ski 0 Napisano Styczeń 24, 2007 to co z tym całowaniem?;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia19 0 Napisano Styczeń 24, 2007 ja słyszalam ze mozna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No właśnie, Karolcia, niestety leczenie ortodontycze jest bardzo drogie, a 400 zł, to nie jest mało. Nie wiem jak z całowaniem, wypróbuję w sobotę, a wcześniej niech się wypowiedzą doświadczone w tej materii aparatki ;) . Ale myślę, że nie przeszkadza, chyba, że noszą go dwie osoby i zaczepią się zamkami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 THE WINNER IS CALA :D:D:D No to wygrałam darmowy pobyt nad morzem :D:D:D Kiedy mogę odebrać nagrodę??? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala, zgłoś się do Dory ;) No i gratuluję. Ja obstawiałam dwa kolory, ale nie przewidziałam jakie:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 A dziekuję dziękuję MalutkaMałaJa:) *Dora*, gdzie jesteś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala - a Ty obstawiałaś różowo-niebieskie? Bo ja tylo niebieskie. Ale chyba nikt nie wygrał, bo potem ski sprostował, że zamiast błękitnych wzięla taki niby fiolet, hehe, nikt nie bedzie darmowo wypoczywał nad morzem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Całować się mozna:-):-), jeszcze nie pokaleczyłam chłopaka, więc spokojnie;-), no a jakby 2 osoby miały to nie wiem:-), moze by się cos zaplatało:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Karolcia, mnie mój aparat nie krepuje wręcz przeciwnie jestem z niego dumna:-), jak nie miałam to z zazdrością i podziwem patrzyłam na osoby które miały aparat:-), podziwiałam za odwage i zdecydowanie:-), no i zazdrościłam tej odwagi:-), a teraz sama mam i jeśli ktoś sam chce wyprostować ząbki to śmiało moge powiedzieć ze jak założy aparat to nie bedzie załował:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 *Dora*, tak obstawiałam kombinację różowo-błękitną. Ski w gabinecie była zdecydowana na róż i błękit, no ale pani orto (wrrrrr...) poradziła, żeby wzięła fiolet, który na zamkach robi za róż :) Czyli w sumie na to samo wychodzi no nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala, na pocieszenie postawimy ci duze piwko na wczasach;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ale numer - tyle aparatek na forum (hehe, na mnie mowia pieszczotliwie metalowa, a ja sie smieje,ze blachara jestem ;) ) a tylko jedna sie calowala :D Ja jestem w zwiazku na odleglosc i dopiero mojego Kocura spotkam w... kwietniu! A w aparacie mnie jeszcze nie widzial :D Pewnie przy spotkaniu jak sie rzuci z przytulaniem i calowaniem bede musiala go troszke na dystans prztrzymac - mam na mysli jego buziaki, z calej sily mnie caluje, ktos sie moze pokaleczyc,albo obic :D Dalej polecam aerobik w wodzie - dla chudzinek tez, bo cialo sie ksztaltuje, obwody sie zmniejszaja tam, gdzie trzeba,ale masy tez mozna nabrac. I w rekach i w nogach - to istna silownia. I masaz w jednym. Bardzo polecam, chociaz cwiczenia w wodzie nawet dla \'plywaczek\' moga byc klopotliwe, a ruchy niezdarne :D Ale pozniej jaki czlowiek zwrotny sie robi! Czasem takie uklady robilysmy jak w plywaniu synchronicznym - cudnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 24, 2007 O wy placuszki obstawialyscie! wzyglada jak rozowo+ niebieskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ski, no to sama zadecyduj czy w ogóle ktoś i kto wygrał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 24, 2007 ten kto wybral roz +blekit to wygral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No to Cala mamy remis:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Czyli ja wygrałam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka-, remis? Myslałam, że kto pierwszy ten lepszy :) No, ale ok... może byc remis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 O nieee... Czyli kewcia też \"wytypowała\" :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala oddaje ci nagrode, bede szlachetna:-):-), masz darmowy pobyt nad morzem, a kto był twórca nagrody? Dora:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka-, nie no jak remis to remis :) Mamy darmowe wczasy nad morzem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 he,, szalone:) a z calowaniem jak i z innymi rzeczami jest normalnie zupelnie chcialabym dodac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No ba, trafiłysmy:-), to juz 3 bedziemy jeszcze Kewcia tak:-) Sunshine, mój chłopak sie bał na poczatku:-) całowac:-):-), on ma takie śliczne ząbki proste jak trzeba:-), a z moich razem sie smiejemy;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 24, 2007 przeczytalam rozmowy, o wy placuszki jakby rzekla moja kolezanka hihi idem sie kompu kompu a potem musze to nieszczesta noge dac do gory papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka- u mnie bylo na odwrot, ja sie balam:D no i po zalozeniu aparatu wrzeszczalam zeby mi sie tak intensywnie nie przyciskal do ust bo mnie zeby bola:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 SUNSHINE23, co masz na mysli pisząć \"i innymi rzeczami\"? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ja sie boje przyciskania ust.. Moj pan tak mocno caluje :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Tez jestem ciekawa... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No to teraz SUNSHINE23 tłumacz się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Hehe, na nagrode skłądają się wszystkie uczestniczki zlotu a nie tylko twórca konkursu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach