała ubaw.

Gość tttttkkk
TO JEST WINA RODZICÓW!!!!!! kiedyś jak gówniarz dostał po łapach od nauczyciela,to w domu jeszcze ojciec dołożył a dzisiaj--rozchisteryzowana mamuska przyleci i kuratorem straszy bo jej a niołka biją porażka

tak a propo\'s gejów to chcialam zauważyć, że tę dziewczynkę napastowali heteroseksualiści !!!!!!!

to wina tych gnoii,i nauczelki pierdolnieta! gdziesz zostawic lekcje na 20 minut!!!?????? nie rozumiem,a matka?? nie chce ich oskarzyc??? nienormalne jest to dla mnie!to wszystko przez nich! ta cala szkole byc oskarzyla!!!

Możliwe, ze gdyby nie stało się to podczas lekcji, to zrobiliby to na ulicy w jakimś zakątku... ale fakt jest faktem...nauczyciel ma obowiązek być na lekcji, a jeśli musi gdzieś wyjśc, zgłasza to nauczycielowi mającemu lekcje obok i zostawia się otwarte drzwi od obydwu klas i tyle... ewidentny błąd nauczycielki i nie ma o czym gadać...

ja sobie nie zycze zeby ktokolwiek podnosil ręke na moje dziecko bo jestem przeciwniczka jakiejkolwiek formy przemocy zarówno słownej jak i fizycznej wiec zaden obcy facet nie bedzie bil mojego dziecka:o

Gość tttttkkk
fuct no to bedziesz mamuśką bandzora ,oczywiście w ogień skoczysz za ''aniołkiem''gwałcącym i zabijającym