Kociulinda 0 Napisano Luty 26, 2007 Dziekuje wszystkim za mile wypowiedzi n/t mojego aparaciku. Faktycznie blyszczy, chyba nie bede paszczy do zdjec otwierac, bo tylko blysk na zdjeciach wyjdzie ;) Dora - to nie sa minizamki. Takie juz po prostu Damon2 ma, ale powiem, ze nie widze roznicy w wielkosci zamkow zwyklych aparatow, a tych z Damona. Chociaz,z drugiej strony, na pewno nie mam duzych zebow, malutkich tez nie, takie sredniej wielkosci, babskie mam :) Mozliwe,ze gumki powoduja,ze zwykle zamki wydaja sie tylko wieksze optycznie... Damonka2 - Ty masz rurki zamiast pierscieni? Masz ktorego Damona? Chyba 3? Moja orto mowi, ze te rurki kiedys zakladala, ale przestala po 4 m-cach - nie sprawdzily sie. A mi pierscienie nie przeszkadzaja, zreszta, jak kazala pierscienie, bo trwalsze, to nie dyskutowalam. A mialam miec kosmetyczny aparacik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 26, 2007 Kewcia ciesze sie ze zabki sie prostuja:-), chyba Cala nam wybaczy:-) Dora to fajnie ze sie zdecydowałas na wyrywanie 8:-) kahakaha, moze zrobil sie tobie po wyrwaniu tzw. suchy zebodół, moze sie nie zrobil skrzep, a moze to jakiś stan zapalny nie męcz sie tak i idz jutro do dentysty, nie moze tak długo boleć, i az takie mocne tabletki musisz brac, nie zwlekaj tylko idz z tym:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 26, 2007 DZIŚ ZOSTAŁ ZROBIONY MI KOLCZYK (PRZED KOLEŻANKĘ, DZIEWCZYNE KUZYNA) NA CHRZĄSTCE:) troszkę boli ale co tam będe się całej szkole chwalić... hehe u nas dziewczyny mają po 15 w uchu ja narazie 4 i narazienie zamierzam mieć więcej:) czekam na kongratulejszyn za odwage:DD: joke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 26, 2007 Maluchu gratuluje;-), dzielna jestes:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 hej dziewczyny:) bylam pierwszy dzien po feriach na uczelni calutki dzien wrocilam zaczelam czytac co napisalyscie i zrezygnowalam za szybko tworza sie te strony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 26, 2007 Emma, to co zawsze tematem sa przewaznie zabki;-), a ja juz uciekam jakis kiepski humor mam dzisiaj, najlepiej bedzie jak sie połoze:-)cos poczytam, dobranoc i slodkich snów:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 SUNSHINE23 masz racje jutro zadzwonie do orto i zapytam odnosnie tego ze nie wlozyla mi drutu do pierscienia i czy tak moze zostac zobaczymy co powie a tak wogole to trzymam kciuki zeby z tym egzaminem to byla pomylka trzymaj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 26, 2007 Emma - tez tak mam, ani sie obejrze a tu 3 strony wiecej! Ski - podziwiam, ja probowalam wlozyc kolczyki w od lat \'nieuzywane\' dziurki w uszach (standardowe miejsca). I nie wytrzymalam 2 tygodni. Nie mam pojecia jak dlugo to cholerstwo sie goi... Coz, od jakiegos czasu zbieram sie na odwage,zeby znow sprobowac tylko pamietam,ze jedna dziurka jakos zle przebita i w jednym uchu zawsze boli i sie paprze :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 aparatka miłego odpoczynku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 26, 2007 Własnie sie dowiedziałam, ze moja przyjaciółka nie przyjedzie teraz do Polski:-(, to jeszcze bardziej mnie dobiło, a miała za tydzien przyjechac:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 Kociulinda a gdzie dla mnie fotki twojego aparatu???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 aparatka tak czasami jest jak wszystko to wszystko sie wali ale na pocieszenie powiem ze zazwyczaj potem moze byc tylko lepiej wiec odpocznij i zrelaksuj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 a tak wogole to gdzie wy wszystkie jestescie????? jak mnie nie ma i wracam to jest po 10 nowych stron!!!!! jak jestem to cisza na forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 26, 2007 Niom, odpoczne jutro bedzie ok:-), dobrze ze krotko sie stresuje:-) i denerwuje, popiszcie coś dziewczyny, jutro na sniadanie bede miała lekturke:-), papapa!!! Emma dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 26, 2007 Aparatko Emma, no jutro dzień walki:/ ide do tego barana,a w srode usg:( plus oba dni zawalone zajeciami od gory do dolu:/ boje sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 26, 2007 CZEKKAJ CZEKAJ NIE JESTEM W TEMACIE ;O why USG słoneczko? :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 SUNSHINE23 tylko sie mi tu nie boj jutro tam pojdziesz i wszystko na pewno sie wyjasni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 a wlasnie jakie usg?? nie czytalam poprzednich stron i nie wiem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 26, 2007 yyy no.. ginekolog zalecil:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 26, 2007 Emma, wlasnie nie wiem czy sie wyjasni.. moze byc z tego mala jazda skoro juz 30 osob sie zbuntowalo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 to moze lepiej ze 30 osob zrobilo zamieszanie wieksze prawdopodobienstwo ze cos w tej sprawie bedzie zrobione a teraz sie nie martw bo szkoda twoich nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 26, 2007 aha, dobra ide myju myju po ryju i spanko papa;* słońce 3maj się ty moje słoneczko ;] papapapapapapappapapap wszytstkim:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 26, 2007 ski maluchu dooobrraaanoooc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 ski milej nocki slodkich snow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 26, 2007 trzymajcie kciuki:( bedzie to wygladalo tak- lewy naroznik- profesor tomasz j i prawy--- kaaaaammmmmiiiilaaaaa:) teraz tylko kto wygra ta walke:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 jak to kto kamila!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 Kociulinda ja chce zdjecia twojej paszczy!!!!!!!!jestes?? ja bardzo ladnie prosze zebys o mnie nie zapomniala:) to dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 26, 2007 Let\'s have hope.. ide coś obejrzeć przed snem, może się jakoś oderwę od tych myśli złych wszystkich// dobranoc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 26, 2007 ide kochane aparatki spac:) SUNSHINE23 zabraniam ci sie martwic milych snow wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danonek Napisano Luty 26, 2007 Sunshine23 trzymamy :D powysylajcie mi Moje aparatki fotki aparacikow prosze... :)) hania_2@op.pl DOBRANOC :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach