SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 nie powiem przed 22:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Mój jak ziewałam zawsze mi palucha do buzi wsadzał teraz ma zakaz bo sie boje ze jak zagryze to beda ząbki bolały:-) Cala ty zboczuchu:-), i innymi... czyli rozmowa, wspólne posiłki, itp;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 PALUCHA?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Hej widze ze dzisiaj tez sie szykuje ciekawa rozmowa :P ja dopiero wróciłam z uczelni - dzisij pobiłam rekord bo powrót zajął mi aż 2 godziny - masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka, a mozesz rozwinac \'itp\'? Bo to takie interesujace zaczyna byc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka-, o Boże palucha... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 24, 2007 kamyk22 pewnie wstępowałaś do knajpek albo do sklepów na zakupki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 SUNSHINE23, no to poczekamy te 7 minut :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No palucha, od reki ,palec, oj dziewczyny:-), itp.to wszystkie codzienne sprawy:-),wspólne spacery, zabawy;-), a nie zabawy sie źle kojarzą juz ie ma wytłumaczenia Sunshine ty zaczełaś ja ciebie chciałam ratowac:-):-)hehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 eee tego.. eee bo ja juz musze isc..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka-, i wcale nie jestem zboczuchem :P Po prostu ciekawa jestem co SUNSHINE23 miała na mysli :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No to już mamy zboczuchów: SUNSHINE23 i aparatka- :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dora taka opcja jak piszesz by mi bardzo odpowiadała :) ;) :) niestety spedziłąm ten czas na przystankach - nadal siedze w szaliku i rekawiczkach bo mi zimno brrrrrrr :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka - paszcze zaslaniaj jak ziewasz i nic Ci nie wleci ani nikt Ci nic nie wsadzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka-, "palec od ręki itp"??????????????? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka, one sa jakies tego niedopieszczone wszystkie, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda nie wydaję Ci się, że my za bardzo dociekliwe jesteśmy? Dla dziewczyn może to jest wstydliwa rozmowa... ;) Ale ja i tak chce wiedzieć :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ja jestem, w koncu na odleglosc zwiazek. Przyznaje sie bez bicia, ze czekam na moment,kiedy przetestuje aparat na moim Kocurze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 SUNSHINE23, nie odwracaj kota ogonem :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Hehe, Cala itp. to było do wytłumaczenia co jeszcze:-) Sunshine a ja tylko chciałam powiedziec karolci ze można się całować:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, ostroooooooooo :D:D:D:D:D:D:DD:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 .. a Kocura uszkodzic bym nie chciala... :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 nie uszkodzisz:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka-, ok, ja już nie wnikam co jeszcze :P Ale SUNSHINE23 dalej pomęczę :D Już mamy po 22giej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, widzisz nieuszkodzisz. Posłuchaj doświadczonej Kocicy :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala , przypominam ze łatwo mi bedzie Cie znalezc:P Ty chodzisz do orto do takiego domku na rogu?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Yyyyyyyy, nie SUNSHINE23... bo wiesz zmienilam orto. Noooo... tamta byla taka jakaś dziwna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Coz, SUNSHINE, na logike, to go moge TYLKO w usta podrapac aparatem :) Jak bedzie za mocno calowal. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, a jak będzie niegrzeczny to go możesz uszkodzić :D:D:D Aparat nasza broń kobieca :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ale ja bede miala pozniej wersje hardcore, bo aparat u gory i na dole i prawdopodobnie cos na rozszerzenie gory... :D Strach myslec, co wtedy bedzie... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach